Startsidan

Bilder från förr

Jag var hos Susanne idag och Bettan kom förbi en sväng. Då tittade vi på kort från högstadiet och det var naturligtvis fantastiskt roligt! Den här bilden tog Susanne och en annan tjej när de hade sminkat mig och Bettan. Före och efter.
Jag och Bettan

En rejäl joggingtur

Imorse hade jag ställt klockan på halv åtta för att kunna se Kenza och Tyra i Vakna med The Voice. Jag tittade på det och sen skulle jag bara lägga mig och gosa med Eric lite men då somnade jag. Klockan tio ringde en viktig person och då vaknade jag. Inte så överdrivet roligt att svara när man just vaknat men jag tror inte hon märkte något.

Nu snart tänkte jag fara ut och träna. Jag undrar om lilleric vill följa med, han har kanske löpningen i backen i färskt minne. I och för sig vann han ju då så han kanske tror att han slår mig idag med. Bra tänkt av mig där och låta honom vinna. He...he.

Stylingen i Idol

Nu när jag har sett nästan alla deltagare i Idol tänkte jag uttala mig om stylingen. DÅLIG! Det är vad jag har att säga. Ingen har varit utstickande. Malin måste frisören och make up-artisten ha glömt. Resten har varit tråkiga. Typ så. Jag tänkte skriva om Elin Blom, det är också henne bilden föreställer. Hon klädde sig mycket snyggare förut när hon stylade sig själv.

Kavajen. Ful, ful, ful! Axlarna gör att hon ser ut som en gam. Fransarna passar inte hennes stil.
Byxorna. Passar inte alls hennes kroppsform, benen ser ut som pinnar. Passformen ser inte heller helt hundra ut upptill.
Halsbandet. Har det gått sönder eller ska det se ut sådär? Jag vill bara hoppa in i bilden och dra upp det så lädret försvinner.
Armbanden och ringarna. Bara ett försök att coola till outfiten. Blubb, blubb, blubb. Tråkigt.
Övrigt. Tråkigt med bara svart. Innan har hon ju snajsat till det med alla möjliga häftiga färger.
Som sagt, låt Elin Blom styla sig själv!

Bilden kommer från http://www.dustinhome.se/idol/Blog.aspx där man får tjuva bilder om man länkar!
Elin Blom Idol

Min fina chockrosa bh

Idag gick min finaste och bästa bh sönder, bygeln började skava i armhålan. Till slut bestämde jag mig för att dra ut den helt och eftersom jag inte har hängtissar märktes det ingen skillnad. Jag kanske till och med ska dra ut den andra bygeln också. Eller köpa bygellösa bhar, det blev faktiskt riktigt skönt!

Mind Your Own Business

Den här boken tipsade Blondinbella om för några månader sedan, kanske mest eftersom hon är med i den. Nu har jag läst den och den är riktigt bra! Varje gång jag har läst ur den blir jag uppspeedad och vill sätta mig och jobba med mina företagsidéer. Jag ska ge er ett exempel ur boken som jag gillade.

"Ge exempel på en riktigt dålig företagsidé som har lyckats?
- Sälja slalomstavar till kvinnor som ska ut och gå. Eller att sälja stjärnor i himlen. Eller sälja blommor som ändå bara kommer att vissna. Det som är dåligt för någon är bra för någon annan, vilket gör att nästan allt kan fungera."

Mind Your Own Business!

Ointressant

Idag träffade jag Susanne för jag hade så mycket spännande saker att berätta. Vi åt lunch och det var väldigt gott. Hon som jobbade där var dock inte världens mest effektiva. Hon var långsam, pratade väldigt tyst och var lite vimsig. Fruktansvärt irriterande. Jag tänkte skriva vars vi åt men stackaren som jobbar där kanske blir ledsen så då gör jag inte det. Sen ringde Bettan för hon var så nyfiken på vad min nya blogg heter. Vi ska träffas alla tre på lördag och spåna företagsidéer. Det är så härligt när det händer saker för då känner man att man lever! Dessutom cyklade jag uppför svingen så låren brände och nu är jag alldeles trött och glad. Passar bra eftersom jag tänkte se Superstars och Ullared som jag missade igår. Härliga tider!

Jag letade efter ett tjusigt tyg till min kusin idag också men det fanns tyvärr inte. Sofia om du läser det här kan du ju kommentera så behöver jag inte ringa.

Bild på blad

Jag fotade lite snabbt igår men bilderna blev skitdåliga. Här är den som var mest okej.

Röda blommor på en vägg

Scones

Idag bakade jag scones för det är ju gott. Eric kom in i köket när de låg på plåten och frågade om jag hade gjort äggröra. Schysst då.
Scones
Scones

Viktiga Nina

Hej alla vänner!

Idag har jag varit på ett viktigt möte och det gick väldigt bra! Eftersom jag inte berättar saker förrän det är färdigt och har gått bra så tänker jag inte berätta mer om det nu.

Nu måste jag pyssla med min nya blogg, har en riktigt svår uppgift framför mig. Carlos, vars är du när jag behöver dig?

Gissa låten 1

Eric är tondöv och nynnar på en låt. Kan du gissa vilken? Vi börjar lite enkelt.


Eric får en egen del i bloggen

Hej alla 5836 vänner!

Senare idag ska jag dra igång en ny kategori här på bloggen. Eller förresten, den kanske får gå under Videobloggar. Eric ska få en del i bloggen förstår ni. Nu kan ni klura på vad vi ska göra för roligt. Vi ska ut och promenera nu men när vi kommer hem igen ska jag koppla in mikrofonen och så kör vi, härliga tider!

Lilleric borde nog kolla synen

Eric gick och kissade så då la jag mig som en sten i sängen. När han var färdig hörde jag hur han kom tillbaka, satte sig på sin datastol, reste sig upp igen ropade SLUTA med panik i rösten. Jag funderade på vad tusan han höll på med. Sen hörde jag hur han gick runt i lägenheten och till sist hur han tände lampan. Då suckade han av lättnad och sa att han inte hade sett mig utan trodde att jag hade gömt mig för att skrämmas. Det roliga är att jag hade svarta byxor och en grön tröja och låg på ett vitt lakan just bredvid hans datastol. Blindstyre.

En ny blogg

Mitt nya projekt är en blogg. Jag tänker inte berätta adressen för er än, kanske senare om ni har tur. Det går i alla fall rätt bra tycker jag. Här ser ni hur många besökare jag hade dagen då jag drog igång den, inte illa.

Statistik blogg


Melodikrysset och äckliga ungdomar

Här sitter jag och löser Melodikrysset. Än så länge har jag fyllt i allt utan google. Folk kanske tycker att jag är lillgammal som löser Melodikrysset men det tycker jag inte att jag är längre. När jag var 16 och löste korsord och hjälpte till med Melodikrysset kanske jag kunde kallas lillgammal men nu är jag trots allt 22 år och då är man vuxen och har, förhoppningsvis, växt ifrån barnsligheterna som numera kallas "att vara ung". Blondinbella blir utsatt för samma sak eftersom hon jobbar och är duktig istället för att dricka sig redlös bland alla andra äckliga ungdomar.

Jag förstår inte hur allt jag skriver kan sluta med att ungdomar är äckliga. Nåja, det är ju sant.

Lunch och tapeter

Idag har jag, Eric och mamma ätit lunch på Great Eastern, en kinarestaurang för er som inte vet. Det var fantastiskt gott som vanligt!

Efter lunchen for Eric på jobbet och jag och mamma gick och kollade på tapeter. Hon har tänkt tapetsera om i sovrummet i flera år men det har aldrig blivit av. Vi får väl se hur det går den här gången. Hon lånade hem några pärmar med tapeter och så åkte vi hem till dem för att se hur de ser ut i sovrummet. Jag kände mig lite trött så jag satt och låg mest i sängen när vi tittade. Efter någon timme när vi hade avslutat titteriet kom pappa hem och började skrika på Urax från övervåningen. Jag tyckte synd om lilla hunden så jag frågade varför han skrek. "JAMEN HUNDJÄVELN HAR JU VARIT OCH TASSAT I SÄNGEN!"

Dagens tråkiga soppa

Tråkig middagssoppa med potatis, morötter, purjolök, paprika och ärtor.
En helt vanlig tråkig soppa med potatis, morötter, purjolök och ärtor.

Varm choklad i soffan

Jag såg på vädret igår att det ska komma snöblandat regn här på norrlandskusten i helgen. Känns ju oerhört roligt. Förhoppningsvis kommer det inte ner hit till Umeå utan håller sig en bit upp. Hur klär sig egentligen modenissar när det är snöblandat regn? Det skulle jag vilja veta. Knappast i Guccis senaste kreation. Nåja, nu ska jag fortsätta jobba med ett projekt. Jag vill inte berätta om det här förrän det går bra. Adjö!

Kantarellomelett

Se så gott vi åt för några dagar sedan! Igår kväll åt vi smörstekta kantareller på rostmacka, underbart! Seså, ge er ut i skogen nu och plocka lite svamp innan det är för sent!
Kantarellomelett

Erics bortförklaringar

Eric är helt otrolig, innan vi gick ut verkade han gissa sig till att vi skulle göra något annat än att bara gå så han kom med en hel drös bortförklaringar. Innan han ens visste vad vi skulle göra alltså. Här kommer en lista.

Men det är ju du som behöver träna, inte jag.
Men du kan ju ringa Susanne eller Anna.
Vi kan ju ta en promenad runt huset bara.
Jag ska vila lite, väck mig inte om jag somnar.
Tänk på att jag måste börja lätt med träningen.
Jag kan dammsuga om jag slipper träna, annars dammsuger jag inte på två veckor.

Nu är vi i alla fall hemma och han överlevde. Eftersom han cyklar till jobbet varje dag och har så långa ben så vann han. Eller förresten, jag tävlade inte.

Upp och ner, upp och ner

Hej alla vänner!

Idag ska jag chocka Erics kropp. Vi har bestämt att vi ska gå ut och gå men när vi har gått en bit ska vi springa uppför en backe om och om igen har jag bestämt. Lilleric som aldrig har tränat på riktigt i hela sitt liv kommer naturligtvis börja oja sig över ont i ryggen, en sten i skon, svett som svider och så vidare. Han har lite problem med att ta träning seriöst. Jag hoppas bara att han inte läser det här innan vi ska fara.

Ge mig tips

Kul väder vi har då. Jag tänkte ta en lång härlig promenad med Eric men det har jag inte gjort för Eric är rädd för vatten. Jag behöver duscha så därför går jag runt i mjukiskläder och tänker inte gå utanför dörren idag. Imorgon ska jag däremot ner på stan hade jag tänkt så då kan jag motionera och duscha. Är det förresten någon som har ett tips på något sött men nyttigt man kan äta? Helst något bakverk eller så men som inte innehåller massa socker och mjöl.

Ankeborg?

Det blev ett rött streck under umebor så jag högerklickade.
Umebor, Humlebo, Umeå, Göteborg, Ankeborg

Eric kan cykla utan händer!

Idag gick jag med Eric när han skulle till jobbet. Jag gick och han ledde cykeln alltså. Eftersom han är uppvuxen i Stockholm så är han inte lika bra på att cykla som umebor. Han har nyss lärt sig att cykla utan att hålla händerna på styret så det ville han visa mig. När vi kom fram till en nyasfalterad sträcka hoppade han upp på cykeln och började cykla utan att hålla i sig. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Han är duktig han. Jag behöver inte skaffa barn än på några år märker jag.
Cykla utan händer

En chockrosa anteckningsbok

Den här fina skrivboken införskaffade jag på ICA Maxi för några veckor sedan. Jag älskar att ha fina böcker att skriva i, även fast jag inte har något att skriva. Jag har nämligen redan en bok för dikter, en för företagsidéer, en för låttexter och så vidare. Men ja, en chockrosa anteckningsbok skadar inte.

Hur som helst kom jag på att jag kan fota med webbkameran för då slipper jag hämta kameran, fota, he in minneskortet i datorn och föra över bilden. Mycket smidigare alltså. Inte lika bra bilder dock. Men ja, spela roll gummiboll.

En chockrosa anteckningsbok

Marian Keyes - Oväntat Besök på Star Street

Jag har läst alla böcker av Marian Keyes och inte en enda har varit dålig. Den här var inget undantag men det tog ett tag innan jag kom in i den. Jag väntade ungefär halva boken på att den skulle börja men sen insåg jag att jag redan hade kommit in i den. Svårt att förklara. Helt klart en läsvärd bok!
Marian Keyes - Oväntat Besök på Star Street

Val

Idag är det val i Sverige. Själv har jag ju redan röstat men alla ni andra som inte har gjort det hoppas jag går och gör det nu. Fast som jag skrev tidigare i veckan, ska ni rösta fel behöver ni inte bemöda er.

Om ni har röstat ska jag belöna er med ett tips på en bra bok som ni kan läsa. Seså, rösta rätt nu, med hjärtat!

Jag är fin

Jag hittade en tjusig bild på mig på datorn. Passar ju bra idag när jag har en finne, jag som aldrig har finnar!
Jag är söt

Oops

Igår när lilleric skulle ta en tröja från garderoben kände han att den luktade lite konstigt. Då sa han till mig att vi ska tvätta hela högen på lördag när vi har tvättid. Idag började han dra ut alla tröjor och lukta på dem för att sen lägga dem i tvättkorgen. När han kom till botten hittade han sina gamla, trasiga, äckliga mjukisbyxor som jag hade gömt för att de luktade så illa och jag inte ville att Eric skulle använda dem. Det var hans favoritbyxor för de var så himla mjuka. Men ja, nu ligger de i soptunnan.

Dagens middag

Jag slängde ihop baconinlindad kycklingfilé och serverade det med kokt potatis och en sås gjord av grädde, majonnäs, sambal oelek, persilja och soja. Härliga tider!

Som vanligt glömde jag fota så jag fick fota Erics matlåda.

Dagens middag, baconinlindad kycklingfilé med sås gjord av grädde, majonnäs, sambal oelek, persilja och soja

Sverigedemokraterna

Idag fick vi skit i brevinkastet igen! Jag förstår inte hur det kan vara tillåtet att vara rasist öppet och ha rasistiska reklamer på tv? Att de där hemska människorna inte skäms över att vara med på bild och med namn på utskicken som landar i allas brevlådor. Hur blir de bemötta i samhället? Hur blir deras barn bemötta?

En fråga, får invandrare också den här reklamen eller är det bara vi "riktiga" svenskar som får den?

Sverigedemokraterna är skit

Mandelkvarn

Min farmor är världens snällaste! När vi var där fick jag en mandelkvarn av henne och den ska jag använda nu. Frågan är bara vad jag ska baka, semlor, bullar med mandelmassa i, biskvier, mazariner eller något annat? Har du förslag?

Mandelkvarn

Röstning och Säkert!

Nu har jag och Eric röstat. Jag vet att jag inte skulle skriva om politik men att jag röstar måste jag ju berätta. Den som inte röstar är dum tycker jag. Sen kan ju de som röstar på fel parti strunta i att rösta, det gör mig ingenting.
Nu sitter jag och lyssnar på Säkert!s nya album Facit, härliga tider. Annika Norlin är en av mina största förebilder.

OLW Creamy Pizza

Jag och Eric köpte OLWs Creamy Pizza-chips för de såg goda ut. De ska smaka krämig ost, tomatsås och italienska pizzakryddor men det var ingen höjdare. Ingenting ni måste smaka.
OLW Creamy Pizza

Kantareller

Eric, mamma och Anna rensar en del av kantarellerna vi plockade. Själv hjälpte jag inte till för jag gillar inte alla djur som kryper runt bland svampen.
Kantareller

Om politik

Jag tänker inte skriva om politik här i min rosa blogg för jag blir bara så irriterad när folk är bättre än jag på att argumentera. Däremot ska jag skriva att jag stör mig fruktansvärt mycket på alla skyltar som sitter uppe längs vägarna. Tänk om partierna kunde använda pengarna till viktiga saker istället, exempelvis fler lärare i skolorna, gratis tandvård för personer som inte brukar tobak och fler resurser på sjukhusen. Jag tror att folk skulle hitta information om partierna ändå. Politikerna är ju med i olika debattprogram hela tiden, de har hemsidor och folk pratar om det. All politisk reklam borde förbjudas, det är mitt förslag!

Bilder från fjällen

Björkar i höstens färger
Pumin Urax i lingonskogen

Natur!

Här sitter jag och går igenom mailen, har bara ungefär 100 kvar nu. Samtidigt tittar jag på Idol från i torsdag för det missade jag på grund av att vi åkte till fjällen. Vi kom ju hem igår sent på kvällen och idag har jag plockat lingon med mamma. Antingen var det någon som hade plockat innan oss eller så är det ett sjukt dåligt lingonår iår, jag vet inte. Lite senare ska jag retuschera lite bilder från fjällen och lägga ut, får se om jag hinner det idag.

Män är korkade

Hej alla vänner!

Ikväll åker vi till fjällen för att plocka svamp så jag förbereder inför resan. Jag har exempelvis varit och balanserat två däck idag. Eftersom jag inte ville lyfta ur dem ur bagaget, man blir ju smutsig och de är tunga, så spelade jag lite korkad. Naturligtvis slapp jag, jag vet hur män ska tas!

Nu är lilla hunden här och väntar på att jag ska diska och packa det sista. Sen ska vi åka och handla men då får han stanna i bilen. Jag hoppas bara att det inte är för varmt för då får man ju inte lämna hunden, den kan nämligen dö. I så fall får han stanna här och så hämtar jag honom sen. Nåja, nu ska jag fortsätta. Jag kanske bloggar lite mer innan vi far men annars är jag borta till på måndag. fast jag kan hitta internet, vi ser väl. Adjö!

Töntarna av Tylösand

Nyss såg jag lite på Kungarna av Tylesand på Kanal 5. Det är fan i mig det värsta jag någonsin sett! Det första jag tänker när jag sitter där med hakan i bröstet är vad säger deras föräldrar? Vad säger resten av släkten? Vad säger kompisarna? Vad säger grannarna? Vad säger framtida arbetsgivare? Det är ju inte klokt! Och så sitter min lilla pappa och säger att "tänk på att allt du skriver i bloggen finns kvar för alltid". Tacka fan för det säger jag. Jag visar i alla fall inte bilder på mig själv när jag spyr, röker, har sex, dricker mig redlös, dansar på bord, är naken, kissar och så vidare och så vidare. De här personerna i programmet gör det dessutom på tv inför hundratusentals människor. Herregud, jag vet inte vad jag ska säga. Mer än att jag är vettig och smart alltså. Godnatt!

Lägenhetsvisningar

Ikväll ska jag och lilleric fara och kolla på en lägenhet. Jag och pappa var i måndags men den var inte suverän. Människorna som bor där rökte inne och det känns ju inte alltför fräscht, röklukt går väl aldrig bort. Den vi ska titta på nu är i alla fall fin och fräsch så den verkar lovande. Först ska vi dock fara och handla och sen får vi ju inte missa Idol.

Eric kom just hem och frågade vilken bil vi har fått låna, är det Mazdan eller? Hm, säkert. Den lånar inte lillmamma ut i första taget.

Mazda MX5, röd

Bilder från Vildmannaendurot

Vildmannaendurot Norrcupen 2010Vildmannaendurot Norrcupen 2010Vildmannaendurot Norrcupen 2010
Vildmannaendurot Norrcupen 2010

Inga skada skedd!

Åh herregud vad jag har svettats. Sandra ringde just och då hittade jag den! Jag hade lagt den i morgonrocken som jag sedan hängt upp på sin krok, där letade jag inte. Tack Sandra!

Ring mig!

Kan någon ringa till mig? Jag är rädd att jag har haft mobilen i byxfickan och sen hett den i tvättmaskinen. Jag behöver inte ens svara, ring bara!

Besök i badrummet

Fy tusan alltså! Idag när jag hade duschat och skulle ta handduken såg jag att det var en dammtuss på den. Jag skakade lite och den rörde sig nedåt fast den föll inte av. Sen rörde den sig fastän jag inte skakade så då insåg jag att det var en spindel. Jag hade ju inga glasögon eller linser på mig så det var därför det var lite suddigt förstår ni. Jag skrek, fruktansvärt ljust, AAAHHH MAMMA, och skakade handduken så spindeln for ner på golvet. Jag såg att den låg vid avloppet så jag skyndade mig att spola ner den där. Det kändes bra i mitt svarta hjärta.

Har eran dag varit trevlig?

Ny blogg

Goddagens!

Igår satt jag i flera timmar och pysslade med en ny blogg som snart kommer att öppnas. Den finns naturligtvis redan men jag ska inte ge er adressen än och inte berätta vem som har den. Designen jävlas och inte ens Eric kan se vad felet är, då är det illa.

Om det är någon som har förslag på vad ni skulle vilja läsa om i en helt ny blogg så får ni gärna ge dem till mig. De måste naturligtvis passa in men det ordnar sig nog. Seså, ge mig tips!

Bild på tjej som kör enduro

Cool tjej som kör enduro

Här sitter jag och sitter

Fina, förhoppningsvis, bilder kommer snart.
Jag sitter i skogen

En dag i skogen

Hej hej!

Idag har jag varit ute i skogen hela dagen och varit funktionär på en endurotävling. Naturligtvis passade jag på att fota, fotograf som jag är. Nu är jag så sjukt trött så jag ska laga mat och äta och sånt men sen ska jag försöka lägga in bilderna på datorn och kanske lägga ut någon. Annars kommer det bilder imorgon. Adjö!

Gåvorna väller in!

Som jag nämnde tidigare så gillar ju jag att svara på frågor. Därför är jag med i massa paneler och tjänar på så sätt lite pengar och poäng som kan bytas mot saker. Nyss beställde jag hem en kul sak och idag fick jag den. Sen vet jag dock inte när jag ska orka använda den men den är säkert jätterolig. Man kan göra egna chokladpraliner alltså. Tyvärr ingick inte chokladen.

Jag fick dessutom skriva under på en sån där elektrisk grej, precis en sån som jag träffade på i Tyskland. Det kan ni läsa om här.

Elektrisk chokladsmältare från OBH Nordica.

Positiva och glada Nina

Idag fick jag mycket intressantare saker i brevlådan! Det i den orange mappen ska jag gå in och registrera mig på nu, jag älskar ju att svara på frågor så det har med det att göra kan man säga, och det andra papperet är mitt arbetsbetyg från sommarjobbet. Jag blir så rörd när någon säger/skriver snälla saker om mig. Det bästa med det här är att det är sant.
Betyg typ

Skräp

Inget viktigt i postlådan idag heller.
Sverigedemokraterna i soptunnan

Snygg tjej i trosor

Sista bilden på Bettan för den här gången.
Tjej i trosor badar

Om Eric

Fan fan fan! Jag har slarvat bort en sån där cdskiva som man her in i datorn som jag måste ha för att installera mitt ljudkort. Jag som aldrig slarvar bort saker! Det måste vara Eric som har städat bort det. När han städar tar han bara allt och trycker ner det i en låda eller liknande och ställer den så att den inte syns. Tack Eric.

Idag har jag i alla fall handlat men som vanligt glömde jag panten. Eftersom jag aldrig dricker läsk eller öl som har pant så tänker jag inte på att de flaskorna finns. Det är alltså Erics fel igen. Allt är Erics fel.

RSS 0.91