Startsidan

Tur att jag är gjord av sten

Imorse när jag duschade passade jag på att fila fötterna. Jag har en fotfil av metall och jag filar ganska hårt. Rätt vad det var så slant jag och här ser ni resultatet.

Det ser ut som att det är min armbåge eller något men det är det inte, det är det där kycklinglåret vid tummen.

Naturligtvis hade han köpt choklad som förlåt

Tio minuter efter att jag hade tagit ut linserna och tagit på mig mjukiskläder igår kväll ringde mitt lille hjärtegull, som fick höra att han inte var något hjärtegull, och sa att han och två kompisar skulle komma och ha lan. Eftersom jag knappt var hemma i torsdags var det odiskat och dessutom möblerade vi ju om och det har vi inte fått ordning på än. Jag var på ett helvetes humör alltså. Nåja, jag hann städa klart så vi slapp skämmas över det men Eric får stå ut med att hans vänner tycker att han har en ful flickvän.

Idag vaknade jag sju och nu har jag haft en trevlig morgon i min ensamhet. Nu ska jag gå och hoppa i sängen så att Eric vaknar!

Mina nya glasögon

MEN GICK NI PÅ DEN LÄTTA? Det är ju Eric brillor som jag har tjuvat. Jag ser ju exakt ut som alla bloggerskor som har sånna där glasögon, ser ni inte ansiktsvinkeln och uttrycket, exakt likt! Hur som helst så var det himla svårt att fota för jag har ju linserna i och då blev jag nästan vindögd av hans styrka i glasen.

Dagens gissningstävling

Vems är vems och vem har spelat mest? Vadå "vems är vems" förresten, hör så konstigt det låter. Kan man verkligen säga så?
Svarta och vita fotbollsskor
Svarta och vita fotbollsskor

Suck...

- Hej då lille älskling, vi ses sen, jag älskar dig, hej då!
- Hjälp!
- Vad gör du?
- Jamen du kan ju inte komma sådär nära, jag blev ju jätterädd. Vad är klockan förresten?
- Halv sju, jag ska gå på jobbet nu.
- MEN VARFÖR VÄCKER DU MIG HALV SJU?
- Men Eric, det har jag ju gjort varje morgon i snart två månader, har du inte märkt det?
- Jaha, nej, jag vet inte.

Bilder kanske kommer senare när det är klart

Idag har vi möblerat om en del. Eftersom jag går och lägger mig så tidigt så kom vi, läs Eric, fram till att det är bättre om jag har min dator i sovrummet och Eric sin i vardagsrummet. Nu har jag en egen plats där jag ska ha musik- och fotohörna.

Ett bord ställde vi in i klädkammaren så nu har jag ett litet accessoarbord, tjusigt va?!


Det är jag som har lärt henne!

Tyska familjens katt har tydligen varit bortsprungen och som ni kan läsa i Lilltjejens inlägg så har den kommit hem igen. Jag gillar ju inte katter så jag skrev "synd". Då hettar det till vid Storpojkens dator för han kallar mig för arsle. Sist men inte minst ger Lilltjejen sin åsikt om mig, härliga tider!

Morgonsvullen

Här sitter jag och ser på Big Brother och det är ganska så jobbigt. Jag vill ju inte råka se vem som åker ut så jag måste vara väldigt noga med vilka bloggar jag läser och att inte läsa på Aftonbladet. När jag skulle gå in på Bigbrother.se var jag tvungen att kisa som på bilden så att jag inte skulle se vilken bild som har slocknat. Nåja, nu vet jag vem som åkte ut så nu kan jag relaxa. Eller nej, snart måste jag bege mig mot arbetet.

Här sitter jag i morgonrock

Det är så jobbigt med sommartid, man vet aldrig vad klockan är när man vaknar. Jag känner mig fortfarande ganska vissen men förhoppningsvis blir det bättre senare idag. Jag har ju en fotbollsträning att leda och dessutom en hög med läxor att göra. Snart ska jag gå in och hoppa lite i Erics säng så att han vaknar men först gör jag nog bort lite läxa, det är så lugnt och skönt nu och det är ju dumt att bryta den tystnaden.

Bra tyskaträning om inte annat

I senaste numret av Egoboost Magazine läste jag ett boktips som lät intressant. Det var boken Axolotl Roadkill av Helene Hegemann. Eftersom den är på tyska på originalspråket så vill jag naturligtvis läsa den på tyska. Tyvärr finns den inte på biblioteket så då köpte jag den, ynka 81 kronor kostar den i pocket på Adlibris. Bra köp av mig! Eller ja, jag vet ju inte om boken är bra än men det ska jag berätta senare.

Någon som vill spela fotboll senare i vår?

Ojsan, det var visst ingen skridskoplan, DET ÄR JU FÖR TUSINGEN EN KONSTGRÄSPLAN! Nu ska jag och Eric ut och lattja med bollen! Eller, jag ska lattja och Eric ska försöka att inte snubbla över sina fötter. Närå, han är så duktig så. Alltså, vi ska inte lattja nu, nu ska vi nämligen göra oss fina och umgås med vänner.
Konstgräsplan umeå

Har dock lite ont i halsen

Oj vilket fint väder vi har idag! Hela tio grader varmt och sol! Nästan så att man vill öppna fönstret.

Typiskt oss

Jag och Eric har ju åkt skridskor några gånger i vinter och då har vi oftast varit på en plan ganska nära oss. Man cyklar i kanske sju minuter och sen är man framme. Det är en väldigt dryg backe på hemvägen men det går ju inte att göra något åt.

Nyss tittade jag ut genom fönstret. Ser ni vad jag ser? Ishockeyplansskottare! Det kan ju inte vara möjligt. Dags att ta en promenad i området kanske.


1000 hade dock varit roligare

Har ni sett vilken jämn siffra jag lyckades få till när jag handlade förra veckan?! Jag måste bara påpeka att kryddmixen var till mor och far, jag köper inte sånt halvfabrikat.
Kvitto

Killar kan dock raka hela sina kroppar som straff

Här sitter jag och ser på Big Brother och nyss såg jag tre tjejer som rakade sina armar. Är det normalt? Jag har då aldrig gjort det och kommer aldrig att göra. Det har ju varit ett himla gap och skrik om den där tjejen som visade sina orakade armhålor i tv och det är ju töntigt. Gapet och skriket alltså, inte att hon inte rakar sig. Personligen blir jag så svettig om jag inte rakar mig i armhålorna så det är inget alternativ. Hur som helst, på armarna kan man väl ha hår? Sluta raka nu, det går bara längre och längre. Snart får man väl inte ens ha hår på huvudet!
Hår på arm

Allting är vitt vitt vitt

Imorse när jag cyklade till jobbet var det bart på marken nästan hela vägen. Härliga tider tänkte jag. När jag kom upp på avdelningen och tittade ut genom fönstret snöade det. Fy tusan också, jag som trodde våren var här för att stanna. Igår hade vi gräs på baksidan där Eric har skottat men nu är det vitt igen.
ful snö

Tröja som tröja tycker jag

I vår garderob har vi, läs jag, bland annat sorterat Erics t-shirtar i snygga t-shirtar och tränings-t-shirtar. Igår sorterade jag tvätten och Eric satt vid sin dator, inte helt närvarande i det vanliga livet.

-Eric, visst ska den här tröjan ligga bland tränings-t-shirtarna?
-Mmm...(han vänder på huvudet för att titta vilken tröja jag menar men hjärnan registrerar inte. Några sekunder senare har hjärnan kopplat och han skriker) NEJ MEN DET DÄR ÄR JU EN FRED PERRY-TRÖJA!

Hahaha, ni skulle ha sett paniken i hans ögon!
Mörkblå Fred Perry-tröja t-shirt

Mia Skäringer - Avig Maria

Om man har sett Mia Skäringers föreställning Dyngkåt och hur helig som helst behöver man inte läsa den här boken. Avig Maria är ganska ledsam men ändå ganska läsvärd.
Mia Skäringer - Avig Maria

Mitt fina ben

Jag fick ju typ tvåhundra kommentarer på förra inlägget om att ni ville se en bild på mitt knä så här kommer den! Jag spelar ju innebandy en gång i veckan och det syns tycker jag. Tack och lov känns det inte så mycket. Eller, inte för att det hade spelat någon roll, jag är ju en sten.

Dålig stil!

Fy tusan alltså! Här stiger man upp klockan fem för att hinna se gårdagens Big Brother-avsnitt innan jobbet och sen har de inte ens lagt upp det! Idag har jag dessutom innebandy så jag kan inte vara så trött som jag egentligen är. Efter den ska jag hem, duscha, äta och sova. Kul kväll.

Dagens sanning om alkohol

Är det bara jag som inte bryr mig om någon dricker alkohol. Nej, nu missförstod du mig! Jag menar att för mig spelar det ingen roll om en person har druckit eller inte, slåss man så slåss man, bråkar man så bråkar man. Skulle Eric slå mig eller kalla mig för fula saker och sen skylla på att han var full och kanske inte ens minns, ha ha, hej då Eric! Kan man inte bete sig som en vanlig människa ska man inte dricka alkohol, alls.

Och nej, det är inte därför jag inte dricker. Jag är bara för smart för att hälla i mig gift som jag dagen efter mår skitdåligt av.
Alkoholfritt Rosévin.

Morgon i Jenin av Susan Abulhawa

Jag har ju växt upp i en väldigt trygg miljö, tack och lov, så det är lite svårt att förstå den här boken. I början störde jag mig mycket på religionen, meningar som "jag var 14 år och giftasmogen" eller "jag tror det var Allah som straffade mig för att jag onanerade". Dumheter tycker jag. Hur som helst. Senare i boken glömde jag det och satt bara och gapade för att det var så hemskt. När man trodde att det inte kunde bli värre så blev det det, om och om igen. Det värsta är ju att de historiska händelserna är sanna. Läs den här boken, ni måste!
Morgon i Jenin av Susan Abulhawa

Annars får ni livmoderhalscancer

Idag var jag på mödravårdscentralen (oj vad spännande, vad kan jag ha gjort där?) och alla mammor som var där smekte sin mage. Gör alla gravida kvinnor det? Kommer jag också att göra det när jag blir gravid?

På tal om mödravårdscentralen så gör man ju ett cellprov när man är 23 år. Jag gjorde mitt i somras men har inte berättat om det. En barnmorska sticker in en jättestor tops i framstjärten och sen är det typ klart. Jag tyckte inte det var särskilt pinsamt men däremot kändes det äckligt. Nåja, det är bara att göra och har ni tur har ni inga cellförändringar. Och nej, det gör inte ont.

Det lönar sig att sitta vid datorn

Idag hämtade jag ut ett paket på posten och det här var vad jag fick, helt gratis! Jag är ju med i massa olika paneler på internet och då får man hem belöningar. Om du ber snällt kanske jag kan tipsa dig om någon bra.
kniv fiskars, spagettislev med rivjärn, obh nordica mini quick mini chopper

Stunder att ta vara på

Imorse vaknade jag halv åtta av mig själv och det var skönt. Jag har studerat och nyss åt jag en andra frukost bestående av digestivekex med ost och te. Solen lyste in genom fönstret och det var alldeles tyst. Härliga morgon! Boken ska jag berätta om senare när jag har läst ut den.
te, digestivekex med ost och en bok

Svarta ljuslyktor från Kosta Boda

De här tjusiga ljuslyktorna fick jag av morfar och Monica när jag fyllde år. Det är ju snart ett år sedan men jag har inte ställt fram dem förrän nu. Snygg förpackning hade de också.
svarta ljuslyktor från Kosta Boda Brick
svarta ljuslyktor från Kosta Boda Brick

Världens bästa pojkvän!

Alltså jag tar tillbaka allt dumt jag någonsin skrivit om Eric. Nu kom jag nyss hem från ett tufft innebandypass och en ännu tuffare cykeltur, dyngtrött och hungrig. Då har han lagat mat, dammsugit, plockat undan OCH KÖPT DAIM TILL MIG! Prisa gudarna!

Se bara så sliten jag ser ut!

Det snöade till och med lite

Idag när jag cyklade hem från jobbet tyckte jag för en stund att det var medvind. Ha ha...ha. Hur kunde jag tro det? Den dagen jag har medvind...

Något som är roligt med att jobba på sjukhuset är att alla som ska åka hem säger "Jag hoppas att vi aldrig träffas igen". En annan rolig sak är att jag går förbi förlossningen och där sitter det ofta nyblivna föräldrar med sina små bejbyssar. Idag såg jag ett par som hade fått bilder på barnet i magen och sen ringde de till farmodern och berättade. Härliga tider!

Watch it!

Hej alla vänner!

Idag ska ni bara se den här videon och gå in här och skriva under. Det är inga dumheter och ingen reklam och skit. Seså, gör en god gärning!


Gratis film

Idag kommer min lille älskling som har varit på skidsemester i USA hem. Innan dess ska jag fixa i ordning lite för jag vill ju att han ska komma hem till ett fantastiskt mysigt och hemtrevligt hem. Först ska jag dock hoppa in i duschen och skölja av mig jobbsvetten. Eller rättare sagt, cykelsvetten.

Igår började jag titta på Fucking Åmål på Youtube. Är det inte en fantastisk film? Dessutom älskar jag all nostalgi. Se den!


En av orsakerna till varför jag cyklar till jobbet?

insnöad busshållplats

Det var fantastiskt gott!

Igår var ju som sagt min väninna Elisabeth här. Vi slängde ihop en tacopaj och åt kakor. Trevlig kväll alltså. Idag ska jag studera tyska, det vore skönt att bli klar med alla veckans uppgifter men det tvivlar jag på att jag hinner.
Tacopaj

Det ordnar sig

Mamma hämtade mig på jobbet och så åkte vi och handlade. Nu har jag just kommit hem och tänkte att nu är det helg och jag kan bara vila. Ha ha, kul tänkt Nina. Jag råkade visst glömma att jag studerar tyska också. Bettan kommer ikväll så idag hinner jag nog inte göra så mycket. Nåja, det är ju i alla fall fint väder.

En outfit

Är det jag eller Mårran från Mumindalen? Nu är det dock plusgrader ute så jag har börjat ta regnjackan till jobbet. Har ni förresten sett vilken ful färg huset har? Tur att jag inte bor där.

RSS 0.91