Startsidan

Dessutom lite semester

Nu har jag just skrivit klart den sista uppgiften för vårens studier SÅ NU HAR JAG SOMMARLOV! Om jag blir godkänd alltså. Ryskan är jag nog godkänd i men jag vill inte ropa hej innan jag har fått det svart på vitt. Som ni ser på bilden så sitter jag ute på balkongen men det är inte så skönt som en kan tro. Grannen är ute och har pratat högt i telefonen, lyssnat på Tomas Ledin och rökt samtidigt, hela tiden. Snart blir det vattenpistolen.
 

Jag vann i alla fall över Bettan

Blodomloppet gick dåligt, jag förstår att ni undrar. Jag kände redan på uppvärmningen att mina lår var alldeles för möra sedan matcherna för att jag skulle orka gasa på. Men ja, vem bryr sig, jag har ju i alla fall en snygg pojkvän. Dessutom såg vi UnderbaraClara och det gör en ju inte varje dag.
 
Än så länge går dagens dag som planerat. Efter jobbet somnade jag på balkongen lite, jag har sovit så lite de senaste nätterna så det behövdes. Dessutom solade jag ju lite samtidigt. Nu är det tvättning på gång och förutom att jag råkade fastna vid datorn lite så lägger jag fram vad jag ska ha med mig. Eller, vadå ha med mig? Vart ska jag? Jag kan berätta på lördag.
 

Blodomloppet

Nu är vi sena, maten är inte klar än och vi ska träffas om mindre än en timme. Kul att springa med magen full. Nåja, då har vi ju något att skylla på.




Precis som jag skrev

Gissa vem som gjorde mål i går då? Jag efter pass av min syster. Nu är det match med herrarna.




Bilder på barn

Flickorna hade match i dag och det enda vi hade tur med var vädret. Eller ja, det blåste rätt mycket. Jag passade på att fota lite men tyvärr fick jag ingen ny kamera när jag fyllde år så jag använde mig av min sjuåring. Det blev inte så många bilder för jag tittade mest på den oerhört spännande matchen, hehehe. I kväll har jag match och då järnspikar ska jag göra mål!
 
Värdelös bild men kolla in muren, är det lönt att de står där?

Det var för varmt för att sitta på balkongen

I dag hade jag alltså kalas och det var trevligt för jag fick finfina presenter. Tårtan blev till och med fulare än förra året men det gjorde ingenting för den var himla god ändå. Trots smörklumparna ni kan skymta i bild...
 

Tack alla andra också!

Jag har haft en bra dag i dag. Tackar som frågar. Mor och far överraskade mig strax innan sex med att ringa på dörren och sen åt de frukost här. På jobbet gjorde mamma en tårta som vi åt och jag hade med mig kakor. När hanen kom hem fick jag en fotboll, det gröna som kan skymtas på bilden, och ett silverhalsband som jag kommer ha på mig dagligen för att visa min kärlek till honom. Det låg i den lilla asken och när jag höll på att öppna den frågade han om jag var nervös. Det var jag naturligtvis inte för skulle det ha legat en förlovningsring där i, jag tror dock att vi skulle bestämma det innan, så skulle jag bara känna ren glädje. Faktiskt.
 
Av mamma och pappa fick jag bland annat chokladen ni ser på bilden. Den ena med turkisk peppar och den andra med honung och mandel. Mums!
 
Jag såg att jag hade ett röstmeddelande förut och när jag lyssnade på det var det farfar som blev avbruten av farmor.
-...tala in...
- Nej vi ids aldrig tala in!
Klick.
 
Aldrig i den där meningen har förresten betydelsen inte. Sen har naturligtvis min andra familj, den tyska familjen, hört av sig och då blir jag alltid lite tårögd. Skönt att vi snart ska ses igen. Men ja, vem bryr sig. Nu ska jag sova  för i morgon har jag prov i ryska. Och sen, KALAS!
 

Bästa året någonsin har jag tänkt

Sista dagen som 24-åring i dag, känns rätt bra faktiskt. Tyvärr får jag inte vakna upp med min älskling för han jobbar men det blir nog en trevlig dag i morgon ändå. I dag har jag haft fotbollsträning och sen hade barnen fotbollsträning så jag har inte hunnit städa inför mitt kalas. Det blir alltså en städdag i morgon. Kul!
 

Störiga skor

Jag införskaffade ju ett par fotriktiga skor för ett tag sedan och förra veckan hade jag dem för första gången på jobbet. Ett stort misstag visade det sig. För det första fick jag skavsår trots att jag hade gått in dem hemma och för det andra...se på filmen bara. På frund av skavsåret gick jag resten av veckan runt i mina gamla pisstofflor, samma som jag hade i högstadiet. Det är bra med skor som håller i tio år!
 
 

Min nya hjälm

Kanske inte det snyggaste en har sett men helt klart bättre än den förra. På en lapp i paketet stod det typ "du vann en hjälm för att du har hjälmat någon du tycker om eller för att någon som tycker om dig har hjälmat dig". HAHA SÅ LURIGT, JAG HAR JU HJÄLMAT MIG SJÄLV! I och för sig en person jag tycker om.
 

Vilken bana är du på?




Vi fikade i trädgården

I dag var vi på hanens gudsons ettårskalas och där bjöds det på mängder av olika kaksorter. Och tårtor. Och bullar. Som ni förstår rullade vi därifrån och sen hade jag match. Det gick rätt så bra och mitt lår höll, även om det känns ömt nu. Men ja, heat lotion fungerade i alla fall.




Kulturnatta

I dag är det Kulturnatta i Umeå och då är alla där. I centrum alltså. Jag var där med mor och far eftersom hanen jobbade men det var trevligt det också. Vi köpte varsin alkoholfri drink och sen åt vi lunch på Tre Kronor vid Vasaplan. Jävulskt gott! Som lunchbuffé har de thai, pizza och sallad, något för alla. Thai för mig.
 
Eftersom det var så sjukt varmt köpte vi naturligtvis glass också. Och jag köpte ett par nya solglasögon som är bättre för ögonen än mina gamla. Eftersom jag inte hade något fodral med mig fick jag ha dem på mig när jag cyklade hem. De kostade 179 kronorÅhléns om ni undrar. Hjälmen finns nog tyvärr inte att köpa längre om ni är sugna på det. HEHEHE. Jag har faktiskt vunnit en ny men jag har inte fått den än. Om den också är ful ska jag införskaffa en ny. Men ja, jag är hellre ful när jag cyklar än sitter i rullstol. Och just ja, jag hade jacka för att inte bränna mig, glömde solkrämen.
 

Födelsedagskalas

I dag har vi varit på två födelsedagskalas, först Michis och sen min systers. Michi och Elena hade dukat upp med hur mycket gott som helst så vi rullade därifrån. Det blir svårt att slå när jag fyller år.




Resorb sport

Jag fick hem Resorb Sport gratis via Smartson så det har jag druckit efter träningarna. Tyvärr har det inte blivit någon träning på egen hand eftersom jag sträckte baksida lår förra veckan. I går på fotbollsträningen värmde jag upp ordentligt och sen passade jag ett hårt pass. Aj. Nu smörjer jag som en galning med heat lotion så att jag blir frisk till matchen på söndag.
 
Men ja, Resorb Sport smakar inte så gräsligt som många andra sportdrycker och sånt. Kanske för att jag tog mer vatten än en ska. Om det fungerar vet jag inte, jag märkte tyvärr ingen skillnad.
 
Gissa vem som har solat på balkongen i underkläder i dag?!
 

Petra Mede forever in my heart!

Är det bara jag som tycker det här är fruktansvärt roligt? Jag trodde internet skulle explodera av länkar till klippen men jag har inte sett en enda. Därför publicerar jag den så alla som inte såg delfinalen i går kan se det bästa.
 

Nu börjar det!

Tänk så en har väntat på den här kvällen! Mys i soffan med wompiesen.




Dagens middag

I dag efter jobbet låg jag och hanen på balkongen i någon timme och det var så himla härligt! Jag började på en bok som verkar himla bra men det är ju så jobbigt att läsa i solen. Mina solglasögon är inte dyra så jag vågar inte ha på mig dem, en vill ju inte skada ögonen.
 

Den tomma stolen av J.K. Rowling

 Alltså jag vet inte vad jag tycker om den här boken. Eller jo, den är rörig eftersom den handlar om typ tjugo olika personer. Dessutom är den inte speciellt spännande. Den är en besvikelse eftersom en förväntar sig något extraordinärt. Så ja, läs Harry Potter-böckerna men skippa den här.
 

Dessutom älskar jag Petra Mede!

Jag brukar inte vilja lyssna på Eurovisionlåtarna innan det är dags men i dag surfade jag in på eurovision.tv eftersom jag ville läsa mer om Anouk som ska vara med. Då såg jag att även Cascada och Bonnie Tyler ska vara med! Oj vilken fest det kommer bli! Som tur är verkar alla mina träningar ligga tidigare än nio så jag kan se alla program! I och för sig hade jag kanske varit "sjuk" om det hade krockat. Från barnträningarna alltså, inte mina egna för de är heliga
 
I dag är det en turftävling och naturligtvis är både hanen och pappa med. Själv sitter jag inne och följer dem via datorn. Närå, snart ska jag bege mig på barnmatch.

Naturligtvis gjorde vi annat än bara lunchade

I dag skulle jag göra massa vettiga saker men det hann jag inte trots att jag vaknade klockan sju. Jag tog bussen ner på stan, stort misstag, två äckliga rökare satt bakom mig och STANK, och där träffade jag mina päron och några släktingar över en lunch, bland annat lillpojken ni skymtar på bilden. Sen kom min väninna Elisabeth hit och nu är klockan sent och det är dags att krypa ner i sängen.
 

Hörde att det var 24 grader i Stockholm...

Oj så skönt att vara ledig! Jag har gjort lite nytta och sen har jag spelat piano och läst en bok. Nu på kvällen hade ungarna fotbollsträning i regnet så när jag kom hem festade jag till det med en sandwichmacka som jag och de tyska ungarna brukar äta. Vad jag gör nu? Spelar Candy Crush såklart.
 

Ibland är livet allt bra härligt!

Jag och hanen sitter ute på balkongen utan tröjor och det är ju sommarvarmt! I kväll har jag fotbollsmatch igen, spelade med herrarna i går, och det är ju jävulskt roligt. Som grädde på moset är jag ledig i fyra dagar nu, härliga tider!




Nya fotriktiga skor

 Jag brukar ha converse eller andra tjusiga skor på jobbet och det är ju inte så bra för fötterna så jag har införskafffat ett par bekväma skor som ändå inte ser heltokiga ut till ett par stuprörsjeans. De kostade 400 kronorSkohuset.
 

I övrigt hade jag fina tänder

I dag var jag hos en tandsköterska, som en ofta felaktigt kallar tandläkare, och det var inte så roligt. Det kommer kosta mig 2680 kronor eftersom jag tydligen har hål på två ställen. Jag har tyckt att det har ilat lite så därför bestämde jag mig för att ta reda på vad det var för sattyg. Men ja, tur för mig att jag inte behöver svälta på grund av det här.
 
Jag tänker dock på alla de som inte har råd att gå till tandläkaren, tänk vilket slag i magen det måste vara att få höra vad det kostar. Jag betalar så gärna skatt så att alla (inte rökare som orsakat problemen själva) ska få den vård de behöver.
 

Sommarvärme

I dag har jag haft en härlig dag på landet! Jag åkte och hälsade på Susanne och där solade vi i linne, mockade några boxar och promenerade. Ni ser ju hur jag njöt i solen! Som ni kanske också ser kan jag behöva lite sol. Men glöm för guds skull inte solkrämen!!!
 

Önskeinlägg

En av småflickorna i laget jag tränar, dock inte hon som gjorde ett äckligt snyggt frisparksmål i dag, önskade att jag skulle skriva om hur dumt det är med piercingar. Jag hade hellre skrivit om hur dåligt det är med alkohol eller tobak men det har jag ju gjort typ tiotusen gånger så jag skippar väl det i dag då.
 
Jag tog hål i ögonbrynet dagen då jag fyllde 18 år, jag glömde dock att ta med mig legitimation så håltagaren fick ringa mamma som mot sin vilja intygade att jag var 18. Mor och far var (är) emot piercingar så jag var ju lite stygg som gick emot deras vilja. Hela den fotbollssäsongen stod jag över matcherna eftersom en inte får spela med smycken och jag inte kunde ta ut den. Tyvärr läkte det inte så bra eftersom jag tejpade den på vissa matcher och innebandyhjälmen skavde emot ibland och sådär. Efter tre år insåg jag att det aldrig kommer läka så jag tog ut den. Det var fyra år sedan och ärret är fortfarande kvar. Tänk på det innan ni piercar er!
 

De fanns tyvärr inte

I dag var jag och hanen och handlade efter gymmet och då frågade jag en anställd om de hade de där stora paketen längst upp. Hen trodde att jag ville ha ett stort paket och inte den sorten. Vem tusan vill ha ett paket som knappt går in i bilen?
 
I morgon kommer ett önskeinlägg om ni undrar. Nu ska jag nog bege mig mot sängen.
 

Morgondagens matlåda

I dag slängde jag ihop en hemmagjord pizza och den blev himla god! Nu är det snart träningsmatch för barnen och sen fotbollsträning för mig, skojig kväll!




Våren är här!

I går var jag och hanen på majbrasa i Bastuträsk och det var himla trevligt. Vi sjöng vårsånger och sånt där trevligt ni vet. Som ni ser var det väldigt fint i den lilla byn.
 
Nu ska vi bege oss på middag och sen är det träning med småtjejerna. Fint väder har vi också!
 

RSS 0.91