Startsidan

Godnatt!

Idag råkade jag somna på soffan för att jag var så trött. Kanske ganska självklart att det var för att jag var trött.  Sen lagade jag en suverän middag och tog en promenad med min älskade sambo. Nu har jag duschat och ska gå och sova. Börjar man jobba klockan sju så gör man.

Ibland när jag inte ids blogga brukar jag twittra. Följ mig, jag skriver på både svenska och tyska eftersom Lena från Ryssland följer mig. http://twitter.com/ninaivebo

Bilder från midsommarhelgen

Fredagen, mamma hade häftigast kläder. 54 personer.
Mamma har kalas
Lördagen, vi grillade korv vid Långforsen. 23 personer.
Vi grillade korv och kokade kaffe vid Långforsen
Söndagen, minigolf och skoj på Nydalas camping. Ni måste testa den banan, finaste i Umeå! 17 personer.
Minigolfbanan på Nydalas Camping i Umeå
Eric lekte med de andra barnen.
Söt kille leker

Slut på semestern

Oj oj oj, äntligen är helgen slut! Det har varit fullt upp hela dagarna eftersom hela mammas släkt var här och firade. Jag har inte hunnit kolla mailen och inte orkat blogga men nu är jag tillbaka. Jag ska försöka redigera lite bilder så ni kan få se hur trevligt vi hade det.

Idag jobbade jag min första dag på riktigt. Jag var väldigt duktig och blev klar långt innan jag slutade. Ändå hade jag hunnit göra massa extragrejer.

Idag på lunchen höll jag på att kräkas. När jag satt och åt satt doktorer och pratade om en kvinna som hade nåt fel i framstjärten. "Det kommer vit grumlig vätska ur vaginan och hålet är litet sen sprack det upp". Sådana saker sa de. Trevligt när man äter. Jag försökte det bästa jag kunde med att fokusera på tidningen men det var inte lätt.

Nu ska jag ta en dusch för under armarna ser det ut att vara en djungel och det vill man ju inte när man är kvinna.

Midsommarstress

Oj vilken stress! Imorgon är det midsommar och då kommer mycket släkt och vänner och firar mammas 50årsdag. Idag har vi handlat i två timmar och nu ska vi fortsätta fixa. Jag har planerat nästan hela kalaset och nu gäller det att få ihop allt. Eftersom jag inte bor med mamma och pappa så är det krångligt med allt fix. Men men, det ordnar sig. Nu måste jag gå och äta lunch, adjö!

Oljigt tangentbort

Här sitter jag med myrraolja på naglarna. Jag ska försöka få fina naglar innan midsommar tänkte jag. Inte så lätt när man jobbar med att diska och sånt. Dessutom spritar jag händerna hela dagarna så jag är torr i handflatorna, har ni varit det någon gång?

Jag vill spela Sims 3 men det vägrar starta. Jag har försökt tre gånger men det går inte, jag antar att jag får vänta till Eric kommer hem. Fast då ska vi äta och fara och träna och sen ska jag typ sova. Stjärt också. Men jaha, jag antar att Kosmos vill att jag gör något vettigare, trots att jag redan har diskat.

Mamma fyller år

Idag fyller min arma moder 50 år. Är det inte sjukt? Tänk när jag är så gammal, hemska saker. Jag jobbade i alla fall idag och det var rätt roligt. Man känner sig så viktig när man hämtar kläder från en automat och har rena kläder varje dag.

Nu ska jag tvärduscha och sen ska jag och Eric gå till stan där jag ska kolla i tre affärer. Sen åker vi hem till mamma och pappa för att fira mamma lite.

Imorse när jag gick till jobbet klockan halv sju stod solen redan högt på himlen så det kändes som att det var mitt på dagen. Då log jag lite och sen gick jag in på jobbet, jag jobbar kanske 100 meter hemifrån, najs.

Pappa fyller år

Idag fyller min arme fader år. Min arme pojkvän ligger och sover. Själv har jag varit uppe sedan kvart i sju för att vänja mig vid att vakna tidigt. Idag ska vi träna och sen bege oss till mor och far för att fira pappa. Jag hoppas min syster är hemma för jag har en överraskning till henne. Eller egentligen är det Erics mamma som har en överraskning till henne.

Hur som helst. Eric har lagt kudden över huvudet istället för under, jag tror han tycker att jag låter för mycket. Jag skulle nästan ta en bild och visa er. Ja det gör jag. Jag tror dock inte att det var så populärt att blixtra med blixten.

Eric sover med en kudde över örat

Dagens händelser

Nu är vi hemma i Umeå igen! Jag skulle gå upp åtta idag för att vänja mig, jag börjar sju på måndag, men jag råkade stänga av alarmet och sova till halv tio. Det här är i alla fall vad jag ska göra idag.

Melodikrysset
Träna
Betala räkningar
Prova kläder på jobbet
Göra lasange
Packa upp väskan
Se lite bröllop
Ringa mamma
Slå in presenter

Sömntuta

Blubb, blubb, blubb. Igår åt Claudia och Gustav/f middag här och sen stannade de till halv två ungefär. Lite längre kanske. På natten alltså. Jag har inte varit uppe så länge på länge och idag sov jag till halv elva, hemska saker. Men det var i alla fall trevligt och Claudia hade köpt Fokis jeans från hennes bloppis. De kommer säkert på bild på Claudias blogg snart för hon har sagt att hon ska bli med aktiv på bloggen.

Ikväll åker jag och Eric hem till Umeå. Jag har jättetur med vädret för eftersom jag har handlat lite för mycket så ryms inte allt i väskan om jag inte har på mig mycket kläder. Det regnar idag så då kan jag ha jeans, handskar, tjocktröja och sånt. Tack Kosmos!

Bikramyoga på balkongen

Idag har jag ätit frukost på den soliga balkongen. Sen satt jag ute lite men det var så himla varmt så jag var tvungen att gå in igen. Nu ska jag snart duscha men jag kanske ska göra lite yoga på balkongen först. Musklerna blir väl varmare fortare då och då går det lättare. Som sån Bikramyoga som Blondinbella går på.

Här är en bild från när jag och Eric var på picknick. Fast vi hade redan käkat upp fikat.

Picknick nere vid vattnet

Ont i knät

Igår spelade vi fotboll på kvällen. Massa trevliga människor var med så det var trevligt. Tyvärr fick jag ont i knät, igen, och kunde inte spela mer. Jag fick ju ont när jag tränade i tyskland i april och nu kommer det tillbaka när jag spelar fotboll. Idag gör det ont när jag går så jag ska försöka sitta stilla. Vi ska troligen träffa Carlos idag igen men annars ska jag sola. Jag är ju precis lika vit som när jag kom hit.

Vi åt middag på Kungshallen igår. Jag åt en calzone och den var himla god. Nu vet ni. Det ligger vid Hötoget om ni undrar.

Jag hoppas att piloterna inte strejkar på fredag när vi ska åka hem för det blir jobbigt. Kan alla be för att flygen ska gå som vanligt då? Eller önska om ni inte är religiösa.

Mot Stockholms stad

Idag ska Eric, Johan och Carlos gå på bio. Eftersom jag inte gillar att se film, speciellt inte actionfilmer, så ska jag gå och shoppa istället. Efter bion ska vi gå och äta tillsammans och sen ska de kanske se en till film. Om de gör det kanske jag åker hem eller så shoppar jag mer, vi får se.

Jag vet inte om jag orkar bege mig till Stureplan för att spana efter spännande människor. Dessutom finns det ingen bra shopping där. Jag håller mig nog till Drottninggatan som alla andra turister. Tyvärr har de ju stängt ner Topshop såg jag sist vi var där. Jaja, vem bryr sig, nu ska jag gå och göra mig fin.

Nej just ja! Igår var vi hos morfar och Monica och åt lunch. Det var väldigt gott och till efterrätt blev det svenska jordgubbar med glass. Det var det godaste jag har ätit på länge! Tänk om jordgubbar kostade typ 10 kronor kilot, då skulle jag äta ihjäl mig!

Bilder - Monicas trädgård

Lila bollblomma i Monicas trädgård
En blå viol, tror jag, i Monicas trädgård

Balettbilder och kändis

Hej alla vänner!

Igår var vi på balettuppvisning och idag tänkte jag visa lite bilder därifrån som jag tog. Tyvärr tror jag inte att jag gör det för de blev så himla dåliga, min kamera är så dålig när det är mörkt. När jag blir rik ska jag införskaffa en med lägre bländartal. Jag ska dock retuschera klart och se om det är någon bild som duger.

Idag har vi spelat badminton. Det gick åt helvete för min del men då blev ju i alla fall Eric glad. Efteråt åt vi lunch i Gustavsberg och då såg vi en kändis, Joachim Vogel från Go´kväll. Ni vet han den långa mörka mannen. Man ska hålla sig i förorterna alltså.

