Startsidan

Bodybalance

I dag testade jag bodybalance på Iksu för första gången och det var rätt kul. Jag behöver nog sådan träning eftersom jag är rätt stel både fysiskt och psykiskt och bodybalance var mycket bättre för mig än yoga. Jag behöll naturligtvis sockarna på och kände mig rätt duktig ända till de sista tio minuterna. Då skulle vi nämligen varva ner, det gick bra, och sedan meditera. "Nu kan ni börja meditera" sa instruktören. Det kändes väldigt märkligt och det gör nästan att jag inte vill gå på bodybalance mer. Finns det inga smidighetspass utan flum? Men som sagt, jag behöver det ju så jag kanske ska masa mig dit igen.
 
Den här bilden är från Berlin och jag fick den i dag av Sammys Patentante. Tänk så trevligt vi hade där!
 
 

Modeshopping

Vilken härlig dag! På morgonen såsade jag lite och sedan tog jag med mig min syster till Avion där vi spenderade lite pengar. Eller ja, presentkort. Jag hittade ett par läckra, vuxna skor, lite underkläder och två tröjor så nu har jag nog allt jag behöver. Efter shoppingen åkte jag och tränade och det gick bra. Jag körde först Sh´bam för första gången på några månader och det var roligt att slänga med brösten och vicka på rumpan igen. Sedan körde jag total training och det var jobbigt men kul. Nu ska jag bjuda min systers sambo på middag och sedan är det väl dags att läsa lite innan jag ska sova.  
 
 

Och lite korsord

Nu har jag en barnledig helg efter en härlig jobbvecka. Vi har bytt kontor och sitter tillfälligt tillsammans med några läkare och jag har passat på att ställa dumma frågor och har på så sätt blivit mycket intelligentare. Eftersom jag är uppgraderad till teamsekreterare har jag ansvar över kontakten med läkare och arbetet blir ju så himla mycket enklare när vi har en tätare kontakt.
 
I dag har jag naturligtvis tränat och sedan har jag dammsugit, torkat golvet, tvättat och spelat gitarr och sjungit. Jag har också stirrat en del på min mindmap som jag ska använda mig av när jag föreläser för läkarstudenter om en dryg vecka och snart ska jag göra mer än att stirra på den. 
 
I somras försökte jag att för en gångs skull få till en läcker bränna på benen men som ni ser gick det inte så bra med det trots att jag använde shortsen på bilden så ofta att min kusin, som har tagit bilden, frågade om jag gillar dem väldigt mycket.
 
 

Slarver

I går spelade jag fotbollsmatch och för första gången sedan min syster skadade knät fick vi till ett bra passningsspel tillsammans. I övrigt gick inte matchen superbra men det var kul ändå. I dag gled jag i väg till Iksu på lunchen och cyklade men det var himla jobbigt och eftersom jag blev hyschad senast så var det inte helfestligt heller eftersom jag knappt konverserade. Jag glömde ta med mig en sporttop vilket gjorde att jag tränade i bh:n och slängde med brösten hela eftermiddagen. Som tur var fick jag låna min kollegas fleecetröja några timmar så det var bara i slutet av dagen som jag behövde låtsas klia mig på axeln. Jag hade alltså bara en tajt T-shirt på mig.
 
Den här bilden tog jag i Göteborgs botaniska trädgård. Tänk att det är min lilla bebis som går där i mitten. Så sjukt.
 
 

Jag gjorde kallbryggt kaffe också

Nu har jag fått skäll för att jag inte har bloggat så det är väl bäst att jag gör det. Jag har kommit hem från semestern och på måndag börjar jag jobba igen. I går kväll lämnades Sammy hos sin pappa och sedan packade jag upp allt. I dag började jag dagen med ett total training-pass och efter halva passet kände jag att jag var ungefär så trött som jag brukar vara efter ett helt pass så det märktes absolut att jag inte har tränat ordentligt på typ en månad. I övrigt har jag bland annat handlat, städat förrådet och klädkammaren, tvättat och bakat fröknäcke. Det blev gott men nästa gång ska jag nog he på mer flingsalt för det blev lite tråkigt. Jag skulle göra "nyttiga" bars också men jag insåg, tack och lov rätt tidigt, att jag inte har någon kakao så det får bli i morgon i stället. 
 
Jag har känt mig lite nere och likgiltig under semestern och en dag slog det mig att det förmodligen är för att jag inte har fått den härliga kicken som träning ger. Under semestern har jag också längtat hem några gånger och det känns bra, det var länge sedan jag älskade mitt hem.
 
 
 

Lunch på Skrädderiet

Här rullar de sista semesterdagarna på och vi träffar människor vi tycker om. Jag och Sammy sov exempelvis över hos min kusin och det var trevligt för vi träffas sällan utan våra uppmärksamhetskrävande föräldrar. I dag plockade pappa sniglar eftersom det har regnat och när mamma frågade mormor om något fågelbad tyckte jag att hon skulle ha frågat var hon ville ha snigelbadet i stället. Jag skrattar fortfarande åt min briljanta humor.
Tack och lov inte massa kryp

I går var vi i botaniska trädgården i Göteborg med min kusin och hans föräldrar och det var trevligt trots den sjuka värmen. Bäst var dock lunchen, dyr men fantastiskt god! I dag är det den bästa dagen i mitt liv för vi ska till Gekås!