Startsidan

Slut på dagen, igen

Man har ju inget liv när man jobbar. När ska jag hinna göra saft egentligen? Imorgon ska jag fara till mamma och pappa och se Änglar och demoner som mamma lånat. Lille Eric är förhoppningsvis frisk imorgon så han kan jobba och komma till dem sen också. Nu är det i alla fall dags för att börja göra sig i ordning för sängen. Inget Paradise Hotel ikväll inte. Eftersom gårdagens avsnitt inte läggs upp på hemsidan förrän ikväll klockan 23 så måste jag vänta med det också. Men det blir ju desto roligare imorgon, eller ja, på fredag eftersom jag ska till mamma och pappa.

Jag fick hem en lapp i brevlådan idag om att jag får 20% på reapriset på H&M så jag kanske ska smita in där imorgon. Vet inte om jag behöver något men vem har sagt att man inte kan handla för det?

Kommentarer
Av: anna

Trevlig blogg du har:)

Av: saba

Det ar ju sa fascinerande. Jag ska bo dar i tre ar dar jag ska plugga och forhoppningsvis fortsatta med modellandet :) pratar du italienska sjalv?

2010-01-20 @ 00:54:21
URL: http://bysaba.com
Av: anna

Trevlig blogg du har:)

2010-01-20 @ 03:00:48
URL: http://funnyfarm.se
Av: Elin

Snälla, hjälp mig vinna en träff med Erik Grönwall genom att bara klicka på denna länk: http://campaign.musicmyne.com/globals/hengdai/6241/1263328711540/

Av: Madde

Hej!



Nu har jag lagt upp en tävling i bloggen där du kan vinna ett fint berlockarmband! Mer info finns på min blogg. Delta gärna :)



Kram /M

2010-01-21 @ 18:33:02
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback