Startsidan

Snowboardåkning i Vindeln

I dag fick min syster sin 18-årspresent som var en dag i skidbacken med hela familjen. Det kändes lite kallt i morse, det skulle vara 20 minusgrader, men vi åkte ändå och det gick jättebra så länge vi inte stod stilla. Min snowboardåkning gick väldigt bra och jag kände mig säker och stark och jag fick inte det minsta ont i benen. Pappa tyckte att jag var jätteduktig och jag fick en fin komplimang: "Om jag bara hade sett dig åka förbi hade jag aldrig trott att det var du." Han har höga tankar om mig.Tur att jag har en lång jacka

I dag lattjade jag till min annars så slätstrukna klädstil med en fräck reva mellan benen, är det ett tecken på att jag borde köpa nya kläder? I övrigt har det inte hänt så mycket spännande i dag. Bodypumpen gick bra och jag kände mig starkare än för två veckor sedan så det var ju roligt. I morgon ska jag jobba och eftersom min kollega vill börja klockan 6 så ska jag sova nu, härliga tider!Måste jag hitta en ny utmaning?

I dag var det som vanligt dans för mig men det gick ganska dåligt. Eftersom jag kan stegen nu behöver jag inte fokusera så mycket längre och därför börjar jag tänka på annat, vilket resulterar i att jag tappar bort mig. Nästa vecka kan jag dock inte fara på passet eftersom vi ska åka snowboard och efter det börjar nog en ny release så då är jag nybörjare igen. Kul!

I dag sa instruktören att det inte är så jätteviktigt med stegen utan att man i stället ska fokusera på partykänslan. Eftersom jag har 0,0 partykänsla tycker jag att det är väldigt svårt och därför förblir jag stel. Jag är förmodligen en av de bästa i lokalen på att göra rätt rörelser vid rätt tidpunkt men det är ju inte genuint alls. Jag brukar dock titta på detaljer som instruktören gör, typ hur hon gör med händerna och huvudet, för att jag ska se läckrare ut. Ni hör ju, ingen som helst naturlig dansighet. 

Exakt så stel som jag är på bilden är jag när jag dansar.Vuxen

I dag var jag på 18-årskalas hos min syster som är kanske 12. Det bjöds på massa gott fika som vanligt och nu är jag mätt på socker i säkert en månad. Sammy fick massa uppmärksamhet så trots trötthet slapp jag gnäll. Jag gjorde en sådan där figur som ser ut som jag men jag vet inte om den blev så lik.

En fet tisdag!

I dag var det som bekant fettisdagen och vi blev bjudna på semlor på jobbet. Eftersom semlor ibland är riktigt gott så tog jag en. Men ja, vem bryr sig om semlor? Nu ska jag berätta om det viktigaste som hänt i dag och som gjorde att jag älskar mig själv mer än vanligt. Nyss hade jag fotbollsmatch och jag gjorde två assist och ett mål!!! Eftersom vi var så få spelade jag hela tiden och det gick jättebra, det är så roligt att vara lite mer tränad än otränad!Hjärtstopp

I dag hade vi HLR-utbildning på jobbet och det var roligt, jag skrattade flera gånger. Vi var bara administratörer där vilket kändes skönt, det blir så jobbigt om vissa har en naturlig fallenhet för att ta hand om andra.

Nej men, har jag glömt berätta om dansen i går? Det gick jättebra och jag hade hela tre rader med stela dansare bakom mig så jag har verkligen avancerat. Tyvärr stod en jättedansig tjej bredvid mig så jag kände mig ändå väldigt orörlig. Dessutom hade jag några fnittriga tonåringar bakom mig och förmodligen tyckte de att jag var en töntig tant.

Medan jag lagade middag målade Sammy med tusch. I sin mun.Livet

I torsdags när Sammy just skulle somna kom det en härlig kräkning i sängen. Av någon konstig anledning kunde mamma och pappa tänka sig att vabba så jag skjutsade dit Sammy.

I går på bodypumpen kände jag mig inte lika stark som förra veckan och det var tråkigt. Förmodligen var det för att jag hade en jävulsk träningsvärk sedan i onsdags, det är ju inte varje dag jag gör drygt 80 grodhopp.

Sammy fick stanna hos mamma och pappa i natt också så efter att jag hade spelat piano i några timmar gick jag och lade mig för att för första gången sedan Sammy föddes få sova ut ordentligt. HAHAHA TRODDE JAG ATT DET SKULLE HÄNDA?! Jag vaknade strax efter 5 av att hanen kräktes och sedan kunde jag inte somna om. I dag ska jag tvätta och sedan skyndar jag mig bort från sjukstugan och hem till mamma och pappa där vi ska äta våfflor. 


After work

Vilken härlig dag! På jobbet gick det bra för mitt gäng så vi kunde hjälpa andra riktigt mycket. Efter lunchen körde jag total training fastän jag inte orkade och det gick jättebra, jag har ju ingen disciplin så jag måste bli lite tvingad eller hånad för att kämpa och det blev jag i dag. När arbetsdagen var slut begav vi oss till Droskan för att äta middag tillsammans och det var himla roligt och gott. Jag lattjade till och med till det och smakade på lite alkoholfri öl och det var intressant. Nu är jag mätt så det räcker resten av veckan!Träningsmatch

Ingen verkar vilja ha mig i sitt lag för i dag blev jag också utlånad till motståndarna. Jag fick låna en för liten tröja men trots den förnedringen gick det ganska bra. Stundtals i alla fall, ibland gick det skitdåligt. Hur som helst var det roligt och det är ju det viktigaste. 

Mitt stackars psyke

I kväll hade jag hockeymatch och eftersom vi var så få mixade vi lagen. Jag hamnade i Björklöven och av någon anledning vann Trixa. En gång satt jag bredvid en tjej på avbytarbänken som undrade hur gammal jag är. Jag sa att jag fyller 30. "Oj, jag går i sexan", svarade hon. I SEXAN! Alla i det där laget är mina idoler, de är så fräcka!

Efter matchen åkte jag och tittade på slutet av en match som mitt fotbollslag spelade och det var tur för de steppade upp från 0–2 till 5–5. Själv ska jag ju spela i morgon så jag var tvungen att hämta min matchtröja. För att orka med mitt tuffa träningsschema har jag ätit extra mycket i dag, jag är ju faktiskt snart vuxen.Titta storbebisen!

I förmiddags åkte jag och Sammy och handlade och när vi hade lämnat kundvagnen tyckte han att vi skulle gå ner till älven i stället för till bilen så då gjorde vi det. Det var faktiskt ganska skönt i solen trots kanske 15 minusgrader men jag hade gärna haft med mig mössa och vantar.

Efter att vi hade varit på Sammys kusins kalas promenerade jag till Iksu där jag som vanligt körde cxworx och sh'bam. Min kusin följde med på cxworx men hon vågade inte dansa så det fick jag göra ensam. Jag börjar ju bli en riktig dansare nu, i dag gjorde jag till och med en rörelse innan instruktören hade visat den, så sjukt.Mätt och belåten

I dag var vi bjudna på middag och det var trevligt. Tyvärr bjöds det på en hemmagjord prinsesstårta som var fantastiskt god så då njöt jag av två bitar. Jag lattjade också till det med utsläppt hår eftersom jag uppenbarligen har en 30-årskris. På vägen hem svängde vi förbi huset och nu är innerväggarna uppe, det är nästan så att jag funderar på vad de ska roa sig med i fyra månader till. Inte väggarna utan byggarna naturligtvis.Jag är bäst!

Vad kul att ni undrar hur det går med mina nyårslöften! I dag bockade jag av en andra punkt på listan, nämligen att ha en 10-kilogramsvikt på varje sida av stången på första benlåten på bodypumpen. Det gick svinbra så jag är störigt nöjd över mig själv! På passet såg jag också min nya idol: en kvinna som var skitstark i armarna och vars överarmar rörde sig när vi körde biceps. Jag ska bli som hon.

Hanen har varit på kurs hela veckan men snart kommer han hem så jag lagar middag. I morgon börjar Melodifestivalen!