Startsidan

Läskigt

I går såg jag en polisbil här ute på gården men eftersom det händer lite nu och då så tänkte jag inte speciellt mycket på det. Jag stoppade in bebisen i bärselen och promenerade ut till tvättstugan för att boka tvättid och sedan gick jag till förrådet och började röja. Att vara ensam (vuxen) i förrådet är inte min favoritsysselsättning och så fort ljuset slocknade kastade jag mig på den röda knappen för att inte någon som gömmer sig i källaren skulle komma smygandes. Jag tömde en kartong och tog med en annan med skräp upp för att dubbelkolla med hanen innan jag slänger innehållet, om någon vill ha lite fula saker så kan ni höra av er.

Någon timme senare läste jag i tidningen att två främmande människor hade plingat på hos en granne och misshandlat och rånat honom. Vill ni ha något från vårt förråd bör ni alltså inte bara komma och ringa på dörren, jag kommer förmodligen inte att öppna.

På tal om att bli rädd så smög sig hanen in i badrummet när jag duschade och väl där lyfte han upp Sammy över duschdraperiet så att jag helt plötsligt såg ett barn som stirrade på mig. Inte så roligt eftersom jag hatar barn och dockor på fel ställe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback