Startsidan

Shopping - Eric och jag

Jacka som går att ha både rättvänd och ut-och-in, 300 kronorH&M. Skärp från H&M kostade 100 kronor. Solglasögonsfodral till mig, 50 kronorIndiska.





Sverige och allt bra det innebär

Godmorgon alla vänner!

Nu har jag sovit ut och pratat med mamma och pappa. Snart ska jag äta en svensk frukost för första gången på sju månader. Senare idag ska vi åka in till stan och se Harry Potter och Halvblodsprinsen och fika. Svenskt fika är nog det bästa som finns!

Slut på det roliga

Hej alla vänner!

Nu är jag i Sverige och det känns tråkigt. Det är skönt att inte behöva städa bort från bordet hela tiden men i övrigt känns det mest tomt. Vi åkte hemifrån halv sex imorse så vi är rätt trötta. Vi ska gå och köpa Ben & Jerry´s snart och sen gå ner till vattnet lite senare. De andra dagarna här i Stockholm har vi fullt upp så det gäller att passa på att slappa idag.

Igår fick jag förresten en present av tyska familjen, DERAS HAVREPRESSARE! Nu kan jag alltså göra min egna havregrynsgröt med sånna färska havregrejer. Sen fick jag lillpojkens Rubiks kub och Colin McRae Rally. Av lilltjejen fick jag Barnen i Bullerbyn. De är ju för söta!

När jag kom hit fick jag Leila Lindholms bok A Piece of Cake av Lotta! Den ville jag ju jättegärna ha så det var himla passande!



Gåva

Erics lillebror var i USA en gång och då köpte han en gåva till mig. Se så fint. Eric fick en som det står Nina på.


Plasten borta

Jag har haft min dator i typ åtta månader och igår drog jag bort plasten. Eric, och massa andra, har varit och pillat en massa på den så den satt rätt mycket ivägen. Men ja, nu fick de som de ville.


Shopping - Skor och linne

Nu har jag varit på Fashion Club och handlat igen! Skorna är svarta med silvernitar, 300 kronor. Linnet, som även går att ha som klänning om man trivs med det, kostade 150 kronor.



Brännan

Snacka om bränna alltså! Längst ner i bild ser ni mina tjusiga trosor. Sen kommer rumpan. Sen en liten rosa rand där trosorna inte täckte igår. Sist men inte minst min ryggbränna. På framsidan av kroppen har jag faktiskt blivit brun men jag råkade ligga för mycket på mage igår. Om jag hinner imorgon kanske jag ska gå och bränna mig på framsidan också, vi får se. Hur som helst så är jag i alla fall inte vit längre. Om man inte räknar med rumpan alltså. Finns det någon som har en vitare grundfärg än jag? Skulle inte tro det. Skulle vara en isbjörn i så fall.

München

Sådärja, nu åker vi till München, kommer hem senare idag.

Kompisdag

Hej alla vänner!

Idag var jag ju och badade med Julia och det var trevligt. Sjuke Eric fick vara hemma. När vi hade badat, och simmat, klart gick vi hem till henne och bakade kladdkaka. Jag tycker den blev suverän och hennes pappa med. Hon själv åt inte så mycket så hon kanske inte gillade den, vad vet jag. Nu har jag förresten gett henne min bloggadress nu så nu får jag sluta vara elak med henne. Hon skulle i alla fall till München och åka inlines nu så då gick jag hem. Jag måste ju ta hand om Eric så han kan följa med till München imorgon.

Det blev alltså ingen städ- och packdag idag men det får bli på onsdag. Bättre sent än aldrig. Nej, nu börjar jag bli stressad.

Sotade ögon

Idag skulle vi åka till München och shoppa och så med Eric är sjuk så vi åker imorgon istället. Idag ska jag gå och bada med Julia och städa och tvätta. Som underhållning får ni en bild på hur jag såg ut igår kväll. Jag hade lite tråkigt så jag sminkade mig. Först såg jag hemsk ut men sen tog jag bort det mesta och då blev det såhär. Eric höll fingrarna över blixten så därför är det en skugga över halva ansiktet.


Dagens smink

Eric sa en gång att det var snyggt med mörkare ögonbryn. Därför tog jag min svarta kajalpenna och målade. Blev det bra? I övrigt har jag lite gammal maskara under ögonen eftersom vi badade idag.


Bilder - Lilltjejens kompis



Erics Necessär

Eric har en himla fin necessär. Den är i läder och med många bra och lagomstora fack för både hygiensaker och smink. Enda anledningen till att jag inte redan har snott den är att den är brun med guldtext. Jag hatar ju både brunt och guld som ni vet.


Otips på chips

Jag tror inte de här chipsen finns i Sverige, och tur är väl det. Tyska chips är inte så vidare bra alls faktiskt men de här var extra dåliga. De skulle vara starka men det är de inte och dessutom smakar de tomatsås och surkål. Smaka inte!


Dagens outfit x2

Eric är med på bild på min blogg för första gången!



Klänning H&M
Leggings Fashion Club
Skor Skopunkten
Väska H&M
Solglasögon ICA Maxi
Armband Fashion Club

Alla Erics kläder H&M

Middag på en Biergarten

Godmorgon alla vänner!

Igår hade vi en trevlig kväll på en ölgård. Jag åt en barnportion men den var alldeles lagom tycker jag. Frutansvärt god också för övrigt! Eric åt fläsklägg, ett helt grisben. Såg skitäckligt ut men han sa att det var himla gott. Ni skymtar den på höger sida på första bilden. Andra bilden föreställer Erics sallad som var enorm. Jag ville inte använda blixt så bilderna är väldigt korniga.



Hade bråttom

Halojsan!

Vi ska alldeles snart fara till en Biergarten för att fira mammans födelsedag. Jag laddar upp med svarta naglar och mitt snygga armband från Fashion Club.


Ett tips

Hej alla vänner!

Jag är ju en ärlig person som ni vet och idag tänkte jag tipsa om en sida där man lätt kan få presentkort och grejer. På andra sidor måste man samla in massvis med poäng för att få ett presentkort på kanske 200 kronor. Eftersom det tar så lång tid ger man upp och får alltså inte ut nåt presentkort. På
Gratisbio däremot är presentkorten på 50 kronor vilket går betydligt fortare att samla ihop poäng till.

till skillnad från många andra sidor kan man få presentkort på affärer som man faktiskt brukar handla i, exempelvis H&M, Gina Tricot, Cubus, Dressmann, Indiska, Stadium, ICA, Max och så vidare i all oändlighet.

Bli medlem genom den här länken så får jag poäng!

Badklänning

Igår när vi var och badade skulle jag gå och kissa och Julia skulle byta till bikinitrosor. När vi kom ut hade hon bikinin på sig och jag kläder. "Jaha, du är färdig" sa jag. "Tack" sa hon. Åh nej, vad har hon nu hört tänkte jag. Tänk om hon trodde att jag sa typ "gud vad snygg du är" eller så, det kan ju bli pinsamt. Om ni undrar hur jag hann tänka så mycket så var det för att hon såg en vän som hon var tvungen att hälsa på. Hur som helst så frågade jag vad jag hade sagt. "Att jag är fet" sa hon. Det var väl tur.

På tal om att vara fet så såg vi en kvinna som var riktigt fet. Det var dock inte det roliga utan det roliga var att hon hade en liten klänning som man knyter bak. Hon var dock för fet så man såg två decimeter av ryggen.

En dag med en vän

Idag har jag umgåtts med min tyska vän, som för övrigt heter Julia, hela dagen. Först var vi ju och shoppade som ni vet. Sen for vi hem och käkade lunch. Jag råkade servera kalla fiskpinnar men jag klarade mig smidigt undan genom att kalla det sushi. Sen kom Julia förbi och jag, hon, Eric och lilltjejen gick till badet. Julias kompis kom också och förhoppningsvis kan jag visa nån ful bild sen eftersom Julia fotade. Hon frågade om jag ville följa med till hennes barnfotbollsträning och det ville jag. Jag skyndade hem och bytte till vanliga underkläder och sen skuttade jag tillbaka och mötte henne. Vi köpte varsin glass och det var gott. Stora kulor fick man också så dit ska jag gå nästa gång. Om ni undrar alltså. Sen kom hennes mamma och hämtade oss och i bilen upptäckte jag att jag har världens bästa pojkvän. Jag hade nämligen bett Eric att packa min väska innan jag skulle fara eftersom jag hade lite bråttom. När jag kikade ner i väskan hade han lagt ner en chokladkaka! Förstår ni hur lycklig jag är? Just det.

Imorgon tänkte vi fara till München men eftersom mamman fyller år stannar vi hemma. Istället far vi dit på måndag eller så. Det här var ju ett himla tråkigt inlägg men ibland måste man ju få vara tråkig. Adjö!

Shopping - Bikiniöverdel och sockar

Bikiniöverdel 90 kronor. Ankelsockar 100 kronor. Båda från H&M.



Då är fitta bättre

Godmorgon!

Nu är jag uppe och skuttar och tro det eller ej, men Eric också! Jag ska he på mig lite kläder och sen käka frukost. Det bästa med att bo mitt i staden är att det bara tar en minut att gå till centrum där jag ska möta min tyska vän. Det bötyder alltså att jag kan gå 28 minuter över. Om ni tror att jag är dålig på att räkna så har ni fel, jag vill bara inte komma sent. Jag hatar att komma sent.

Förresten så kom jag sent till träningen igår men det var inte mitt fel. Jag var färdigombytt och stod utanför och väntade. Jag trodde de andra var kvar i omklädningsrummet. Sen kom två tjejer i laget och jag gick med dem. Då såg jag att de andra i laget höll på att värma upp. Pinsamt.

Igår sa jag förresten arsle för att jag klantade mig. Det låter precis som tyskans "Arsch" som ju betyder arsle. Saken är bara den att en tjej som fick bollen när jag klantade mig trodde att jag sa till henne.

Fjomp

Hej alla vänner!

Nu har jag varit på min sista fotbollsträning, kanske för alltid. Jag fick en applåd av laget och det var pinsamt.

De är, som ni vet, inte så seriösa för när vi spelade på slutet frågade min tyska vän om vi ska gå på stan imorgon. Mitt i spelet. Men ja, det ska vi i alla fall. Jag får inte försova mig, i vanliga fall brukar jag ju sova till kanske elva. Men ja, jag ska inte försova mig.

Jag ska bli bättre på att blogga också. Fast man kan ju inte ha med sig kameran till badet för då kan nån sno den. Dessutom vill jag ju ta vara på min sista vecka här i Tyskland och då ids jag inte fjompa mig för er skull. Eller jo, ibland ids jag det. Men ja, nu ska jag sova, adjö!


Det händer under vattnet

Igår när jag och Eric var och badade såg vi en kille som var sjuk. Han simmade under vattnet. När han hade simmat över hela bassängen sa jag till Eric "nu vänder han och simmar tillbaka" OCH DET GJORDE HAN. Sjukt.

Idag följde lillpojken med och vi hade simglasögon så vi kunde titta under vattnet. De ville titta på bröst men jag tycker inte det är så roligt. Magrutorna ser man ju lika bra på land.

Mitt mål, att bli brun

Hej vänner!

Jag och Eric har ju köpt tiokort till badet så vi måste gå dit alla dagar utom en. Vi ska ju till München en dag så då kan vi inte gå dit. Hoppas det inte regnar någon dag bara. Idag är det närmare 30 grader så idag ska vi då dit. Ikväll har jag min sista fotbollsträning också och det är ju sorgligt. Synd bara att jag är snorig och har slem i halsen. Jag känner mig jättetrött och vill helst bara ligga i sängen och äta choklad. Får väl se hur det blir med det.

Hipp Hipp

Hipp Hipp är ju himla roligt och idag tänkte jag bjuda på ett klipp som även tyskarna kan se och fatta.


Bild på fönsterblommor

Nu har mamman planterat nya blommor i mitt fönster. Se så tjusiga!



Kalsonger under badbyxorna

Eric är som de "coola" killarna och har kalsonger under badbyxorna. Märkeskalsonger dessutom. Synd bara att tyskarna inte känner till Björn Borg så de vet inte att det är märkeskalsonger. Han har det faktiskt inte för att vara cool utan för att han är för smal för sina badbyxor och vägrar köpa nya. När han är under vattnet kan man alltså se in. Fast inte nu längre!


Filmkväll

Nu har jag inte tid med er för jag och Eric ska se film. Godnatt!

Badning

Idag har jag och Eric varit och badat. Det var ingen sol så det var nästan tomt. Vi simmade lite och lekte i vattnet. Skönt att inte ha massa barn som skvätter vatten på en. Vi var bara där kanske en timme men förhoppningsvis har jag fått lite färg och lite mer muskler. Nu ska vi gå till en affär som Eric inte har varit på. Han tycker det är så intressant at gå runt i mataffärer. Nu ska vi gå för nu skiner solen. Adjö!


Toblerone

Den här bilden föreställer precis vad jag roade mig med idag. Det var nedrans gott ska ni veta och jag har till och med så tur att nästan halva finns kvar. Jag skulle tro att det är Erics bitar men jag ska nog klara av att fjäska till mig till några av dem. Jag är ju trots allt tjej och tjejer måste få äta choklad för annars blir de griniga, det vet ju alla. Dessutom tillåter jag honom att dricka sin äckelöl och odla sitt skägg så då borde jag få en belöning. Visst håller ni med mig! Ja, det gör ni.

Eftersom bilden är så äcklig gjorde jag den väldigt liten, det var väl omtänksamt av mig. Förresten så var det Eric som tog den och han är ju inte en lika bra fotograf som jag.

Dagens middag

Nu har jag bokat resan till Umeå om någon undrar. Idag åt vi en smarrig lunch bestående av lövbiff, pommes frites, bearnaisesås och sallad. Salladen åt vi igår men det blev över så vi åt det idag igen. Tomater, mozzarella och rödlök med en dressing av salt, peppar, olivolja och balsamvinäger.

Nu ska vi se på lite Harry Potter för man måste ju vara uppdaterad när man ser nya filmen.


Frukost

Idag kände vi för något extra till frukost. Därför ställde sig Eric och gjorde amerikanska pannkakor. Jag åt med hallon men Eric är en mes och tyckte att de var sura. Fjomp!



Dagens outfit



Jeans C&A
Linne H&M
Turkosa Converseskor

Shopping - Eric

Allt kommer från H&M.

Ett par vita tygskor, 150 kronor.

En tjocktröja, 300 kronor. Eric ser tjock ut men det är han inte, det måste vara vidvinkeln. Jag vet att jag hatar skägg också men Eric vill vara manlig.

Ett par shorts, 300 kronor.

Ett par trekvartsbyxor/långa shorts 300 kronor. De satt ju jättebra på mig!

Snorunge!

