Startsidan

Händelserik dag

I dag tränade jag och hanen och det var kul. Vi lyfte en sån där skivstång, eller hanen hade vikter på också, och nu kan jag knappt röra armarna. Konstigt nog borde det vara bröstmusklerna som värker. Men ja, vem byr sig.
 
På jobbet började dagen med att jag såg ett lik på en bår under ett lakan. Nu har jag sett typ fyra stycken och jag vill kräkas och svimma och gråta fortfarande. Sen gick jag förbi en toalett på avdelningen och där satt en gubbe och  uträttade sina behov. Tack och lov skymde dörren könet och jag såg bara låret. Det blir ingen bild i dag, tack och lov.
 
MEN JUST JA! I dag träffade jag hanens pappa för första gången och det var ju kul. Hanen var jättenervös innan och blev förvånad över att jag var så lugn. Han kanske var rädd för att jag skulle skämma ut mig, det kan ju lätt bli så. Men jag lovar, jag öppnade munnen och var så trevlig så!
 
OCH JUST JA! Jag såg en bil från Landsberg am Lech, den tyska staden där jag har jobbat som au pair två gånger, här i Umeå. Så himla sjukt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback