Startsidan

Alla rätt!

I dag efter jobbet åkte jag till Ersboda för att besikta bilen och efter att ha försökt anmäla mig i en dator flera gånger samt stått i kassan ett tag utan att ens bli sedd insåg jag att jag var på fel ställe. Jag gled förläget ut igen och körde till andra änden av byggnaden där jag hittade Dekra, som för övrigt var billigare. Där kände jag mig mer hemma och jag blev direkt sedd och erbjuden kaffe eller te. Klockan 16.27 hämtade mekanikern min nyckel, jag hade tid halv, och typ kvart i var hon färdig. Bilen var, liksom sin ägare, perfekt och trots att jag är en tidspessimist hetsade jag till Iksu och hann precis byta om och glida in i salen innan barre move började. Det var första gången jag testade det och det var fantastiskt! Det är en blandning mellan balett, styrka och yoga och när instruktören sa typ "nu vill man ju börja röra lite på sig till musiken, men det ska vi inte för det här är balett" kände jag att jag hade hittat min dansform: stelt och härligt! Jag kommer sluta gå på inner strength nu och köra det här i stället, ett perfekt pass för mig som vill bli stark, smidig och dansa odansigt!



Det rullar på

Nu har jag fått skäll från flera håll för att jag inte bloggar så jag får väl göra det. Jag brukar mest gosa med Sammy, träna eller hänga med en person som jag tycker om. Den personen brukar få roa sig med att laga mat till mig och bland det godaste jag ätit är den här falafeln ni ser på bilden. Vi höftade ihop själva falaflarna själva och i övrigt är det stekt aubergine, sallad, tomat, rödlök, vitlökssås och örtsalt på.
 
Inför julen har jag tänkt att det ska bli riktig julstämning här hemma så jag har införskaffat nya gardiner, kuddfodral och en julgran. Jag är väldigt sugen på att börja pynta i helgen men jag tror att jag ska vänta någon vecka och i stället slå in alla julklappar som jag redan har köpt. 
 
 

Kul att någon har sett mitt rätta jag

Naturligtvis var det sorgligt att lämna Sammy i morse men i övrigt har jag haft en bra dag. Det var i och för sig väldigt mycket på jobbet men det är ju därför jag är där så det gör inte så mycket. Efter jobbet gymmade jag och när jag hämtade ut mina nya, läckra träningsbyxor hade någon i mitt fotbollslag kladdat lite på mitt paket. Det gjorde min dag men jag skulle gärna vilja veta vem som har gjort det. Byxorna satt nog bra, jag ska träna med dem i morgon så då får vi se om de är perfekta.



RSS 0.91