Startsidan

Det verkar som att min syster var viktigast för mig...

1. Jag och min syster larvar oss.
2. Jag och min syster larvar oss.
3. Jag försöker köra i kapp min syster.
 
 
 
 

Upp som en sol och ner som en pannkaka

Här sitter jag och skrattar i min ensamhet. Jag har nyss skickat ett roligt sms till Susanne och det ska bli kul att se om hon förstår att jag driver med henne eller om hon tror att jag är seriös. 
 
Nu svarade hon och det blev inte så himla roligt... Men ja, hon har hela tiden kallat våra pojkvänner och de andra männen som ska komma på nyår för grabbarna, "grabbarna ska basta", och därför överanvänder jag det. Ischokladen tyckte hon var det äckligaste hon ätit. Det hade varit roligare om vi inte var så nära vänner för då hade hon kanske sagt ja bara för att vara trevlig.
 
 

Frukosttips

I går hade vi inget smör hemma när jag skulle äta frukost så då tänkte jag testa en ny sak. Jag har sett på bloggar att folk äter hårdbröd med avokado och kryddor så jag tänkte testa. Jag strösslade på citronpeppar och örtsalt OCH DET BLEV SÅ HIMLA GOTT! Jag åt det i dag med och jag håller mig mätt väldigt länge. Jag drack blåbärste till och det passade ypperligt.
 
 

Fröken Frimans krig

Jag har sett Fröken Frimans krig och det ska du också göra. För att förstå feminism kan det vara bra att ha lite bakgrundsinformation och det får en i den här serien. Dessutom är det lite roligt också. Seså, nu har du något att göra i kväll!
 
Fröken Frimans bror - "Det här var fars beslut, det var inte mitt."
Fröken Friman - "Och du protesterade förstås högljutt kan jag tänka mig."
 
Precis så är det nu med vita kränkta män "men jag har aldrig våldtagit eller slagit någon kvinna, buhu (men jag säger aldrig ifrån om någon drar våldtäkts-/misshandelsskämt)".
 
Jaha, du fattar inte? Ett exempel är "Chris Brown's Greatest Hits".
 
 

Kakorna var inte heller fy skam

I går var jag och hanen och firade lite jul med hans familj. Jag fick ett par snajsiga långkalsonger som jag ska testa direkt efter att jag har skrivit klart det här, hade visst glömt bort dem. Inte så konstigt kanske när det är FUCKING PLUSGRADER UTE! Skitväder. Hur som helst så hade de gjort fantastiskt god mat, speciellt julskinkan vilket är lite konstigt eftersom jag inte gillar det. Som grädde på moset fick jag med mig en matlåda till dagens jobb så nu vill jag inte se julmat på ett år ungefär.
 
På tal om jobbet så var det roligt i dag för jag fick lära mig lite nya läkarsekreterargrejer som jag ska få lära mig på praktiken efter lovet. Roligt i dag men desto tråkigare sedan när jag kommer somna av repetitionen.
 
 

Jobbigt att ligga på topp

Jag har kommit så långt i Candy Crush att jag inte kan spela på mobilen längre. För ett tag sedan upptäckte jag dock att det finns en nattvärld som går att spela på mobilen så nu blir inte fikarasterna på jobbet så tråkiga längre.




Inget att leka med dock

Jaha, då var julen över för den här gången och det är ju lite tråkigt. Jag fick i alla fall bra julklappar och inget krafs, fast tyvärr inga grammatikböcker. I morgon ska vi fira lite mer så jag kan ju låtsas att det är julafton då med. Tyvärr regnade snön bort i går så vi lät bli att titta ut genom fönstren.
 
Mamma hade gjort massa julgodis och de där vita till vänster är så sjukt goda! Det är mintpraliner som jag kommer göra några kilo av framöver.
 

Årets bästa julklapp

Anna tyckte att vi skulle måla av Urax (vila i frid) och ge bilden till mor och far i julklapp men eftersom vi inte kan måla tyckte jag det var en dum idé. Vi gjorde det ändå eftersom Anna tjatade och kors in the take men det blev jättebra, det är till och med likt! Den ser bättre ut i verkligheten. Nu längtar vi bara tills de får öppna den.




Tänk en extra gång

Jag tänkte på det här med vit jul, att inte dricka alkohol under juldagarna. För mig är det ju en självklarhet eftersom jag är nykterist men jag hoppas att andra som inte är det struntar i alkoholen, SPECIELLT ni som ska umgås med barn. Mina föräldrar har ALDRIG blivit arga eller våldsamma när de har druckit och de har heller inte blivit överdrivet fulla, det är viktigt att poängtera. Trots det har jag känt mig obekväm när de har druckit alkohol. Varför? De, och typ alla andra vuxna, tror inte att det märks men barn märker att de är lite annorlunda, de skrattar lite för mycket åt lite för konstiga saker, de kramas lite för hårt, de luktar lite konstigt. För många barn gör det inte så mycket, de kanske till och med tycker det är roligt, men jag tyckte inte alls om det. Det är samma sak nu när människor jag älskar blir lite annorlunda, det behöver inte alls vara på ett våldsamt sätt, jag vill helst inte träffa dem.
 
En gång stukade jag dessutom foten på julaftonskvällen och då hade det ju varit smidigt om någon hade kunnat skjutsa mig till akuten. En granne var dock nykter så jag slapp dö av skranstukning.
 
Så ja, jag hoppas att jag är nykterist resten av livet och om jag inte är det hoppas jag att jag inte kommer dricka när barn är närvarande. Försök tänka så ni också. Just nu rör det sig bara om några dagar.

Jag börjar längta!

Nu börjar julkänslan infinna sig för nu har jag firat lite flera dagar i rad. I dag är det lilla julafton och lutfisk men jag är för gammal så jag får inga julklappar. Men vem bryr sig, jag ska i alla fall ge bort en vettig bok.




Julmys med vänner

I dag var jag med Susanne hemma hos Bettan och hade julmys. Det var himla mysigt tyckte jag men Susanne tyckte snarare att det var trevligt. Jag hade med mig lite för små kläder som jag ville bli av med men tyvärr är jag för stor så jag kunde inte få några kläder av dem. Vi spelade Alfapet och ni kan ju få gissa vem som vann. HAHAHA så rolig jag är som frågar om självklara saker, naturligtvis vann jag.
 
 

Julfest

Jag är på julfest och se vad jag vann i julklappspelet! Boken verkar dock läskig så den får jag läsa på dagtid när hanen är hemma.




Jag slår in mitt finaste

Med Ernst som inspiration slår jag in lite julklappar. Jag börjar känna mig lite stressad nu eftersom julklappen jag skulle fixa i dag hade fel färg så den var inte aktuell. Bara att ge sig ut på stan i julstressen igen.




Gå på Mhenam i stället

I dag fixade vi de sista julklapparna utom en och den ska jag nog ta hand om i morgon. Det är så svårt att köpa presenter till dem som redan har allt, speciellt snälla barn...
 
Vi käkade middag på Eastern Palace med mamma och min syster och det var rätt gott men alldeles för dyrt. I morgon har jag det sista provet och sen är det jullov!!! I och för sig så ska jag ju jobba och dessutom har vi läxor men sådant kan en ju inte fokusera på om en vill vara lycklig.
 
 

Vad säger dina fördomar? Var det en tjej eller en kille?

I dag när jag kom hem från praktiken, som för övrigt har varit jätterolig den här veckan eftersom jag fick testa nya saker och hade trevligt sällskap, så såg jag och hanen på julkalendern och sen råkade vi somna i soffan. När jag vaknade frös jag så jag tog en varmdusch, ibland saknar jag att ha badkar.
 
I går när jag cyklade till praktiken såg jag en ungdom som spydde i vägkanten. Det stod en bil bredvid och det såg ut som en taxi så jag funderade på vem tusan som skulle hem från en fest tidigt en måndagsmorgon. När jag kom närmare såg jag att bilen var en körskolebil. Stackarn.

Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag av Sara Ohlsson

Den här boken är lättsam men lite ledsam. Är en kanske i 15-årsåldern är den säkert passande. Rätt bra budskap till unga tjejer tror jag. I slutet alltså, inte resten.
 
 

Det lär vara slut i morgon

I dag körde jag mitt fjärde pass pilates och kanske har jag blivit lite smidigare och starkare och kanske inte. Nu jämnar jag i alla fall upp med lite julgodis som jag slängde ihop tidigare i dag, rocky road!
 
 

Snart är den en kalvsylta

I dag var jag med mamma och pappa på Forslundas julmarknad. Det var trevligt men jag köpte ingenting. Det fanns massa djur som en kunde klappa men jag gillar inte djur så jag fotade bara när mamma klappade. Som ni ser hetsar hon inte fram till kalven utan den fick komma fram om den vågade vilket den vågade efter ett tag.
 
 
 

Han levererar som vanligt

I dag var min syster här och vi gjorde en grej som jag tyvärr inte kan visa. Jag skulle gärna vilja men kanske om ungefär elva dagar kan jag visa. Nu har jag lust att gå och baka lite julgodis men jag måste stiga upp i tid i morgon så det skippar jag. I ställelt ska jag nog krypa ner i sängen och läsa lite inför terminens sista prov. Eller ja, om jag inte räknar med tyskan.
 
Men vem bryr sig? Har ni sett den här parodin på idolvinnarlåten?
 

När kommer Vitalis Schokomüsli klassisch?

Förra veckan öppnade ju Lidl här i Umeå och som den tysklandsälskare jag är har jag varit där två gånger redan. Det är vissa saker jag saknar men det är väl petitesser, de har ju för guds skull chokladcroissanter!
 
Haribo macht Kinder froh - und Erwachsene ebenso.
 

Vi kommer att dö samtidigt du och jag (hoppas jag)

I dag tänkte jag tipsa er om två saker. Det första är Ich bin in love med Juli. Jag gillar många av deras låtar men just den här liknar Annika Norlins stil lite och det gillar jag. Annika Norlin är ju för övrigt min största Idol OCH SEN BERÄTTAR MIN VÄNINNA SOM JOBBAR PÅ FLYGET ATT HON HAR TRÄFFAT OCH DESSUTOM UTBYTT NÅGRA ORD MED HENNE FLERA GÅNGER!!! Jag bad henne hälsa nästa gång men det har hon säkert glömt eftersom hon inte ser det som samma grej som jag.
 
Det andra är att ni INTE ska titta på avsnitt sex av Döden, döden, döden, fy fan så sorgligt det var! Tänk att gifta sig med sitt livs stora kärlek och sen vet en att hen har obotlig cancer och snart kommer dö. Det är nog bäst att ta vara på allt det fina medan det finns kvar.
 

Saker min son behöver veta om världen av Fredrik Backman

Den här boken var lite rolig på sina ställen och två bra ställen kan ni läsa här nere. Ja, det var väl det.
 
 

Typiskt hur allt kan försvinna

Jaha, ni undrar hur det gick med julpyntet i går? Inte alls. Vi öppnade massa kartonger i förrådet men julstjärnan och elljusstaken fanns inte. Kanske har jag missat några kartonger hos mamma och pappa eller så letade vi för dåligt. 
 
Hehehe, hanen sitter och pratar med en kompis på skype med hörlurar och nyss sa han "nej jag är helt tyst?!" till sin vän. Gissa vem det var som sjöng, HAHAHA!
 
 

Trevliga människor dessutom

I går var vi ju på födelsedagsfest och i dag är jag lite bakis. Jag drack lite apelsinjuice och fanta men när andra dricker alkohol och jag är uppe sent blir jag bakis dagen efter. Underligt det där. Hur som helst bjöds det på massvis med gott att äta och jag är typ fortfarande mätt. Jag tycker inte om smörgåstårta men den här var asgod så jag tog till och med två bitar. Dumt, för sen kom två sorters tårtor som båda var asgoda. Ja, ni hör ju.
 
Nu ska jag försöka dra med mig hanen ner i förrådet så att vi får upp lite julpynt innan julafton (en stake och en stjärna).
 
 

Det ska bli skönt att sova

Oj vad energin gick ur mig! Vi var på Fortet i dag med hela min familj och det var lattjo. Vi körde killarna mot tjejerna och vi ledde hela tiden men mot slutet tänkte vi att vi alla tre skulle få det jobbigt i kväll om inte killarna fick vinna så då lät vi dem göra det. Efter allt krypande och klättrande åt vi på restaurang och sen höll jag på att kräkas av mättnad. Nu har jag duschat och snart ska vi bege oss i väg på en födelsedagsfest. Det låter kanske som en slapp dag men jag är helt slut, en är ju inte 20 längre.

Jag skulle haft med mig reflexskärmen

Hemma hos Bettan hittade jag ett kattkräk som jag fotade lite.
 
 
 

Träningstips för bekväma

Förra veckan var jag och Susanne på inflyttningsfika hos Bettan, såg nu att jag inte ens har nämnt det här i sanningen om mitt liv. Men ja, de hade fått till det riktigt fint, speciellt toan, förlåt badrummet, som var himla tjusigt. Efter att ha smaskat i oss lite kladdkaka började vi prata om träning och bestämde att vi ska skicka träningsvideos till varandra som vi sedan gör. Nu har jag kört två pass och shit vad vältränad jag har blivit! Nej. Men sen kanske, det känns i alla fall peppande att göra det "med" några vänner och att det dessutom bara är 30 minuter av min värdefulla tid. Allt som behövs är en yogamatta eller något annat mjukt för knän och sånt.
 

Åter till böckerna

I helgen var vi ju på julpyssel och nu när jag mest har näsan i studielitteraturen så kan jag tänka tillbaka på hur mysigt vi hade det. Förresten så verkar det ju som att jag och hanen vann pepparkakshustävlingen eftersom vi gjorde det med winegums och det fick flest röster! 
 
 

Bra att vi nyss köpte en vas

I dag när jag kom hem var hanen redan hemma och det första han sa var att jag skulle titta inne i sovrummet. "Wihoo, han har skruvat ihop lådorna och satt in dem i byrån" tänkte jag. Där hoppade jag allt i galen tunna för allt såg ut som vanligt där inne. Jag tänkte att han kanske bara lurades så jag drog av mig jeansen och gick för att hämta mjukisarna som jag hade slängt på andra sidan sängen OCH TITTA VAD JAG HITTADE!!! 
 
 

Sakta men säkert




Pepparkakshustävling!

I dag har vi haft vårt årliga julpyssel och det var trevligt som vanligt. Vi gjorde pepparkakshus och det här året får ni inte veta vilka som gjorde vilka hus även om det kan vara rätt att lista ut om en känner oss. Seså, rösta nu på det hus som ni gillar bäst!
 

RSS 0.91