Startsidan

Bild på en blomma


Näsblod utan bild

Hej alla vänner!

Imorse blödde jag näsblod. Det har jag gjort en gång tidigare men det var för att jag fick en armbåge i näsan när jag spelade fotboll. Nu kom det bara av sig själv. Otäckt, jag kanske är stressad. Jag tänkte ta en bild men sen kom jag på att jag har läsare som tycker att bilder på skavsår är äckliga. Fast nu ångrar jag mig lite. Jag skulle vilja ha en bild.

Pappan är sjuk!

Ja det stämmer nog lillpojken. Det betyder alltså att jag kan dansa naken i mitt rum men du inte i ditt. Suveränt!

Pappan är sjuk, igen, och jag hånar honom så fort jag kommer åt.

- Jag försöker att inte vara så patetisk.
- Det kanske är allt socker?
- Det kanske är all mjölk!

Nu ska han alltså hoppa på mig för att jag påstår mig vara laktosintolerant.

Fönstertittare

Mitt emot har det alltid varit fönster men jag har aldrig någonsin sett någon där. Idag har det dock varit full aktivitet och folk tittar ut titt som tätt. När de står och röker i fönstret brukar de titta in i mitt rum och det tycker jag inte om. Jag skulle kunna dra för gardinen men då blir det så mörkt. Vilka tomtar alltså.


Bara bröst

Jag tycker det är så nedrans fånigt att kvinnor inte skulle få bada topless på badhus. Tänk alla tjocka gubbar med hängbröst, är inte det värre? Nu får vi ju tydligen det, egentligen vill jag inte skriva vi för jag skulle aldrig bada utan överdel, så det är väl inget att tjata om. Men varför skulle det vara olämpligt om det är "väldigt många mindre barn"? Alla tjejer har ju sett bröst och för alla stackars pojkar ska ju första gången komma någon gång. Fjomp-Bengt!


Bilder på natten

Hej alla vänner!

Igår var jag ju med min tyska vän. Här är lite bilder.

Jag tänkte passa på att fota dagens outfit men det gick inte så bra. Kolla in min högra hand.

Vi såg på fyrverkerier.

En karusell.

Tips till alla!

Här sitter jag och tittat på I Love Språk och vem ser jag då om inte min gamla retoriklärare! Gå in och titta nu så ni lär er något!

Frisyr

Eftersom mitt hår ser ut som en skidbacke ville jag sätta upp det. Den här frisyren brukade jag ha när jag hade långt hår men tyvärr blev det inte lika fint nu. Men ja, klart bättre än skidbackefrillan. För er vanliga tjejer är det här kanske inte mycket till frisyr men jag har antingen utsläppt eller uppsatt så det här är en stor förändring. Dessutom borstar jag det aldrig och jag använder aldrig balsam. Det är mitt bästa knep på att få lika fint hår som mitt.


Fotbollssockar

Här i Tyskland får man inte vanliga fotbollssockar på matcherna utan man har sånna som bara har en grej runt hälen. Därför måste man alltså ha andra sockar under. De här sockarna spelade jag i igår. De är dyngsura fortfarande men nu ska de in i tvättmaskinen.


Flugor

Idag på matchen var vi tvungna att spela i neongula västar eftersom vi hade samma färg på tröjorna som motståndarna. När jag hade tappat luften bytte jag och när jag stod på sidan märkte jag att alla flugor var runt mig. Jag tänkte att jag måste lukta väldigt illa så jag gick runt för att slippa dem. Efter ett tag sa en tjej i laget att de gillar den gula färgen så om jag tog av mig västen skulle de försvinna. Sagt och gjort. Hon hade rätt. Jag kände att det kliade lite på brösten men jag brydde mig inte för där kan man ju inte stå och klia sig. När jag skulle duscha och tog av mig sporttoppen var det säkert 20 döda flugor i den. Härligt!

Hård match

Jag ska inte fara någonstans och det känns jätteskönt! Vi far imorgon istället fast till ett annat ställe. Det blir bra det. På fotbollsmatchen nyss tappade jag luften en gång och gjorde två kullerbyttor en annan gång. Jag gjorde inte kullerbyttorna för att stila utan jag flög. Sen fick jag spela mittback ett tag också och då gjorde vi mål. För övrigt förlorade vi med kanske 4-1.

Nu ska jag gå upp och se om jag hittar något att äta och sen ska jag duscha och hoppa isäng. Jag har sovit så dåligt på senaste tiden så inatt ska jag i alla fall ha chansen att sova gott. Fast känner jag mig själv rätt kommer jag väl fastna här med Sommar i P1 eller nåt. Jaja. Adjö!

Undvik detta när du fixar dig

  • Sockar i ballerinaskor, pumps, sandaler och liknande
  • Blanda guld och silver
  • Hål i sockarna
  • Trekvartsbyxor som slutar där vaden är som tjockast
  • Rödhåriga i rosa och/eller lila
  • Cigaretter, förstör vilken outfit som helst
  • Foundation som syns
  • Killar i ankelsockar alternativt utan sockar i gympadojjor

Klädesbekymmer

Hej alla vänner!

Idag har jag fotbollsmatch och nu järnspikar ska vi vinna! Om vi förlorar finns risken att vi åker ut och inte får spela några fler matcher. Jag vet inte exakt men det vore fruktansvärt tråkigt att inte spela mer. Vädret är dåligt så jag känner att jag kan vara på topp!

Ikväll ska jag ju följa med min tyska vän till något ställe. Jag vet inte vad det är för något men det lär jag väl märka. Jag ska i alla fall inte dricka alkohol för det kostar pengar och så mår man dåligt. Jag vet bara inte vad jag ska ha för kläder. Jag måste fråga henne hur man förväntas se ut. Fast klänning kan jag lix inte ha för jag har inga kvinnliga skor att ha till.

Fest på Alte Bergstraße

Barnen skulle sjunga så jag följde med och kikade.

Jag skulle fota lilltjejen men just när jag tog hedde lilltjejens kompis en balong i vägen. Det kanske ni ser förresten.

Lilltjejen och hennes kompisar.

Lilltjejens kompis nallar godis.

Hon i mitten hade en snygg klänning och till höger ser ni en som gräver i rumpan.

Shopping - Klänning

Alltså jag vet att jag inte behöver fler klänningar, kanske framförallt eftersom jag aldrig använder dem, men ändå. Det är så kul att titta på dem i garderoben. Och ta ut och prova ibland. Den här har jag dessutom tittat på förut och nu kostade den bara 150 kronor. Den ser inte alls snygg ut på bilden men när man her på sig den blir den det. Den kommer från H&M.


Stjärnor

I morse slogs jag av nyheten alla andra har slagits vid. Jag gick upp och åt frukost och tänkte att då kan jag läsa lite i tidningen om Michael Jackson. Inte ett ord! Jag vet inte exakt vilken tid, alltså svensk tid eller tysk tid eller vad man vill, han dog så de kanske inte hann innan tidningen skulle tryckas. Men ändå. En liten notis kunde han väl ha fått?

Nu när han inte finns längre får vi sörja och leta vidare på stjärnhimlen. Robin Bengtsson tycker jag är bra. Lyssna på den här låten. Han är så bra så jag vet inte vad!


Väderväxling

Ni förstår inte hur nedrans fort vädret växlar här! Bilderna är tagna 16.29 och 17.00.



Nästan av med katten

Efter lunchen kunde storpojken inte hitta katten. Skönt tänkte jag, hoppas den har rymt. Vi hade dock hört den jama under hela lunchen så det var ju någonstans i närheten. Jag trodde den satt nere i källaren och ville ha mat eller något. Jag kikade ut genom fönstret och såg storpojken klätta med katten i famnen på taket. Då har katten alltså rymt från balkongen ut på taket. Mitt fel, det var ju jag som öppnade dörren när jag skulle sola.


Sol?

Skymtar jag blå himmel? Skymtar jag skuggor efter bladen på väggen? JA! Jag ska skynda mig upp på balkongen och se om det är något att hänga i julgranen. Adjö!


Regnträning

Godkväll!

Idag har jag haft fotbollsträning i regn. Jag tyckte inte det var något konstigt med det för det gör man ju var och varannan vecka hemma. De andra i laget betedde sig dock som att de aldrig hade sett regn förut. En tjej sa "hela mitt ansikte är blött". Vad förväntar man sig när det regnar?

Jag slapp i alla fall cykla dit idag för pappan sa att jag fick låna hans bil. Allt gick bra förutom när jag kom hem och skulle parkera. Då slog det mig att jag inte vet vilken plats som är hans. Jag har bara parkerat där en gång men det var mitt i natten och pappan sa vars jag skulle ställa den. Jag vet ju ungefär vars den ska stå eftersom jag går förbi den när jag går med hunden och sånt. Och så visste jag att den inte har någon nummerskylt. Jag körde ole, dole, doff och när jag kom in och frågade var det rätt.

Nu ska jag i alla fall snart sova. Godnatt alla vänner!

Hjälp mig!

Hej alla vänner!

Ni vet Pocahontas. Jag har aldrig sett den filmen och nu har jag en fråga till er läsare som har sett den. Jag satt och läste i lillpojkens engelskabok och då hittade jag en sida om hjältar. Poccis var med där och enligt uteslutningsmetoden skulle hon ha dött vid 21 års ålder. Dör hon i fillmen? Ska inte Disneyfilmer ha lyckliga slut? Om någon har lite att göra så kan ni få förklara vad filmen handlar om också.

Förresten så har
Susanne frågestund nu så gå in och fråga en oseriös fråga!

Sommar! I P1, inte här

Godmorgon!

Nu är min mage kaotisk. Jag ska se om jag hittar laktosfri mjölk när jag går och handlar och se om det hjälper. Inte att hitta den alltså utan att dricka den. Äta en skål med mjölk och chocos och se om jag dör eller inte.

Sen kom jag på att Sommar i P1 har börjat.
Här är hemsidan där ni kan se vem som pratar för dagen och så kan man lyssna efteråt om man har missat. Senare idag ska jag lyssna på Ingvar Kamprad för det tror jag kan vara intressant. Fast just ja, han pratar ju skånska och då blir jag tokig.

Nu ser jag att det är uppehåll i regnandet så jag ska skynda mig iväg till affären. Adjö!

Frågestund

Är det bara jag som tycker att det är lite fånigt att ha frågestund om ingen undrar något? För att samla på sig frågor kommenterar man i andra bloggar så att de, som inte alls vet vem personen är, ska ställa en fråga. Har man en stor blogg är det ju inget konstigt eftersom folk faktiskt undrar saker men en fjuttblogg, vem bryr sig? Är det exempelvis någon som undrar vilken min favoritfärg är? Nej, just det.

Paraflax

Just när jag klev utanför dörren i regnutstyrseln så slutade det regna. Naturligtvis! Jag gick in och bytte om och naturligtvis regnade det igen när jag kom ut. Då sket jag i det och gick ändå. Här i Tyskland är folk så konstiga. Ingen har regnkläder utan alla går runt med paraply. Barn som gamlingar. Stövlar har jag inte sett symten av.

Naturligtvis glömde jag en av sakerna jag skulle köpa så det är bara att ge sig ut i regnet igen.

Regnet det bara öser ner

Goddagens alla 3926 läsare!

Idag tog jag sovmorgon för jag var trött. Nu har jag käkat en härligt gröttallrik med vaniljyoghurt och snart ska jag gå och handla. Tyvärr regnar det så det känns inte så jättekul att gå ut. Det får väl helt enkelt bli så att jag drar på mig mina gula regnbyxor. Men ändå rätt skönt, nu slipper jag ju duscha håret.

Ser ni regndropparna på blomman?

Filmkväll

Nu har jag sett på The Hours. Det var en dålig film tycker jag för jag fattade inte slutet. Inte så mycket annat heller i och för sig. Den hoppade mellan tre olika kvinnors liv i olika tider så jag hängde inte alls med. Sen har jag svårt att se skillnad på folk i filmer så jag visste aldrig vem som var vem. Förstår ni hur jobbigt jag hade det i skolan när vi skulle analysera filmer?! Det var nog den värsta uppgiften jag kunde få. Se en himla film och skriva massa om den. "Den var bra" eller "den var dålig" dög minsann inte. Nej, tacka vet jag Sunes Sommar, den fattar man! Och den är bra!

Här ska ätas!

Sådärja, nu är jag hemma från IKEA. Mamman skulla handla massa saker så jag blev trött i benen innan hon var färdig. Men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge. I slutet kommer ju godiset! På bilden ser ni vad jag införskaffade.

När jag stod i kön gjorde jag bort mig. En kvinna hade gått från fel håll så hon frågade mig om jag var först. Jag trodde dock att hon pratade med kassagubben eftersom hon sa sie. Hon betyder det. Sie betyder också ni, alltså fint du. Hon tittade på mig så jag sa, "nein, du". Inte så trevligt alltså. Det hade i och för sig ingenting med saken att göra att jag trodde hon pratade med kassagubben.


Jag visste det!

Igår tänkte jag vara snäll med katten så jag klappade den på magen. Den låg och morrade och tyckte att det var jätteskönt. Sen helt plötsligt river den mig på handen. Då tog jag sats och sparkade till den. Nej det gjorde jag inte men jag skulle vilja. Titta på bilden bara vad den rev mig! Tyvärr syns det inte så bra idag men igår blödde det säkert flera liter!


IKEA-dag

Godmorgon alla vänner!

Idag ska vi fara till IKEA och det är ju roligt. Man känner sig nästan som hemma eftersom typ allt står på svenska. Jag ska inte köpa möbler eller saker om ni trodde det utan jag åker för at köpa godis. Polly, Ahlgrens, Marabou, Röda Snören och så vidare. Fy tusan alltså, det är som att gå in i en godisaffär nästan. Igår höll jag ju på att dö av chokladbrist så idag måste jag ta igen mig. Åh Marabou!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig tjusig. Man kan ju inte köpa massvis med godis och se ut som en slusk, då tror ju folk att jag inte gör annat än att se tv och äta godsaker. Jag tänker låtsas att jag ska ha barnkalas eller så så de inte tror att jag ska äta allt själv.

Dagens outfit


Jag testade en av alla kissnödigposer det finns men den kändes lite fånig tycker jag.

Fashion Against AIDS-linne H&M
Vitt linne H&M
Svarta jeansshorts Gina Tricot
Leggings Fashion Club
Armband Fashion Club
Sockar minns inte


Kattkräk!

Jag hatar katter! Idag när jag satt vid datorn ser jag någon med en pälsjacka som lutar sig mot mitt fönster. När jag tittar lite närmare ser jag att det är en katt. Läskigt! Tio minuter senare kommer den igen men då hade jag i alla fall stängt fönstret.



Födelsedag och huvudvärk

Jordgubbsfrukost är ju inte direkt det sämsta man kan äta. Jordgubbar med vaniljyoghurt blev det idag. Familjen har åkt iväg på aktiviteter men jag har huvudvärk så det var lika bra. Nu ska jag tvätta lite kläder som luktar rök och som har chokladfläckar. Och så lite träningskläder.

Nu hade det varit väldigt gott med en chokladkaka fast jag har ingen. Dessutom är det ju söndag och då är allt stängt. Fast det är väl lika bra det. Om någon undrar så förlorade vi med 1-0 igår.

Och just ja, mamma fyller år idag så jag kanske ska sjunga en liten födelsedagssång här i min ensamhet. Vi får se.

Partykväll

Nu ramlar ni väl av stolen, eller hur? Vad gör jag uppe så här sent? Det ska jag tala om för er. Efter matchen frågade min tyska vän om jag skulle med till ett spektakel så dit for jag efter att jag hade duschat och käkat. Folk drack öl i literstora glas. Folk rökte. Jag luktar rök. Jag drack, naturligtvis, ingen alkohol, eftersom det är för mesar. Jag rökte inte heller eftersom det är snuskigt. Folk dansade på bänkarna i det jättestora tältet där ett liveband spelade tyska låtar som alla, utom jag, kunde utantill. Jag spenderade 50 kronor, 25 på ett karusellåk och 25 på brända mandlar. Jag skrikpratade i telefon på tyska med min tyska vän. Jag och min tyska vän gick genom staden och pratade. Hon säger att jag måste följa med på nåt disco nästa lördag. Discodans. Usch. Nu är jag hemma och ska sova, godnatt!

Stockholmare

Igår pratade jag förresten med farmor och farfar över msn. Alltså pratade med munnen. De tyckte det var jättefräsigt att de kunde prata med mig som är i Tyskland. Gratis dessutom.

- Har du plockat nå blommor som du kan lägga under kudden då?
- Varför ska jag göra det?
- Så att du drömmer om den du ska gifta dig med.
- Jaså, duger inte Eric?
- HAHAHAHA nej det var inte så jag menade. Eric är ju jätte...fin.

Min farmor, som är norrlänning, hade lite problem med att Eric är från Stockholm i början. Sen träffade hon honom och nu tror jag bestämt att hon är riktigt förtjust.

Här är en bild som jag tog i Stockholm vid nyår.

Eric är ju som han vart

Jag pratar om Loulou.

Nina l Eric säger (13:39):

hon är så himla bra

Nina l Eric säger (13:39):

synd att hon var så dålig i idol

Nina l Eric säger (13:39):

valde dåliga låtar

Eric >> Nina säger (13:39):

mm

Eric >> Nina säger (13:39):

okej

Nina l Eric säger (13:39):

samma med sepideh

Eric >> Nina säger (13:39):

kmr inte ihåg

Eric >> Nina säger (13:40):

satt bara med för att få kladdkaka


Födelsedag och match

Idag fyller min far år men det ska jag inte fira eftersom han är så många hundra mil bort. Istället ska jag försöka bli av med huvudvärken eftersom jag har fotbollsmatch idag. Jag har känt mig lite vissen sen i onsdags förstår ni. Det är alltså ingen bakfylla om ni trodde det. Alkohol är nämligen för mesar.

Hoppas alla hade en trevlig midsommar och att ingen ångrar något. Brukar ju lätt bli så när man förtär alkohol. Och så känner ni efter idag, var det värt det?

Facebook

Jag gillar inte Facebook men det kanske ni redan visste. Här är en till anledning. Vad är det för fel på folk? Vi är inte vänner om ni undrar.


Midsommarafton i Tyskland

Hej Björken och alla andra!

Idag är det midsommar och det brukar ju firas med långbord, färskpotatis, jordgubbar och så vidare. Eftersom jag befinner mig i Tyskland blir det inte så. Jag ska istället vila mig i form för imorgon eftersom jag har match då. Det regnar förresten om ni undrar. Skitväder skulle man kunna säga. Jag hoppas ni har det bättre. Speciellt ni jag tycker om, hos er andra kan det regna och vara kallt.

Om ni tycker det är drygt så läs inte

Namn: Nina Ivebo
Ålder: 21
Bor: Landsberg fast egentligen Umeå
Gillar: Eric, choklad, språk
Ogillar: Banan, rökare
Musiksmak: Jag lyssnar endast på bra musik
Skostorlek: 39
Gör: Jobbar som au pair
Civilstatus: Strängt upptagen
Läser: Bloggar
Politik: Borde göras enklare
Spel: Huvudstadsfrågorna i När & Fjärran
Lyssnar helst på: Min egna ljuvliga röst
Favoritfärg: Svart, chockrosa och turkos
Utbildning: Medieprogrammet och tyska, arabiska, gitarr, css
Film: Sunes Sommar
Äter: Helst choklad
Dricker: Kranvatten

Sport: Spelar fotboll igen!!!
Goda egenskaper: Jag är ärlig
Sämre diton: Jag är elak
Dator: Elonex Webbook
Var vill du bo?: Med Eric
Har du syskon?: Ja en syster och en halvsyster skulle man kunna säga
Nuvarande hårfärg?: Brun
Riktiga hårfärg?: Brun
Ögonfärg?: Bruna
Längd: 179
Vad läser du för bok nu? Pippi Langstrumpf geht an Bord
Vilken var den senaste filmen du såg?: Tatsächlich...Liebe
Vem är du kär i?: Eric
Vad önskar du dig mest i hela världen?: Massa pengar för då skulle jag kunna förverkliga alla mina drömmar
Vad dricker du för kaffe?: Det mesta men helst vanligt svart med en chokladbit till
Vill du ha barn?: Ja, snälla barn för jag hatar dumma barn
Hur stort är ditt rum?: Kanske 20 kvadratmeter enligt mitt ögonmått
Har du tv/dator i ditt rum?: Här har jag faktiskt båda
Kan du sjunga?: Ja jag är jätteduktig på att sjunga

Är du rädd för döden?: Nej jag märker det nog inte
Är du pinsam på fyllan?: Nej, jag brukar bara försöka få folk att sluta röka
Är du blyg?: Nej, fast alla tror det
Hade du bra betyg?: Precis lagom
Är du svartsjuk?: Ja
Senaste inköp?: Nakenhavre
Mål i livet?: Bli låtskrivare och vara egen företagare
Favoritdjur: Hund och häst
Favoritskolämne: Idrott, musik, foto, tyska
Favoritbok: Någon Harry Potter
Personlighet: Elak, snäll, ärlig
Intressen: Det mesta som är roligt eller gott
Humör & Inställning: Realist
Kläder: Svarta med accessoarer i häftiga färger

Skönhetsideal: En sund människa
Religion: Är fånigt men intressant
Har du någon gång fastnat i något spel?: Skulle vara clickomania
Badkar eller dusch?: Dusch
Favoritinstrument: Piano eller gitarr
Har du spelat/spelar du World of Warcraft? Har testat men jag var så bra så det var inte roligt
Röker: Snusk!
Alkoholkonsumtion: Kanske en gång i halvåret men har slutat nu helt typ
Droger: Snusk!
Var det synd att dom la ner Stockholm Live: Har de lagt ner det? Det var roligt!
Pryl som hjälper dig i din vardag: Datorn
Humor: Den bästa
Framtida studier: Helst inte
Önskat yrke: Låtskrivare
Snyggaste/Vackraste/Sötaste kvinnan (bild om personen är okänd): Jag
Snyggaste/Vackraste/Sötaste mannen (bild om personen är okänd): Eric!

Ny mascara

Idag testade jag min nya mascara Maybelline Volume & Define. Jag märker ingen skillnad mellan den och den gröna men jag är nöjd över mitt köp eftersom jag bara betalade 85 kronor för den. Ser ni förresten hur brun, eller i alla fall brunprickig, jag har blivit! Helt oretuscherade bilder.

Före och efter.

Efter

Nakenhavre

Idag gick jag och köpte havre som man her i kvarnen. Sånt på bilden här under. På tyska heter det nakenhavre för det sa pappan igår. Jag skulle bara tvärfråga lillpojken vad havre heter innan jag gick och då hittar han naturligtvis på ett ord så jag ska göra bort mig. Typ nakenrumpa eller så. Jag vet inte vad han sa men. Ja, är han inte elak?!


Traderavinst!

Jag blev medlem på pedofilnytt, även kallat Tradera, för skojs skull och så testade jag buda. Jag hittade den här sjalen för 1 krona plus 12 kronor i frakt. 13 kronor alltså. Jag vann! Jag har inte sett den på riktigt än eftersom den är hemma men mamma säger att den är tjusig.


Målare

När jag tittade ut genom fönstret fick jag en mindre chock. Det sitter typ åtta stycken folk som målar här utanför. Jag drog för gardinen så de inte målar av mig.


Fetisar

Hej vänner!

Idag stör jag mig på folk som fetstilar massa ord i sina inlägg, precis som jag gör nu. Naturligtvis kan man ju fetstila om man vill understryka något, exempelvis förbannat eller H&M. Om man handlar där alltså. Sen finns det de som fetstilar helt oväsentliga ord och det är ju inte så lite störande. Håller ni inte med mig?

Skräp

Går det fortfarande inte att blogga?


Bilder från igår

Igår tog jag en härlig promenad med mig själv och fotade lite.



Om vädret

Vad är det här för skräp? Idag halvregnar det också! Det går ju inte att fara och bada om det regnar. Jaja, efter regn kommer solsken så det ordnar sig nog. Nu ska jag retuschera lite bilder som jag tog igår. Och nu skiner solen ser jag. Vädret ändras så fort här nere.

Dagens outfit



Vitt linne H&M
Svart linne H&M
Armband Fashion Club

Spotify invites

Hej alla vänner!

Igår var det över 30 grader men idag regnar det. Tråkigt!

Nu har jag Spotify! Sen tänker jag inte berätta hur man får det enkelt och smidigt och gratis om ni inte ber mig.

Svenskar i München

När vi var i München drack vi iste och kaffe på ett café. Efter ett tag frågade pappan om de vid bordet brevid var från Sverige. Jag lyssnade lite och mycket riktigt, de pratade svenska. Hur tusan visste pappan det kan man fråga sig. Jo, för han hade hört ordet gris!

Filmer

För någon dag sedan sa pappan att de har filmer. Idag gick jag och kollade och jag hittade massa filmer jag vill se. Så som i himmelen till exempel. Det går att se den på svenska men jag ska nog se den på tyska, mycket roligare.


Idags händelser

Hej alla vänner!

Idag har vi varit hos hästarna och spelat fotboll. Det är bra att jag får lite motion för nästa helg börjar ju matcherna igen. Jag tror det bara är fem matcher kvar på min tyska säsong. Tråkigt. Vi åt frukost ute i det gröna och här är en bild på mina jordgubbar med yoghurt som jag åt.

Om ni har lite att göra eller älskar mig så kan ni
gå in här och rösta på min blogg.


Diadem och läppförstoring

Mitt hår har börjat se ut som en skidbacke från sidan. Eftersom jag ser så häftig ut när jag skjuter upp solglasögonen i pannan tänkte jag att ett diadem vore på sin plats. Därför köpte jag det idag! Se så tjusigt! Förstorat läpparna har jag också gjort om ni inte ser det.


Shopping i München

Fashion Against AIDS-linne, 100 kronor H&M.
Dip liner 50 kronor H&M.
Läppglans 10 kronor H&M.
Diadem 20 kronor H&M.

Alla armband 30 kronor styck Fashion Club.
Chockrosa Converse 600 kronor.





Händelserik natt

Inatt när jag sov min skönhetssömn, som för övrigt var den bästa på tre veckor, så hände det massa spännande saker. Katten födde en död unge i lillpojkens säng och hunden hade diaree så han bajsade en massa. Det missade jag alltså.

Nu ska jag åka till München med pappan och en kusin till barnen. Adjö!


Uppe med tuppen

Godmorgon alla bakfulla, fast mest ni andra!

Idag ställde jag klockan på åtta, snoozade till nio och nu har jag duschat. Jag ska he in linserna och göra mig lite tjusig med en ny marscara som jag köpte igår. Hoppas den är bra annars blir jag ledsen. Fast här kostar de 85 kronor istället för drygt 100. Är inte det suveränt?

Nu kommer pappan snart tillbaka med det nybakade brödet så jag ska skynda mig. Adjö!

Dagens outfit



Tröja Gina Tricot
Jeans Rut m.fl
Armband H&M
Sockar H&M

En vän

Hej alla vänner!

I förrgår på fotbollsträningen frågade en tjej om jag ville följa med henne till utomhusbadet i veckan. Det ville jag så det ska vi göra någon dag när det är fint väder. Egentligen vill jag ju inte ha några vänner men hon är så snäll och trevlig så jag får väl offra mig. Hur som helst så ska hon ringa mig någon dag och det kan ju bli intressant. Jag menar jag som är världens bästa telefonpratare på tyska!

Idag har vi varit och handlat. Lillpoken ville så gärna att jag skulle följa med så då gjorde jag det. Nu börjar det nog bli dags att käka lunch så jag ska väl bege mig uppåt. Fast först ska jag fota dagens outfit. Adjö!

I love språk

Hej vänner!

Jag älskar språk och därför brukar jag se på
I love språk. Jag är ju inte en sån som följer tv-serier, förutom Idol och sånt viktigt, men nu kan man ju se på internet och det är bra. Seså, gå in och titta nu!


Dagens outfit

Idag har jag bara ett svart plagg på mig och det är bhn. Kors in the take tänker ni säkert nu.



Jeansshorts H&M
Kofta H&M
Linne H&M
Strumpbyxor Åhléns
Nitarmband från en marknad

Bild på mina nya blommor

Mamman tror att jag glömmer vattna blommorna utanför mitt fönster och att det är därför de dör. Sanningen är den att jag struntar i att vattna dem så att de ska dö. Hur kul är det att ha samma blommor utanför fönstret hela tiden? Jag måste ju få lite variation på mina foton ut genom fönstret. Här är de nya blommorna som vi köpte igår. Precis min färg! Undra hur länge jag ska låta dem leva.


Ny kamera!

Här ligger pappans splitternya kamera och räcker ut tungan. Han har säkert lagt den sådär synligt så jag ska se den och bli avundsjuk. Undrar om han märker om jag lägger dit min snart tre år gamla av samma märke?


Jobbigt med lov

Hej alla vänner!

Jag vet att jag är en dålig bloggerska nu men det är för att barnen har lov. När föräldrarna är hemma hittar vi på saker och när jag är ensam med barnen måste jag vara med dem. Men nästa vecka är allt som vanligt igen. Om ni har tråkigt kan ni
gå in här och rösta på min blogg.

Ensamkväll

Storpojken är sjuk och tycker synd om sig själv. Han var på Rock am Ring i helgen och får skylla sig själv. Säkerligen förtärde han alkohol och hade inte tillräckligt med kläder. Då går det sådär. Han borde lära av sin au pair. Jag alltså.

Ikväll slapp jag vara trevlig så jag ska mysa med mig själv. Kanske ser jag någon gammal film jag har på datorn eller så surfar jag i internets underbara värld. Nej, film får det bli!

Badhus igen

Men Björkis du verkar ju störtskön! Jag som satt och tänkte "men hur tusan särskriver människan". Hur gammal är du? Bor du i Umeå? Man eller kvinna? Har du någon blogg? Tack förresten, min blogg ser inte bara bra ut, den ÄR bra!

Hej alla vanliga läsare!

Idag for vi till badhuset igen. Lilltjejen slog inte i huvudet och det var ju bra. Hon är så rolig för hon skämtar om sånna saker. Typ "nästa gång ska jag hålla i huvudet". Hon är åtta år! Då skämtar man inte.

Nu har vi varit och handlat och barnen tog en egen vagn och köpte det söta. Godis och sånt alltså. Jag handlade inför lunchen imorgon och mamman resten. Nu är det väl snart dags att äta skulle jag tro och sen hoppas jag att jag får en kväll i ensamhetens tecken. Fast jag kanske måste vara social. Kanske lika bra det. Fast jag behöver tid för mig själv och det har jag inte fått på länge. Inget på tok alltså. Jag bara är så.

Björken!

Hej Björken!

Du kan läsa mina tankar. Vem är du? Vet jag vem du är?

Hej alla ni andra!

Idag är det molnigt så jag kan inte sola. Jag har inte ens klätt på mig än för jag vet inte vilken outfit jag ska välja. Får nog bli leggings och mina nya jeansshorts. Och en tröja av något slag. Det blir bra. Nu måste jag gå upp och äta frukost för snart är det ju lunch. Susanne uppehåller mig på msn förstår ni, det är inte jag som sover länge.

Shopping - Shorts och linnen

Jag och lilltjejen gick på H&M för att köpa en bikini till henne. Det gjorde vi. Sen skulle vi tvärkika på saker till mig och då råkade jag få med mig tre saker hem. Lilltjejen tyckte jag skulle prova massa saker men hon fick nöja sig med det lila linnet. Och jeansshortsen. Hon har rätt bra smak ändå. Jeansshorts, 300 kronor. Helt vanligt vitt linne, 60 kronor. Helt vanligt lila linne, 50 kronor.




Tankeläsning?

Eric >> Nina säger (15:37):

jag åt smaskig lunch alltså

Nina l Eric säger (15:37):

vad

Eric >> Nina säger (15:37):

gissa först

Eric >> Nina säger (15:37):

3 gånger

Nina l Eric säger (15:37):

gopizza

Eric >> Nina säger (15:37):

nej

Nina l Eric säger (15:37):

beasås

Eric >> Nina säger (15:37):

ja!

Eric >> Nina säger (15:37):

och?

Nina l Eric säger (15:37):

pommes

Eric >> Nina säger (15:37):

JA

Eric >> Nina säger (15:37):

och?

Nina l Eric säger (15:37):

lövbiff

Eric >> Nina säger (15:37):

JA!!!



Italienskan drar vi i näsan

Goddagens!

Vem är björken? Hur som helst så är du antingen trög eller bara dum, jag vet inte riktigt. Jag äter i alla fall inte banan om du inte förstod det.

Idag jobbar föräldrarna men barnen är hemma. De har ju ett två veckor långt lov nu. Jag ska laga lite fiskpinnar till lunch hade jag tänk. Fast nu ska jag ta frukost och duscha och gå och handla. Sen kommer en städerska hit och städar toaletterna. Jag kanske ska säga till henne att mamman sa att hon skulle städa min toalett också, så slipper jag. Moahaha!

Bilder - Blommor




Glass

Jag har börjat sova jättedåligt. Igår la jag mig i sängen vid tio men somnade inte förrän flera timmar senare. Klockan elva imorse vaknade jag och hade ont i nacken och ryggen. I magen också men det var träningsvärk. Jag måste nog ha en till kudde för det var när jag tog bort den jag började sova dåligt.

Idag har vi spelat Malefits igen. Jag vann inte och det var ju tråkigt. Nu hörde jag något om att gå och äta glass och det låter ju trevligt.

Imorgon ska jag gå till H&M och se om de har fått in Fashion Against AIDS. Om de inte har det kanske jag måste ta mig i kragen och fråga. Det känns ju jobbigt.

Badhus på sommaren

Hej alla vänner!

Imorse kom lillpojken in på mitt rum och frågade om jag ville följa med till ett badhus med utomhusbad och rutschkanor. Det ville jag. Jag käkade gofrukost och bytte om och så for vi. Ingen bloggning alltså. Vi badade massa och åkte rutschkana. Sista åker slog lilltjejen i huvudet i golvet så då for vi hem. Vi åkte så snabbt så hon studsade ur landningsbanan. Otäckt faktiskt. Hur som helst var det ändå fara-hem-dags så det gjorde inget. Alltså, det gjorde ju nåt att hon slog i huvudet men inte att vi var tvungna att fara hem.

Lillpojken är så rolig men jag får inte skriva varför här eftersom hans föräldrar läser. Han har dessutom lärt sig mer svenska idag och det är så roligt för han lär sig så snabbt.

Nu har vi käkat middag och spelat sällskapsspel. Jag är trött så snart ska jag nog sova. Jag vet att klockan bara är halv åtta men det är så skönt att sova. Det kanske är något på tv som jag kan se, vem vet.


Nagellack

Lillpojken har målat mina naglar och säger att jag är en trendsättare.


Bilder - Kattkräket




Hängbacke

Idag fick jag ett sms på svenska av lillpojken. Han är så duktig så jag blir nästan tårögd! De kommer ju hem senare idag så jag måste ordna lite saker innan dess. Helst skulle jag vilja gå till H&M och se om de har fått in Fahion against AIDS-kläderna men det tvivlar jag på. Jag kan gå imorgon också. Nu ska jag gå med Felix och mata katten och äta lunch.

Just ja. Imorse när jag kom in i huset så hörde jag att tvn stod på på världens högsta volym. Ingen var hemma och djuren kan ju knappast sätta på den. Läskigt. Jag tror det bor ett spöke här. Gatan heter ju faktiskt Själberget för att folk hängde sig här. Jag tror att det var så i alla fall.

Kalldusch

Det är ju inte sant! Hur kommer det sig att alltid när man är på dåligt humör och fryser och ska duscha så är varmvattnet slut. Det konstiga är att ingen har varit hemma på hela dagen. Jag har inte duschat, inte tvättat, inte diskat. Ingenting! Jag förstår inte varför det är slut. Där sitter jag i badkaret och tänker att för en gångs skull ska jag ta ett varmt bad. Jag som aldrig badar annars. Jag hann spola upp en halv decimeter och sen börjar det kallna. "FÖRBANNAT" tänkte jag och skyndade mig att schamponera in håret och raka mig. Kallt så in i helvete blev det kan jag lova er. Huttrande fick jag klä på mig. Vilken härlig sista mening jag fick till.

På träningen idag skulle vi driva bollen i en slalombana. Tog man i en kon var man tvungen att göra två armhävningar. Det lustiga var att konerna stod en och en halv meter ifrån varandra och ändå lyckades alla, utom jag och två till, ta i dem. Helt sjukt.

Blondinbellasyndromet

Idag är en dag då jag bara vill sitta i sängen och titta in i väggen. Alternativt skulle jag kunna avnjuta en Ben & Jerry´s Chocolate Fudge Brownie. Det har jag dock inte tid med för nu måste jag gå och äta och sen ska jag gå med hunden och ge katten mat. Jag har nämligen fotbollsträning ikväll. Dessutom ska jag ju bli smal och då duger det inte att sitta och äta chokladglass mitt i veckan. Jag såg dock en vattenmelon i kylen så den kanske jag ska sno. Inte hela naturligtvis. Sen skulle jag behöva stryka lite men det kan jag göra imorgon. Men nej, nu ska jag ta mig i kragen och gå upp två trappor och äta. Ha en bättre kväll än jag, adjö!

Kattungar?

Jag undrar om kattkräket ska föda snart för idag försökte den krypa in bakom soptunnan i köket. Det är en sån där man kan dra ut alltså. Susanne sa att jag skulle titta på bröstvårtorna och om de sticker fram en massa så börjar det bli dags. Jag har försökt få katten att lägga sig ner på sidan men det vill den inte. Nu måste jag förresten gå och släppa ut den från källaren för där kan den ju inte stanna hela dagen. Adjö!

Hundben

Imorse när jag kom hem med Felix gick jag förbi hundsalongen här brevid. Såklart gjorde jag det eftersom de är grannar, men ja. Då kommer ägaren utspringandes och säger "vänta vänta, jag vill ge Felix en sak". Jaha tänker jag. Sen kommer hon ut med saken på bilden. Den luktar satan och dessutom var jag tvungen att ta i den med händerna. Jag kunde inte ens rynka på näsan eftersom det var en gåva och gåvor ska man ju bli glad över. Men ni förstår inte hur mycket den luktar. Jag la den i garaget och man kan nästan inte gå in där. Undra vad storpojken ska säga.


Shopping - Klänning och linne

Åh jag är så glad! Den här klänningen har jag tyckt är jättesnygg jättelänge. Jag har dock aldrig sett den i affären och alltså inte heller provat den. Jag har tänk att "en sån där kan inte jag ha, jag kommer se ut som en stoppad falukorv". Men idag ropade den på mig. Jag tänkte att "nu järnspikar testar jag den" och så gjorde jag det. Och den var så snygg! 250 kronor fick jag ge för den så nu måste jag använda den och inte bara titta på den lite då och då. Linnet kostade 150 och båda är från H&M.



Ute och cyklar

Idag fick jag veta spännande skvaller av min syster och det är ju kul. Tyvärr kan jag inte berätta. Visst hatar man folk som berättar saker de inte kan berätta. Det gör i alla fall jag.

Storpojken är så söt. Han är ju den enda som har genomskådat mig och inte låter mig prata engelska. Vi pratar alltså tyska med varandra. Idag gav han mig en lapp med telefonnummer ifall det skulle hända något med katten när han är borta. Då står det hans namn och flickvännens namn och sen "Home" innan hemnumret till flickvännen. Det var ju inte direkt avancerat.

Igår när jag gick till Media Markt och så så tänkte jag på hemvägen ta en genväg. Jag skulle från punkt 1 till punkt 2. Istället för att gå väg A som jag gick dit tog jag väg B.


Haremsbyxor

Jag testade ett par haremsbyxor igår för de ser så himla sköna ut. Det var ett par trekvartsbyxor i mjukisbyxematerial. Jag tänkte att jag kan ha dem när jag har en slappardag eller så. De var dock inte det minsta sköna eftersom mina lår tar i varandra när jag går. Jag skulle alltså få värmeutslag eller så om jag hade Haremsbyxor. Är man dock en smalis så kan det nog vara underbart skönt eftersom det luftar så mycket i stjärten. Men snyggt, det vet jag inte.


Införskaffningar

Idag gick jag till H&M men tror ni de hade fått in några Fashion Against AIDS-kläder. Svar nej. Jag gick hem igen och gick med hunden och matade katten och sånt och sen gick jag till Media Markt. Där köpte jag en cd-skiva. Juli - Es ist Juli. Sen hittade jag en jättestor mataffär som hade Marabouchoklad. Kors i taket! Det köpte jag dock inte eftersom jag ska bli smal nu. Istället köpte jag mörk choklad med chili, vindruvor och pistagenötter. En läppglans fick jag med mig också och det var ju kul. Den luktar melon så man vill nästan äta upp den.


Dagens outfit

Och så var det det där med att vara klar när kameran tar kortet.



Gråa jeans C&A
Skinnjacka Hollies
Linne H&M
Solglasögon ICA Maxi
Skor Skopunkten
Sockar H&M
Nitarmband H&M
Bikini som hänger på tork H&M

När katten är borta dansar råttorna på bordet

Jordgubbar med vaniljyoghurt!


Shoppingdag

Goddagens!

Idag gick jag upp klockan nio och åt frukost med familjen. De har inte åkt än så de är lite sena. Jag har längtat tills idag jättelänge. Inte för att familjen ska åka utan för att H&M äntligen öppnar igen. Jag ska gå dit och se om de har fått in Fashion Against AIDS nu. Tyvärr såg jag att Cyndi Laupers linne var mörkgrått och inte svart, men skit samma. Sen ska jag gå till Media Markt och en skoaffär som ligger lite längre bort. Det blir en bra promenad i det härliga vädret.

Nu i veckan ska jag ha party varje dag eftersom familjen inte är hemma. Nej, det ska jag inte. Jag ska ligga och steka på balkongen och hoppas att inte storpojken kommer hem. Om jag ids kanske jag går till utomhusbadet och simmar lite. Det är ju himla bra träning. Jag har bestämt mig nu, i sommar ska jag vara smal och brun. Önska mig lycka till!

Eric kommer!

Hej alla vänner!

Idag blev det bestämt att min älskade Eric ska komma hit en gång till! I juli blir det så det är bara en dryg månad kvar. Hurra hurra hurra! Jag ska kolla lite flygbiljetter nu, till mig också för det börjar ju bli dags att åka hem. Sorgligt men sant. Jag och Eric kommer åka hem tillsammans så då slipper jag åtminstone säga hej då till honom igen.

Jag har världens huvudvärk idag eftersom jag var så mycket i solen så när jag har kollat biljetter ska jag sova. Jag tänkte käka frukost med familjen imorgon också. Om ni undrar. Adjö!

McDoof

Halojsan!

Nu har vi kommit hem och jag har duschat. Vi åt på McDonalds och det har jag inte gjort på flera år. Jag åt nån kycklinggrej och det gick faktiskt att äta. Hamburgare där är ju däremot det äckligaste som finns. Max ska det vara!

Imorgon åker familjen till Italien så jag tänkte umgås med dem ikväll. Jag måste få lite fakta om kattkräket och sådär också. Jag hoppas bara att katten inte föder sina ungar när de är borta. Fast det vore ju en bra historia att berätta här i bloggen. Jag älskar att ha en blogg. Allt dåligt som händer kan man skriva och få folk att skratta. Då blir det en bra sak av det dåliga.

Dagens händelser

Hej vänner!

Imorse kom lillpojken in och väckte mig halv nio. Han sa att jag skulle äta frukost med familjen för en gångs skull. Jaja, sa jag och somnade om.

Idag ska vi fara till familjen som vi kanske skulle till igår. Vi ska spela fotboll och vi ska vinna. Jag ska packa en liten väska nu och göra mig i ordning. Jag vet inte riktigt när vi ska fara så det är bäst att vara färdig.

Nu kan jag snart börja skriva lillpojkens namn för han avslöjar ju sig själv hela tiden.

Just ja, igår när vi köpte glass sa jag lite på skämt till pappan att jag ville ha en banan- och chokladstrut utan banan. Innan jag hann blinka hade han beställt det och det vart så mycket strul för han i glasskiosken. Men gott var det kan jag lova!

RSS 0.91