Startsidan

Vilken överraskning!

Här sitter jag vid datorn och kikar runt. Rätt som det är tittar jag ut genom fönstret och vad tror ni jag ser? Det är ju småflickorna som jag tränar som spelar Skol-DM här utanför! Det syns inte så bra på bilden men de är där borta bakom skogen. Jag tror de vinner för de har gjort två mål vad jag har sett. Synd att vi inte tränar på den planen i vanliga fall, då hade jag sluppit cykla en dryg timme två tre gånger i veckan.

Naturligtvis vann jag över Bettan...och Susanne

Springningen i går gick ganska så bra. Tyvärr är jag ju uppfostrad med "kom igen nu, ett varv till" när man trodde att man var färdig på fotbollsträningarna så jag var inte så trött när jag gick i mål. Fikat som vi fick efteråt var himla gott och i det stora hela var det en trevlig kväll.

I dag känns kroppen lagom mör, precis som det ska vara. Man kan ju undra hur Susanne känner sig. Eller Bettan, som spydde för att hon var så trött.

Jag tänkte publicera en vacker bild på mig när jag springer men jag har kollat på både VK och VF men det fanns ingen bild på mig. Sorgligt men sant.

Det låter som att jag ska springa maraton.

Så här har jag känt mig hela dagen. Nu ska jag nämligen springa Blodomloppet. HAHAHA VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ? Eller ännu konstigare, vad har Susanne gett sig in på? Hehehe. Nåja, jag får väl se det som ett träningspass. Det är bara att hoppas på att kroppen håller.

Basilika och snobben

Har ni sett så underbaraclarigt jag har gjort det hemma? Somrigt och fint.
basilika i glas i fönster

Skönt med sommar

Eftersom det är mors dag i dag så passade jag på att ta en promenad med min mamma. Vi promenerade i nästan två timmar och förhoppningsvis har jag fått lite färg eftersom jag bara hade linne och shorts på mig. Nu är helgen slut och jag ska krypa ner i sängen. Tidigt kanske ni tycker men jag gillar att vara utvilad när jag stiger upp klockan fem.

Min tårta med recept

I dag hade jag ju kalas och till det bakade jag en tårta. Jag hittade ett recept som lät smaskigt i nyaste Egoboost Magazine så den gjorde jag. Det tog ganska lång tid men den var himla god. Hur den ser ut? Titta här nere. Jag vet inte vad som hände...
chokladtårta med hallon från Egoboost Magazine
chokladtårta med hallon från Egoboost Magazine
recept chokladtårta med hallon från egoboost magazine
recept chokladtårta med hallon från egoboost magazine

Hoppas det blir gott

I morgon ska jag ju ha kalas så i kväll bakar jag för fulla muggar. Naturligtvis kan jag inte berätta vad jag ska göra men jag kan avslöja att det stora mästerverket kommer att göras i morgon. Det kommer såklart bilder då. Jag hoppas bara att jag lyckas, det är inte helt enkelt.
kladdkaka i muffinsformar

Dagens viktiga dag

Härlig dag i dag va?! Det är 20 grader varmt ute och DET ÄR MIN FÖDELSEDAG! Jag har fullt upp i dag så jag ska fira på lördag istället men jag fick en chokladkaka  av mamma i dag som var så jävulskt god. Mjölkchoklad med citron och havssalt. Köp den!

Ikväll är det ju Loreen som ska glänsa och jag hoppas verkligen att det går alldeles fantastiskt.


Tips från Eric!

Eric är inte alltid så dum som man kan tro. Han har exempelvis lärt mig att man ska äta smörpopcorn med sked, det blir inte så kladdigt då.

Eric shoppar som aldrig förr

Eric shoppade ju lite för några dagar sedan och här ser ni vad han införskaffade. Eftersom jag älskar mycket kontrast i mina bilder och därför retuscherar dem ganska mycket så syns knappt den svarta skjortan. Eller alltså den syns ju men man ser inte att det är en skjorta. Jag ska skärpa mig. Det kostade i alla fall 150 kronor och den blåa tjocktröjan kostade 250 kronor. Båda kommer från H&M.
Svart slim fit-skjorta från H&M herr, blå tjocktröja H&M herr

Som ni ser behöver jag lite sol

Här sitter jag och solar med dörren på vid gavel och vad händer då? EN RÖKARÄCKELGRANNE STÄLLER SIG OCH RÖKER HÄR UTE!

Dagens lunch

I dag gjorde jag hemmagjorda hamburgare till lunch. Tyvärr gjorde jag inte bröden själv men det får väl bli nästa gång.
hemmagjord hamburgare

Allt påminner om Tyskland

I dag var vi på Kulturnatta som är en återkommande tillställning, eller "organiserad glädje" som tyska mamman skulle ha sagt, här i Umeå. Haha, hon är så rolig tycker jag! Nåja, det var i alla fall trevligt och mycket folk. Jag tror alla umebor befanns sig i centrum och det är inte varje dag det händer. Vi åt i alla fall årets första glass i solen och Eric shoppade lite. Nu ska jag kanske ta en varmdusch för trots att vi är i mitten av maj är det bara tio grader ute. När kommer sommaren?

Oj vad snabb jag kommer bli med mina nya kläder!

Den här tröjan hade jag på mig i går när jag var ute och sprang. Ärmarna är lite korta för min ståtliga kropp men det gör inte så mycket. 149 kronor kostade den i alla fall på Team Sportia. Som ni ser är den lite genomskinlig men det gör inte heller så mycket när man har Size Me-magrutor som jag.
vitröd blank underställströja från team sportia

Ugnspannkaka

Idag gjorde Eric ugnspannkaka och för att slippa diska en massa slängde han ner ingredienserna rätt i formen. Det gick faktiskt!

Fast nästa veckas födelsedag är ju viktigare

Fy tusan så skönt det ska bli med en ledig dag mitt i veckan, precis vad jag behöver! Dessutom fyller min syster år så jag ska kanske skriva grattis till henne på Facebook. Närå, jag ska ringa. Jag trodde jag skulle bli bjuden på kalas men så blir det inte, hon åker nämligen bort. Men vem bryr sig, jag kan ju baka själv. Dessutom slipper jag ge henne en present. Närå, jag ska nog skaka fram något. Några idéer?

Kissnissar

När jag och Eric åkte buss till fjällen förra månaden så hände en rätt så lattjo grej. Jag gick på toaletten och när jag var färdig skulle jag tvätta händerna. Jag tryckte på knappen men det lät bara en massa, inget vatten kom. Jag hittade våtservetter som jag torkade mig på och sen gick jag ut. Eftersom vi satt nära toaletten hörde vi hur det lät i vattengrejen när en annan tjej var där inne. Vad kul, sa jag, då kan vi höra om folk tänker tvätta händerna eller inte. Efter ett tag kom en kille och uträttade sina behov. Det lät ingenting, en äcklig kille alltså. Ingen kille försökte tvätta händerna men alla tjejer gjorde det. Män är äckliga! Och nej, de tog nog inte av våtservetterna för de var inte lätta att hitta.

Plus varm jacka, halsduk, mössa, vantar

En dag hade jag på mig de här kläderna. Det gick åt skogen att fota och efter typ två bilder dog kamerabatteriet så då gav jag upp. Nåja, Size Me-Nina har på sig följande.

Skjorta H&M
Leggings ICA Maxi
Shorts Gina Tricot
Kängor DNA
Armband Fashion Club
Säng och lådor från IKEA


Första kommunseriematchen

Idag hade småflickorna fotbollsmatch och naturligtvis vann de, det är ju jag som tränar dem. Här ser ni förresten den nya overallen. Rätt tjusig tycker jag.

Nu ska jag bygga ihop våran nya sänggavel trots att det är mansgöra. Man är ju lite händig av sig. He he...he.


Länge leve Size Me!

Jag fick inte hem månadens Egoboost Magazine så därför var jag tvungen att köpa den själv. Jag ska få ett extra nummer på min prenumeration så ni behöver inte vara oroliga. Kanske har någon stulit den ur brevlådan eller så har Posten slarvat bort den. Nåja, nu har jag den i alla fall och jag älskar den, den visar ju att jag kan äta godis och ändå vara glad. Härliga tider!

Världens bästa flickvän, hehehe

Jag såg fram emot en kväll i soffan med myskläder och lite snask. Eric skulle nämligen bort. Helt plötsligt ringde han och sa att han och sex vänner skulle komma hit. Kul. Nu känner jag att det är dags att sova men jag får väl försöka vara vaken någon timma till innan jag kan schasa iväg dem.

Döda alla som säljer raketer!

Jag hatar nyårsraketer! Om kommunen har ett litet fyrverkeri på nyårsafton som man kan titta på om man vill så får de väl ha det. I övrigt borde det dock förbjudas! När jag läste den här artikeln blev jag inte direkt mer positiv. Tänk på alla som skadar sig och alla djur som blir livrädda. Det värsta är nog föräldrar som låter sina ungar tända på. Jag blir så upprörd så det är lika bra att jag slutar här.

Springklädsel

Nejmen, är det inte en Size Me som ska ut och springa? Nejdå, det där var en tidig lördagsmorgon för några veckor sedan, idag ska jag ju till jobbet. Hur som helst så ville jag bara visa upp min nya springoutfit. Skorna köpte jag på Stadium för 499 kronor. Jag fick jävulskt bra hjälp av en grabb där! Kläderna köpte jag på Team Sportia för 299 kronor för båda. Notera att man ser trosorna. Nästa gång ska jag ta på mig ett par svarta hade jag tänkt.

Har ni sett rosen på bokhyllan förresten. Eric hatar den och därför kan jag inte låta bli att hänga upp den.

Ge blod - ge liv!

Idag lämnade jag och Susanne blod! Det ska du också göra så om du inte är blodgivare går du till en blodcentral i morgon och anmäler dig!

Jag har i alla fall någon att skratta åt

Nu känns det som att min blogg bara handlar om vad Eric säger på morgonen men det kanske inte gör så mycket. Det här hände i går. Till saken hör att jag hade pratat med honom om annat innan så jag var helt säker på att han var helvaken.

- Hej då lille älskling, då ses vi i kväll!
- Just ja, du ska bort.
- Nej, jag ska ingenstans.
- Nej just ja.
- Jag ska bara jobba, sen kommer jag hem.
- Just ja, det är vardag.

Han har verkligen ingen koll på någonting.

Shopping till Eric

I går var vi en snabbis på Dressmann och där införskaffade Eric det här. En chockrosarutig skjorta för 199 kronor, en svart tröja för 199 och en blå piké för 99. Tjusigt va?!
Snygga färgglada tröjor skjortor piké från Dressman

Något att fundera på

Jag sitter och jobbar med en tyskauppgift och då hittade jag det här på Google. Rätt kul tycker jag. VAD STÅR DET DÅ JÄVLA MALLGRODA? Jaja, jag ska berätta.

Vem har kommit på att man kan mjölka kor och vad ville han göra?

Fast oj, när jag tänker efter så suger ju kalvar på spenarna och får mjölk. Han kanske såg det. Men ja, det var ju kul så länge det varade.


Typiskt

Det är ju inte sant! Igår satt jag och skrev om våren och i dag snöar det. Eftersom fotbollslaget har cup idag UTOMHUS så ska tränarnina stå ute och frysa hela dagen. Jag vet inte om jag törs ta vinterjackan eftersom den blir förstörd om det börjar regna. Fan fan fan, det är allt jag har att säga i dag.

Hemavan och hamburgare

Nu när våren, förhoppningsvis, är här så passar det ju bra med lite bilder från när vi var i fjällen i påskas. Tänk så härligt vi hade det!
Hemavan, vinter, slalombacke, vackert
hamburgergrillning i fjällen, öppen eld, korv

Kul på jobbet

En dag på jobbet hörde jag en anhörig, man typ 70 år, som sa "är det din mobiltelefon som ligger här?" till sin dotter som var patient. Oj, tur att han upptäckte det, tänkte jag. Nej, det är inte min, sa dottern och fortsatte gå utan att titta på mobilen. Nedrans, tänkte jag, vems kan det vara då? Jag gick dit och såg FJÄRRKONTROLLEN TILL TVN, TYP 20 CENTIMETER LÅNG!

Äntligen!

Nu har våran säng kommit och den är nästan klar. Inatt ska vi sova i den för första gången och imorgon ska jag montera ihop lådorna och sänggaveln om jag hinner. Det kommer jag inte hinna så därför blir det på fredag. Jag ska visa hur tjusig den är sen när den är färdig. Det var ett helvete att köpa den men det kan jag berätta om senare. Nu har jag tysklektion!

Hur ofta är jag seriös?

Oj vad det hettade till i kommentarsfältet inatt! Härliga tider! Nu ska jag svara, folk är ju helt otroliga.

När jag var 16 år och vältränad utan en millimeter fett på kroppen tog mina lår i varandra, tyvärr beror det alltså inte på vikten. Jag tänkte mest att det vore najs att kunna springa utan hinder.
Nej nej, nu är du ute och cyklar. Rasism handlar om raser, inte om man röker eller inte. Jag är INTE rasist.

I övrigt, jag får väl hata vem jag vill och skriva om vad jag vill i MIN blogg? Jag får väl prata med vem jag vill? Eller? Skulle du prata med en person som just har rullat sig i bajs? De luktar också illa.

Du tycker att min blogg är bitter, det tycker inte jag. Jag tycker den är aslattjo. Jag berättar om det roligaste och tråkigaste som händer i livet, det är det som är intressant att läsa om. Vem vill läsa om att jag har lekt med Nisse och ätit glass och nu ska jag se tv hej då. Ingen.

En fin historia om min välgörenhet

I söndags när vi grillade konverserade jag med Erics vän. Jag frågade om han fortfarande röker (eftersom jag hatar rökare och inte skulle vilja stå och prata med honom en massa om han röker) och då frågade han om jag minns vad jag sa den där gången på Corona då han rökte. (Jag gör en ungefärlig konversation istället, det blir lättare att läsa)

- Något med cancer antar jag.
- Ja, precis! Det var du! Jag började snusa då för att sluta röka och sen efter två månader slutade jag snusa. Sedan en månad tillbaka dricker jag inte heller.
- Är det sant?
- Ja!

Då ville jag bara börja gråta av lycka. Tänk att mitt hostande och cancerpratande och nykterhet har gett resultat! Jag tror att det är lättare att ta steget mot ett nyktert liv om det finns någon i närheten som är nykterist. Här står jag som en klippa att luta sig mot, någon mer som behöver hjälp?

RSS 0.91