Startsidan

Som ni ser har jag manglat lakanet...

Jag och hanen åkte ju till Skellefteå för en dryg månad sedan och där införskaffade vi en ny säng. Den kostade mer än Blondinbellas nya säng så vi hoppas att den håller livet ut typ. I fredags kom den och i dag blev vi klara med ihopmonteringen. Det var bara benen som skulle skruvas fast men vi var ju naturligtvis tvungna att få bort den gamla också. Hur som helst, i natt ska det bli najs att inviga den. Kanske ska jag fota mig själv före och efter natten för att se om det blev en skönhetssömn. Men ja, vem bryr sig?
 
 

Bra slut på helgen

I dag åkte vi hem till mamma och pappa och åt middag. De hade fått älgkött så efter att de hade städat lite i frysboxen för att få plats med allt så lyckades jag få med mig en påse med hjortron, blåbär, älgkött, gelé, bröd och kantareller. Härliga tider!
 
 
 
 

Synd att en inte är miljonär

För typ en månad sedan frågade Lillpojken vad jag har för adress och eftersom jag visste att de var i USA antog jag att jag skulle få ett vykort. Det kom dock inget förrän i går men då såg jag varför, han har skrivit Germany i stället för Sweden. Som ni kan se, det som är understruket med rosa, så har han skrivit på "svenska" också. Åh, både jag och hanen vill så gärna åka till Tyskland och hälsa på snart igen, vi var där för tre månader sedan, men det kan vi typ inte förrän om två år. Fy så tråkigt!
 
 

En gång vann hon DM!

I dag var jag och tittade när min väninna Susanne tävlade på den här hästen. Det var kul att testa kameran inomhus där det är lite fart. Tyvärr blev bilderna inte suveräna men det är så svårt att se i displayen och jag har inte riktigt lärt känna min nya kamera än. Men ja, vem bryr sig? Hon var i alla fall felfri och red snabbast. Eller ja, vad vet jag, jag tittade inte så noga.
 
 

Händer

I dag har vi tvättid och gissa vem som kan skyffla ut tvätten ur tvättmaskinen snabbast. Jag skulle gissa på hanen trots att jag har rätt stora händer för att vara tjej. Och nej, det är inte hanen som är brun, det är jag som är vit.
 
 

Paulúns supergröt

I dag tänkte jag tipsa om en höjdarfrukost men där hoppade jag allt i galen tunna för den var inte alls speciellt god. Eller den hade kanske kunnat vara det om jag hade haft någonting på men jag tänkte att eftersom det är både blåbär och hallon i den så behövs inte det. Jag är fortfarande hungrig så jag får helt enkelt äta en second breakfast.
 
 
 

Amish

I dag blev jag intresserad av amish-folket så jag googlade lite och hittade den här serien som ni kan se om ni har lite att göra. Hade de inte varit religiösa hade det kanske varit ganska trevligt att leva så. Eller ja, ett tag i alla fall. Nu vill jag bara hitta serien där amish-ungdomar åker till England.
 
 

Det är naturligtvis inte kunskapsspel

I kväll har vi taco- och spelkväll och det är trevligt. Tyvärr råkade jag och hanen förlora i det första spelet men nu järnspikar ska vi vinna!
Jag kör också marklyft med 110 kilo...

I dag hade jag hemmastudier så jag gjorde annat än att studera. I morgon däremot ska jag sitta klistrad vid mina böcker. Nästa vecka ska vi redovisa lite om bland annat genus, HAHAHA SÅ SKOJIGT! Jag har faktiskt gjort lite sådant i dag för det var så roligt, jag har verkligen tänkt få några stycken att förstå hur viktigt det är med en könsneutral uppfostran och att förändra sitt tänkande.
 
Men ja, jag gymmade i dag också och den här snygge killen smygfotade jag då. Honom ska jag ha tänkte jag och tog hem honom.
 
 

Gott med te när det smattrar på rutan

För någon dag sedan kollade jag och hanen hur mycket vi hade köpt mat och bensin för de senaste två månaderna. Det var så snuskigt mycket så vi bestämde oss för att skärpa oss. En skärpningsregel är att vi inte får ta bilen när vi kan cykla. Sagt och gjort, i dag öste regnet ner men jag tog cykeln till barnträningen och nu när jag äntligen är hemma igen känns det himla skönt!
 
Tyvärr missade jag Idol så jag får väl se resultatshowen först.
 
 

Elin och Juliette som jag hejar på gick vidare!

I går bestämde jag mig för att skippa en av kurserna i utbildningen och det känns skönt. Eftersom jag läser tyska samtidigt så blir det för mycket. Jag har alltså redan läst kursen som ingår i programmet men jag hade tänkt läsa nästa steg.
 
I dag studerade jag så intensivt att jag glömde bort att vi hade tvättid. Som tur var skickade en lärare ett mail med tider för måndag så jag gick in i telefonen och skulle skriva in det i kalendern och där hade visst en aktivitet hållit på i en kvart.
 
Nu ska jag ta in den sista tvätten och sen ska jag skynda mig att göra klart psykologin FÖR I KVÄLL ÄR DET JU IDOL SOM NI VET!!!

Nu väger jag upp träningen...

I dag var jag bara på skolan mellan ett och fem så innan jag begav mig dit tränade jag på gymmet och åt lunch med mamma och min syster (som för övrigt parade ihop mig och hanen, jag är henne evigt tacksam!!!). Nu på kvällskvisten hade jag fotbollsträning och sen hetsade jag hem till Idol. Jag missade början men det gör inte så mycket eftersom det bara var killar i dag, jag gillar mer tjejer.

Vinst med 6-1

I dag hade ungarna match i Robertsfors och pappa ville följa med så han skjutsade mig och två av flickorna. Det roliga var att jag inte hade sagt till dem att pappa skulle hämta dem först, ena ungen fick alltså hoppa in i en bil med en okänd gubbe. HAHAHAHA HON VAR LIVRÄDD!
 
Nu har jag nyss varit och röstat i kyrkovalet. Jag kryssade i en ung tjej från Umeå och efter lite googling ser jag att hon verkar asbra!
 
 

Familjedag på Volvo

I dag var det familjedag på Volvo och eftersom jag är familj så var jag där. Min syster visade gubbarna hur en kör lastbil och sen gick vi tipspromenad. Jag var tyvärr tvungen att avvika eftersom att ungarna hade match, en match som motståndarna hade missat. I stället fick de träna lite och mästar-Nina stod i mål. Konstigt nog vann vi inte...
 
 

Dagens aktivitet

I dag hjälper jag Bettan med målning. Oj vilken god vän jag är!
Fuck no!

 

Nollningssång!

Här har det visst varit lite dött ett tag men det är mest för att jag har mycket att göra. Om ni inte har lika mycket i pipen (som en säger om en är lite hipp) så kan ni lyssna på den här sången. Typ alla studentsånger handlar ju om stora manliga könsorgan och får en snippa vara med så agerar den bara hål för det ena och det andra att tryckas in i. Vidrigt.
 
Det är nästan så att jag borde göra en egen version av låten men det har jag tyvärr inte tid med just nu.
 

Ny låt: Urfittan from HanaPee on Vimeo.


Härliga tider!

I dag firar jag och hanen att vi har varit tillsammans i ett år! Det här året har gått himla snabbt och det har varit det bästa året någonsin, ingen annan kan få mig att må så bra som han gör. Lite senare ska vi ut och äta och sen åker vi hem till Bettans nya villa!
 
Till och med Facebook har koll.
 

Enduro och nazister

I dag spelade vi match och när vi kom till planen såg vi att massa poliser och andra människor var där. Vår väninna berättade att det var nazister som blivit bortkörda från centrum. Nu när jag kom hem kollade jag på VK och då såg jag en film från centrum där umeborna i takt skriker "inga nazister på våra gator" åt idioterna. Då fick jag gåshud och ville nästan gråta lite, så vackert!
 
Resten av dagen har jag spenderat i skogen där vi stekte hamburgare till hungriga enduroförare.
 
 

Jag vill ta dem under vingen och vyssja dem

I helgen har jag mycket läxor att ta tag i, synd bara att jag har bokat in massa annat...
 
I dag berättade vi tränare vilka flickor vi har valt ut till det där himla zonlägret och det var inte så kul. Precis som vi misstänkte blev vissa ledsna och förmodligen gråter de sig till sömns i natt. På min tid hade vi just slagit ihop oss med Öst- och Västteg och alla i mitt gamla lag blev utvalda, utom jag. Sådär lagom roligt.
 
Jag kanske ska tillägga att ingen av dem blev någon stjärna, till skillnad från mig. /Hon som vann poängligan (i Korpens sämsta lag)
 
 

Allt som är ditt

I dag på skolan pratade vi om hälsa och kom in på att säkerhet är viktigt för att en ska må bra. Hur skapas säkerhet då? Förslagen var upplysta tunnlar och kvinnoparkeringar. Jag föreslog hårdare straff för våldsutövarna men det verkade inte vara lika bra. Inte så konstigt för som vanligt ska det fokuseras på offren (kvinnorna) och inte på gärningsmännen. Men vad händer då om en kvinna tar den där andra tunneln, den som inte är upplyst? Hon får ju såklart skylla sig själv, hur kunde hon vara så dum och gå där?
 
"Åh, tänk om du hade gått en annan väg
Eller inte vart så korkad och gått ute själv
Du kanske hade fel kjol eller kanske gick för sakta
Det måste va' ditt fel
Det måste va' ditt fel"
 
Säkert! - Allt som är ditt

Nyduschat hår...

Småflickorna har blivit så pass gamla att det är dags för zonläger och då måste ju vi tränare välja ut vilka som får fara. Det var ett lätt val för varenda en har potential att få spela i länslaget om två år. Haken? Det finns bara fem platser.
 
Jag berättade för dem i dag att jag har skaffat snapchat och jag förväntade mig något roligt att titta på så här på kvällskvisten. Tyvärr verkar de ha glömt bort mig...
 
Se den här videon förresten! LÄNK
 
 

I kroppen min av Kristian Gidlund

Eftersom jag har lyssnat på Kristian Gidlunds sommarprat och dessutom lyssnat på intervjun med honom i Värvet så tillförde inte boken så jättemycket. Den är naturligtvis jättehemsk och får en att uppskatta livet lite extra. Han har alltså obotlig cancer för er som har lyckats missa det.
 
 

Men det låter fint

Jag måste ju lära mig lite latin, främst medicinska termer, nu när jag studerar till läkarsekreterare så jag googlade och hittade en trallvänlig låt som jag tänkte lära mig lite ord av. Tyvärr går refrängen typ "glädje glädje, Kristus är född, av jungfru Maria, glädje" och det var ju inte precis vad jag behöver lära mig. Dessutom är jag ju inte sådär jätteövertygad om att en jungfru kan föda ett barn men ja, det är ju en annan historia.
 
Spola fram 38 sekunder om du har bråttom.
 

RSS 0.91