Igår var ju jag och Eric och handlade och då köpte vi fyra stycken chokladpuddingar som vi ska ha till efterrätt. Imorse när vi hade ätit frukost och skulle ställa in allt i kylen såg jag en chokladpudding där. Jag visade den för Eric men han sa att det inte kunde vara en av våra eftersom han hade gömt dem jättenoga i kylen i källaren. Vi gick ner och tittade men där stod bara två. Jag antar att det är lillpojken som har ätit för han kan lukta sig till socker på mils avstånd.

Idag har jag ont i halsen, täppt i näsan och sådär så jag skrev till tränaren att jag inte kommer till middagen med laget ikväll. Dessutom hade jag glömt bort den och jag och Eric har ju planerat in i minsta detalj vad vi ska äta. Då kan ju inte jag gå och äta med laget. Men ja, hur som helst så är jag ju sjuk. Idag tänkte vi gå på H&M och hitta shorts åt Eric för han har bara ett par beigea. Hans mamma älskar beige men jag hatar det så då bestämmer jag att vi köper ett par nya. Som ni förstår får inte Eric bestämma själv. Det är så roligt att handla kläder åt honom för han är så smal och fin. Dessutom sitter ju alltid killkläder bra eftersom de inte är figursydda.

Shopping - Skor

Idag såg jag ett par skor som var så snygga att jag bara var tvungen att köpa dem. Tänk er ett par svarta jeans till. Så himla snyggt! Tyvärr är färgen omöjlig att få till, jag har suttit skitlänge och kämpat. De är i alla fall perfektturkosa, min favoritfärg! Något mellanting mellan färgerna på bilderna.


Slappdag

Hej!

Det var väldigt trevligt igår men inte alls lika trevligt idag. Vi tänkte gå och bada men jag är röd som en tomteluva och dessutom är vädret lite halvdant. Istället ska vi nog åka och handla och kanske släpa oss till H&M. Eric behöver lite nya kläder och sockar. Han tog nämligen bara med sig två par sockar eftersom han inte hade fler utan hål i. Jag återkommer senare. Adjö!

Bottenlös

Idag har vi varit och badat hela dagen med barnen. Jag och Eric skulle bada i en annan bassäng ett tag och vi gick på en trappa ner i vattnet. Jag gick först och märkte att det var en djup bassäng så när stegen tog slut var man tvungen att simma. Eric missade det så ni kan ju tänka er hur förvånad han såg ut när han försvann under ytan.

Nu har jag fotbollsträning och när den är slut ska vi skynda oss till en bar med storpojken och hans flickvän. Alla pratar tyska med Eric och han förstår inte ett ord. Han nickar bara och ler.

Vad ska man ha pojkvänner till?

Jag hade löst hela Rubiks kub utom understa lagret så jag sträckte mig efter den för att visa Eric. Vad jag ser då är inte kuben såsom jag lämnade den. Hans förklaring, jag ville bara hjälpa dig.


Äntligen!

Godmorgon!

Det är så härligt att vakna upp brevid den man älskar! Jag tror att det kan vara bra att vara ifrån varandra ibland så man verkligen uppskattar att få vara tillsammans. Okej, tre månader två gånger efter varanra är kanske lite mycket. Fast nu är det ju slut.

Eric är en latmask och har inte stigit upp ur sängen än. Jag är hungrig så nu får han ge sig. Sover gör man på natten.

Det är fint väder idag så vi tänkte gå och bada. Jag måste bara åtgärda lite under armarna såg jag. Adjö!

En dag som au pair

Upp och hoppa!

Kollar datorn lite.


Äter frukost, havregrynsgröt med vaniljyoghurt.

Löser lite korsord.

Kollar almanackan för att se när barnen kommer hem och vilka aktiviteter de har.

Kollar vad som behöver handlas.

Torkar familjens kläder. Det är nog egentligen inte mitt jobb men de kan ju inte ligga där och ruttna.

Duschar.

Gick och handlade.

Tvättade lite av mina kläder.

Slängde ihop en pannkakssmet.

Fick inte ihop någon hög för barnen var hungriga. Stod och stekte i två timmar.

Gick med Felix.

Lämnade och hämtade lilltjejen på pianolektionen.

Slappar lite.

Fixar kvällsbröd och äter.

Ensamhet med mina skador!

Dagens outfit



Kofta H&M
Vitt linne H&M
Svart linne H&M
Shorts H&M
Leggings Vero Moda
Armband Fashion Club
Chockrosa sockar H&M
Vita Converse

Lägg märke till hur gul jag är vid ögonbrynet.

Sista dagen typ

Godmorgon!

Nu har jag just påbörjat min fota-hela-dagen-så-ni-kan-se-hur-en-au-pair-har-det. Spännande va?! Alltså det kommer ett inlägg ikväll med alla bilder. Snart ska jag gå upp och käka frukost och sen ska jag duscha och handla mjöl. Ungarna vill ha pannkakor och eftersom deras ord är min lag så gör jag det. Det är ju trots allt sista dagen jag ska laga mat åt dem. Jag kanske behöver göra det igen men då säger jag åt min kära Eric att han får laga mat för han är ju så duktig. Dessutom tycker han att det är roligt.

Nu kom jag på att jag ska prata med Eric om 50 minuter på msn så jag måste nog skynda mig. Han åker hemifrån vid tolv och kommer fram nio ikväll. Nio timmars restid. Stackare. Men ja, nu kurrar magen så nu ska jag gå. Adjö!

Tips på choklad

Blondinbella tipsade om den här chokladen, Lindt Excellence Intense Mint, och den har jag aldrig sett i affärerna här. Idag gick jag dock till en lite större affär när jag handlade och där fanns den. Min förra favorit var Chili men nu är nog den här överst på listan. Den smakar som After Eight fast utan det där rinniga i. After Eight är godare men det beror alltså bara på konsistensen. Fem av fem tomtar får den här!


Imorgon smäller det

Hej vänner!

Det är rätt många som undrar hur en vanlig dag som au pair kan se ut. Därför tänkte jag fota hela dagen imorgon så ni får se precis allt jag gör. Naturligtvis skiljer det sig ju mellan olika familjer, länder och dagar men spela roll.

Nu ska jag snart gå upp och göra kvällsbröd och sen kanske jag ser en film. Helst vill jag gå och lägga mig så att det ska bli imorgon. Och nu menar jag inte för att jag ska fota hela dagen utan för att Eric kommer. Han har nämligen lovat att ta med svenskt godis till mig. Nej skämt åsido, det är Eric jag vill ha.

Enhjuling

Har ni sett vad jag hittade! Lilltjejen är rätt duktig och jag tänkte testa lite. Himla svårt var det. I och för sig är den inställd på barnbenlängd och det har ju inte jag. Jag skyller på det.


Jag vill inte bli sjuk!

Hej alla vänner!

Igår gick jag och la mig i sängen klockan sju. Då såg jag på "Så som i Himmelen" och sen somnade jag vid kanske 10. Idag vaknade jag klockan åtta och nu ska jag äta frukost. Jag är fortfarande snorig men huvudvärken är i alla fall borta. Det blir dock ingen vila för imorgon kommer ju Eric! Jag ska städa min toalett och tvätta och sånt.

Bild på skog och vatten


Mör och lämmen

Hej alla vänner!

Idag känner jag mig alldeles mör i hela kroppen. Jag har massa blåmärken som jag kan fota sen om ni vill. För att mjuka upp min stackars kropp ska jag gå till en mataffär och införskaffa lite skinka och toalettpapper. Sen får vi väl se om jag hittar något annat också. Först ska jag dock borsta tänderna för det är viktigt om man inte gillar att gå till tandläkaren.

Lite ont i huvudet har jag också för jag nickade på en hörna igår och fy tusan vad hård bollen var! Jag blev lite yr. Läskigt va!

Dagens smink

Nu, mina vänner, börjar man se att jag är skadad! Vi kom tvåa av sex lag!


Sista chansen att stila

Nu ska jag och mitt svullna ögonbryn snart bege oss mot träffplatsen. Jag har ju fotbollscup idag i en annan stad. Eller stad och stad, det kanske är en by. Jag vet inte. Nu måste jag i alla fall he in linserna och packa det sista. Önska mig lycka till. Mina allra sista matcher här i Tyskland. Sorgligt men sant.

Lite svullen

Hej alla vänner!

Jag är fruktansvärt ledsen men jag är inte blå. Det syns inte om man inte tänker på det. Eller kanske lite. Hur som helst får ni en bild eftersom ni älskar bilder på min skadade kropp.


Blåöga nästan

Hej alla vänner!

På matchen skulle jag nicka en boll. En motståndare ville också nicka och kom från andra hållet. Hon var mycket mindre än jag så jag tänkte att hon flyttar sig nog. Det gjorde hon inte så jag nickade på hennes huvud. Tack gode ickeexisterande gud att jag inte har kvar piercingen för då hade den varit borta nu. Den andra tjejen fick i alla fall mycket ondare än jag så det gjorde inget. Jag är ju en hårding och visade inte en min. Nu är jag bara lite svullen men det syns knappt. Hoppas det är blått imorgon så jag kan visa en bild här på bloggen. För det vill ni väl? Ja det vill ni.

Nu är det snart dags att krypa i säng för imorgon har jag ju fotbollscup. Adjö!

Utklassning


En bög, en katt och så jag

Jag tycker personligen att jag är en ganska rolig människa men det tror jag inte att tyska familjen har fattat. Kanske främst eftersom det är svårt att dra till med sånna där spontana skämt på ett annat språk. Hur som helst. Igår kom det en mamma och en son på 16 år, jag är säker på att han var homosexuell, och skulle titta om det var deras katt. Jag satt i mitt rum så jag missade allt spännande som hände där uppe men efter ett tag kom killen ner och grät. Åh nej, stackars honom, tänkte jag, det var inte deras katt. Hans katt är nog påkörd. Senare kom mamman ut och så for dom. Pojken verkade lite arg på mamman men jag fattade inte varför så jag gick upp för att ta reda på vad som hände. Då berättade pappan att det var deras katt men att killen skulle plugga någon annanstans och knappt kunna vara hemma med katten så det var lika bra att den stannade här. Han hade bara haft den i en vecka också. Då blev han alltså arg och gick ut och grät och var arg på sin mamma.

När vi åt kvällsbröd fick jag veta att katten egentligen heter Heaven. Jag kommer nog snarare kalla den för Helli eller Hölle. Sen frågade pappan om jag hade sett pojken gråta utanför fönstret. Ja, men åh nej, sa jag, jag tog inget kort av honom! Det tyckte familjen var himla roligt men det var det ju inte för jag var ju seriös. Hade det inte varit bra med ett kort på en gråtande kille i jeans uppvikta till trekvartsbyxor här under? Jo, det hade det.

Jeansleggings

Jeansleggingsarna har ÄNTLIGEN kommit till Tyskland! Jag har ju velat ha sånna ljusa jättelänge men det har inte funnits här. Nu fanns de dock på H&M för 200 kronor men de satt inte så bra vid könet tycker jag. Det kändes lite som när man har ett par fladdriga trosor med en binda i. Jag kanske skulle ha tagit en mindre storlek i och för sig. Jaja, jag får väl gå dit och prova mindre en annan dag.

Dagens outfit

Det här kände jag var en vinnade pose.



Linne H&M
Kofta H&M
Shorts Mango
Armband Fashion Club
Sockar H&M
Glasögon FCUK
Bikini H&M

Twitter

Idag tog jag en härlig sovmorgon! Sen käkade jag en härlig gröttallrik med vaniljyoghurt. Efter det dammsög jag och nu har jag slappat framför datorn. Snart kanske jag ska ta fingrarna ur arslet och svara på lite kommentarer men det är så jobbigt. Om inte den där himla verifieringsgrejen fanns skulle det inte vara några problem.

Förresten så har jag skaffat en sån Twitter så nu kan alla mina fans lägga till mig. Ninaivebo heter jag.

Lady Gaga och Sepideh

Hej vänner!

Lady Gaga uppträder på Gröna Lund den 2a augusti och då har Sepideh chansen att vara förband. Det måste hon bli för jag tänkte gå dit och jag vill se henne. Seså, nu skickar alla ett sms till 72500 med texten "OAL SEP". Det kostar 6 kronor men det är ju bara några kronor om man tänker på hur roligt det skulle vara för henne om hon vann.
Här finns information.

Idolbilden

Ni går väl in och röstar på mig? Min bild är verkligen inte den bästa men man får ju rösta på tre så ni kan rösta på två snygga och så på min. Det blir bra. Nummer 83 är mitt bidrag och så här ser den ut. Föreställer Kenza men det ser ni ju.


Dagens outfit

Idag tänkte jag se söt ut, på bilden alltså, inte i verkligheten. Jag vet inte om det gick så bra. Diademet har farit fram också ser jag.


Skinnjacka Hollies
Jeans Rut mf
Chockrosa Converse
Diadem H&M
Armband Fashion Club
Väska H&M
Bikini H&M

Kenza inspirerar

Jag har sett att bland annat Kenza har massa armband på samma arm. Det kan ju se fräsigt ut tänkte jag och så testade jag det. Tyvärr fick jag bara på fyra för sen blev armen för fet.


Kosmos finns, här har ni beviset

Fyfan så sjukt. Jag berättade ju tidigare idag om låten jag letat efter i flera månader. Jag hittade den ju idag eftersom den spelades i affären. Men nu ska ni få höra! Här sitter jag och lyssnar på Sommar i P1 OCH SÅ KOMMER DEN. Det är så jävla sjukt. Så sjukt. Men tack Kosmos!

Det regnade på träningen. Jag glömde framlyset till cykeln så jag fick gå halva vägen. Trött och kall kommer jag hem. Snorungarna har inte plockat bort från kvällsmaten så det fick jag göra. Sen duscha och äta. Imorgon ska jag upp halv sju igen. Nu, mina vänner, sova!

Jag känner mig hel!

För några månader sedan hörde jag en låt på radio ganska ofta. Nu har jag dock inte hört den på länge men jag minns att den var bra. Det enda jag mindes var tre toner från refrängen, inte så lätt att hitta en låt då. Texten hade jag inget minns alls av. Jag har suttit och letat på Spotify efter tjejer som sjunger men utan resultat. Näst intill varje dag i några månader har jag letat. Jag har lyssnat på radio men den kom aldrig. Så idag när jag och kusinen, jag höll på att skriva kaninen, var på mataffären spelades den och jag blev så lycklig. Han visste inte vad den hette så jag lyssnade på texten och nu har jag hittat den! Lyssna nu mina vänner!


Rädda Barnen

Hej alla vänner!

Imorse vaknade jag av sopbilen klockan sex fast jag skulle ju upp och hoppa halv sju så det gjorde inte så mycket. För ett tag sedan jagade jag iväg barnen till skolan och nu skänkte jag just 100 kronor till Rädda Barnen. Jag är medlem på en sida där man gör undersökningar och då får jag pengar för det. Tyvärr kan jag inte ta ut pengarna så jag får välja mellan att skänka till Rädda Barnen eller Barncancerfonden eller så får jag trisslotter.

Nu försöker jag bota min hals för jag vill verkligen träna ikväll.

Dagens outfit

Här står jag och matchar. Silvergrejerna syftar jag på.



Tröja Gina Tricot
Leggings Vero Moda
Shorts Gina Tricot
Armband Fashion Club
Sockar H&M

Ja, aber nein, aber ja, aber nein

Hej alla vänner!

Idag ska jag skjutsa mamman till Augsburg för hon ska och jobba. För er som inte vet så är det där IKEA ligger. I och för sig kommer min älskade Eric om en vecka och en dag så jag borde klara mig utan svenskt godis tills dess. Eller ja, egentligen utan allt godis men det ska vi inte hoppas för mycket på. Jag som skulle bli smal och brun i sommar, hur gick det med det?

Nu ska jag gå upp och äta gröt med vaniljyoghurt. Fast först måste jag klä på mig klart. Jag har förresten ont i halsen idag men men nu får det ta mig tusan ge sig för imorgon har jag min tredje sista fotbollsträning och den vill jag inte missa.

Om ni undrar vad jag menar med rubriken så kan jag berätta att jag brukar se på Little Britain på kvällarna, dubbat till tyska alltså.

Cirkus

Idag blev jag inbjuden på en cirkusföreställning. Lilltjejen och hennes kompis gjorde lite olika konster som ni ser på bilden. Till vänster skymtar ni kusinens näsa.


Bild på ruttna blommor

Sådärja! Nu är jag trött på blommorna så jag har låtit dem dö. Hoppas mamman köper nya blommor snart så jag får nåt nytt att fotografera.


Dammsugningsväckning

Godmorgon!

Nu har jag ätit frukost och dammsugit övervåningen. Kusinen, som kom igår, ligger och sover på mittenvåningen och jag tänkte att det vore taskigt att väcka honom genom att dammsuga. Fast det får nog bli så ändå för jag vill ju inte duscha innan jag har dammsugit klart. Jag blir så nedrans svettig av att dammsuga förstår ni. Dessutom har jag lite ont i halsen idag också. Jag hade det igår också men det nämnde jag nog inte. Jag är ju nämligen inte lika patetisk som pappan.

Tår, fast inte i ögat

Idag när jag gick på toan sparkade jag in foten i handfatsgrejen. Jag tyckte det gjorde lite ont men tänkte inte mer på det. Sen kände jag att det sved lite och tittade ner på foten. Det var en blodfläck på socken. Jag tog av mig den och slogs av den här synen. HOPPAS NI SITTER OCH ÄTER VID DATORN! Som ni ser har jag lite ludd som har fastnat i naglarna och mellan tårna.


Så dumt

Imorse vaknade jag med huvudvärk. Nu sitter jag och lyssnar på "Så dumt" av Mia Törnblom. Den borde alla läsa! Väldigt bra bok. Jag har bara lyssnat på halva än men jag tror att den är bra ändå. Den handlar om när hon knarkade och hur hon blev drogfri. Nu har ju jag aldrig ens varit i närheten av droger men den är intressant ändå.

Det är söndag så allt är stängt. Jag kan inte gå på H&M, jag kan inte köpa godis. Lika bra det. Solen tittar inte fram så det känns inte så skoj att gå ut. Men jag ska ju lix lyssna på boken så jag har inte tid.

Snygga armband!

Har ni sett vilka snygga armband Cocoo har nu? När jag kommer till Stockholm ska jag gå in i den nyöppnade affären och förhoppningsvis inte spendera alltför mycket pengar. Kostar 245, 245, 195, 245. Om ni anger bloggspecial så får ni 15% rabatt fram till den 28 juli.

Au pair

Inatt drömde jag en mardröm. Jag vaknade med ett ryck och var alldeles svettig. Att jag vaknade med ett ryck hade dock ingenting med drömmen att göra. Det var nämligen någon som tryckte på min dörrklocka och den är inte så lite högljudd. Dessutom är den trasig så den ringer konstant i ungefär 15 sekunder. Därför var jag uppe i tid idag. Jag gick upp och där berättade barnen att de hade överraskat sina föräldrar. De hade gått med hunden och de hade köpt bröd. Nu höll de på att göra frukost på sängen.Som vanligt när barnen ska göra något lämnade de allt framme så det fick au pairen ta bort. Fast det är ju bra för då känner jag att jag gör någon nytta.

När jag blir stor vill jag också ha au pairer. Det är ju jättebra för barnen, och naturligtvis för föräldrarna också, så de lär sig om olika kulturer. Sen är det ju säkert härligt att slippa plocka bort och sånt ibland. I och för sig finns det ju dagis i Sverige men barnen träffar ju kompisarna i skolan och det räcker säkert.

Bajshund

Ibland blir jag fruktansvärt irriterad på Felix, hunden för er som missat det. Ikväll när jag var ute med honom bajsade han mitt på parkeringen. Tack gode ickeexisterande gud att vi har lärt Urax att inte kissa och bajsa bland hus och på öppna platser. Jag tänkte att jag skulle gå hem och hämta en påse. På vägen hem såg jag dock en pinne som jag skulle kunna peta bort bajset med. Jag vände och gick tillbaka och på vägen mötte jag två arga kvinnor. "Är det din hund som har bajsat mitt på parkeringen?". "Det är inte min hund" ville jag säga, men det gjorde jag inte. Istället viftade jag med pinnen och sa "jag vet, jag vet". Då blev kvinnorna trevliga kvinnor. När jag petade bort första bajskorven gick pinnen av och jag fick peta bort resten med en tre centimeter lång pinne. Äckligt kan man tycka. När jag var klar började en gubbe prata med mig och frågade vad jag gjorde där. Han sa att jag alltid går ut med hunden så han hade sett mig flera gånger. Det var en trevlig man och vi pratade om det ena och det andra. Jag passade på att propagera för norra Sverige. Gud vilken bra människa jag är!

Buzzador - Storytel

Jag är medlem på Buzzador och det borde ni också bli! Det är helt gratis och här blir du medlem. Man får testa saker gratis och så pratar man om dem med sina vänner och sen utvärderar man. Busenkelt! Man får själv välja vilka kampanjer man vill vara med i. Igår fick jag en förfrågan om att testa Storytel.se som är en sida där man kan lyssna på ljudböcker. Nu sitter jag och lyssnar på Mia Törnbloms bok Självkänsla nu!. Sen ska jag lyssna på hennes andra böcker och efter det lite språkkurser. Tyvärr kostar Storytel och det är ju synd. Det kostar olika mycket beroende på vilket abonnemang man väljer. Det går dock att provlyssna lite innan man blir medlem och det är ju bra!

Specträning, för alla

Goddagens alla älskade läsare! Och alla andra som bara "tittar in för att säga hej".

Igår på träningen var en ny gubbe där och skulle träna oss. Han sa i början, berättade min tyska vän för jag förstod knappt ett ord av vad han sa på grund av dialekten, att han skulle träna individuellt med oss. Bra, tänkte jag, då får de som behöver extrahjälp på det de är lite sämre på. Där hoppade jag dock i galen tunna för jag fick också gå dit. Alla fick gå dit. Alla fick göra samma övning. Fånigt tyckte jag. Jag hoppas verkligen att han bara kollade vilken nivå vi ligger på så att han kan hjälpa oss nästa träning.

Förresten tycker jag han är jobbig på matcherna för han är en sån som står och skriker hur man ska göra. Det tycker jag är tränarens uppgift.

Bilder



Dagens outfit



Linne H&M
Trekvartsbyxor, egentligen svarta men de är solblekta, Vero Moda
Armband Fashion Club
Ankelsockar H&M

På promenad genom stan

En sak som är bra med att vara här i Tyskland är att man bara behöver gå utanför dörren för att det sa hända något man kan berätta i bloggen. Idag skulle jag gå till badet och hämta lilltjejen, till pianolektionen, till affären och köpa glass, hämta från pianolektionen och sen gå hem. Först träffade jag på en kvinna.

- Kan du hjälpa mig?
- Jaha.
- Jag har inga pengar, jag måste köpa mat till mina barn.
- Jag förstår inte tyska. (Vit lögn som funkar om man vill rymma, dock inte den här gången)
- Vad är det du inte förstår?
- Men jag har inte tid.
- Men har du inga pengar?
- Nej det har jag inte heller.

Sen sprang jag vidare in på banken och tog ut pengar för det skulle jag göra. Jag hoppades att hon inte skulle se mig. Sen hände det inte så mycket spännande mer än att jag trodde att alla jag mötte skrattade åt mig för att jag gick runt i shorts utan leggings under. Fast sen tänkte jag på Mia Törnblom och det hon sa, "allt handlar faktiskt inte bara om dig". Så då dallrade jag vidare.

När jag satt och åt glass som bäst träffade jag mexikanskan i fotbollslaget så då konverserade jag med henne. Jag sa åt henne att hon minsann får pallra sig till träningarna men hon sa att hon måste kämpa på i skolan för annars måste hon gå om ett år. Nog för att hon kan flytande tyska som vilken tysk som helst men hon är ju trots allt från Mexiko. Där kanske de mest bara lär sig hur man äter tacos och hur man skapar svininfluensan.

Dagens outfit



Linne H&M
Jeansshorts H&M
Armband Fashion Club


Balkongaktivitet

Idag väckte pappan mig strax efter åtta för det skulle komma en gubbe och fixa balkongen. Jag käkade frukost och just när jag kom ner igen kom han. Nu har jag suttit här och väntat på att han skulle bli klar och för ett tag sedan såg jag hur han stod och tittade på ringklockan här utanför. Jag gick ut och frågade vad han höll på med och då sa han att han skulle berätta att han var färdig. Han hade skrikit inne i huset men ingen svarade så han trodde inte att någon var hemma.

Nu sitter jag och pratar med mamma, pappa, morfar och Monica och sen ska jag duscha. Jag tänkte sola lite på balkongen men det vet jag inte om jag hinner. Men ja, solen skiner och då är vi glada!

RSS 0.91