Startsidan

Det är en dag i morgon också

Så himla skönt med en ledig dag mitt i veckan! Nu ska jag och hanen snart bege oss hem till hans fader där vi kommer bjudas på en fantastisk måltid, antar jag. Jag ska bara göra mig "fin" först.
 
I dag fick jag ett trevligt brev med posten, det var ICA som ville gratulera på födelsedagen. Synd bara att det är drygt tre veckor kvar. Men ja, vem bryr sig.
 
Och just ja, på tal om valborg. Glöm inte att titta på den här bilden och tänka efter.
 

Typ snart sommarlov

Jag är färdig med ryskauppgiften som ska in i morgon och som för övrigt har tyngt mig oerhört!!! I och för sig har jag ju inte fått godkänt på den än men vem bryr sig. GISSA VAD JAG SKA GÖRA NU MED GOTT SAMVETE?! Det börjar på godis och slutar på en liten liten smäll bara.
 
Förresten, det här med att Blondinbella är gravid. Jag som tyckte att jag och hanen var rätt snabba med att bli tillsammans och flytta ihop men vi är ju hästlängder ifrån dem. Herregusis. Men ja, kul för dem och hoppas Isabella blir en påskkärringsmamma och inte en stereotypisk fjant.
 

Glömde fota den asgoda tårtan

Oj vad jag ska straffa hanens vänner som gjorde att han och sen jag började spela Candy Crush. Jag kommer få ont i nacken på grund av hållningen. I övrigt har jag handlat, lagat massa mat, födelsedagsfikat och studerat i dag. Hanen turfade i fem timmar så det var lugnt och skönt här i hushållet.
 

Vad jag har gjort i dag?

Tyvärr inte så mycket mer än det här.
 

Fest med jobbet

I kväll hade vi fest med jobbet. Eller ja, många är kvar fortfarande men jag gillar ju inte alkohol och discodans så därför åkte jag hem. Förrätten var asgod men varmrätten var tyvärr inte så mycket att hänga i julgranen. Om ni undrar. Vårt lag vann förresten en musiktävling, inte så otippat kanske, så vi vann tolv påsar med godis, inte fy skam!








Grillat!

I dag lämnade jag och Bettan blod efter jobbet, trevligt som vanligt. Sen hade jag träning med barnen och efter den besökte jag hanens vänner och åt lite god mat. Fast jag vill inte vara vän med dem, inte än i alla fall för då måste jag gå på ett dildoparty och det vill jag inte.
 

Önskelista

Om en månad fyller jag 25 år och det är ju typ jämnt så då borde jag få massa presenter även fast jag är gammal. Här kommer min önskelista.

Canon EOS 5d mark II
En gitarr
Nya kunder till min aloe vera-försäljning
En fotboll
Presentkort på Ikea
Hantlar typ åtta kilo
Dyra chokladpraliner
En reflexskärm med guld
Ben & Jerry Chocolate Fudge Brownie
Sällskapsspel, gärna med frågor

Godnatt

Se så sent jag är uppe! Jag kom just hem från en fotbollsmatch och nu har jag duschat. Äntligen ligger jag i sängen och ska få sova. Jag tror det blir sovmorgon till sex i morgon.




Svårt att få fingrarna ur arslet kanske

Våra grannar har haft sina persienner så här sedan vi flyttade in. Snart två månader alltså. 
 

Rörd till tårar

I dag hade barnen som jag tränar fotbollsmatch och i början såg det himla bra ut. Min gudsyster gjorde ett fantastiskt mål så jag fick tårar i ögonen.
 
GISSA VAD VI SKA ÄTA TILL MIDDAG DÅ?! KYCKLINGTACOS!!!
 

Sen sen sen, jag hade lika gärna kunnat skriva en lista

I dag har jag och hanen haft en fantastisk dag! Vi började med att äta frukost tillsammans och sen for jag ut och sprang, hanen ville inte följa med eftersom han tatuerade sig i går. Det var dock bra för då hann han diska och dammsuga. Efter en härlig dusch, jag hade visst inte duschat sen i tisdags, begav vi oss till hanens nye brorson. Tänk att det finns så små barn! Sen käkade vi en fantastisk lunch på Mhenam, som jag för övrigt alltid har kallat Mehnang. Ni ser ju så gott det ser ut! Sen åkte vi till hanens gudson och fikade, hans moder hade bakat himla goda kakor. Som den fotograf jag är glömde jag ta kort. Sen tankade vi och handlade och nu tvättar vi. Oj vad vi har varit produktiva!
 

Suck

Jag och hanen loggade in på Badoo för att skratta åt alla knäppgökar som finns där och nu dagarna efter bombarderas jag med mail om att killar vill träffa mig och liknande dumheter. Jag har ju för guds skull gjort klart för folk vad jag söker efter med ett enda ord, schas!
 

Är barn med stora tänder och öron påskharar?

I dag har jag mått illa och tyvärr var jag tvungen att stå över dagens fotbollsträning. Jävligt ledsamt eftersom det är veckans roligaste händelse.
 
I övrigt tycker jag att det är intressant hur mycket Blondinbella kan diskutera om genus när hon inte har en aning om vad det handlar om. Tack och lov har hon tusentals läsare som är pålästa och kan upplysa henne och alla andra som inte förstår. Dagens bästa kommentar kom från Anna. För att förstå exakt bör man läsa inlägget Påskkärring året runt.
 

I söndags

Jag kände mig snygg i löparbyxor och finskor.  Jag blev trött på att plugga ryska så jag for och tränade. Och efter det åt jag middag på Allstar med mina bästa vänner.

Dåligt väder dessutom

Nu är jag på ett himla dåligt humör, förmodligen för att jag inte har ätit middag än. Vi var och firade min väninna Susanne som fyller hela 25 år i dag, tänk vad gammal hon börjar bli. Det var trevligt men nu har jag mycket att göra och när internet inte fungerar som det ska håller jag på att brinna upp. Dessutom ska jag duscha och helst skulle jag vilja krypa ner i sängen om en halvtimme. 

Stål av Silvia Avallone

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om den här boken, det hände typ ingenting i den. Visst, den gav mig lite information om Italien som inte var så trevlig men i övrigt lämnade den mig oberörd.
 
 

Fortfarande snorig

Nu har jag precis skickat mitt hjärta på jobbet så jag ska försöka somna om. Är det inte typiskt att nu när jag får sova hur länge jag vill är jag pigg som en mört?Sitting on the bus like a swede.

Jag och min syster

Jag har haft ont i halsen och känt mig hängig de senaste dagarna så i morse sov jag ut ordentligt. Om ni undrar. Jag var och fikade med familjen på Nybro Konditori på Teg i dag och det var trevligt. Rätt billigt också om ni undrar. Som ni ser ser jag lite vissen ut. Nu är vi bortbjudna på middag, adjö!
 

Spelkväll

I kväll har vi trevligt tillsammans med hanens trevliga vänner. Vi spelar trevliga spel och har trevligt. Som vanligt vinner jag, trevligt!

Tänkvärt

Det här klottret hittade jag i dag på en toalett på min gamla högstadieskola. Vad jag gjorde där? Kissade såklart!
 

Mot alla odds

Förra året tittade jag på Mot alla odds och det var rätt bra. I dag såg jag att det har kommit en ny säsong så det tänkte jag titta på även fast jag kanske inte har tid. MEN, då såg jag att det finns ett program som heter Mot alla odds - ett år senare så då tittade jag på det istället.Fy så sorgligt! Jag visste att Madelene har dött men det var ändå hemskt att se.

Han vet hur jag ska tas

Min pojkvän är inte bara jävligt snygg, han är snäll också! Se bara vad jag hittade på min dator i morse.

Pilutta er!

Vilken härlig dag! Först åt vi en härlig grötfrukost och sen skjutsade hanen mig till jobbet så jag slapp komma fram svettig. På jobbet var det fullt upp så dagen gick fort. Jag promenerade hem och fick ta av mig pannbandet och vantarna och knäppa upp jackan för att det var så varmt! Härliga tider!
 
Nu har jag betalat lite räkningar och tänkte studera lite innan det är dags att börja med maten. Kanske inte lika härliga tider men eftersom vi gjorde en jävligt najs sak i går så är jag glad ändå. Jag kanske ska vänta med att berätta vad det var, kanske inte ens Bettan och Susanne ska få veta. Åh så skojigt, så får det bli.
 

Allting är vitt vitt vitt

I går hade jag och hanen tänkt få fingrarna ur arslet och plantera lite örter på balkongen. Som tur var sitter fingrarna kvar för i dag hittade jag två decimeter snö på bilen. //gröna_fingrar_88
 
 

Och lite nyttigare än annat fredagsmys

I går blev vi sugna på fruktsallad så jag slängde ihop äpplen, kiwi, vindruvor och mango och sen toppade vi det hela med lite, okej mycket, vaniljyoghurt. Fy tusan så gott det var! Äpplena tog tyvärr slut men resten får nog bli snacks i kväll igen.
 

Ur min telefon

Det ena tråkigare än det andra.
 
 

Gärna lite rättstavning också...hehe...he...he

Jag tycker det är så jävla äckligt när trettonåringar (med platta magar, vilket i och för sig är helt orelevant) pratar om att få en snygg mage till sommaren. DE ÄR BARN! Alla "perfekta" modeller, mammor som bantar och opererade kändisar ställer till det för alla bräckliga unga tjejer. In med bildanalysering, genusvetenskap och övningar i självkänsla i grundskolan!

Hanen tyckte det var ok, bra, jag fick nästan allt

Jag fick ett paket chokladmousse via Smartson och det var gott. Jag älskar ju det mesta med choklad och eftersom jag inte iddes göra som man skulle så blev det som en blandning av chokladglass och chokladmousse, fantastiskt! Egentligen skulle man he det i portionsformar och ha det i kylen i två timmar men det hann vi inte med så jag vispade ihop det och ställde inte hela bunken i frysen en stund.
 

Ganska skönt med paus

Nu är vi hemma från fjällen och på grund av obefintlig täckning så har ni sluppit blogginlägg. Här kommer några mobilbilder, naturligtvis glömde jag kameran. Dagens aprilskämt?

RSS 0.91