Startsidan

Grattis till oss!

Idag har jag och Eric var tillsammans i fem år. Det känns som nyss vi blev tillsammans samtidigt som det känns som att vi har varit tillsammans hela livet. Vi började med distansförhållande eftersom han bodde i Stockholm och jag i Umeå men sen flyttade han till Umeå. Sedan vi flyttade ihop har vi varit ifrån varandra tre månader i sträck två gånger (när jag var i Tyskland) och fem månader i sträck en gång (när jag var i Tyskland andra gånger och Eric i Indien). Allt går bara man vill!

Vi är ett av de få paren som aldrig har gjort slut, typ alla jag känner har någon gång gjort slut för att sen bli tillsammans igen. Onödigt om man älskar varandra tycker jag. Det är bättre att prata direkt man är missnöjd, så gör vi, läs jag, och det fungerar så bra så.

Vi hade tänkt gå på restaurang idag och ha en romantisk kväll men så blir det inte för jag är fortfarande sjuk. Istället lagar vi, läs jag, kycklingsoppa här hemma. Men vad spelar det för roll? Allt blir vad man gör det till.

Vad vi har fått för gåvor? EN LÄGENHET! Alltså, vi har inte fått en lägenhet, vi har äntligen hittat en ny att hyra. Tänk vad livet är fantastiskt!

Kommentarer
Av: emma lindell/

- Det är ju huvudsaken! jag hitta äntligen en jag också idag, så är väldigt nöjd! :)

Av: - sara

SVAR: haha okej ;D men övning ger färdighet!

2011-11-12 @ 15:09:06
URL: http://sarabackman.blogg.se/
Av: lotta

congrats!

2011-11-12 @ 16:26:58
Av: Bettan

GRATTIS!! till lägenheten alltså, och till 5 år också iofs. men när blir det inflyttningsfest?? xoxo

2011-11-12 @ 16:28:31
URL: http://elisabethlundell.blogg.se/
Av: Linda

sv: gör det : den är verkligen bra:D

2011-11-12 @ 20:13:40
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback