Startsidan

Dove Nourishing Oil Care

Jag är ju en buzzador vilket betyder att jag får hem grejer som jag låter mina vänner prova och sen utvärderar jag det. Det är gratis och finns ingen hake. Vill du bli medlem så kan du bara lämna din mailadress och skriv arr du vill vara med så bjuder jag in dig och du får mer information.

Nu har jag fått testa Dove Nourishing Oil Care. Jag tror att det heter så i alla fall. Det är ett balsam för er som undrar. Jag brukar ju inte använda balsam för jag tycker inte att det gör någon speciell skillnad men nu ska jag nog börja med det. Jag har använt det här balsamet två eller tre gånger och jag märker en sjuk skillnad. Håret känns mjukt, lent och lätt. Jag kan nästan gå så långt och säga att jag kommer köpa det här när den här tar slut. Helst skulle jag vilja ta alla själv men det får jag ju inte tyvärr.

Buzzador - Dove nourishing oil care

Kommentarer
Av: thea

Jag måste använda balsam eller en inpackning så jag får kanske testa det där :)



Sv: Haha nej det kan vara riskabelt att ha fest hemma hos sig. Skulle aldrig ha det om det blev en jätte stor fest där en massa människor som man inte känner kommer.

Av: KeyYo- skall tas med en nypa salt!

DOOOOOVE! :D



- KeyYo - den annorlunda humorbloggen som tar fram många skratt och leenden! Ny videoblogg - galen zumbatränare - in och titta nu!

2012-02-05 @ 15:53:05
URL: http://keyyo.blogg.se/
Av: tova ♥

sv; haha jaha, försökte hitta en bild på hans skor men det finns ju ingenstans! x)

2012-02-05 @ 20:37:36
URL: http://nogvetdu.blogg.se/
Av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

haha ja man skulle gärna velat ha ta alla själv :P men jag har delat ut alla nu ^^



2012-02-15 @ 22:23:14
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback