Startsidan

Och nu.

Min blogg är inte lika stor som Niotillfem men jag ska skriva om precis samma sak. Eric har gjort slut. Han är inte kär i mig längre och jag kan inte förstå att det är sant. Vi har varit tillsammans i nästan sex år och det har varit de bästa åren i mitt liv. Jag mår fruktansvärt dåligt och allt känns meningslöst. Jag kan inte äta på morgnarna och jag gråter mig till sömns varje natt. Jag är förvånad över att jag har klarat av att gå till jobbet varje dag.

 

Eric är min bästa kompis och den som vet mest om mig och det hoppas jag han kommer fortsätta vara. Det är klart att det kommer vara jobbigt i början men jag får helt enkelt kämpa.

 

Något som också känns fruktansvärt är att jag med största sannolikhet aldrig kommer träffa Erics vänner och familj igen. Jag tycker så hemskt mycket om dem och det är jobbigt att inte "bara" drabbas av en förlust.

 

Varför jag skriver det här på bloggen är mest för att jag inte orkar prata med någon om det. Jag har berättat för några men nu orkar jag inte mer. Läs och skvallra ni, ring inte till mig.


Kommentarer
Av: Frida

Fy vad tungt för dig. Jag kan inte ens föreställa mig hur det ska kännas :/ Vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva, utom att jag är ledsen för din skull. Kram!!!

Av: Anna

Åh Nina. Det finns inget jag kan säga som får dig att må bättre. Men ta hand om dig nu! Kramar!

2012-07-09 @ 16:44:47
URL: http://heute.blogg.se
Av: Moa

Det kommer att kännas bättre snart. En sak som är säker är att man kommer över allt här i livet även om man inte tror det. Kram Moa

2012-07-10 @ 10:04:45
Av: LottaMu

Men finaNina; du är alltid välkommen. Inget är förlorat, bara annorlunda. Kramisar från Tjockhult

2012-07-10 @ 10:24:40
Av: Caroline

Vad tråkigt! :( hoppas du mår bättre snart..
Det är en bustier Jag har på mig så det är magen man ser haha :p

2012-07-10 @ 19:22:17
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se
Av: Hobbyfotografen

Hoppas du hade en bra dag! :)

2012-07-11 @ 00:47:28
URL: http://Http://bysaandra.webblogg.se
Av: Emelie

Tack för din kommentar, men det var hemskt tråkigt att höra du inte har kvar din kärlek. :( ... Jag vet inte vad jag ska skriva, mer än att jag hoppas att du omger dig av en massa fina vänner och låter tiden göra sitt. Efter regn kommer solsken! Kram!

2012-07-24 @ 21:22:33
URL: http://makrills.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback