Startsidan

Vadjävel

Typiskt alltså. Nu när jag skulle komma i gång med träningen inför Blodomloppet så har jag sträckt mig i vaden och i dag på träningen gick det inte alls bra att springa. Då har jag ju i och för sig något att skylla på. Fast ändå, jag föredrar att kunna springa obehindrat.
 
Nu ska jag hasa mig in i duschen och sedan ska jag läsa en skönlitterär bok innan jag somnar, typ mitt största intresse.
 
 

Pasta Alfredo är okej

I dag skulle jag bege mig ut och springa så då gjorde jag det. Jag sprang uppför en backe i motvind och det gick så himla trögt att jag helst ville gå hem. Sedan struntade jag i det och sprang en mil på under 50 minuter. HAHAHA GICK NI PÅ DEN LÄTTA? När jag hade sprungit kanske 500 meter sprang en person ikapp mig och jag funderade på vad det var för konstig person men det var bara min vän som var ute och promenerade. Eftersom jag inte ville vara otrevlig promenerade jag med honom och därför slapp jag ju springa, härliga tider!
 
I går åt jag på restaurang med ungarna som jag tränar i fotboll och det var trevligt. Dock gillar jag inte riktigt att äta på Allstar, det är inte speciellt gott och det är dyrt.
 
 

Min önskelista

En fiol
Ett munspel
En xylofon
Dyr choklad
Sällskapsspel, gärna med frågor
Aktier
Presentkort på Cyberphoto
Ben & Jerry´s-glass i smaken Chocolate Fudge Brownie
En symaskin

Full fart mot målet

I dag såg jag att jag har fått godkänt på två uppgifter och det känns himla skönt. Det knyter sig lätt i magen när jag tänker på allt som ska hinnas med men det är bara några veckor kvar och sedan ska jag försöka ta hand om mig själv och göra sådant jag tycker är roligt. Jag ska läsa böcker, spela piano, skriva texter, städa, promenera i solen, titta in i väggen och annat jag inte hinner med nu. Men ja, vem bryr sig. Nu ska jag sova.

Nyaste modet typ

När vi var i Sundsvall för några helger sedan passade jag på att införskaffa två tröjor eftersom jag typ inte har några snajsiga. Båda kommer från Kappahl och den blå kostade 300 och den svarta 250. Den blå fanns i en liknande variant fast med rund ringning men den ska ni nog inte köpa för den hade massa fler sorters tyger i sig och jag tror att den sticks. Jag vet att bilderna inte direkt får en att vilja rusa till affären men dels är tröjorna använda och lite smutsiga och dels skulle jag fota utomhus och höll på att brinna upp på både vinden och solen.
 
 

Nyttiga chokladbollar!

Jag läste på Josefin Knaves blogg om chokladbollar utan socker och sattyg och i dag bakade jag dem. De blev jättegoda och eftersom jag äter alldeles för mycket socker så tänkte jag börja baka sådana i stället för att köpa massa färdiga godisgrejer. Vi får väl se hur det går.
 
Det som ska mixas i mixer är 200 gram naturella cashewnötter, tolv torkade dadlar, två matskedar starkt kaffe, två matskedar kokosolja, två matskedar kakao och lite salt. Sedan rullas de naturligtvis i kokos.
 
 

Inte riktigt enligt plan av Denise Rudberg och Hugo Rehnberg

Jag har inte läst en vanlig svensk bok på typ ett år så därför passade jag på att läsa en bok av Denise Rudberg som jag missat. Som vanligt innehöll den en del knark, överklassfolk och annat jag inte kan relatera till men den var också lättläst och lättsam så jag läste ut den rätt snabbt. Skönt, då kan jag låna en ny bok och en ny och en ny!
 
 

Äntligen helg!

I dag hetsade jag hem från jobbet för att hinna springa, då hetsade jag tyvärr inte det minsta, duscha och hälsa på min väninna som fyllt år. Vi blev bjudna på massa gott fika och nu har jag landat i min datorstol och ska studera resten av kvällen. Trevlig helg!
 
 

Själv då?

Sådärja, då var dagens självklarhet avklarad. Som ni ser på fikat så har jag lämnat blod och i och med det här besöket har jag samlat på mig tio aktiva år som blodgivare!

Latarsle

Jag hatar folk som är dumsnåla eller dumlata. Mest hatar jag naturligtvis när jag själv är dumsnål eller dumlat. Just nu är jag lite dumlat för jag har lite lite luft i cykeldäcken och jag orkar inte pumpa dem. Det är kanske 100 meter till närmsta pump utanför jobbet och här hemma behöver jag bara ta pumpen och gå ner och pumpa. JAG IDS INTE! Därför får jag alltså cykla några minuter längre varje morgon eftersom det går trögt och jag svettas och svär mer. Är det värt det? Förmodligen inte.

Sista snön

Jag passade på att fota lite när jag var i fjällen och eftersom min kusin tyckte att det var en bra idé att fota när de hoppade ner för en snödriva så gjorde jag det. Här är en bild på ett kusinbarn som landade lite olyckligt och fick snö fulla fejan. Dessutom fick jag till en jättefin bild på farmor som jag funderar på att göra något med.
 
 

Hem ljuva hem!

Vi orkade inte vara kvar i fjällen ända till söndag så i går åkte vi hem eftersom det gick en bil hemåt då. I går åkte jag längdskidor på morgonen i två decimeter nysnö och i dag vaknade jag till torr och sopad asfalt som jag snuddade vid när jag joggade. I kväll hade vi middagsfrämmande och det var trevligt. I morgon börjar allvaret igen så då ska jag studera hela dagen. Nåja, jag får i alla fall sovmorgon. Det var förresten sjukt skönt att få sova i vår säng i natt, ingen skarv mellan sängarna, inget gnissel och ingen 35948 år gammal madrass.

Tur att det syns i alla fall

Jag vet inte om längdskidåkning är en sport för mig för det kan faktiskt göra jätteont. I morgon ska vi se om vädret tycker det är dags för snowboardåkning.


Hoppas påskharen kommer i kväll!

Här fortsätter vi att njuta. Nyss var vi och handlade och då köpte vi lite glass för det är ju gott. Som ni ser är det klarblå himmel och strålande sol, livet kan inte bli bättre!


Mästerskidaren

Alltså finns det någonting bättre än sol i fjällen? I dag har jag, hanen och pappa åka längdskidor kanske tre eller fyra kilometer och det var härligt och varmt. Jag lånade pappas jacka från 1979 eftersom jag bara råkade ta med mig min tjocka vinterjacka.


Kan en vara tjock och fin?

Det tjockisförakt som finns i samhället, som många förnekar, blir ganska tydligt när det är final i Biggest Loser. Många säger att det faktiskt inte är hälsosamt att vara överviktig, det är därför det kommenteras så flitigt.
 
Då är det ju himla konstigt att nu när finalen i Biggest Loser har varit så är det BARA kommentarer om hur fina deltagarna blev. De blev som helt andra människor och oj så himla fina. Fina, fina, fina.

Tomas Ledins favoritbro

I helgen var vi ju alltså i Sundsvall och där var det så himla fint väder på lördagen. Vi satt ute och fikade och precis det har jag tänkt göra hela nästa vecka när vi ska vara i fjällen!!! Eftersom vi numera har husdjur kan det ju vara lite knepigt men det har vi löst genom att ta med fiskarna och låta dem bo i min kusins stuga. Närå, vi, eller ja hanen om en ska vara noga, har många vänner som kan hjälpa till med matning och rastning så det känns ju skönt. Dessutom kan de se till att inga tjyvar kommer hit och snor vår nya golvlampa.
 
 

RSS 0.91