Startsidan

Snart behöver jag inga lampor på cykeln

Så här vackert var det när jag cyklade till jobbet i morse halv sju. Nyss fick jag tillbaka en felfri läxuppgift och det känns ju skönt så här mitt i allt kaos, nu skulle jag bara behöva hinna plugga lite till provet på lördag.

Tur att det finns hjälp att få

Som jag nämnde är det lite rörigt just nu, jag glömde exempelvis blogga i går även fast jag hade uppe fönstret. Jag gick och la mig och tänkte inte på att datorn inte var avstängd. I morse glömde jag cykelhjälmen och som ni ser är det en röra här hemma också. Det känns som att det blir bättre till helgen. Rymligare också.

Men det var ju fint väder i alla fall

I morgon ska jag ta blodprover inför ett hälsotest på jobbet, skönt att jag jobbar på ett sjukhus för då kan någon av mina arbetskamrater (läs mamma) göra det, och därför får jag jag inte äta något efter åtta i kväll. Jag är en frukostmänniska och om jag inte äter inom en halvtimme efter att jag vaknat börjar jag skaka och mår dåligt. Jag behöver blodsocker helt enkelt. Därför hetsäter jag lite naturgodis nu fram till åtta och sen ska jag sova. Dessutom tar jag sovmorgon i morgon till kvart i sex och sen tar jag bussen till jobbet. Bussåkandet är faktiskt inte för att jag är lat utan för att jag fick punktering på cykeln när jag skulle hem i dag, alltid något som ska jävlas.
 

Ser dock mest skitnödig ut

Den här webbkamerasidan är ju fantastiskt rolig. Pappa sa att han skrattade i fem minuter åt bilden i förra inlägget och det är ju kul att jag kan roa någon mer än mig själv.
 
Här har jag försökt mig på att se ledsen och glad ut i samma bild, som Mona Lisa alltså.

Det är väl mode med mormorsglasögon?

I dag ska jag göra ett prov i tyska och ett i ryska och som vanligt när en har något en måste göra gör en något annat, exempelvis viker tvätt. Nu är det ju dags för lunch så nu dröjer det ännu någon timme innan jag kan studera.
 
Om en vecka händer det grejer så därför är det lite körigt just nu. Ingen ordning på allting som Pippi skulle ha sagt.
 

Dags för prov i tyska och ryska

Dagens middag och morgondagens lunch, helt ok ändå. Jag har varit så sjukt trött de senaste dagarna, förmodligen för att jag knappt sov någonting i helgen, så jag ser verkligen fram emot den kommande helgen. Sömn och studier står på schemat. Just nu bara sömn, godnatt!
 

Vad är det för mode egentligen?

I dag tog jag en runda på fem kilometer igen. Bredvid mig joggade en tjej som när hon var klar skulle fota sig. Hon såg så äcklad ut att jag inte kunde låta bli att stirra. Ungefär som på den första bilden kändes det som hon kände sig när hon fotade. Äcklad med putande läppar.
 
Själv har jag ju gymmat en massa och ser ut som på bilden där nere, kanske därför dagens springtid inte blev suverän.
 

Tur att jag har en partner

I går fyllde Lillpojken år och jag glömde säga grattis, känns lite taskigt eftersom jag ägnade ett helt inlägg här i bloggen åt hans syster.
 
I dag på jobbet visade en av läkarna bilder från sitt arbete i Afrika och det är bland det äckligaste jag sett. Skottskadade människor, knivskurna människor där tarmar eller något hängde ut och sist men inte minst maginnehåll som håller på att opereras. Som sagt, bland det äckligaste jag sett,
 
Nu är det dags för lite städning, tvättning, matlagning och just ja, studier.

En bild till tidningen alltså

Den här lille gossen vaktade och lekte jag med i går kväll. Jag och hans ömma moder försökte fota honom eftersom han snart fyller ett år men det gick inte för han vägrade sitta stilla. Jag hade inte med mig kameran heller så vi var tvungna att använda oss av mobilkamerorna. Men ja, vem bryr sig, han var i alla fall gosig.
 

Mycket bättre än skolmaten

I kväll dissar jag laget en stund och äter middag hos min kusin. Hon bjuder på älgkebab och kakor, härliga tider!

OMGÅENDE!!!

Ledarmatchen gick åt helvete som allt annat när man är otränad. Något som många vill ha min autograf för är att jag spelade i samma lag som Rabih Jaber. Fy fan vad cool jag är. Naturligtvis vann mitt lag.

Han fick choklad av mig

I dag när jag satt och åt lunch kom en dietist med ett blombud till mig. HAR JAG INTE VÄRLDENS BÄSTE POJKVÄN?! Jo, det har jag. Sju röda rosor var det vilket betyder jag älskar dig på blomspråk. Jag googlade det nu, är inget blomgeni direkt. 
 

En bit av det ryska alfabetet

Eftersom jag kommer vara borta på fotbollscup med barnen hela helgen försöker jag göra bort så mycket studier som möjligt nu. Något som stör mig oerhört mycket är att det tar timmar att hitta på kurshemsidorna och dessutom finns det fel som gör att jag inte kan börja med vissa saker. Så, nu slapp jag bära på den irritationen.
 

Hälsohets

I dag var vi på gymmet och sprang och i dag gick det halvbra. Tiden blev några sekunder långsammare än mitt bästa men samtidigt fick jag ont i knäna i början och fick sänka hastigheten rejält en stund. Det är mest mitt psyke som är så dåligt, jag önskar att jag var lite tjurigare.
 
Nu ska jag borsta tänderna och hoppa ner i sängen och sova. Dagens härligaste stund typ.
 

Tidsfördriv

I lördags började jag spela Betapet igen. Jag visste inte att det fanns i mobilen men det gör det alltså. Jag tycker det är rätt trivsamt att spela lite när man sitter på toaletten eller så. Än så länge har jag inte riktigt kommit i gång med smartheten men det kommer kanske. Om du också spelar kan du berätta vad du heter så kanske du har turen att bli utmanad av mig.
 
HAHAHAHA slängde ett getöga på bilden och såg att mitt användarnamn syns. Som sagt, smartheten kanske kommer.
 

Som sagt, najs med aloe vera-visning

I dag är det visning igen och då bjuds det på fika. Jag har gjort kladdkakan och en sa att det kanske var den godaste kladdkakan hon ätit.Snart har fotbollsflickorna träningsmatch mot ett äldre lag, bra träning inför Tjejligan i helgen.

Dagens visdomsord

I början hatade jag Sean Banan, HATADE. Sen var han med i Cirkus Möller och jag tyckte han var riktigt rolig. Efter Melodifestivalen förra året är han ju en gud. När han dessutom i Bingolotto på uppesittarkvällen sa så fina och seriösa saker om sin pappa insåg jag att han kanske inte bara är en lattjo typ. I dag såg jag det här klippet, spola fram till 22 minuter, och där är han ju fantastisk! Titta nu och lär er att man ska vara snäll och skita i vad alla andra tycker!
 
 

Boel och Oscar av Josefine Sundström

Jag gillade Josefine Sundströms bok Vinteräpplen väldigt mycket och när jag såg att hon skrivit en till bok var jag ju tvungen att läsa den. Boel och Oscar var också bra till slut. Väldigt sorglig men ändå bra.
 

Nu järnspikar ska ni få se på resultat

I går köpte jag ett par handskar med puff i som man har när man tränar, jag börjar ju bli så stark nu så det gör ondare i händerna än i musklerna. Snart är jag i kapp hanen också, han lattjar bara runt med hundra kilo på bänkpressen och marklyften...
 
De kostade 170 kronorGymgrossisten.
 

Dagens nymodigheter...

Här sitter jag och vill sova. Det går tyvärr inte för jag måste studera lite ryska först. Lätt som en plätt kanske ni tänker men så är det tyvärr inte. Jag får nämligen inte in ljud-cdn i datorn. Hur fan får jag upp luckan?
 

Godare än kinamat till och med

Efter gymmet i dag föreslog hanen att vi skulle ta med oss mat från thairestaurangen Mhenam på Teg så det gjorde vi. Jag har nog aldrig ätit thaimat mer än det man gör hemma så jag blev sjukt överraskad över hur jävulskt gott det var! Dessutom räckte det så jag får matlåda i morgon. FY FAN SÅ NAJS! Dit kommer jag definitivt gå fler gånger.

Nyss såg jag att jag ska skriva en text om Heidi Klum till i morgon på tyska så det är väl bara att börja.

Dags att öka på träningen

I dag har mamma visning av aloe vera-produkter och då bjuds det ju på fika. Eftersom jag har börjat sälja kommer jag vara på många visningar framöver, mycket gott fika till mig alltså.

Naturligtvis är det lite tråkigt att inte få träffa dem

Egentligen skulle jag och hanen på en födelsedagsfest i kväll men han kunde inte byta bort sitt jobbpass SÅ DET BETYDER ATT JAG KAN SE MELODIFESTIVALEN!!! 
 

Det går framåt

Härliga tider! Jag tog friskvård på jobbet och tog en promenad i solen till gymmet där jag sprang fem kilometer elva sekunder snabbare än förra gången. Eller ja, förrförra gången om man ska vara petig, förra gången gick det ju käpprätt åt helvete men det har jag glömt. Efter löpningen promenerade jag hem och åt tacos med min favorithane. Nu sitter jag i min wompieskompis och studerar och snart är det dags att hoppa ner i sängen. Härlig fredagskväll!
 

RSS 0.91