Lista till tonårsföräldrar

1. Ta reda på vars din unge ska på kvällen så att du vet vars du ska leta om det händer något.
2. Be ungen väcka dig när den kommer hem.
3. Om ungen får för sig att sova hos en kompis ska den ringa när den är där.
4. Kör din unge moped till stället så se för helvete till att den inte kör hem, det händer alldeles för ofta.
5. Informera din snorvalp om all skit alkohol ställer till med.
6. Lukta på din unge när den kommer hem. Luktar den rök så ta med den till en avdelning på sjukhuset där lungsjuka ligger med slangar i hela kroppen.
7. Köp inte ut till din unge, det är olagligt och vem vill ha en unges död på sitt samvete? Kanske till och med din egna unge som ramlade och slog i huvudet och aldrig vaknade mer. Ojdå, berodde det kanske på det där "bara ett sexpack folköl" som du köpte tidigare?

Blev du lite orolig nu?
Gå in här och läs mer då!

Illustration på fulla ungdomar

Dagens ungdom

Första fyllan

Igår var jag och Eric på Skuruberget för där var det party. Alla ungarna som hade gått ut nian var där och drack sin första folköl. Jag fick träffa alla småpojkar som jag har spelat cs med och som jag är vän med på Facebook. Till och med han med radiorösten var där. Härliga tider. Tydligen ser jag inte ut som på Facebook och jag antar att det är negativt. Men vad förväntar sig folk, att man lägger ut fula bilder på sig själv?

Snart ska jag lägga upp en lista som alla föräldrar som har snorungar i den åldern ska läsa. Har jag tid kanske jag ska rita en passande bild i paint också, ja, det låter roligt. Kika in här senare då!

Shopping - Jeanstrekvartsbyxor

Jag har letat efter ett par fladdriga trekvartsbyxor i jeans i flera år och äntligen hittade jag ett par! De kommer från Vero Moda och kostar 250 kronor. Riktigt mjuka och gosiga också.

Fladdriga trekvartsbyxor i jeans från Vero Moda.

En av mina drömmar

Idag kom Moa hit för imorgon ska vi fira lille Johan som går ut nian. Jag, Eric och Moa var i Sickla och käkade lunch och shoppade lite. Jag köpte, äntligen, ett par jeanstrekvartsbyxor som är lite fladdriga och imorgon ska jag visa dem för er.

Idag har jag också bakat syltgrottor och schackrutor och snart ska jag baka en kladdkaka. Alla går och småäter mina kakor så jag antar att de blev goda. Jag vill ju faktiskt öppna ett lite speciellt kafé när jag blir stor men se det går ju inte för vars ska jag få pengar ifrån? Och stor är jag ju i och för sig redan så jag skulle behöva pengar nu, jag har massvis med bra idéer! Sponsra mig!

Yoganina i trekvartsbyxor

Innan året är slut kommer jag vara en yogamästare! Idag körde jag och Eric ett pass och nu ska jag hoppa in i duschen. Vi brukar yogilera var eller varannan dag för att hålla oss i form. I och för sig började vi ju i söndags men det tycker jag inte man ska fokusera på.

Nu ska jag göra mig tjusig och sen ska vi bege oss till Nacka Forum för att införskaffa trekvartsbyxor till mig. Jag vill ha ett par lösa i jeans och ett par svarta i tyg.

Typ sånna här.


Visit hm.com


En dag på Stureplan

Hej alla vänner!

Igår var ju jag och Eric i stan och det var en besvikelse. Jag köpte ingenting och jag såg ingen kändis. Det enda spännande jag gjorde var att bajsa på Filmstaden. Man var tvungen att skriva in en kod från biobiljetten för att få gå på toa men jag hade ju ingen så jag ställde mig utanför och låtsades läsa ett sms. Sen när dörren öppnas låtsades jag att jag var klar och skulle just gå in när Eric säger "NU! GÅ IN NU NINA!". Det låter ju inte det minsta misstänkt.

Sen var vi på NK där jag skulle köpa NK-mint. Blondinbella har sagt att det är dyrt så jag tänkte mig 30 kronor per hekto. Det kostade 75 kronor per hekto så jag köpte inga. Eric sa naturligtvis "MEN TITTA SÅ DYRT! 200 KRONOR FÖR NÅGRA CHOKLADBITAR!". Då skyndade jag därifrån.

Efter besöket på NK skulle vi gå till Stureplan och då bestämde jag några ord som han absolut inte fick säga. Dyrt, kändis och rik. Sen fick han inte se ut som en lantis utan vi gick med raka ryggar och låtsades ha bråttom.

Illustration av mig

Här sitter jag och spelar gitarr och sjunger vackert men Eric är mer intresserad av nån film, undra varför. Observera att jag har ritat gitarren fel, den är vänd åt olika håll fram och bak.

Jag och Eric

Är jag så känd?

Jag får varje dag mail från Susnet där det står hur folk har hittat till min blogg. Idag ögnade jag igenom listan som vanligt och då såg jag en rad som förvånade mig. "Har Angelica länkat till mig?" var min första tanke. Jag gick in och kollade men det hade hon naturligtvis inte. Då sökte jag på sidan efter Ninai och vad hittar jag? Någon har kommenterat med mitt namn? Det är inte ens taskigt eller nåt så jag förstår verkligen inte vitsen. Och nej, det är inte jag som har skrivit. Det kanske är Angelica själv som vill ha fler kommentarer, vem vet?

Någon jävlas med mig, är det Angelica?

In mot Stockholms stad

Hej alla vänner!

Idag ska jag och Eric bege oss in till stan. Jag vill gå på Topshop, NK, Stureplan och Mocco och Eric kommer vilja åka hem.

Nu ska jag käka en härlig frukost och ta en härlig dusch och göra mig fin sen ska vi fara.

Raggare

Igår när vi var och spelade fotboll på kvällen så körde en raggarbil förbi. De skrek "fyfan vad feta ni är, banta" till oss. Vad tror de vi höll på med?

Bild på blommor

De här tjusiga blommorna fick jag av Camilla när jag fyllde år. Visst är de fina! Jag älskar färgerna.

Tjusiga blommor

Melodikrysset och party

Tänk att det har varit så härligt väder så länge nu! Idag ska jag lösa Melodikrysset som börjar om en timme och sen ska vi förhoppningsvis fara på ICA Maxi och handla, toalettpapperet är nämligen slut. Det är tydligen jag som använder för mycket papper för Eric torkar sig knappt. Okej det kanske han gör men de har så dåligt papper som bara halkar i rumpan. Det vi har hemma, stenhårt, är mycket bättre, då går det inte lika mycket papper. Nu vet ni.

Igår var vi på party hos Erics kompis. Det var studentfest så alla var glada. Eftersom det är en spansk-chilensk familj så pratade nästan alla spanska med varandra. Mina språknördsöron lyssnade med förtjusning och försökte snappa upp alla ord. Härliga tider! Eftersom jag inte dricker alkohol så körde jag bil dit. Det är så fantastiskt att köra genom Stockholm tycker jag, fullt med hetsiga människor.

Mot IKEA!

Nu ska vi fara på IKEA! Jag har ingen aning om vad jag ska införskaffa men det kommer jag säkert på när jag är där. Hoppas bara Eric vill gå och titta på alla fina saker och att han inte bara hetsar runt och får panik. Ibland får han det när det är för mycket folk och så. Fast mitt på dagen är det nog inte det. Hoppas jag.

Min fina tröja som jag fick av Monica har blekts i tvätten men jag har på mig den ändå. Hoppas ingen ser att jag inte längre passar i färgen.

Bilder från skärgården

Jag och Eric var hos Erics pappa i skärgården förra helgen och då fotade jag lite. Här är resultatet.

Orange fjäril på svart cykel
Barn som leker på en brygga i Stockholms skärgård
Vita blommor på träd som man alltid fotar på sommaren

Shopping - Väskor

Den svarta såg jag på en skyltdocka på New Yorker så då skyndade jag in och kollade på den. Himla snygg tycker jag. Eftersom jag inte kunde bestämma om jag ville ha den svarta eller vita fick det bli båda. 179 kronor kostade de per styck.

Svart och vit väska med kedjor från New Yorker

Persbrandt

Idag var jag, Eric och Lotta och handlade på ICA Maxi i Nacka. Gissa vem vi såg då? MIKAEL PERSBRANDT!!! Coolt då! Nu ska jag, Eric och Johan fara och spela fotboll med lite småpojkar. Bra med motion!

Imorgon ska jag visa två nya väskor som jag har köpt, skitsnygga!

Plättveck och sånt

Hej alla vänner!

Igår kom vi alltså hem från skärgården och det är så skönt, jag hatar nämligen att vara där. Jag är rädd hela tiden för det finns fästingar, sniglar, gråsuggor och spindlar. Jag fick i alla fall ingen fästing för jag har kollat hela kroppen. Eller nej, jag kan ha en i rumpan eller i plättvecket, kul uttryck va, men jag kommer inte åt så bra att titta där. Känns lite äckligt att be Eric kolla. Fast Eric sa att det brukar klia där de sitter och då började det naturligtvis klia överallt.

Idag ska vi ta en härlig promenad så vi blir smala och sen ska vi duscha och göra oss fina och fara till Sickla. Man kan shoppa där om ni inte vet. Det är dåligt att det inte finns lika bra parkeringsmöjligheter i Stockholm som i Umeå, eller, i alla fall lika billigt. Det är därför vi inte åker in till stan förstår ni. Men några dagar någon gång ska vi i alla fall fara dit och kolla på Stureplan och NK och sånt viktigt.

När man har mens har man förresten sylt i plättvecket. Himla roligt!

RSS 0.91