Startsidan

Bokrea!

De här härliga böckerna köpte jag igår på bokrean. Sen köpte jag en till också men den är en present så den kan jag inte visa.

Lathund för låtskrivare, Live to win, tysk ordbok, fransk ordbok

Rakning

Eric rakade framsidan av benen innan han for till Åre. Han påstår att pjäxorna skaver annars. Eller, typ att håren lägger sig fel. Hur som helst rakade han sig i duschen. Vill ni gissa hur jag vet det? Jag var tvungen att censurera lite för det såg så äckligt ut.

Hår i avloppet

Sorg

Imorse åkte Eric till Åre så här sitter jag och tröstäter kladdkaka. Senare ska jag hem till mamma  och pappa och äta och titta på Melodifestivalen. Först måste jag dock äta nåt vettigt och duscha och sånt. Och kanske spela lite Sims. Jag hade tänkt fara så att jag är hos dom innan Melodikrysset men det tror jag inte att jag hinner. Jag får väl lösa det här i min ensamhet istället.

Snabba Cash

Hej alla vänner!

Jag sitter ju och läser Snabba Cash av Jens Lapidus och den är skrattretande. JW kommer ju från Robertsfors utanför Umeå och när han är där och hälsar på sina föräldrar går han på H&M och handlar. Kul bara att det inte finns något H&M i Robertsfors. Sen tar han tåget dit och det är häftigt eftersom det inte finns någon räls där. Han Lapidus borde kanske ha gjort en bättre research innan han skrev. Stockholmare alltså.

Rökare är korkade

Nu ska ni få se! Jag har ju alltid tyckt att rökare är puckon och det stämmer ju! Läs den här artikeln från Aftonbladet om att rökare har lägre IQ om ni inte tror mig. Svaga och korkade individer är just vad de är.

Rökare är korkade

Gratis godis!

Idag fick jag hem godis i brevlådan och det är ju aldrig fel. Om ni också vill ha det så kan ni bli medlem här!

Godis från Gratisgodis.se

Hurtigt!

Hej alla vänner!

Idag har jag varit ute och sprungit. Det trodde ni inte va? Sen duschade jag och snart är det dags att tvätta. Tänk om jag kunde vara såhär duktig i två veckor till, då skulle jag få mycket gjort. Jag ska försöka hinna/orka träna franska idag också men vi får väl se hur det blir med det.

Jag har ätit så mycket kiwi att jag har sår i gommen, kanske ska varva med någon annan frukt.

Nu har jag bestämt med
Susanne att jag ska fota henne. Jag tror att det kan bli fint bara hon är seriös. Dessutom ska jag designa om hennes blogg för hon vill ha en nystart. Fast då skulle jag behöva den där bilden jag ska ta av henne. Men ja, det ordnar sig.

Korrekturläsning

Jag sitter och korrekturläser Susannes affärs- och marknadsplan. Ibland kan jag inte låta bli att skoja till det.

Korrekturläsning

Blodgivare

Idag gick jag och lämnade blod alldeles ensam. Det var tråkigt att inte ha någon att prata med så jag pratade med hon som stack in nålen i mig. Hon tyckte nog att jag var jobbig för hon verkade vilja gå därifrån. Men ja, spela roll, nu är jag hemma igen. På den undre bilden ser ni gåvan jag fick, ett sånt där glas som brukar kosta ungefär 40 kronor i affärer men på Blodcentralen får man det alltså för 30 kronor. Alltså, man får 30 kronor när man lämnar blod och så får man göra vad man vill med dem. Ge blod, ge liv. Det är mitt visdomsord till er idag.

Jag har lämnat blod så jag har bandagePresenten jag fick när jag lämnade blod. hope,smile,happy,fun

Gunga dig i form!

Imorse vaknade jag upp med träningsvärk i magen och det är ju helt fantastiskt eftersom jag inte tränade igår. Antingen är det för att jag spelade match i söndags eller så är det för att jag gungade igår. Inte i en gunga utan i soffan. Jag satt som en gumma ungefär och gungade fram och tillbaka. Bra träning det där. Ni kan ju testa ni med och se om det funkar. Sitt med benen i kors som när man mediterar och sen lutar ni er lite framåt och så lite bakåt. Jag ska nog gunga idag med.

Jag älskar frukost!

Frukost, grovt bröd med ost och paprika. Kiwi.

Droger

Vilken underbar flickvän jag är. Idag har jag lagat middag åt Eric och sen bakade jag kakor. Nu är han på curling och då städar jag i badrummet och snart ska jag börja med kvällsfikat så det är klart när han kommer hem igen.

Samtidigt läser jag Snabba Cash och jag tycker den är så läskig. Jag kan fortfarande inte förstå att knark finns. Tack och lov har jag aldrig kommit i kontakt med det och jag hoppas jag slipper i framtiden också. Ni kanske tycker att jag är uppvuxen i en garderob men i så fall är jag glad över det. Jag hoppas mina barn får en lika trygg uppväxt utan droger av alla möjliga slag. Alkohol är väl svårt att gömma sig för men i övrigt. Jag hatar tobak förstår ni. Det förstör så mycket och det luktar illa. Socker är det enda man behöver bli hög av tycker jag. Gärna varje dag.

Några klackar

Här är tre av alla mina fina skor. Klacken blir bara högre och högre ju äldre jag blir men de kostar alla lika mycket. 99 kronor. Det ni! Från vänster till höger, Wedins, DNA, ICA Maxi.

Chockrosa, lila och silvriga klackeskor

Skitkul

Igår åkte ju jag buss till Vännäs för att spela innebandymatch. När jag just hade hoppat på bussen kände jag mig väldigt dålig i magen. Jag knäppte upp täckbyxorna och höll ut byxorna med handen så de inte skulle trycka mot magen. Det fanns ingen toalett på bussen så jag satt fast. Jag funderade på att hoppa av och ringa och säga att jag inte kunde komma. Jag överlevde dock resan och när jag kom fram ville jag beklaga mig lite och berättade därför min historia i korta drag för honom.

- Alltså jag höll på att skita på mig på bussen så jag funderade på att ringa och säga att jag inte kunde komma.
- Vadå, drevade det mycket eller?

Haha! Han trodde alltså att jag blev så rädd för vädret att jag höll på att "skita ner mig". Det var roligt.

Hemmagjord glass

När vi fick blåbärspaj av Åsa fick vi också vaniljvisp. Eftersom vi inte hade någon mer paj att äta med massvis med vaniljvisp kvar så gjorde jag glass av den. Förut har jag testat att he ner daim men jag gillade inte smaken av vaniljvispen så det var inte så gott. Därför hedde jag ner lite kakao den här gången. Och så lite smarties för att få det lite mer spännande. Annat man kan ha i är till exempel bär av alla de slag.

Hemmagjord glass av vaniljvisp, smarties och kakao

Innebandymatch

Igår när jag just hade somnat fick jag sms om att jag ska spela innebandymatch idag. Jag måste åka buss dit så jag kommer vara borta mellan ett och åtta. Härliga tider. Enda dagen den här veckan både jag och Eric är lediga. Men ja, jag får ju träning i alla fall. Dessutom kan jag läsa min biblioteksbok på bussen. Snabba Cash ska jag börja med nu.

Jag tycker det är så roligt att det är snökaos i södra Sverige. Stanna hemma är mitt råd till er.

Inbrottssäkert

Jag skulle bara sno en yttepytteliten godisbit av Eric idag när han var på jobbet men se det gick inte för han hade tejpat igen den. Dålig stil tycker jag!

Igentejpad godispåse

En dag med familjen

Snart ska jag och Eric fara med mor och far och fota på ett ställe. Jag ska fota alltså, de andra ska bara följa med. Förhoppningsvis kan jag fota något fint också och inte bara det som måste fotas. Kan inte berätta mer än så.

Sen ska vi fara och fika på ett trevligt café och sen ska jag och Eric en sväng på stan innan han börjar jobba. Det är tydligen rökskadat på Stadium så de har  75% på allt eller nåt. Jag gissar att det är sjukt mycket folk men då är det ju bara att inte gå in. Jag skulle dock behöva ett par vinterhandskar och kanske ett till par Converse. Har ju bara nio par än så länge.

Idag tänkte jag låna Erics tjocktröja, undrar om han märker något. Den är tydligen dyr så jag får nog inte ha den egentligen.

Dagens middag

Idag slängde jag ihop en Cajsa Warg-paj. Det jag hedde i var köttfärs, tacokryddor, paprika, lök, tomat, ost, buljongtärning, salt, peppar och ingefära. Till pajen serverade jag majonäs och tacosås, vilken höjdare!

Tacoköttfärspaj

Nitlotter

Jag får ju hem väldigt mycket trisslotter eftersom jag är medlem på panel.se. Det är himla bra tycker jag men det är bara synd att jag aldrig vinner. Eric fick också hem trisslotter idag så vi får hoppas på bättre lycka där.

Trisslotter, nitlotter

Blåbärspaj med vaniljsås

Igår åt vi ju blåbärskakan som vi fick av Åsa. Se så god den var! Glömde som vanligt bort att fota innan jag började äta.

Blåbärspaj med vaniljsås

Jobblov

Hej alla vänner!

Nu har jag lov från jobbet ett tag så jag är hemmafru igen. Ska försöka få saker gjorda under den här tiden. Städa, diska, baka, laga mat, tvätta, läsa böcker, träna, blogga, fota, skriva låtar, träna franska, träna tyska och så vidare. Det vore också najs om någon hade ett jobb åt mig.

Nu måste jag komma på vad vi ska äta till middag och plocka fram det ur frysen. Några förslag?

Illustration - Fotoidé

Snygg tjej som inte är naken

En önskan om en snygg kompis

Idag blev vi bjudna på fika med jobbet. Man fick två semlor var men jag gillar ju inte semlor så jag tog bara en och så en chokladboll. Himla gott var det i alla fall och det är ju huvudsaken. Sen fick Eric med sig en stor bit blåbärspaj av Åsa så den ska vi kalasa på ikväll. Jag hoppas bara jag får smaka för igår åt jag en bit hos dem och då fick inte Eric smaka eftersom han inte var där. Men spela roll, det är ju inte mitt fel.

Jag är sugen på att fota någon vacker människa. Nästan alla jag känner är ofotogeniska och ser hemska ut på bild. Utom jag själv då men det är ju inte så lätt att fota sig själv. I och för sig blir jag inte bra på kort längre.

Dessutom måste jag fota mitt på dagen när det är ljust ute. Åh, tänk en snygg tjej med långt brunt hår och en tjock halsduk runt halsen. Ett porträtt. Så himla fint det skulle kunna bli! Kort skärpedjup. Nej det här duger inte, jag får rita det istället. Kommer en bild snart då!

Inspirationsbild

Nu har jag härmat Blondinbella och gjort en inspirationsbild. Se så fina kläder! Vissa saker är skitdyra men jag kollade inte på priset utan bara på det fantastiska utseendet. Fråga inte vars sakerna kommer ifrån för det vet jag inte.

Inspirationsbild med skitsnygga kläder.

Riskvick med hallonsylt

Precis som risifrutti fast mycket billigare!

Riskvick med hallonsylt

Twitter

Hej alla vänner!

Nu ska jag börja twittra igen för det tycker Blondinbella. Ni kan följa mig på ninaivebo om ni vill. Det vill ni såklart.

Nu är det ett barnprogram på tyska på Barnkanalen så det tittar jag på med en remsa toalettpapper längst ner. Då ser man inte texten och så tränar man. Testa det ni!

Dagens outfit

Nu ikväll var vi hos min gudsyster som fyller år. Det bjöds på marängswiss så jag och Eric rullade hem.

Dagens outfit

Tröja Gina Tricot
Kjol H&M
Leggings Fashion Club
Armband Fashion Club
Sockar H&M

Alla hjärtans dag-presenter

Idag är det ju alla hjärtans dag och då njuter jag av att jag har en pojkvän att fira med. Tänk alla som sitter ensamma och tycker synd om sig själva. Moahahahaha!

Jag införskaffade geléhjärtan och ett par svarta jeans till Eric för det behövde han. Geléhjärtanen har dock bara jag ätit av. Det hade ni ju kanske kunnat lista ut men.

Geléhjärtan och svarta jeans

Melodifestivalsgodis

Melodifestivalen var inte så kul för det var ingen som var suverän. Därför orkar jag inte skriva något om den. På bilden här nere kan ni se vad jag åt till. Fast jag åt inte upp allt för jag blev mätt. Nu är det hockey som gäller, heja Frida Nevalainen!

Gröna vindruvor, lösviktsgodis, kiwi, mörk choklad, blodapelsin, vatten

En rejäl frukost

Idag har jag innebandymatch så jag laddar upp med en ordentlig frukost.

En rejäl frukost med vatten, fil, all bran, grovt bröd, ost, tomat

Shopping - kjol och kanna

Den midjehöga kjolen är från H&M och kostar 150 kronor. Jag skulle bara behöva bli av med lite muskler runt knäna. Höganäskannan är från Inspiration och kostade 300. Dyrt, jag vet, men jag hade presentkort och vill lix ha Höganäsporslin.

Svart midjehög kjol från H&M
Svart kanna från Höganäs

En förtjusande man

Idag är det fredag men det känns som en lördag eller söndag för jag är ledig. Jag ska spendera dagen på olika affärer med min vän Susanne. Sen tänkte vi avsluta dagen med en fika på Blodcentralen. Ni vet väl att man får gratis fika och en present när man lämnar blod? I alla fall i Umeå.

Igår när jag var på stan glömde jag min lapp med 20% på H&M så den ska jag ta med mig idag. Jag ska åka buss och möta Susanne på andra sidan stan och då skulle jag vilja läsa på bussen. Jag har En förtjusande man av Marian Keyes som jag har lånat på bibblan men den är så himla tung att släpa på hela dagen. Fast jag kanske kan lämna den i hennes bil. Ja, så får det bli. Jag är så smart ibland.

En förtjusande man av Marian Keyes

Shopping - Skor och armband

Armbandet kommer från Lindex och kostar 40 kronor. Skorna är från Wedins och kostar 99 kronor.

Neongult armband med silvernitar från Lindex
Lila klackar

Vardagsklädd

Hej alla vänner!
Idag är jag och Eric lediga och det känns så himla skönt! Jag ska ge mig ut i det fina vädret och fara en sväng på stan. Jag har lite ärenden att uträtta så det passar ju bra. Nu när jag jobbar i mjukiskläder tycker jag det är så himla skönt att få vara ren och ha på mig ett par jeans. Det är minus sex grader idag så jag borde inte frysa arslet av mig.

Nu ska jag betala en räkning, jag förstår inte hur de alltid kan komma i mitt namn och inte i Erics. Lustigt det där. Man skulle vara lika rik som
Blondinbella. Det vore något.

Ugnspannkaka med hallonsylt, grädde och kiwi

Jag råkade börja äta innan jag fotade.

Ugnspannkaka med hallonsylt, grädde och kiwi

Glamourama, vilket skräp!

Nu har jag sett på det där programmet Glamourama som bara visas på tv3-play. Det var nog bland det tråkigaste jag någonsin sett. Det enda de pratade om var alkohol, fester och stackars killar som behövt haft sex med dem.  Fyllesvin. Det enda intressanta var att Blondinbella var med. Hon är mycket vettigare.

Dessutom verkar deras enda intresse vara utseende men de var ändå inte så mycket att hänga i julgranen. Den enda som verkade någorlunda förnuftig var ju hon Petra.

Axelsmycken

Idag gjorde jag en Kenza och pimpade mina jeansjackor med smycken. Jag vet inte om det blev så bra men så använde jag ju bara halsband jag har hemma också. Här har ni mina verk!

Jeansjackor med hemmagjorda axelsmycken.

Melodifestivalen, deltävling ett

Melodifestivalen igår blev bättre än väntat tycker jag. Jag och Eric käkade middag och tittade på den hos mamma och pappa och jag och mamma hoppades på följande resultat.

Final, Salem al Fakir och Pain of Salvation
Andra chansen, Jessica Andersson och Anders Ekborg

Rätt bra blev det ju ändå. Ola visste vi skulle gå vidare även fast han inte är bra men så är det ju varje år, tyvärr.

Jag tycker Jessica Andersson var suverän för hon har ju alltid klätt sig som en prostituerad och sjungit om samma sak. Igår var hon en kvinna och sjöng vackert. Mycket bra.

Hon Jenny Silver var ju det konstigaste jag någonsin sett. Vad hade hon på sig? Hur "dansade" hon? Ingenting att hänga i julgranen direkt.

Linda Pritchard, fula kläder och dålig låt. Det lät precis som de där grekerna eller turkarna eller vad det är som låter likadant. Ingen höjdare.

Den där Frispråkarn var bara pinsam. En gubbe som pratar som att han vore utlänning och 15 år.

Pain of Salvation, Anders Ekborg och Salem al Fakir var bra. Anders Ekborg lite sämre än de andra två men det ser ni ju överst i inlägget.

OMGÅENDE!

Alltså ni vet Tom Morley som sjöng "My song for the world" i Lilla Melodifestivalen 2003 bor i Sverige! Förstår ni? Jag kan fortfarande texten utantill om ni undrar. Han ska göra comeback nu 2010 och det ska bli spännande. Här har ni låten.


Pojkvänsskjorta

En gång när jag hade duschat ville jag vara som Blondinbella så jag tog på mig en pojkvänsskjorta. Själv tycker jag att jag ser läskig ut. Fast det kanske inte beror på skjortan, vad vet jag.

Pojkvänsskjorta

Kladdkaka och Melodikrysset

Efter en sallad till middag smällde vi i oss lite kladdkaka.

Nu ska jag lösa Melodikrysset. Det kan man göra på internet förstår ni.

Kladdkaka med grädde

Middagen idag

Varken jag eller Eric var sugen på mat så jag slängde ihop en sallad med en enkel dressing och så stod middagen på bordet.

Sallad med dressing

Illustration - En fräsig bil

Ungefär såhär ser Alexanders bil ut. Eller ja, den är svart i alla fall.

En svart bil

Helg!

Fan vad najs med helg!

Idag fick vi sluta tidigare och det känns så himla skönt. Alexander erbjöd sig att skjutsa hem både mig och Anna så jag fick åka i värstingbilen en gång till.

Jag såg en till sak någon har googlat på och hittat till min blogg idag. Naken tolvårig flicka, vad är det för fel på folk?

Nya sockar

De här tjusiga sockarna köpte jag för 10 kronor styck på ICA Maxi.

Sockar

Dagens outfit

Bajsnödigpose

Folk verkar gilla att se kissnödiga ut på sina bilder så jag testade att se bajsnödig ut. Lyckades jag?

Tröja MQ
Jeans Gina Tricot
Väska H&M
Turkosa Converse

Smör vs margarin

Hej alla vänner!

Jag och Eric är ju finsmakare så därför äter vi smör istället för margarin. Vissa fattar inte skillnaden men idag har UnderbaraClara skrivit ett inlägg om det.
Läs det här!

Ostkaka med hallonsylt och vispgrädde

Ostkaka med hallonsylt och vispgrädde

Sovmorgon

Hej alla vänner!

Det känns som att det är sena kvällen nu men det är bara för att vi slutade tidigare idag. I och för sig ska jag snart gå och sova så det kanske är kväll ändå. Man kan ju få sovmorgon mitt i veckan om man går och lägger sig vid nio. Man får ju inte vara dum.

Nu måste jag hjälpa Eric med att bära ut saker till förrådet. Sen ska jag byta gardiner. Om ni undrar.

Varför vinner jag aldrig?

Rosa trisslotter utan vinst

RSS 0.91