Startsidan

Det blir nog en resa trots allt

I helgen ska mamma och pappa fara till farmor och farfar och jag sitter här och funderar på om jag ska följa med. Eric kan inte för han måste studera och det är ju tråkigt. Om jag följer med kan jag inte göra ett grupparbete i tyskan som jag hade velat göra bort. Inte för att jag ligger efter utan för att jag vill ligga långt före. Om jag följer med får jag kanske ro att skriva ett brev till Julia, skriva på boken och vila upp mig. Vi ska ta med internet fick jag veta och då är jag ju i alla fall inte helt borta. Nu ser fördelarna mycket bättre ut så jag får väl följa med då. Det finns ju massa släkt att hälsa på och massa kakor att äta.

Här är en bild på min syster som jag tog utanför farmor och farfars hus en gång. Ni ser ju vilken betongdjungel det är, mitt i storstaden.

Sist men inte minst, ett stort grattis till Erics mamma som fyller 50 år idag! Nu ska vi se om Eric kommer ihåg det.

Susanne, om du läser det här så gör det ingenting att du inte ringde tillbaka som du lovade. Jag vet att du alltid glömmer men jag har lix inte haft tid för dig. Vi hörs nästa vecka eller nåt.

Kommentarer
Av: Susanne

Tack Nina, jag glömnde det helt, tur att du känner mig så att du inte blir ledsen i ögat :p

2011-10-14 @ 11:22:39
Av: Haidi Jakobsson

Hejdär! hoppas du har en riktigt skojjjig fredag! hihi



Ta gärna inte detta som reklam, vill bara säga att jag säljer just nu bloggdesigner för 150kr, du bestämmer utseende själv! hihi kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback