Startsidan

Chokladfondant

I torsdags tyckte jag att det lät gott med chokladfondant till efterrätt så då gjorde jag det. Det var dessutom få ingredienser och lätt att göra så jag bakade med ett leende på läpparna. Det var först när jag skulle hälla ner smeten i mina nya teflonformar som jag insåg att det ju inte blir någon fondant om det är ett hål i mitten på kakan. Eftersom jag redan hade smort formarna struntade jag i det och tänkte att det säkert blir gott ändå. När de var i ugnen gjorde jag annat och eftersom jag inte hade ställt någon klocka råkade jag glömma dem några minuter för länge. Här nere har ni det fasta resultatet och det sorgliga är att de inte ens smakar gott. För första gånge i mitt liv åker därför ett bakverk ner i soporna.
 
 

Kommentarer
Av: Josse

åh vad gott!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback