Startsidan

Rädda liv!

Varje gång jag har lämnat blod brukar ju jag skriva hur viktigt det är så att alla ni andra också ska göra det. Om man tar med sig en kompis så får man en betald fika och hälsoundersökning. Nu har jag exempelvis börjat ta sånna tjusiga glas som finns på Inspiration eller vars det nu är. Man får ett varje gång och idag var mamma så snäll så jag fick ett av henne också. Alltså, man får ju förresten fika och en belöning om man går själv också, men det är ju roligare om man har med sig någon.

På tal om glasen, jag hade dem i en påse och innan jag skulle lämna blod gick jag på toa. Jag hängde upp påsen på en krok och sen kissade jag och allt vad det innebär. Sen gick jag ut från toan utan påsen. När jag hade fikat efter blodgivningen undrade jag vars glasen var. Jag tänkte att mamma hade dem eller så. Men sen kom jag ju på vars jag hade hett dem. Tur det!




Kommentarer
Av: S A N N A ♥

Åh vilken fin blogg, duktig du är! ♥

Av: Bea

Ja det är inget man ska önska sig själv eller någon annan..

2009-09-10 @ 19:39:48
URL: http://beatrixtornqvist.blogg.se/
Av: S A N N A ♥

Åh, de glasen är superfina (: min pojkvän har de gröna i sin lägenhet (:

2009-09-11 @ 11:58:14
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Av: S A N N A ♥

Asså? ;P jag vågar inte lämna blod, vill väldigt gärna, men gör mkt blodprov och ofta, och det tkr jag är jobbigt, och därför är jag lite skraj för att lämna blod!

2009-09-16 @ 08:59:20
URL: http://sannasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback