Startsidan

Händelserik dag

I dag tränade jag och hanen och det var kul. Vi lyfte en sån där skivstång, eller hanen hade vikter på också, och nu kan jag knappt röra armarna. Konstigt nog borde det vara bröstmusklerna som värker. Men ja, vem byr sig.
 
På jobbet började dagen med att jag såg ett lik på en bår under ett lakan. Nu har jag sett typ fyra stycken och jag vill kräkas och svimma och gråta fortfarande. Sen gick jag förbi en toalett på avdelningen och där satt en gubbe och  uträttade sina behov. Tack och lov skymde dörren könet och jag såg bara låret. Det blir ingen bild i dag, tack och lov.
 
MEN JUST JA! I dag träffade jag hanens pappa för första gången och det var ju kul. Hanen var jättenervös innan och blev förvånad över att jag var så lugn. Han kanske var rädd för att jag skulle skämma ut mig, det kan ju lätt bli så. Men jag lovar, jag öppnade munnen och var så trevlig så!
 
OCH JUST JA! Jag såg en bil från Landsberg am Lech, den tyska staden där jag har jobbat som au pair två gånger, här i Umeå. Så himla sjukt!

Schokocroissant

I dag köpte jag croissanter och nutella och åt. Susanne trodde det skulle vara äckligt men hon ändrade sig ganska snabbt. Nu håller jag på att kräkas så resten av nutellan ska jag skänka till hanen, han kan behöva några extra kilo nu när vi ska gymma tillsammans. Ja ni läste rätt, jag införskaffade ett gymkort i dag!
 

Dags att byta storlek?

Jag spänner ut magen allt jag kan så som ni kanske kan lista ut sitter inte jobbyxorna så bra.

Effektknäcke

Jag fick hem gratis knäckebröd eftersom jag är en så bra bloggerska och det var gott. Det smakade som Finncrisp faktiskt så om ni gillar det kan ni köpa det här och testa. Okej jag erkänner, jag ljög. Jag fick det via Smartson. Helt gratis, ingen hake typ, man måste bara snabbt blogga om det på deras sida. Nu skriver jag bara om det för att det var gott.
 

I dag har hanen skämt ut mig

Jag hade tänkt mig en lugn lördagsmorgon men det tänkte inte hanen. Klockan sju steg jag upp och begav mig till en träningsaffär där vi köade i två timmar för att komma först in. De 50 första som handlade för minst 300 fick nämligen en goodiebag. Jag skämdes eftersom det var rätt uppenbart att proteinpulvret inte var till mig. Naturligtvis var det dessutom banan i min bar men tack och lov ville hanen byta. T-shirten sa jag att jag ville ha medium på men de gav mig small ändå. Naturligtvis hade jag rätt. Men ja, vem bryr sig, jag ska ju bli fittare.

Ganska så bra böcker

Jag har läst Mr Alis äktenskapsbyrå och Kärlekens olika villkor av Farahad Zama och de var ganska så bra. Om det kommer en tredje bok sen är de väldigt bra men slutet nu känns inte helt hundra. Det är ganska irriterande att läsa om hur dömande indier är och hur viktigt det är vilken kast man tillhör. Samtidigt är det ju oerhört intressant.
 

Torka aldrig tårar utan handskar

Jag hörde mycket om den här serien på Twitter när den kom, kanske för att jag följer Jonas Gardell, men jag orkade inte se den. Sen läste jag en artikel på Aftonbladet om en kille som var tvungen att sluta träffa sin familj eftersom han var ett Jehovas Vittne och homosexuell. Det lät ju himla spännande och en av huvudpersonerna är som han så då var jag ju tvungen att titta. Det ska ni också! 
 

Gratis fika

I dag var jag på smink- och hudvårdsvisning och där bjöds det på fika. Då kommer ju jag springandes som ni vet.

Vad har jag gett mig in på?

Jag hoppas på mer godis än bus.

Åtta av låtarna är mina, gissa vilka

Inte visste jag att hanen lyssnar på Die Prinzen och Tooji i hemlighet. Hehe...he..he
 

Nu har mamma gått om mig, kul liv hon har då...

I dag har jag varit ute och sprungit. Jag har laddat ner, eller vad det kallas, den där appen RunKeeper så nu vet jag exakt hur bra jag är. I dag var jag dock inte så bra för jag turfade samtidigt så jag stannade ju lite då och då. Men ja, vem bryr sig, jag sprang ju i alla fall. HAR DU GJORT DET I DAG?
 
webcam snapshot 

Om ni vet vad han kallar sig alltså

Som ni kan se på översta bilden är mamma (fyndigt namn hon tog) nära att gå om mig. Förmodligen kommer hon snart göra  det eftersom pappa hetsar om att hon, och jag, ska ut och ta zoner. Tack och lov träffar jag honom inte så ofta så jag slipper cykla mer än till och från jobbet. Men ja, på andra bilden kan ni hitta hanen.
 
 

Tack Sanna på Egoboost Magazine!

Jag har varit jävulskt irriterad på att jag alltid har fått Egoboost Magazine hundra år efter att tidningen har kommit i butiken. Förra månaden var inget undantag och i går beklagade jag mig på Facebook och I DAG kom tidningen i brevlådan. Nu är jag inte irriterad längre. Speciellt inte eftersom de skrev att de har avslutat samarbetet med prenservice. 
 
 

Godaste godiset?

Hej alla vänner!
 
I dag tyckte hanen att jag skulle ha en liten röstning här i bloggen. Vems godis är godast? Min påse är överst och hanens nederst.
 

En till häst

HAHA MEN GICK NI PÅ DEN LÄTTA? Det är ju samma häst ser ni väl?!
 

Bild på häst i lerig hage

Jag och Bettan besökte Susanne på landet i dag. Tyvärr var det lite mörkt ute, vilket inte syns på bilden, så jag kunde inte använda något annat objektiv. Tråkigt. Nåja, hästen stod stilla ett tag i alla fall så en skarp bild blev det.
 

Hon tog inte med fika som hon lovat, dålig stil

Jag och Bettan skriver ju en bok tillsammans, det har jag nämnt tidigare, och i dag träffades vi för att gå igenom den. Den är inte klar om ni trodde det. Vi har kört fast lite men nu hoppas jag att vi kommer igång igen. Det är en ungdomsroman men mer än så vill jag inte berätta så det är inte lönt att ni frågar. Har ni däremot något roligt/pinsamt från högstadiet att berätta får ni gärna dela med er av det.
 

Dagens middag

Jag tror bestämt att hanen har börjat äta LCHF, se bara vad han äter till middag. Lite mer fett därtill så kanske han kan bli lika smal och vältränad som jag. I går cyklade jag, eller han om det ska vara så noga, lite. FEM MIL! Man kan ju tro att han inte har något liv.
 

Vad är Turf?

Jag trodde att google fanns även i inlandet men det gör det alltså inte. Därför ska jag nu berätta lite snabbt vad Turf är. För att spela måste man ha en androidtelefon med gratis internet, annars blir det nog dyrt. Sen laddar man ner appen Turf, busenkelt, till och med jag klarade av det helt själv. Sen gäller det att ta zoner, för varje zon får man poäng och dessutom får man extra poäng om man lyckas ha kvar zonen. Alltså nya poäng varje timme ingen annan har snott zonen. När man har tagit en zon, man måste ta sig till zonen fysiskt så att gpsen känner att man är där, är den blockerad upp till 30 minuter beroende på vilken nivå man ligger på. Då kan alltså ingen annan ta den.
 
Här är en länk till min sida. Där kan man se vilka zoner som är mina just nu och hur mycket poäng jag har och sånt. Om jag är ute och turfar just när du tittar kan du se exakt hur jag rör mig genom staden. Det är lite läskigt tycker jag så jag brukar stänga av gpsen mellan zonerna. Då syns jag bara just när jag tar zonerna.
 
Turf finns i massa olika städer och man kan föreslå nya zoner. Börja turfa nu och få massa vardagsmotion! Och just ja, alla poäng nollställs när det blir en ny månad. FATTAR NI ELLER?
 
Så här kan det se ut när jag är ute och turfar. De gröna zonerna är mina. HAHA MEN GICK NI PÅ DEN LÄTTA?! Det är ju naturligtvis hanens.

Man vill ju inte att han ska behöva skämmas

I morgon ska jag troligen på en middag hemma hos hanens vänner och eftersom jag aldrig har träffat dem förut vill jag göra mig till. Därför införskaffade jag en ny tröja i dag, 100 kronorH&M, och dessutom ett par likadana jeans som jag köpte ganska nyss. Man måste ju passa på när man hittar något man gillar.
 
När jag träffade några andra av hans vänner stod jag bara tyst och smilade lite, HAHA SÅ TYPISKT PINSAMT AV MIG!
 

Oj vad jag turfar!

Vad gör man inte för sin partner? Jag tar hans intressen på största allvar och i dag for jag och pappa långt ut i skogen och tog en neutral zon. Sen tog jag en annan zon mitt framför näsan på en annan gubbe. Fast ärligt talat tror jag att pappa är mer beroende av spelet än jag.
 

Turfnina

Hej alla vänner!
 
Jag har ju varit insatt i Turf ganska länge eftersom hanen är proffs. I dag tog jag och skaffade ett eget konto på MIN NYA TELEFON MED INTERNET! Jag har bara tagit tre zoner än så länge och jag kommer troligtvis inte vara så himla aktiv sen heller. Men ja, kanske blir jag lite fittare.
 

- Nej, det är biff.

I lördags fick jag världens huvudvärk, konstigt nog mitt i Ladies Night (trots att jag hade öronproppar), och nu känner jag mig himla vissen. Jag vaknade med ont i halsen och alldeles snart tänkte jag krypa ner i sängen. Kul väder förresten, när ska det sluta regna?
 
Hört på jobbet i dag.
 
- Det där Biff Stroganoff, är det korv?
 

Ladies Night Sundsvall

 Ja ni ser ju vilka pinsamheter jag har utsatt mig för. Mamma ville så gärna gå så jag följde med. Jag föredrar ju att sitta ner och titta men tanterna stod upp och klappade och för att se var jag också tvungen att stå. Klappa däremot, där går min gräns. De som var där var Magnus Uggla, Martin Stenmarck, Andreas Johnson, Hasse Brontén och Anders Timell.
 

I Sundsvall

I dag har vi varit på IKEA och naturligtvis passade vi på att äta. Nu ska vi vila på hotellet och i kväll inträffar det pinsamma som jag kanske inte kommer berätta om.Spännande va?!

Kolla vad jag har fått då! Jag ska visa lite senare.
 

Vad som händer och sker

I helgen händer det något spännande men det ska jag berätta om på söndag om jag inte skäms ihjäl innan dess. I går spelade jag och några ni inte bryr er om fotbollsmatch, korpen med damer för en gångs skull. Behöver jag berätta att det gick åt helvete? Brukar ju göra det när man inte sköter sin träning. Snart ska jag köpa gymkort, snart. Jag fick ett hårt skott från en meters avstånd i huvudet men tack och lov hittade tjejen av rätt i pannan så det blev som en nick. Trots det svartnade det för ögonen och när jag kunde se igen var jag 30 centimeter från marken.
 
Ja, vem bryr sig. Nu ska jag äta en vegetarisk hamburgare. Hej då!
 
NEJ JUST JA! Om det finns någon tjej i Umeå som vill spela korpenfotboll nästa sommar så säg till! Man kan aldrig börja för tidigt. Enda kravet är att man är lattjo.

Ny handväska

Jag har letat efter en tjusig väska ganska länge men jag är ju lite kräsen så jag har inte köpt någon. I går hittade jag en lagom stor väska med bra fack för 300 kronorLindex.
 

Tack för det 2

Butiksbiträdet - En nyare modell av de där byxorna finns där borta.
Jag - Jaha, vad är skillnaden?
Butiksbiträdet - Det är mest att de finns i fler mindre storlekar.
Jag - Hehe, ser jag ut att behöva mindre storlekar? 
Butiksbiträdet - Ja.
 
Hon kan inte ha hört vad jag sa. Jag har velat ha de här svarta jeansen med hög midja aslänge, cirka tre dagar, och i går hittade jag dem äntligen i en butik! 400 kronorH&M.
 

Laura - Flickan från havet av Carolina Gynning

Jag har läst Laura - Flickan från havet av Carolina Gynning och den var faktiskt riktigt bra. Jag hoppas  verkligen att det kommer en uppföljare! Det enda dåliga var att det ibland kändes som skryt, som att Carolina vill berätta om alla platser hon varit på och alla människor hon träffat. Det räckte väl med de där böckerna om henne själv som för övrigt är de enda böckerna som hamnat i kategorin otips.
 

Tack för det!

I går åt vi surströmming hos mor och far, eller ja, vi och vi, jag åt bara en tugga, och till efterrätt blev det chokladmousse med grädde och hallon. Hanen orkade inte äta upp sin portion och mamma ställde in den i kylen. GISSA VEM SOM HITTADE DEN NU?! Först till kvarn får först mala...
 
 
 

Kabelstickat

Hej alla vänner!
 
Jag fryser ganska lätt och har insett att jag knappt äger någon tjusig tjocktröja så därför införskaffade jag två stycken för några dagar sedan. Den mörkblåa kostade 200 kronor och den jävulskt blåa kostade 150 kronor. Båda kommer från H&M.
 

RSS 0.91