Startsidan

Hen såg att det var jag som varit där

I fredags bajsade jag på jobbet och just efter att jag hade gått ut gick en städare in, hehehehe.
 
I går var jag och hanen och Bettan och hennes hane hemma hos Susanne och hennes hane. Vi åt massvis med godis och sånt och spelade spel. Även fast jag är en riktig besserwisser så vann jag inte. Skitspel.
 

Det är jag som har lärt dem

Har ni sett vilka coola tjejer som var i tidningen i dag?! Synd att jag var i Tyskland, annars hade bilden blivit lite finare.

Fanns seriöst ingen annan som gick att ha

Jag behövde en ny bh så i dag rusade jag in på H&M och införskaffade en. Den är mörkblå med chockrosa kanter som ni ser och det är ju fint. 130 kronor kostade den.
 

Bäst jag håller mig snäll

I går kunde det ha hänt en olycka! Jag ställde väckarklockan som vanligt och när den ringde stängde hanen av den. "Visst satte du på snooze" sa jag. "Ja" sa han. En halvtimma senare vaknade jag och klockan hade naturligtvis inte ringt igen. Tur för mig att jag ändå hade en timme kvar tills jag började, annars hade någon varit död just nu. He he, närå, han skulle säkert kunna hålla fast både mina armar och ben med en hand så det är nog ingen fara.

Tänk på stackars miljön

Hem till min väninna, i Tyskland, jag lever kvar lite där fortfarande, är det inte ens en kilometer. I vanliga fall kör man den rosa sträckan men nu när de bygger om i centrum måste man köra den blåa sträckan. Det visste inte jag första gången jag skulle bege mig till träningen som ligger åt väninnans håll och naturligtvis kom jag för sent.  Det gjorde tack och lov typ alla andra också så det märktes inte ens.
 

Fin himmel i alla fall

I år var det tyvärr inte lika fint som vanligt i Landsberg am Lech. I centrum håller de på att bygga om vägen, ni ser de där stora fyrkantiga stenarna som de har lagt dit. Det blir säkert himla fint när det är färdigt! Senare ska jag visa er vilken omväg man måste åka för att ta sig typ en kilometer, det går fortare att gå.
 
Jag fotade bara utan att titta i hålet, man vill ju inte vara alltför turistig.
 

Jag är Zlatan Ibrahimovic

Jag har läst Zlatans bok och den var bra. Jag är ju inte intresserad av fotboll om jag inte får spela själv men trots det var den bra. En gång skrattade jag till och med.
 
 

Törs inte somna

Här sitter jag på Arlanda och väntar på att mitt flyg ska gå. Bara tre timmar kvar nu. Lite pinsamt att folk kan se att jag fotar mig själv tycker jag. Jag köpte den nya Marabou Vit Choklad men den var inte så god, smakar blockchoklad. Den syns inte så bra på bilden men det var nog pinsamt att hålla den så högt upp som jag gjorde.
 

Mitt enda inköp

Den här tröjan ser skittråkig ut på mina bilder men jag får väl visa när jag har den på mig sen. Den är i en härligt grön färg men det hade jag inte tid att fixa nu. 230 kronorZara.
 

Kommer aldrig mer åka till München

I dag var jag i München med Julia men det var helt onödigt för FASHION CLUB FINNS INTE DÄR LÄNGRE! Min favoritaffär i hela världen är borta, vad ska jag ta mig till? Jag var på C&A för att kolla på tröjor till mamma men det fanns inga. Däremot hade de fina polotröjor för 60 kronor som jag gillade. Jag provade två färger som Julia tyckte var asfula och när jag kom ut ur provhytten såg en som jobbar där på mig och sa nej och skakade på huvudet. "Färgen passar dig inte". Puckotyskar som inte förstår sig på färganalys och sånt. När jag hade stått i kassakön aslänge fick jag veta att de kostade 60 Euro så då ångrade jag mig.
 
Jag köpte i alla fall en tjusig tröja på Zara som jag ska visa sen. Nu ska jag iväg på fotbollsmatch.
 
Lunch på Vapiano, som vanligt kunde jag inte låta bli att börja äta innan kortet var taget.

Glass i stora lass

I går åt jag en fantastisk citronglass och i dag åt jag mangoglass. Det är så fantastiskt gott men nu vet jag inte om jag har någon smak kvar som jag verkligen MÅSTE äta. På andra bilden skymtar ni Lillpojken i fönstret.
 

Vänta bara på gentjänsterna!

I dag har jag syndat. Först cyklade jag utan hjälm, vilket jag i och för sig alltid gör när jag är i Tyskland eftersom familjen inte har någon hjälm till mig. När jag skulle ta ut cykeln smet hunden ut men tack och lov fick jag tag på den. Sen glömde jag vägen till affären så jag tog en omväg, fast det gjorde inte så mycket för det är varmt och skönt ute. På affären köpte jag whiskey till mina föräldrar eftersom det är halva priset mot för i Sverige. Han i affären som hjälpte mig (behöver du hjälp? Nä........var har ni whiskey?) blev så nyfiken så han kom tillbaka efter ett tag och frågade hur dyrt det egentligen är i Sverige. Till hanen köpte jag en flaska men den törs jag inte visa för då kanske han slår ihjäl mig. Och nej, det är inte fanta. I kassan fick jag inte ens visa leg och det var ju en besvikelse. Ser jag inte ut som under 18 längre?
 

Jag och råttan

Lilltjejen rastar en hund åt en granne och i dag följde jag med ut. Det var sommarvärme som vanligt men råttan ville trots det inte gå så långt.
 

Allt är alltså som vanligt

I morse var jag i stan med Julia och en väninna till henne och åt frukost. Det var himla gott och som ni ser på bilderna hann jag äta upp innan de andra ens hade börjat.
 

Men det var roligt ändå!

I går var det alltså fotbollsträning igen och då fick jag känna på hur det är att vara otränad. Konditionsmässigt gick det jättebra vilket inte är så självklart i det där gänget, låren däremot. Jag sköt med vänster och då dog vänster baksida. Sen gjorde jag något annat och höger framsida gick sönder. Tänk på det snorungar, man kan inte vila sig i form! Nu har ju inte jag vilat direkt men jag har inte spelat fotboll på länge. Men jag bryr mig inte så mycket, nu kan jag ju vila till nästa år då jag förhoppningsvis kommer hit igen och spelar lite. I vinter blir det gymkort och fy tusan så fit jag ska bli! 
 
Mina vita sockar. De är ut och in så tänk hur de ser ut på andra sidan.

Idioter

Jag kollade hur folk har hittat till min blogg de senaste dagarna. VEM FAN VILL SE STYCKADE NAKNA TJEJER?! Fy så äckligt.
 

I morgon ska jag nog köpa citronglass

Som jag nämnde tidigare har det ju varit sommarväder här nere. I går var jag i centrum med Julia och åt glass och drack iskaffe/glasskaffe eller vad det heter på svenska. 
 
Jag ser fet ut på bilden men det var bara för att Julia envisades med att fota underifrån så att man skulle se solen. Jag väger ju inte ens 75 kilo längre, det var länge sedan. Det kanske låter mycket men tänk på att jag är 179 centimeter lång! Just ja, viktigast av allt. Det är vattenmelonglass och den kostade bara 10 kronor. Har jag sagt att jag älskar Tyskland?

Kul med träning i kväll igen!

Hej alla vänner!
 
I dag regnar det här i Landsberg am Lech. Det har ju varit riktig sommarvärme de senaste dagarna men nu är det alltså inte det längre. Men ja, vem bryr sig. Jag kanske ska göra som alla andra tyskar och skita i regnkläderna men ta med mig ett paraply ut. Eller vadå alla andra tyskar, som att jag är tysk. Det är jag ju inte, jag är ju en puckad utlänning.
 

Rena rama julafton!

Något jag älskar med Tyskland är priserna. Nu menar jag naturligtvis inte priserna på alkohol eftersom jag är smart nog att avstå från sådant gift. Pringelsarna kostade 13 kronor, maskaran 73 kronor, schampot 15 kronor och tandborsten 10 kronor. Allt köpte jag på Müller.
 

Vackraste platsen på jorden


Jag hann!

Jag vaknade av ett sms från min väninna Julia. "Jag ska bara byta om sen kommer jag". Oops, inte trodde jag att jag skulle sova till elva. Nu har jag dock klätt på mig och äter frukost, havregrynsgröt med vaniljyoghurt. DET ÄR SÅ GOTT!
 
Fotbollen i går gick bra och det var himla roligt. I dag är jag ganska mör och det blir nog värre framåt natten. Härliga tider!
 
 

Har inte varit i Tyskland på för länge

Jag nämnde ju att jag skulle köpa grädde. Grädde, inte gräddfil. Tre förpackningar dessutom. Ibland vill jag skjuta mig själv.
 

Fotboll i kväll!

Nu har jag just varit ute med familjens hund. Det är en valp och den förstår inte riktigt mina svenska uttryck. Jag försökte uppfostra den lite och använde mig av ord som jag hört mamman säga till hästarna men jag vet inte riktigt om den förstod. Men ja, vem bryr sig.
 
Nu ska jag bege mig till centrum och införskaffa lite grädde och schampo. Skönt att centrumet ligger hundra meter härifrån, lagom avstånd tycker jag. I kväll är det fotbollsträning och jag hoppas att jag är välkommen. Min väninna kan tyvärr inte komma så jag är lite nervös.
 
Lillpojken har fotat.

Sommar!

I dag var vi hos hästarna och lattjade lite med en fotboll och en frisbee. Jag hade tagit på mig mjukisbyxor och tjocktröja men det fick jag ganska snabbt ta av mig och sen stod jag och svettades i shorts och t-shirt. Härliga tider! Jag är den där likbleka människan i bakgrunden om ni inte hade listat ut det. Hästen tillhör inte familjen och deras hästar glömde jag fota.
 

Framme i Landsberg am Lech

Jag åt en väldigt god middag på Arlanda för 108 kronor. Dyrt tyckte jag men vad tusan, jag har ju semester. När jag satt på planet mot München såg jag att de serverade en liten låda med mat och någonting att dricka. Jag svor för mig själv för då var ju min dyra middag helt onödig. När jag fick min lilla låda såg jag att det var Weißwurst, en korv jag absolut inte äter. Nåja, jag smakade i alla fall och det var inte gott. Juicen var dock god. Så ja, smart av mig att äta på Arlanda.
 
Mamman och Lillpojken hämtade mig på flygplatsen och när jag satt i bilen började jag nästan gråta för att jag kände mig så lycklig. Härliga tider!
 

Kanske inte så svårt att lista ut

Hej alla vänner!
 
I går var jag på discobowling och biljard med hanen och hans bror och flickvän. GISSA VEM SOM VANN I BOWLINGEN? Jag såklart.
 



Donna Woolfolk Cross - Påven Johanna

Blondinbella läste den här boken och jag tänkte att den kanske är bra. Det var den. Den är sjukt bra och alla borde läsa den. Seså, gå till bibblan! Dessutom är de historiska händelserna sanna.
 

Tänk på det snorungar!

I dag följde jag med min hane och kollade på cykelhjälmar. Är inte jag ett bra sällskap, jag har ju värsta bra inflytandet på folk. Men ja, jag antar att alla har cykelhjälm, annars är man ju dum i huvudet.
 
 

Om tre dygn är jag i Tyskland

Min ömma moder var och växlade lite pengar till mig så att jag ska ta mig från flygplatsen och sånt, jag minns aldrig var mitt VISA-kort fungerar och inte. I dag ska jag i alla fall packa det mesta och se alla tv-program som jag har missat den senaste veckan. Ska jag ta med mig bikinin?
 

Har inte ens börjat packa

Har jag ens nämnt att jag ska åka till Tyskland på lördag? Det ska jag i alla fall och naturligtvis ska jag hälsa på min gamla au pair-familj. Då kommer bloggen bli alldeles fantastiskt rolig för där händer det så mycket roligt. Det ska bli jävulskt roligt att träffa alla igen för nu har det ju gått ett helt år sedan sist. Naturligtvis blir det tråkigt att vara utan min hane i en vecka men det överlever jag nog. Hehe, småflickorna i fotbollslaget är alldeles förtjusta över honom, en tjej frågade till och med om jag vill skaffa barn med honom. Då svarade jag att om hon gick fram till honom skulle han aldrig vilja ha barn alls. HAHAHA så ska de tas!

Partybild

Det fotograferades en del på partyt jag var på i helgen. På den här bilden ser jag onykter ut men det var jag såklart inte eftersom jag är nykterist. Jag drack Coca Cola som jag inte ens tycker är gott. Är det party så är det.
 

Kors i taket!

Hej alla vänner!
 
Nu tänker jag släppa en bomb och eftersom att ingen ska kunna tjuvläsa via Facebook skriver jag några rader  först så att alla måste klicka sig in här för att läsa. Man får ju inte vara dum! Jag vet inte om det har märkts här i bloggen men det är som så att jag har träffat en ny! Så himla sjukt! Jag har mått så fruktansvärt dåligt och trott att jag aldrig någonsin kommer kunna vara lycklig igen men nu mår jag så oerhört bra! Jag har inte sovit hemma den senaste veckan och jag har heller inte gråtit på aslänge. Vem det handlar om kan jag berätta senare men han är i alla fall stark och jag kan sitta i hans knä utan att han får ont benen. Jag kan också ha mina 13centimetersklackar utan att jag blir längre än honom. Dessutom är han snygg, snäll, trevlig och alldeles alldeles underbar. Härliga tider!

Första mössdagen

I dag har vi varit ute i skogen hela dagen och varit funktionärer på en endurotävling. Nu ska vi iväg på party, herregud vad det händer mycket spännande i mitt liv!
 



Anna och David gästbloggar

Hejsan Ninas bloggläsare! David och Anna har fått tillåtelse att skriva ett gästinlägg här, så här kommer det! Fasten your seatbelts and enjoy the ride!
 
/Anna och David
 

Har ni sett
Loranga, Masarin och Dartanjang? Det är kanske den bästa filmen som någonsin gjorts!
 
Här är min favoritfavvislåt, Gangnam style!
 
Eftersom jag är supermegabra på att köra skoter får ni se ett klipp på det, här!
 
På tal om min syster så är hon faktiskt ganska rolig men hon kommer ju aldrig upp i min nivå. Hur som helst kommer Nina alltid vara min favorit!
 
/Anna (Annas blogg)
 
 
Jag har inte fått sett vad Anna skrivit än, men jag tror hon är full i fan!
 
Idag har jag klippt Linus hår, han ville ha en fin tuppkam. Det blev jättefint! Sen for jag och Wiktor till Eastern Palace och käkade buffélunch. Jag rekommenderar det stället skarpt, värsta lyxigt och maten är supergod! Inte nog med det, de har sushi på buffén! När vi var klara där for vi och hämtade ut Wiktors nya ljuddämpare till hans motorcykel som kom från USA. Den blev sjukt snygg, och ljuder var helt underbart! Vi hade inte tur med vädret, jag fick stå med två paraplyn över oss under tiden som Wiktor låg på marken och skruvade.
 
/David
 
 
Nu ska vi fara och hämta en TV-bänk till David så att vi kan inviga hans nya fina 3D-plattis. Härråå.
 

Smygtitt på sommarens mode

Det var många som ville se fler bilder på Anna när hon poserade på sparken. Nästa sommar kommer det vara hett med sockar i ballerinaskor, häng på trenden redan nu!
 

Mitt kusinbarn


Alkoholfritt jordgubbsvin

Som nykterist gäller det ju att testa sig fram i djungeln av alkoholfria drycker. I och för sig dricker jag ju helst kranvatten, men ibland kan det vara trevligt med något annat. Det här mousserande jordgubbsvinet finns på Systembolaget för 30 kronor och det smakar ganska roligt. Man kan som inte bestämma sig för om det är gott eller äckligt men man vill ändå dricka mer. 
 

Åt det fyra dagar i sträck

En dag slängde jag ihop pajdeg och tog resterna från tacos och vips så hade jag matlådor. Jävulskt goda dessutom.
 

Svårigheter med sociala personer

Jag kan tycka att det är lite jobbigt med sociala människor. Det har hänt flera gånger att jag har pratat med en social person och fått för mig att vi verkligen klickar men sen visar det sig att personen är sådär mot alla. Då är det ju mycket lättare med mig, om jag pratar med någon mer än litegrann så kan den personen vara säker på att jag är intresserad. Vissa ger jag bara Clint Eastwood-blicken, fick höra det i helgen, och då kan man lika gärna låta mig vara. Hehe, närå, riktigt så illa är det kanske inte men i stora drag.
 

Vi spelade Black Jack också

Hej alla vänner!
 
Ni kommer inte tro mig om jag berättar vad jag har gjort senaste dygnet. Jag följde med min syster med vänner på hemmafest, Lokal och O´Learys. Vi kom hem jättesent och jag har varit vaken nästan hela natten, det har inte hänt på typ sju år. Det var i alla fall fantastiskt trevligt och tro det eller ej, jag kan tänka mig att göra om det. Men ja, nu ska jag gosa ner mig i min säng och hoppas på att jag är pigg i morgon.
 
Jag fotade med mobilen men jag får inte in bilden på datorn så jag fotade telefonen med webbkameran. Naturligtvis drack jag kranvatten.

RSS 0.91