Startsidan

Eric badar och jag pillar honom i näsan.

bild000 (MMS)

Eric badar och jag pillar honom i näsan.


Buhu

Najs med mobilbloggning när det är gratis mms. Ska nog skicka några fler ikväll. Idag har vi flyttat hela dagen och det har gått bra. Vi sov här inatt och har bara lite saker kvar i gamla lägenheten nu.

Igår var en skitdag eftersom Daniel åkte ur Idol, på min namnsdag till på köpet. Jag blev arg och ledsen så jag orkade inte ens se eftersnacket utan gick raka vägen i säng. På natten drömde jag mardrömmar om Daniel, trots att jag hade min drömfångare upphängd. Idol känns värdelöst nu. Fan.

Nu ska jag diska efter middagen och sen ska jag se Så Mycket Bättre, trevligt program det där.

Här sitter vi och fikar i nya lägenheten.

bild006 (MMS)

Här sitter vi och fikar i nya lägenheten.


Eric packar

Oj vad jag lattjar med webbkameran idag! Eric packar och jag sitter vid datorn, allt är som det ska alltså.
Jag slappar

Bilder på mig när jag borstar tänderna

Jag borstar tänderna.Jag borstar tänderna.

Kanske en bukett violer av sambon? Nähäpp, inte det.

Idag har blomsternina namnsdag. Pappa har redan uppmärksammat det men lilleric kommer säkert inte veta om det. Han sover om ni undrar, som vanligt.

Min namnsdag firar jag genom att jobba på ett fritids. När jag kommer hem ska vi flytta lite småsaker. Imorgon går det riktiga flyttlasset skulle man kunna säga. Men ja, nu måste jag bege mig.

Sovmorgon

Goddagens!

Idag börjar jag inte förrän klockan tre och det känns himla skönt. Jag sov till elva idag och det behövdes. Dagen efter jag varit på dagis blir jag alltid så himla trött.

Imorgon kan vi börja flytta in i nya lägenheten men då jobbar jag så det blir inte så mycket av. Vi ska i alla fall försöka hinna hämta kartonger så Eric kanske kan packa lite på dagen. Jag vet inte om jag törs låta honom packa i och för sig men han kanske kan packa sina egna saker. Typ tre stycken. Han har nästan inga saker.

Nu måste vi äta lunch, adjö!

Mintchoklad

Här sitter jag och känner mig lite vissen. Jag somnade när jag kom hem från jobbet men sen när Eric kom hem var han pigg och glad så han lagade en fantastisk middag och pysslade om mig. Nu sitter jag och tröstäter och snart börjar ju tv-kvällen. Bonde Söker Fru, Berg Flyttar In, Välkommen Åter och Kungarna Av Tylösand. Ja, jag ser fortfarande på den där skiten för jag väntar på att de ska hoppa fram och säga att allt bara är ett skämt.
Lindt Excellence Intense Mint

Tidsinställt inlägg

Nu är jag och jobbar. Jag slutar klockan fyra och då ska jag åka hem och vila mig i form. Och diska. Och laga middag.

Jag är på ett dagis idag och det konstiga med att jobba på dagis är att man aldrig har rast, typ. Alla politiker borde bege sig ut i skolorna och se hur det är att jobba där. Och hur det är att gå i skolan där. Mindre klasser, det är mitt råd. Och alla adhd-barn, jag kallar dem så, får sitta i smågrupper.Helst ensamma med en lärare. Och mer stimulerande lektioner där eleverna får vara med och bestämma och göra det de tycker är roligt. Det spelar väl ingen roll för läraren om barnen lär sig om andra världskriget genom att skriva och spela upp en pjäs eller om de sitter och läser och skriver.

Tyska

Godmorgon!

Här sitter jag och är wach und froh! Jag skulle vilja skriva mer på andra språk för det är så jag tänker men då skulle ju inte alla förstå. Fast i och för sig, man kan ju alltid slå upp orden. Dessutom kan ni ju se det som en chans att lära er! Bra, då bestämmer vi det!

Det roliga är att när jag dubbelkollade i min ordbok och på internet på flera olika ställen såg jag att min tysklärare måste ha lärt mig fel. Hon sa att wach betyder pigg också. Alltså det betyder ju vaken. Men pigg också. Hur är det egentligen? Någon som vet? Om ingen vet ska jag fråga mina tyska vänner. Fast hur ska jag fråga dem? Jobbigt. Froh betyder i alla fall glad.

Oj

Hej alla vänner!

Idag hittade lilleric två snygga jeans som han ska köpa om två dagar. Varför vi inte köpte dem idag var för att jag har fått ett erbjudande att man får 100 kronor rabatt om man handlar för 800 och det börjar inte förrän om två dagar. Man får ju inte vara dum.

Mamma stör sig på att jag skriver med en dålig text men det kan jag tyvärr inte göra något åt för det är blogg.se som strular, som vanligt. Du får helt enkelt zooma in sidan. Ctrl+ alltså.

Det här inlägget skulle ha publicerats långt tidigare idag men jag glömde tydligen bort det.

Jag var smalast

Godmorgon!

Idag råkade jag snooza i två timmar och det var ju inte meningen. Det var inte speciellt trevligt heller för jag drömde att alla mina vänner var gravida. De var inte speciellt glada över det heller för karlarna hade lämnat dem och deras föräldrar ville inte veta av dem.

Nu ska jag snart bege mig iväg på ett möte och sen ska jag och lilleric gör några ärenden på stan. Visst låter det som att Eric är ett barn när jag skriver lilleric?! Bra, då fortsätter jag med det.

Som en kändis!

Jag älskar ju att svara på frågor och är med i många paneler på internet. För några dagar sedan fick jag hem två presentkort från H&M på 100 kronor styck. Härliga tider!
Presentkort på H&M

Ekologisk hallonsylt

Den här sylten köpte vi och den är väldigt god, mycket godare än andra hallonsylter man köper. Farmors är dock fortfarande den godaste!
Ekologisk hallonsylt från ICA

Alltid redo!

Godmorgon!

Eftersom jag vikarierar kan de ringa samma morgon och fråga om jag vill jobba. Därför stiger jag upp sju och gör mig klar. Nu har jag duschat, ätit frukost och klätt på mig så om de ringer måste jag bara he in linserna och sminka mig. Än har de inte ringt och klockan tickar. Det vore faktiskt skönt att vara ledig men jag är hellre ledig imorgon då jag ska på möte. Dessutom skulle jag behöva packa lite eftersom vi flyttar i helgen!

Förresten så älskar jag att man kan tidsinställa inlägg!

Dagens outfit

Så här svassar jag runt idag.

Mörkblå skjorta Cubus
Svarta leggings med dragkedjor Fashion Club
Dagens outfit, mörkblå skjorta och svarta leggings med dragkedja

Jag har bakat bröd

Idag testade jag baka brödet som Underbara Clara tipsade om. Jag hade i en deciliter havregryn och det blev himla gott!
Nybakt bröd

Önskelista

Idag är det två månader kvar till julafton och vad passar då bättre än en önskelista?

 

Pengar

UV-filter 58mm

Cykel med cykelkorg och fotbroms

Batteri till kameran (Olympus E-400)

Minneskort till kameran CompactFlash 2 GB (Olympus E-400)

Extern blixt till kameran

Fjärrutlösare till kameran (Olympus E-400)

Dyra chokladpraliner

Braun Powerblend mx2050 (en mixer)

Svarta converseskor med hål i, i läder, storlek 6

Ben & Jerry-glass, smak Chocolate Fudge Brownie

De här skorna i storlek 40

Sko från Skopunkten.com

Shopping - Skjorta

Den här mörkblåa skjortan köpte jag på Cubus för 200 kronor. Jag har alltid velat ha en längre tröja som man bara kan ha leggings eller strumpbyxor till men jag ser alltid ut som ett hus i sådana. Nu har jag, eller egentligen Susanne, hittat en som sitter bra!
Mörkblå skjorta från Cubus

Stackars Eric

Idag var jag ju i Örnsköldsvik och där köpte jag en skjorta på Cubus, ska visa den sen. När jag kom hem sa jag till Eric att jag har köpt en sak och så gav jag honom påsen. Till dig? frågade han. Nej till dig sa jag. Han öppnade påsen och tog upp min figursydda damskjorta. Åh, vad fin, sa han. Men man kommer ju se mina bröstvårtor för den är lite genomskinlig. Men tack, den är jättefin. Ska du inte prova den, frågade jag och höll på att dö av skratt som jag inte visade. Nej inte nu, jag är svettig.

Det ska bli roligt när lilleric duschar och testar den. Haha han är så korkad.

Hoppa på Eric kanske

Godmorgon godmorgon, hör fåglar sjunga glatt godmorgon godmorgon i kör!

Den sången brukade alltid pappa sjunga på morgonen när jag bodde hemma, jag vet inte direkt om jag saknar det. Nu ligger lilleric och sover, som vanligt, så jag kanske ska klämma i med lite sång, vad tycker ni?

Idag ska jag jobba i Örnsköldsvik och det ska bli roligt. När jag jobbar i städer är det ett trevligt jobb tycker jag för då har man något att göra hela tiden. Susanne studerar ju där också så henne ska jag umgås med.

Nu ska jag äta frukost och göra mig tjusig för om en timme eller så ska jag fara. Sen ikväll är det ju Idol UTAN ALICE! Jag blir så ledsen, varför kunde inte Geir eller Linda bestämma sig för att hoppa av istället?

Mamma förstör

Fy tusan alltså! Idag efter jobbet for jag hem till mamma och pappa en sväng och där berättade mamma att hon har köpt årets glögg från Systembolaget. Smaken är saffran och det låter ju gott. Hon skruvade av korken och doppade en kniv i den sen smakade vi. Duktigt av mig, jag som hade tänkt ha ett helnyktert år i år, inte ens smaka alkohol, nu sprack det.

Nu ska jag mysa i soffan med lilleric och snask. Följer ni Robinson?

Snaki

Idag har jag vikarierat i en andraklass. Barnen var ganska snälla men jag tycker de är lite högljudda. Föräldrar borde lära sina ungar att vara tysta och snälla.

På engelskan lekte vi hänga gubbe och då kom det här ordet upp. De hade jättesvårt att gissa vilket ord det var och gissade på i, k och t.
Snake

En växt i fjällen

Växt

Kåschvart

Imorse när jag gick in på toan dog glödlampan. Eftersom Eric inte var vaken och jag anser att glödlampsbyte är ett mansgöra så duschade jag i mörkret.

Idag ska jag jobba i Bjurholm och det blir spännande för där har jag nog aldrig varit förut. Det känns dock ganska drygt för jag vet att det kommer bli en lång och långsam dag. Nåja, jag får väl roa mig med mina tankar.

Jag är en polis!

I fredags när jag jobbade i Skellefteå åt jag lunch på Subway där. Se vad som står på kvittot. Jag trodde jag var student, inte polis.
Rabatt för poliser i Skellefteå

Dagens jobb

Åh herre gud vilken dag! Jag har varit vikarie på en högstadieskola och det var värre än att gå i högstadiet själv. Barnen gjorde lite som de ville men jag tänker att så länge de inte stör de som vill jobba så får de väl skita i att jobba själva. Det är ju trots allt deras betyg det handlar om.

Några tjejer, Emma, Tina och Sandra heter de, kollade bloggar på lektionen och tyckte min var rolig. Jag vill bara inflika att de ville att jag skulle skriva ut deras namn, jag får ju inte berätta sånt annars på grund av tystnadsplikt. En annan tjej påpekade att jag har samma kläder idag som på outfitbilden från igår och det stämmer ju. Det är faktiskt inte så lätt att hinna göra sig fin när man får veta att man ska jobba 30 minuter innan man börjar. Därför tog jag det som låg framme.

Jag ska berätta mer om dagen senare men nu ska jag smaska i mig amerikanska pannkakor som Eric har gjort åt mig, vilken hjälte!

Dagens outfit

Dagens outfitDagens outfit
Tröja Dixi
Leggings H&M
Shorts Gina Tricot

Minnen

Här sitter jag och läser inlägg från när jag var i Tyskland. Jag saknar det så mycket för det hände väldigt mycket kul där. Sen skrattar jag högt för mig själv när jag läser om allt kul som lillpojken och lilltjejen sa. Så himla söta barn! Dessutom saknar jag min vän Julia så nu ska jag nog trakassera henne med ett mail. Hon föredrar ju snigelpost och har inte ens Facebook. Det struntar jag i. Jag önskar att jag var rik för då skulle jag vara i Tyskland säkert halva året. På våren när det är varmt samtidigt som det är snö i Sverige. Och på sommaren när det är jättevarmt varenda dag. Och Fashion Club i München, världens bästa affär. Och det tyska språket, så fantastiskt!

Bild på mig när jag var i Tyskland.
Bild på mig

Mamma känner en kändis!

Nu har jag värsta skvallret! Mamma ringde och berättade att hon hade spanat på Facebook efter gamla kompisar och då hade hon stött på en lillasyster till en av kompisarna. Mamma var hemma hos dem mycket eftersom hon var väldigt god vän med kompisen. Nu kommer det som är så spännande, vet ni vem lillasystern är? JANIQUE I SVENSKA NEW YORK-FRUAR!

Lite Idol och lite annat

Tack och lov blev endurotävlingen inställd, annars skulle jag och Eric ha varit i skogen klockan åtta imorse. Nu ska vi snart bege oss hem till Susanne och Martin och hjälpa dem att flytta. Det är ju bra för då vet jag vilka jag ska ringa när vi ska flytta.

Det kändes inte så oväntat att Minnah åkte ut ur Idol igår, trots att hon verkligen har växt under veckorna som gått. Tyvärr verkar de andra som jag inte gillar vara omtyckta. Synd.

När vi kommer hem igen ska vi städa. Jag längtar tills ikväll när det är gjort. Adjö!

Hets

Oj vad jag stressar! Jag gillar i och för sig att stressa för då känner man att man lever. Nu har jag jobbat och kommit hem. Jag har börjat tvätta och nu ska jag och handla. Sen ska jag bege mig till Bettan för att se Idol.

Mina händer och mitt ansikte är så torra och torrt! Jag ska he på mig en ansiktsmask nästa gång jag duschar men det blir väl på söndag för nu hinner jag inte. På söndag har jag också fotokurs som jag inte har planerat klart än. Men ja, nu ska jag ta ut linserna för jag blir så trött i ögonen av dem. Ha en trevlig kväll och rösta på Daniel och Alice!

Dagens irritation

Godmorgon godmorgon!

Idag ska jag bege mig till Skellefteå igen. Jag tänkte bara påpeka en sak innan jag far.

Varför ska alltid människor som luktar riktigt illa ställa sig så nära när man pratar? Jag jobbar med människor nu och pratar med väldigt många varje dag. När någon som luktar äckligt kommer så försöker jag ju backa för att inte kräkas. DÅ FÖLJER DE EFTER! Om jag visste att jag luktade illa, för det vet man väl att man gör?, så skulle jag försöka hålla avstånd. Om jag exempelvis luktar svett eller just har pruttat eller glömt borsta tänderna så söker jag inte direkt upp människor. Så, jag ville bara få det ur mig. Adjö!

Det snöar!

DET SNÖAR JÄTTEMYCKET I UMEÅ! Det syns inte på bilden men. Eller jo, det är ju helvitt.

Det snöar

Ingen bild

Goddagens!
Jag vet att jag är sämst på att lägga upp bilder men jag hinner som inte. Nu ska jag snart iväg och jobba men jag tänkte ta en snabb bild med webbkameran innan. Jag öppnade programmet och vad såg jag? Var det jag? Jag vet inte. Ingen snygging i alla fall. Nu ska jag he in linserna och sminka mig. Kanske återkommer med en bild då, vem vet.

Idag fyller Erics arma moder år men jag tror Eric har glömt det. Han glömmer det mesta som är viktigt. Tror ni han glömmer när ett nytt dataspel släpps? Aldrig. Nåja, jag ska se om han kommer ihåg henne annars får jag väl säga åt honom ikväll.

Eric drömmer

Imorse när jag skulle väcka Eric såg jag att hans örngott var vänt ut och in. Varför har du vänt på det, frågade jag. Jag drömde att man var tvungen att ha ett vitt örngott.

Ingen tupp här inte

Idag var jag himla trött när klockan ringde klockan sju. Jag trodde det fortfarande var kväll och att jag inte hade hunnit somna än. Jobbigt. Nu har jag i alla fall duschat och ätit frukost och om en halvtimme eller så ska jag bege mig till Vindeln.När jag har jobbat klart på det här jobbet om två veckor ska jag berätta vad jag gör. Jag vill nämligen inte stöta på någon efterhängsen bloggläsare. Hehe. He.

Nåja, nu ska jag hoppa lite på Eric för hans alarm har ringt flera gånger. Adjö!

Jag länkar

Idag har jag ingenting extraordinärt att skriva så jag länkar till Underbara Clara istället.

Här kan ni läsa det tänkvärda inlägget!

Att styla Eric

Jag älskar att styla Eric för han är liten och smal. Jag har snart vunnit hela hans förtroende och kan då förhoppningsvis sätta på honom vad som helst. För några dagar sedan fick jag äntligen på honom mitt röda skärp tillsammans med en gul tröja. Mitt nästa mål är att få på honom en gul skjorta jag köpte för 45 kronor. Tyvärr är den genomskinlig så han måste ha något under. Nåja, det ordnar sig nog.

Erics kläder

Ensamstund i morgonstund har guld i mun

Goddagens!

Idag skuttade jag upp ur sängen klockan åtta och Eric ville också gå upp då, sa han igår i alla fall. Nu ligger han fortfarande och sover. Jag ska äta frukost nu och sen ska jag bege mig mot arbetet. Idag ska jag arbeta i Umeå så det blir ingen lång resväg. Dessutom ska jag lämna tillbaka en bok på bibblan. Nu måste jag jobba lite med min nya blogg eftersom jag kommer vara borta till halv åtta ikväll om jag har otur.

Där fick du Eric!

Jag sitter och ser på webb-tv på datorn. Eric spelar spel på sin dator och pratar högljutt.

- ERIIIIIIIIIC!!!
- Vad är det?
- Du vet där nere till höger, där kan man ju he fram en mixer.
- Ja, visste du inte det? Man kan ju välja om man vill ha ljud från internet eller spotify eller så.
- Jag vet, men jag hittar inte Eric.
Mixer

Hallonpaj med vit choklad

Den här pajen gjorde jag igår och den är väldigt god ska ni veta! vi åt den med glass. Här har ni receptet!

3dl havregryn
1 dl socker
1 dl mjöl
100g smör

Knåda ihop och kleta ut i en pajform. Häll på 500g hallon och hyvla över 50g vit choklad. In i ugnen på 200 grader i 20 minuter.
Hallonpaj med vit choklad

Kung Markattas chokladmandlar

Jag har läst om de här godisarna på olika bloggar och nu tänkte jag att jag skulle testa. De var goda men inte så söta. Jag älskar att de är ekologiska och rätt nyttiga, dessutom är de rätt enkla att göra hemma. Doppa en mandel i smält mörk choklad och sen i kakao, klart!. 15 kronor ICA Maxi.

Kung Markattas chokladmandlar

Om Idol

Jahaja, jag märkte att det blev som jag gissade, Sassa åkte ur Idol igår. Jag tycker inte det var det minsta förvånande, hon har ingen bra röst utom när hon skriker. Det jag störde mig på igår var när hon sa "det verkar som att folk har bestämt sig för att jag inte kan sjunga annat än hårdrock, men det kan jag". Men hon kan ju inte det. Hon var inte så ödmjuk heller. Nej, heja Alice och Daniel säger jag!

Bilden kommer från http://www.dustinhome.se/idol/Gallery.aspx
Idoler 2010

Vem åker ur Idol?

Oj, hej!

Idag har jag varit i Skellefteå och arbetat. Det gick väldigt snabbt och smidigt och sen passade jag på att träffa Sandra. Nu börjar ju snart Idol så nu ska jag betala en räkning och göra lite jobb. Vem tror ni åker ut? Jag tror Sassa.

Eric är dum!

Jag älskar Norrmejeriers reklamer! Den här är min favorit för lilla barnet är så roligt. Det bästa är 0.32 när barnet säger "ah" så när det kommer skriker jag TYST för att jag vill höra det. Idag kom den på tvn och jag sa åt Eric att vara tyst MEN VAD GÖR HAN? HAN MUTEAR!


Svarta skinnhandskar med silvernitar

Det har varit många som älskat mina tjusiga svarta skinnhandskar med silvernitar och idag såg jag att de finns på ICA Maxi igen. Jag köpte dem där för två år sedan eller så. Det tar emot lite att tipsa er för jag är ju ingen modenisse som vill ha likadana kläder som alla andra. 199 kostar de.
Svart skinnhandske med silvernitar

Dagens görelser

Imorse blev jag väckt av telefonen halv åtta igen. Tyvärr kan jag inte jobba idag eftersom jag är sjuk. Jag som aldrig är sjuk! Imorgon ska jag dock till Skellefteå så då måste jag vara frisk.

Nu ska jag bjuda på en to do list så ni får se vad jag roar mig med en ledig dag.

- Diska
- Boka tvättid
- Duscha
- Packa inför imorgon
- Jobba på en fotokurs jag ska hålla i
- Se på Superstars
- Handla om någon vill skjutsa mig, tänker inte ge mig ut i regnet och bli ännu mer snorig
- Gå ut med återvinningen
- Packa inför flytten

Daniel Norberg

Är det bara jag som älskar Daniel Norberg? Han i Idol ni vet. Här är ett klipp han har gjort. Himla kul. Youtubea honom!

Censurerad rubrik

Inatt sov jag 10 timmar och det behövdes verkligen, idag känner jag mig mycket piggare. Snart ska jag på möte och sen ska jag ner på stan. I och för sig behöver jag inte fara ner på stan så jag kanske ska strunta i det. Inte bra att cykla i kylan när man känner sig vissen. Najs, då kan jaga vara hemma och kurera mig istället. Tänk om jag inte hade bloggat nu, då hade jag inte funderat över varför jag skulle fara på stan och så hade jag åkt i onödan. Tur att jag har en blogg.

Ikväll ska jag baka äppelpaj. Tyvärr har vi ingen glass att ha till så jag funderar på att gå och handla det. Någon som är sugen på äppelpaj som vill köpa med sig glass och komma och fika?

Haha, när jag skulle skriva rubriken till det här inlägget fick jag en idé på en ny blogg jag kan starta. Mina affärsidéer får än så länge visa sig i bloggform.

Vilse i Umeå

Alltså hej. Imorse halv åtta ringde telefonen och jag åkte för att jobba. När jag slutade klockan fyra skulle jag gena till bussen hem men gick åt helt fel håll och hamnade i en skog. Jag gick vilse. Jag ringde Eric men hade knappt några batterier kvar så jag kunde inte prata länge. Samtidigt hade jag ingen aning om vars jag befann mig. Efter en timmes gång hittade jag till en stor väg där pappa kom och hämtade mig. Och nej, jag var inte i någon okänd by, jag var här i Umeå. Visste ni förresten att jag är 22 år?

Nu har jag duschat och ätit och nu ska jag mysa ner mig i soffan och se lite tv. Sen blir det hopp i säng och sova så länge som möjligt. Adjö!

Någon som vill skänka bort en kamera?

Vad dålig jag har blivit på att fota. Jag tycker inte det är så roligt längre om jag inte får fota människor. Eftersom jag har haft samma kamera i snart fyra år så har jag tröttnat på det mesta. Det är ju samma löv, samma snö, samma blåa himmel, samma hav varje år. Tråkigt.

Idag har jag jobbat och det var roligt. Nu har vi just käkat middag och sen ska lilleric på curling. Själv ska jag mysa ner mig i soffan och titta på Vem Vet Mest, Halv Åtta Hos Mig, Biggest Loser Sverige och Svenska New York-fruar. Jag ska försöka klämma in Ensam Mamma Söker från igår och Superstars också. Härliga tider!

Morgonstund

Imorse blev jag väckt halv åtta av telefonen. Lika bra det eftersom jag ska börja gå upp tidigare. Jag fick ett erbjudande om jobb men idag har jag redan jobb så det gick tyvärr inte.

Lilleric ligger fortfarande och snusar. Sover alltså. Jag undrar när han gick och la sig igår, eller ja, idag. Men synd för honom, nu får han sota för det för här sittter jag och stör. Skönt för honom när vi flyttar till en större lägenhet.

Jag kan vara med i en hårreklam

Hej hej hallå dagboken!

Nu har jag använt balsam för första gången på minst två år. Håret var alldeles mjukt när jag sköljde ur det men nu ser det ut som vanligt igen. Förhoppningsvis blir det bättre när det har torkat.

Snart kanske jag lägger upp en dagens outfit, det beror på hur jag ser ut på kort. Nu ska vi fika med pappa.

Gissa låten 2


Sängar och effektivitet

Godmorgon!

Det ska bli najs med nya sängar när vi flyttar för det här duger inte. Hur i hela friden kan jag sova i 12 timmar?

Nu kommer Susanne och Bettan snart hit och då ska vi äta lunch och diskutera företagsidéer. Helt plötsligt har ju inte jag all tid i världen eftersom jag har två jobb, läxor och en till blogg att sköta så vi får väl se hur vi ska ha tid med ett nytt företag. Fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag ha tid ändå, jag är ju trots allt världens mest effektiva människa!

Daniel och Alice

Här sitter jag och är nöjd och glad att Daniel och Alice är vidare i Idol, härliga tider! Nu ska jag sova för det är det bästa jag vet. Godnatt!

Uppdrag, Casinosidan

Jag har fått ett uppdrag att skriva om Casinosidan där man kan spela casino online. Jag har aldrig spelat på internet, inte annars heller i och för sig, så jag vet inte hur det fungerar eller vars man kan göra det. Jag tycker också att det känns oseriöst och som att man blir lurad på pengar.

När jag går in på casinosidan.com tycker jag det ser ut som reklam överallt. Det blinkar och rör sig och många länkar på sidan är blåa vilket gör att de ser ut som reklam. Något jag stör mig fruktansvärt mycket på är att de i headern har en särskrivning. "Din internetcasino guide" står det, dåligt. Det tycker jag visar att företaget inte är seriöst.

Casinosidan verkar vara en sida som tipsar om andra sidor där man kan spela. De listar nyheter, bäst casino just nu och tips. Längst ner på förstasidan hittar jag en text om säkerhet när man spelar på internet. De skriver att de tar säkerheten på största allvar och tipsar bara om sidor som är 100% seriösa.

Det finns mycket spel att välja bland, bland annat black jack, roulette, spelautomater, kortspel och keno. Casinosidan är säkert väldigt bra för de som vill hitta nya casinospel men ingenting för mig.

Just ja, disken

Nyss gick jag ner fem kilo i vikt för jag var på toa. Nu ska jag diska och göra mig fin för när Eric kommer hem från jobbet ska vi bege oss mot H&M och Maxi. Han känner för lite nya höstplagg och eftersom han är liten och smal passar han i kläder. Jag förstår att vissa grymtar lite nu för naturligtvis kan man ju passa i kläder även om man är lite större. Själv gör jag inte det eftersom jag ser ut som ett hus med mina 179 centimeter.

Nåja, nu ska jag ta tag i disken. Eric lagar blodpudding och fläsk varje dag och det osar så mycket att man knappt kan gå in i köket, äckligt!

RSS 0.91