Startsidan

Om Eric

Hej vänner!

Idag sa Erics mamma att jag ska skriva mer om honom så hon får veta vad han gör på dagarna. Jag som trodde det här var min blogg. Men ja, nu ska jag, Eric och pappa snart fara och handla. Jag har pratat med Susanne idag också för hon började på sin nya skola i Ö-vik idag. Jag och Eric ska fara och hälsa på nån dag och passa på att bada på Paradisbadet när hon är i skolan. Gud vad jag är dålig på att ordbajsa. Men det visste ni väl redan. Adjö!

Dagens färskpressade juice

Idag när vi, okej mamma, skulle göra färskpressad juice hade vi inte så många apelsiner så vi, okej mamma, slängde i äpplen och en rödbeta också. Visst blev det väl en härlig färg? Fast det smakade lite blomkål tyckte jag, hur nu det gick till.


Snigelpost

Godmorgon godmorgon!

Nu ska jag och mamma äta gofrukost, det vill säga havregrynsgröt av färskpressad havre med vaniljyoghurt, färskpressad juice och macka. Sen ska jag gå på en powerwalk med lilla hunden. Jag ska till och med ta springskorna istället för crocsen. Sen ska jag skriva ett brev till min tyska vän Julia. Hon sa att jag måste skriva riktiga brev och inte mail för hon sitter så sällan vid datorn. Fast det är mycket trevligare att få vanlig post så det gör ingenting.

Solen skiner idag förresten! Jag var ute i tshirt nyss och jag hoppas det fortsätter vara varmt ett tag till. Jagf som vill åka till stranden så jag blir brun. Men ja, nu ska vi käka, adjö!


Illustration med inspiration

Jag har spelat ett spel jättemycket och jag ser små bollar när jag blundar. Därför tänkte jag att jag skulle göra en bollklänning.



Shopping på loppis

Idag har jag varit i Sverige en hel månad. Det känns som om Tyskland inte var på riktigt fast samtidigt som att jag bor där och snart ska åka tillbaka.

Jag och Eric var på loppis på Nolia idag och där hittade jag den här dokumentsamlaren för ynka 10 kronor. Den är mörkgrå, nästan svart på riktigt. Jag älskar billiga saker!


Ett bra tips för alla, på riktigt

Alltså jag vet att jag har skrivit om Gratisbio förut men det tål att upprepas. Jag fick nyss hem ett presentkort på 50 kronor och nu har jag tillräckligt med poäng för att få ett till. Det går jättesnabbt, utan att man behöver göra speciellt mycket, och det finns presentkort på alla möjliga affärer. Dessutom kan man ju få biobiljetter. Som jag skrev förra gången behöver man bara 200 poäng för att få hem ett presentkort på 50 kronor. Du får 50 poäng när du blir medlem och sen går det snabbt att samla in resten. Seså, bli medlem nu! Naturligtvis är det helt gratis (om man inte gör erbjudanden som kostar, men det brukar inte jag göra).

 


Bilder på fula djur

Igår på Forslunda såg vi fula djur. Vi gick in i grishuset och när vi kom hem luktade min kamera gris, mysigt.



Vilopaus i Bregottfabriken


Rassel

Jag och Eric åkte och handlade och då hittade jag Rassel för ynka fem kronor! Jag bruka dricka upp yoghurten men sila bort kolakulorna med tänderna så de stannar kvar i burken. Sen äter jag upp gojset med skeden, suveränt gott!


Morgonnöje

Hej alla vänner!

Igår pratade jag med min kusin Sofia och hon sa att jag inte fick sluta blogga för då förstör jag hennes morgonnöje. Därför ska jag nu ta mig i kragen och skriva ett spännande inlägg.

Idag har jag och Eric tänkt fara på Forslunda för där visar de sina djur, kossor och grisar och sånt. Eric har nog aldrig sett sånna på riktigt eftersom han kommer från Stockholm. Sen sitter jag och funderar på om jag ska köpa en sak från Pedofilnytt, även kallat Tradera. Auktionen går ut om drygt en timme så jag ska fundera lite till. Jag tror jag ska hoppa in i duschen medan jag funderar för jag gillar ju att göra flera saker samtidigt. Slöseri med tid att sitta och fundera och bara fundera. Skalman hade sagt "slöseri med tid att säga två saker samtidigt". Inte för att det hade passat in men han sa så en gång.

Ja, i alla fall så ska jag duscha nu och hoppas att vädret blir bättre. Adjö!

Hockey

Hej vänner!

Igår var jag på hockey med Vickan och det var trevligt. Jag har ju inte träffat henne sen i ungefär december och det är ju lite länge kan jag tycka. Björklöven vann inte och det var lite tråkigt. Fast det blev lika så vi behövde inte gråta.

Idag har jag och Eric varit och fixat däcket till bilen så nu ska vi bara byta det så är allt som vanligt igen. Nu tänkte vi baka chocolate chip cookies för det är så nedrans gott. Önska oss lycka till!

Kraftskiva i Klabböle

Igår var jag och Eric på Kraftskiva i Klabböle. Först spelade några coola tjejer som kallade sig för Crazy Bacon. Lite fånigt namn kan jag tycka. Dessutom pratade de med varandra på scenen medan de spelade och det kändes lite nervöst men i övrigt var de himla bra! Coola kläder och bra musik.

Efter dem kom en tjej som heter Emma Salmon. Hon spelade tråkig musik som passar bra att ha som bakgrundsmusik när man äter. Hon hade dock en väldigt fin röst men hon måste skriva intressantare låtar. På bilden med henne ser man också husbandet Pink Hink. De spelade och sjöng lite själva och det var svängit.

Sen kom Kim Fransson och han var väl rätt bra. Jag tycker att hans låtar kan vara lite tråkiga, han borde lyssna mer på Desmond Child.

Jag har sett Johan Becker förut fast det var ju några år sedan. Nu kallade han sig Star Pilots och hade med sig två dansare. Tyvärr fick vi inte se några volter och sånt och det var ju synd. Han sjunger i alla fall himla bra.

Sist men inte minst kom Sara Löfgren och hon var himla bra! Hon sjunger ju som en gudinna och är cool så det kan ju inte bli annat än bra.






Viktigt för svaga individer

Igår såg jag på Linas kvällsbok eftersom den gick på tv. Jag har sett den förut och jag tycker det är en himla bra film. Den tar upp viktiga saker som alla svaga individer borde lära sig.

- Alkohol är skit.
- Man ska inte ha sex med vem som helst.
- Vänner som inte bryr sig om en är inte värda att ha kvar.

Därför, alla svaga individer, ska ni se den här och tänka efter hur ni har det i ert liv. Mår ni bra på riktigt? Är ni lyckliga? Nej, just det! SKÄRP ER DÅ!

Handling

Idag umgicks jag med Susanne och det var trevligt. Vi åkte på massa spännande affärer och det på bilden nedan köpte jag. Huvudkliaren kostade endast 40 kronor och då började Susanne nästan gråta för hon köpte sin för 100. Nedrans roligt tyckte jag. Potatisskalaren kostade 5 kronor och rivjärnet 10. Allt från Expo.


Slända

Den här sländan hittade vi hos farmor och farfar. Frågan är bara om den är riktig, fast död, eller i plast. Vad tror ni?


Shopping - BH & sjal

Lindex införskaffade jag de här tjusiga plaggen. BHn kostar 99 och sjalen 129 om jag inte minns fel.




Ingen datanörd här inte

Hej vänner!

Jag är inte död, jag är bara less på att sitta vid datorn. Idag ska vi fara till Bondens Marknad och införskaffa fräscha grönsaker. Jag har köpt lite saker som jag kanske ska visa någon gång. Igår bakade jag och mamma småkakor som blev goda. Det var allt, adjö!

Lite shopping

Nu har vi kommit hem och käkat en suveränt god middag, grillad lax. Det här köpte jag under resan, typ 10 kronor styck för allt. Grytunderläggen tycker jag var så söta så jag köpte dem även fast Eric nog hatar dem. Men ja, jag bestämmer ju i vårt förhållande som ni redan vet. Nu ska jag dricka te i soffan med Eric, adjö!


I-phonebloggning

Hej vänner! Jag kom på att mamma har en I-phone med gratis internet så jag passar på att låna den. Idag fick vi punka på bilen så vi har bytt däck. När vi kom till verkstaden var det en tysk där som varken pratade svenska eller engelska. Ingen annan än jag kunde tyska så jag fick tolka. Himla roligt måste jag säga. Han var trevlig så vi konverserade lite. Jag har fått skor av min kära farmor också. Och så införskaffade jag lite saker som jag också kan visa när jag kommer hem imorgon. Snart kommer min kusin hit med lilla tremånadersbarnet. Hur pratar man med sånna? Funkar kissikissikiss?

En liten tripp

Hej alla vänner!

Idag bestämde vi oss för att fara till farmor och farfar och till mitt kusinbarn som jag inte hunnit träffa eftersom jag var i Tyskland. Imorgon ska vi fara alltså. Jag mamma och troligen Anna åker, Eric och pappa får stanna hemma och jobba. Jag håller på att packa min tjusiga Converseväska nu och snart är det ju finalen med Bolt på tv. Jag tar inte med mig datorn dit bort eftersom det inte finns internet. Om nån undrar. Fast jag ska ta med mig kameran och förhoppningsvis ta lite tjusiga bider som jag kan visa sen.

Senare om några dagar eller så tänkte jag lägga ut ett par skor på Tradera. Jag är nöjd bara jag får en krona för dem för jag har bara använt dem en gång. Ett par blåa fejk-Converse. Jag köpte nämligen ett par riktiga ganska nära efter. Om nån undrar. Nu ska jag fortsätta packa och så, adjö!

Dagens outfit



Tröja Fashion Club (München)
Jeans Vero Moda
Nitskärp Gekås
Chockrosa Converse

Urax ser kul ut.

Illustration - glasspinnetjej


Snigel i potatislandet

Den här stora äckelsnigeln hittade vi igår i potatislandet. Ni från södra Sverige kanske inte tycker det är något speciellt med det men här uppe finns det faktiskt nästan inga sniglar. Nu är den i alla fall död för pappa högg huvudet av den.


Marian Keyes

Den här boken lånade jag på biblioteket igår. När jag har läst den har jag bara två böcker av Marian Keyes kvar att läsa. Alla böcker jag har läst av henne är himla bra så ni borde läsa dem!


Shopping - underkläder

Har ni sett några snyggare trosor? Det har nog inte jag. 70 kronor för trosorna och 100 kronor för bhn. Båda från Lindex.



Gratis godis!

När jag var i Tyskland fick jag hem ännu en påse godis från Gratisgodis. Jag har inte ätit upp dem än för jag ska spara så länge jag kan. Se så gott det ser ut! Här kan ni bli medlemmar, busenkelt att få hem godis!



Ett piano!

Kolla här då! Idag fick jag ett alldeles eget akustiskt piano! Det klingar så vackert så man vill spela hela tiden. Det var himla dammigt och sågspånigt men nu har jag städat det. Det måste vara min lyckodag! Eller nej förresten, jag vann ingenting på trisslotterna jag fick hem i brevlådan.



Illustrationer

Jag hittade några illustrationer som jag inte har visat. Tjusiga va?!


Nagelstyling

Idag har jag fortsatt med rensningen av garderoben och det är ju ganska tröttsamt. När jag behövde en paus fixade jag till naglarna. Visst blev det tjusigt?!

I

Sommar!

Alltså hej!

Jag vet att jag är världens sämsta bloggare nu men det är ju mycket trevligare att vara ute i solen än att sitta inne. Igår var vi i en stuga vid havet och hälsade på. Idag ska vi baka paj och sånt. Vi äter frukost ute på baksidan och allt är trevligt. Jag återkommer senare. Adjö!

Äntligen hemma!

Hej alla vänner!

Igår skulle vi flyga från Stockholm halv sex på kvällen. Vi var där i god tid och i kassan till taxfreen fick vi veta att planet till Göteborg var försenat två timmar. HEHEHE tänkte vi och gick och satte oss på en bänk nära gaten. Efter några minuter säger de i högtalarna att planet till Umeå också var försenat eftersom vårt plan befann sig i Göteborg och det var där de hade problem. Stjärtkotlett också, tänkte vi och gick för att hämta ut våra 80-kronors presentkort som vi fick som tack för att vi inte svor högt. Vi käkade lite i en restaurang och sådär. Två timmar försenat var det alltså. Men ja, vi kom fram och fick god mat. Grillat älgkött, färskpotatis och goda såser.

Idag gick jag, Eric och Anna på Nolia. Jag köpte trosor. Sen spelade vi minigolf med Susanne och Martin. Efter det gick vi hem. Jag hade skoskav så jag gick barfota. Nu har jag blåsor under fötterna istället.

Nu ska jag kolla mailen och sen är det dags för middag. Grillat naturligtvis!

Snart avresa

Nu har vi nästan packat klart. Lotta har gjort morotskaka men den blev inte så bra. Jag tycker dock att den var himla smaskig och det är ju det viktigaste. Nu ska vi väga väskorna och justera det sista innan vi beger oss mot flygplatsen. Om jag hinner och Eric inte packar ihop datorn ska jag spela lite Sims. Fast jag vet inte vars jag ska lura iväg honom då.

Tror ni jag får plats med allt i väskan?


Golunch och bio

Godmorgon alla vänner!

Om en dryg halvtimme ska vi bege oss till morfar och Monica för att äta lunch. Monica lagar ju så nedrans god mat så jag längtar och äter inte så mycket frukost. Man får ju inte vara dum! Eric den lille grisen har inte klivit upp ur sängen än men det ska det bli ändring på. Han måste hinna duscha och göra sig tjusig. Jag ska bara göra mig tjusig och det tar ju inte speciellt lång tid eftersom jag redan är så vacker. Fast jag måste välja kläder också. Men ja, jag har ju i alla fall ätit frukost.

När vi har varit hos dem ska vi gå på bio och se Brüno. Den verkar rolig tycker jag. Jag vill ha popcorn och snacks men Eric förbjuder mig för nu ska vi bli smala. Önska oss lycka till! Jag älskar ju att träna så jag tycker det är en bra lösning. Att inte sluta äta snask alltså. Eric däremot slutar hellre äta onyttigt och blir smal på det sättet. Men ja, vi kanske kompromissar lite.

Shopping - Bikini, jeans och trosor

Bikini 50 kronor per del från Lindex. Trosor i tjusiga färger 30 kronor styck från Lindex. Jeans 150 kronor från Vero Moda. Allt på rea!




Hemma igen

Hej alla vänner!

Nu har vi kommit hem från skärgården och jag har duschat. Snart ska Eric och Lotta gå på bio så jag ska titta i affärer. De ska se nån himla actionfilm och det ids jag inte följa med på. Jag fotade lite i helgen men de får ni se sen för nu ska vi ju snart fara igen. Vi hade det i alla fall väldigt trevligt och jag har tagit årets första dopp i havet. Inte illa!

Till landet

Hej alla vänner!

Nu kommer snart Otto och Lina hit och då ska vi fara och handla mat och sen åka till landet. Vi kommer hem på onsdag. Nu måste jag packa klart så jag inte får skämmas när de kommer. Jag hatar att vara sen. Adjö!

Fruktsallad

Efter bion, som för övrigt inte var så jättebra, kände jag för att äta frukt. Därför gick vi till Ica och införskaffade mango, vindruvor, physalis och passionsfrukt. Till det åt jag vaniljyoghurt.


Sommaren med Göran

Jag känner mig trött idag så vi skiter i Lady Gaga. Det kommer vara så äckligt mycket folk så det känns inte så värt. Istället far vi och ser Sommaren med Göran på bio. Fast först ska vi bege oss till Ica Maxi och se vad vi kan hitta. Lite biogodis kanske.

Jag kanske orkar svara på alla kommentarer ikväll. Annars gör jag väl det på torsdag eller så. Jag orkar bara inte.


The Sims 3

Igår skulle jag retuschera lite Pridebilder men jag råkade börja spela The Sims och då fastnade jag där i några timmar. Idag ska vi fara till stan och fika och sen ska vi  på Gröna Lund och se Lady Gaga. Det lär vara en massa folk men ja, spela roll. Sen är jag sur för att inte Sepideh ska uppträda. Istället kommer nån tjej som är söndermixad. Jag ska stå med ryggen emot och inte lyssna.

Nu ska jag i alla fall spela lite Sims innan jag klär på mig och så. Jag får bli en bra bloggare lite senare när jag är pigg och inte har så mycket att göra.

Ett varmt bad

Se vad min snälle pojkvän gjorde i ordning åt mig! Fast när jag hade legat i badet i ungefär två minuter kom jag på hur tråkigt det är. Jag låg och vände och vred mig och efter kanske tio minuter duschade jag och gick därifrån.


En dag i Stockholms stad

Goddagens alla vänner!

Idag ska jag, Eric, Claudia och Gustaf/v in till stan och kolla på det där Pridetåget. Det regnar ute så jag vet inte om jag ska ta med mig kameran. Men jo, det gör jag nog. Sen ska jag ringa morfar också och se när vi får komma förbi. Jag har ju ett väldigt pressat schema här i Stockholm så jag måste boka in allt. När hände det senast?

Igår var jag och Eric och såg på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Den var bra tycker jag även om böckerna är bättre. Vi fikade inte för vi for till Sickla istället för till stan. De urtjusiga gladiatorsandalerna med nitar fanns inte längre på Din Sko. Sopigt. Jag ska kolla lite i stan idag och se om jag hittar något spännande. Sen ska vi äta glass på Ben & Jerry´s glassbar i gamla stan.

RSS 0.91