Startsidan

Viktigt med hjälm!

I går var det kalas här eftersom hanen fyllde år i veckan och det var trevligt. Jag gjorde mig fin och tänkte ta en fin bild på mig själv men jag blev ful så det var tråkigt. 

I dag tog vi med Sammy till allmänhetens åkning i ishallen och det var i alla fall ganska roligt. Om några gånger har vi säkert två i familjen som kan åka obehindrat. 


Lite för dansigt för mig men det var kul ändå

Eftersom det är rätt mycket snö och vindar kunde typ inga patienter åka hem från sjukhuset vilket gjorde att vi inte hade så mycket nytt att skriva i dag. Tack vare det hann vi få bort en hel del gammalt och det kändes bra. På eftermiddagen lyxade jag till det med lite socker tillsammans med en vän och efter jobbet träffade jag en väninna på Iksu. Vi körde Bodycombat och det var festligt för när vi äntligen hade lärt oss en slag-och-spark-kombination var det dags för nästa. En gång under passet såg jag en stel och osäker tjej i spegeln och när jag höjde armen lite extra såg jag att det var jag. Trots det var det roligt och som grädde på moset var det jobbigt så det blir intressant att se hur det går på bodypumpen i morgon.
 
Nu ska jag leta efter några dokument som banken vill ha och sedan ska jag försöka studera lite. Sammy sover hos min syster i dag så jag ser fram emot en härlig sömn i natt.

Lurad

I morse var Sammy helt förstörd eftersom mjölken var slut (vilket den var för att årets mamma tog den till kaffet). Eftersom jag ville ha frukostro tog jag gräddförpackningen och fyllde på med lite vatten och sedan var alla nöjda och glada.

Bodypumpen i dag gick mycket bättre än jag hade trott och jag lastade på hela 2 kg extra på första benlåten. Tyvärr blev jag hånad för mina armhävningar av en halvrolig kille bredvid mig så det får jag väl träna mer på. 


Bara Sammy blir lika smart som jag

I går fick vi Sammys skolfoton och det var roligt och tråkigt. Nog för att jag inte ler på bilder men Sammy tog priset för han såg så ledsen ut så man vill gråta. Jag antar att jag inte får visa dem här men vi ska nog köpa ett litet paket bara för att det är roligt att ha. Jag ska försöka få fingrarna ur arslet och fota lite själv någon gång och sedan kan vi titta på de bilderna i stället.
 
I morgon ska jag ju lämna in den typ sista uppgiften på universitetskursen jag läser för skojs skull och det kändes lite jobbigt eftersom jag bara har kommit halvvägs. I dag fick jag dock responsen på förra uppgiften och eftersom jag av någon fantastisk anledning fick VG på den känns det genast mycket lättare. 
 
 

Jag är mör

På lunchen var jag på total training och det var ungefär lika vidrigt som sist jag var där men när det var färdigt var det bra. Efter jobbet åkte jag och några härliga kolleger till Pinchos där vi åt en fantastisk middag. Tyvärr tog jag friterad halloumi och såsen till den var inte suverän. I övrigt var det dock jättegott och jag lyxade till och med till det med en alkoholfri blå drink. Den var mest söt så jag hade lika gärna kunnat dricka vatten. Vilken härlig dag!


Min kollega väntade för länge med att fota så min snygga fotomin hann bli förstörd. 


Nedrans otur

I går var en fantastisk dag! Tyvärr var det mesta hemligt men mig kan man ju lita på så det gör ingenting. På kvällen hade jag som vanligt hockeyträning och när det var max en minut kvar slappnade jag av i handen just när en annan slog på min klubba vilket gjorde att jag typ stukade handen. Jag är öm och när jag skulle hacka lök gjorde det ont. Synd, då måste hanen laga mat. Själv hade jag tänkt skriva på min, typ, sista universitetsuppgift som ska in på fredag men det är lite svårt eftersom jag har svårt att hitta bra källor. Jaja, bara att fortsätta googla.
 
Pappa var ute på tomten i dag och fixade med lite grejer och då var han snäll och fotade. Nu har de gjutit plattan så äntligen börjar det hända något.
 
 

Vardagslyx

I går fick vi gå på en föreläsning om arbetsglädje via jobbet och det var trevligt. Framför allt var lunchen vi bjöds på fantastiskt god och jag och min kollega tyckte synd om en annan kollega som inte kunde komma så vi var snälla och skickade bilder på maten till henne så hon skulle se vad hon missade. I dag när jag kom tillbaka till jobbet efter ett möte hade min kollega gått hem och jag hade råkat lämna nyckeln på kontoret. Då tänkte min kollega på arbetsglädjen och körde tillbaka från typ Vännäs för att släppa in mig, så himla snällt!
 
I dag tränade jag bodypump igen och det var kul men tungt. Om ni undrar.
 
 

Grit strength på Iksu

I dag efter jobbet testade jag Grit strength för första gången och det var så jävla jobbigt. En tönt som jag tränar med ibland sa att jag skulle ha mycket på stången men det skulle jag verkligen inte. Om man inte med lätthet kan göra utfall med vikt bör man kanske inte ens gå dit för jag och några andra stackare var döende. Jaja, det var roligt med något nytt i alla fall. 


Lite helgträning

I dag åkte jag och Sammy och badade och när jag kom hem bytte jag bara om och sedan begav jag mig tillbaka till Iksu där jag körde ett pass Cxworx. Eftersom jag har hockeymatch i morgon ville jag inte ta ut mig för mycket så jag tänkte att lite lätt bålträning i 30 minuter kunde vara lagom. HAHAHA SÅ FEL JAG TOG! Under den första övningen blev jag chockad över mina obefintliga magmuskler och sedan blev det dags för benövningar också, något jag helst ville undvika. Jag har inte varit på Cxworx sedan i höstas så jag hade glömt hur det var. Jaja, jag får pressa mig i morgon.
 
Framför mig ställde sig en utbytesstudent som inte riktigt hade koll på det här med svenskt utrymme. Till slut blev salen full och då kändes det okej men i början när det nästan var tomt kände jag att min bubbla inte riktigt rymdes.
 
 

Om två månader är det vår tur

I onsdags var vi ute på tomten för att prata med grävpersonerna och det var festligt för då fick vi titta in i grannarnas hus. De har redan innerväggar och eftersom ett är näst intill likadant som vårt fast spegelvänt så var det så klart roligt att se hur stora rummen är i verkligheten. 
 
I dag kom hanens familj hit på middag och det var trevligt. Sammy lekte med sina kusiner så nu vet jag en som kommer sova gott. Hoppas jag i alla fall.
 
 

RSS 0.91