Startsidan

Världsgoda kakor!

Förra gången jag och hanen var och handlade på ICA Maxi såg vi de här kakorna på rea, 10 kronor, så då slog vi till. Bra beslut av oss för oj så smaskiga de var! Ja var, de är uppätna.
 

Typ gratis

I dag handlade vi och då hittade jag ett par strumpbyxor för 29 kronor. Bra pris tänkte jag och tog dem. På kvittot kostade de dock 79 så då gick jag med bestämda steg till kassan och där fick jag 75 kronor tillbaka. Najs prajs som man säger. Tyvärr glömde jag kolla på storleken men jag hoppas jag kommer i 36/38, annars ger jag dem till Bettan när hon fyller år.

Bettan visst blir du rörd?!

I dag var vi på gymmet, som typ alla andra dagar, och där såg vi något roligt. En pojke som är i högstadieåldern tränar där och för typ en månad sedan var han rund i ansiktet och lite pluffsig. I dag var han som en helt annan människa! Så sjukt kul för honom! Hanen kunde inte låta bli att påpeka det för honom och pojken blev himla glad. Själv har jag inte riktigt fått samma resultat...
 
Personen som på bilden ser ut att kunna ha ett midjemått på två meter står inte och spyr i toaletten, han städade den som den man han är. Själv speglade jag mig som en kvinna jag är.
 

Oj vad söt jag blir i den här

Jag och hanen snubblade in på Lindex för några dagar sedan och där hittade jag en söt blus som jag införskaffade för 150 kronor. I dag på jobbet hade jag den på mig och det första som hände var att en sa "oj vilken söt blus du har".
 

En dag i backen

I dag åker vi snowboard och skidor i Vindeln med hanens vänner. Det är faktiskt riktigt roligt och trots att jag inte har åkt på länge går det bra. Tur att jag är en sådan sportig tjej. Nu fikar vi och snart ska vi ta på oss hjälmarna och bege oss tillbaka ut i backarna.

Dessutom gjorde en tjej mål

I dag spelar jag och min syster fotbollscup hela dagen. Tyvärr fuskar typ alla lag och har ingen tjej alls i laget trots att det är mix. Nåja, vi vann i alla fall mot ett herrlag och de skämdes efteråt.

Läs och tänk efter

Läs underifrån.
 
 

Kom och köp!

Hej alla vänner!
 
Mitt stora beslut gäller att jag har blivit en oberoende återförsäljare av aloe vera-produkter från Forever Living Products så nu är det fritt fram för er att köpa det ena och det andra från mig. Det känns ju oerhört smart nu när jag jobbar 85% och pluggar 75%. Tur att jag är så flitig.
 
Jag ska testa några spännande produkter och om de är suveräna tänkte jag tipsa om dem här i bloggen om det är tillåtet.
 

Äntligen ett par viktiga skor!

Jag har länge velat ha ett par Acne Pistols-liknande skor men gärna till ett lägre pris och i förrgår hittade jag äntligen ett par inne på Din Sko. De kostade 500 kronor och kändes inte sådär plastiga som många gör. Dessutom var de sköna och ser inte ut som Allram Eests skor i större storlekar.
 

Det var tyngre än dagens gymning

I dag fick jag hem ett paket på tolv kilo som jag bar på mina stackars armar hela vägen hem från affären. Det som är i gäller "det stora beslutet" och vad det är får ni veta i morgon om ni inte listar ut det genom att noggrant studera bilden.
 
Träningskläderna från ICA Maxi var till belåtenhet, byxorna är väldigt rörliga och har ett snöre i midjan så man kan dra åt dem. Jag är mycket nöjd! De finns i herrmodeller också.
 
Nu ska jag studera så mycket jag hinner innan Sveriges Mästerkock börjar. Sen ska jag krypa ner i sängen för i morgon ska jag upp tidigt och arbeta.
 

Skönt, nu kan jag tvätta de andra träningskläderna

De här träningskläderna hittade jag på ICA Maxi på extrapris. Ett par hellånga och ett par trekvartslånga löparbyxor som kostade 250 kronor styck och var himla smidiga. Det är en ficka ovanför rumpan som ni ser på det vänstra paret. Träningslinnet kostade 80 kronor. Dessutom hittade jag en asmysig tjocktröja för 200 kronor som jag inte ser ut som ett tält i, bra köp!
 

Jag kan typ alla bokstäver

Eftersom jag studerar ryska nu i vår har jag införskaffat Norstedts ryska fickordbok. Den har en himla fin färg i verkligheten, det är så jag väljer vilka språk jag ska studera, men jag lyckades som vanligt inte fånga den på bild. Jag har googlat men ingen annan verkar kunna fånga färgen heller. Men ja, vem bryr sig. Den kostade 132 kronor med frakt på Bokus.
 

Jag hatar män!

I dag var jag på gymmet och tränade mina ben. Hanen ska jobba natt så han passade på att sova lite, skönt för mig för då var det ingen som tvingade mig att cykla dit, jag går mycket hellre. Hur som helst, det jag tänkte berätta var att jag hade oturen att en man tränade ben samtidigt som jag och eftersom maskinerna är rätt nära varandra var vi i närheten av varandra hela tiden. Varför det var så hemskt? FÖR ATT HAN LUKTADE SVETT NÅ JÄVULSKT! Det räckte med att han gick förbi mig så höll jag på att kräkas, fy för män som inte kan tvätta sig. Självklart kan man lukta lite svett på gymmet men om jag ska gissa hade han inte tvättat tröjan på ett år.
 

Sunes Sommar är bättre

Hej alla vänner!
 
I dag har jag varit aktiv IGEN. Först var vi på bio med familjen och såg Sune i Grekland. Den var rätt bra men de svor onödigt mycket i den. Dessutom cyklade Sune utan hjälm och jag antar att han inte är över 16 år. Sen vandrade jag och hanen hem till en väninna där vi fick mackor, mycket bättre än fikabröd faktiskt. Hanen passade på att leka lite med sin gudson så nu behöver vi inte skaffa barn än på ett tag.
 
Nu har jag nyss varit och tränat småflickorna i fotboll och snart är det dags för lite lax till middag. I kväll ska vi mysa till det med guacamoledipp och morötter. Härliga tider!
 
Jag har förresten fattat det stora beslutet nu och om ungefär en vecka får ni veta vad det gäller. Jag förstår att ni sitter som på nålar.
 

Maten var ok

I dag åt jag och hanen brunch på Invito och det var trevligt, speciellt sällskapet, hans alltså. Närå, det var najs.Nu har vi just varit och spelat hockey och det var himla kul, speciellt eftersom mitt lag vann. Dags för en lugn kväll, härliga tider!

Bara dammsugning kvar

I dag har vi städat och tvättat för i morgon kommer en person hit och kikar och då kan det ju inte vara stökigt. I kväll ska jag spela fotbollsmatch igen, glömde förresten berätta att jag gjorde mål förra gången PÅ EN KILLMÅLVAKT, och sen ska jag nog fatta ett ganska stort beslut. Till middag slänger jag ihop köttfärsbiffar med potatis, stekt lök och brunsås.

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag!

I dag fyller världens bästa Lilltjej år! Åtta år tror jag hon blir, kanske nio. Den här tjusiga bilden tog min kompis på sin kompis i september när jag var i Tyskland och hälsade på. Lite senare fann jag den i det här skicket på min dator, Lilltjejen hade hittat liquify-verktyget i Photoshop...
 

Hanens nya kavaj

I går var ju alltså jag och hanen och shoppade lite och jag har sett den här kavajen förut och tyckt att den är så himla snygg. Den kostade 400 vilket kändes lite mycket för något som mest kommer hänga i garderoben. Nu hittade vi den på rea för 200 kronor och då kunde jag inte låta bli att köpa den till honom. Själv tyckte han att det var onödigt så då är det ju tur att jag tyckte det var nödvändigt. Han är fortfarande lite tveksam så nu ber jag er att kommentera hur himla snygg den är.
 
Man skulle kunna tro att han är tjock för den ser rätt stor ut men det är han alltså inte. Jag ser att bilden blev himla suddig också och det var ju klantigt av mig. Från H&M om ni inter hade listat ut det.
 

Brödet var varmt

Hej alla vänner!
 
I dag har vi haft det skönt. Dagen började med att hanen gick och köpte bröd så frukosten blev en succé. Sen tränade vi med en vän och sen handlade vi i lugn och ro. Jag köpte en kavaj till hanen också som jag kan visa senare och den är så sjukt snygg!!! Nu har vi nyss ätit tacos och nu ska vi leka med min syster.
 

Hetsig också

I dag åkte jag och hanen först skridskor och sen gymmade vi. Nu är jag på väg till ett viktigt möte. Uppfriskande dag!

Fredrik Reinfeldt?

I dag på fotbollsträningen, jag är ju tränare för små tolvåringar, sa en av tjejerna att hon har en bild av mig på sin mobil. Om det är fler som har mig som idol kan ni ta den här fina bilden som jag tog nyss. Tyvärr glömde jag min vattenflaska i ruset av mitt kändisskap.
 

Najs med träningsnissepojkvän

I går var hanen på bio och det var trevligt för när han kom hem hade han inte ätit upp allt godis så det sitter jag och snaskar på nu. Jag har en sådan jävulsk träningsvärk i dag för i går körde vi biceps, marklyft och benböj med skivstång på gymmet. Tyvärr ömmar inte låren och rumpan som jag hade önskat men det måste ju betyda att jag redan är vältränad.
 

Engelska och tyska också om ni undrar

Nu i vår ska jag studera 100%, mest för skojs skull, samtidigt som jag söker arbete. Ett av ämnena är ryska, kul va?!
 

När får Size Me vara med?

Jag snubblade in på H&Ms hemsida eftersom jag såg den här tjusiga kavajen i ett nyhetsbrev. Jag såg att man kan "prova" plagget så det gjorde jag. Eftersom tjejen på bilden är assmal så tryckte jag på byt modell, det är ju inte lönt att prova plagget på en pinne när jag inte ser ut så. DÅ KAN MAN BARA BYTA UT FEJSET! Skräpsida.
 

Shopping för 128 kronor

För några dagar sedan snubblade jag in på Style By Tyra och där hittade jag det ena och det andra. Jag tänker dock på ekonomin och på hur mycket jag kommer använda grejerna så jag köpte bara två stela halsband i silver, 79 kronor för båda, och en cool vit bikini för 49 kronor. Allt passade och jag känner mig nöjd.
 

Böcker av Maria Eriksson

Nu har jag några böcker som ni måste läsa. MÅSTE! GömdaAsylMias hemlighetMias systrar och Emma, Mias dotterOm ni inte gillar att läsa och bara kan tänka er att läsa en av dem tycker jag ni ska välja Mias systrar. Jag kan inte sluta tänka på en av kvinnorna i den boken, det var ett sådant oväntat, eller väntat, slut.
 
Jag måste ha glömt att fota Emma, Mias dotter.
 

En blomma till mig

I dag var sista dagen på jobbet för mig och då fick jag en tjusig blomma av chefen. Det var ju himla snällt men jag fick lite dåligt samvete för att jag inte hade bakat åt dem. Men ja, gjort är gjort och kommer aldrig mer igen.
 
Vi har inte haft något varmvatten på två dygn men i dag fick jag äntligen duscha varmt och diska. Om ni undrar.
 

Gårdagens outfit

Det ser ut som att jag skulle på begravning eller på ett bankmöte men jag var alltså på dop.
 
Blå tröja Fashion Club.
Kavaj H&M.
Kjol H&M.
Strumpbyxor som skulle ge en snygg kroppsform H&M.

Dop

Idag var vi på dop eftersom hanens andra fadderbarn skulle döpas. Fikat var fantastiskt gott och en tjej sjöng himla fint, precis som det ska vara. En bild på mina tjusiga kläder kommer förhoppningsvis senare.

Hört på jobbet

En söt liten pojke, en niondeklassare, hade prao på avdelningen och en dag kom han in till mig i köket och ville ha en diabetisk dryck. Lite senare såg jag att han hade ställt en medicinkopp i plast i disken. SOM ATT MAN SKULLE DISKA DEM?!
 
En annan dag hälsade jag högt och tydligt på en patient som stod max en meter ifrån mig. Inte ett ljud fick jag tillbaka. Efter ett tag såg jag att hen hade hörselproppar i öronen. Tur för mig, jag trodde det var mig det var fel på.

Ny svart kavaj

På lördag ska jag gå på dop, igen, och då kan jag ju inte ha samma kläder som förra gången så därför införskaffade jag en svart kavaj i dag. Inte så festlig färg kanske men jag kan ha den typ jämt och ha en färgglad tröja under eller så. Den här kostade 200 kronorH&M.
 

Tyvärr är paradisasken tom

Jag har inte startat min dator på någon månad så nu fungerar den som skräphög. Men ja, vem bryr sig, jag har ju min smartphone som jag använder när hanen sköter sina viktiga datorärenden.

Beach 2013 satsar jag på

I går åt jag och hanen middag hos mamma och pappa innan vi begav oss ut på nyktra festligheter. Till efterrätt fick vi friterad brieost med glass och hjortronsylt, jävulskt gott.I dag har vi tränat, vad har du gjort bakisnisse?

RSS 0.91