Startsidan

Skönt att det är över

Bettan brukar lägga upp bilder på sig själv när hon har varit ute och sprungit och då ser hon pigg och glad ut. Så här ser jag ut...
 
Nu har jag i alla fall duschat och vilat lite så snart ska jag tvätta och sen har jag tyskaprov på Skype. Sen ska jag laga en god middag till hanen och sen är det ju Kenza som ska dansa och det måste jag ju se. Härlig dag!
 
Hehehe. Jag skulle nyss gå in på Runkeepers hemsida och skrev bara in "runk" innan jag tryckte på enter, det brukar ju komma automatiskt. Det gjorde det inte.
 
 

Det är tanken som räknas

Medicinprovet i dag gick bra. Skönt att det är över för nu är det bara ett prov kvar innan studierna är färdiga. Efter skolan cyklade jag genom regnet (I FEBRUARI?!) hem till Bettan där jag blev bjuden på äppelpaj med salt i eftersom hon fyllde år förra veckan. Det var lite gott men det hade varit godare utan saltet. Nu vet ni det om ni tycker det låter spännande. Hanen kom när han hade slutat och då spelade vi Bezzerwizzer men tyvärr kom jag bara tvåa efter Bettans karl. Typiskt. Jag snodde hennes bild från Instagram förresten, en får ju inte vara dum!
 
 

Fotboll eller godis?

Fotboll naturligtvis! Nu ska jag i väg på träning och sen ska jag sova för i morgon är det medicinprov. Vi var hemma hos mamma och pappa nyss och åt och då passade jag på att få hjälp med de sista pusselbitarna.




Wanna be on top, like me?

På torsdag har vi medicinprov och i natt drömde jag att det var dags. Jag fick papperet med frågor framför mig och greps av panik, jag kunde inte en enda fråga. Jag blev nog lite rädd så nu pluggar jag lite extra. Eftersom jag gillar att göra tio saker samtidigt ska jag se på Top Model samtidigt. Jag fick erbjudande om att vara med men jag kände att jag inte riktigt hade tid.
 
 

Kladdkaka med cheesecaketäcke

En sådan här kaka fick jag smaka hos min syster en gång och det är typ det godaste jag ätit. Den ser inte så himla god ut på min bild men jag kan försäkra er om att den är det. Jag slängde ihop en vanlig kladdkakesmet och när den hade varit i ugnen ett tag (lite för kort upptäckte jag när allt bara sjönk ihop) hedde jag på en blandning av 2 ägg, 0,75 dl socker, vaniljsocker, 400 g philadelphiaost och saften från en lime och sen in i ugnen igen längre än jag trodde.
 
 

Världens bästa dag

I julklapp fick ju jag, hanen, min syster och hennes pojkvän biljetter till Melodifestivalen i Ö-vik av mamma och pappa. Vi bestämde oss för att åka redan på morgonen för att hinna kolla runt i staden under dagen. Vi shoppade lite kläder och åt den godaste lunchen ever på Café lilla Paris. Mackorna var saftiga och alla var jättenöjda. Middagen tjorvade eftersom vi inte kunde bestämma oss och den lilla detaljen att det var fullt typ överallt. Till slut fick vi plats på China Tower och det är den godaste kinamaten jag någonsin ätit! Det kändes fräscht och alla ville äta av allas rätter eftersom allt var lika gott. Eftersom bordet var bokat halv sex var vi tvungna att bege oss mot ishallen. Vi tänkte att vi skulle köpa kaffe på ett café först men det var stängt och tur var väl det, när vi var framme på ishallen bjöds det på gott kaffe och massa godsaker. Vi fyllde fickorna och var på sjukt bra humör.
 
Okej, nu kommer det bästa av allt. Det fanns ett chokladhjul och när JAG VANN TVÅ KILO CHOKLAD visste gjädjen inga gränser. Jag gick för att kissa och när jag kom tillbaka hade HANEN OCKSÅ VUNNIT! Som sagt, bästa dagen i mitt liv typ.
 
Det enda dåliga var att man hörde mikrofonljuden så dåligt så alla skämt gick oss förbi. Dessutom kom ju Janet Leon sist, vad hände?
 

Heja Janet Leon!

Nu är vi på Melodifestivalen och det här är bästa dagen någonsin, jag ska berätta varför i morgon. Det bjöds på massa godis i entrén och när pappa tackade nej frågade han som bjöd om Pappa bantar, "nej, jag lyssnar på slalom" svarade han. Vilket han i och för sig gjorde.

Kolla vad brant det är, jag med höjdskräck till på köpet.




Födelsedagsmiddag

I kväll var vi bjudna på födelsedagsmiddag hos min "syster". Vi fick världsgod mat och efterrätt och det är ju bland det bästa jag vet så jag hade trevligt. Flickebarnet fick en faktabok av mig och hanen så att hon ska veta hur det ligger till, det är ju som bekant inte så lätt när en är 14 år. Av min ömma moder fick hon en asnajs present som jag och Anna ska vara med på men det kan jag berätta om senare i vår.
 
Nu ska jag gå och lägga mig för i morgon ska vi på äventyr hela familjen!
 

Jag fick värma ansiktet!

I dag när jag cyklade hem från skolan SKEN SOLEN! Jag kände en sådan lycka i själen att jag var tvungen att fota med mobilen samtidigt som jag cyklade. Som ni ser har vi sjukt lite snö i år. I alla fall, jag tänkte att det här skulle bli den bästa dagen på länge för Sverige skulle ju dessutom ta guld och brons i dag men sen blev det ju som det blev så det enda snajsiga i dag är väl att Bettan fyller år.
 
 

Åååååhhh SOPA som en brukar säga

I dag kunde jag äntligen vika tvätten som vi tvättade i söndags, det var nämligen något på tv som jag ville se. När jag var hemma alltså, det har ju varit smaskiga sporthändelser länge men då har jag ju varit på min praktikplats. Det var alltså slutet på herrcurlingen jag såg. Vilken besvikelse! Nu är jag dock typ ledig resten av veckan så då ska jag titta på alla finaler och sånt som Sverige är med i. 
 
 

Jag är kattkräket

I dag när jag kom hem från praktiken gav min älskling mig några presenter, ett godishus (!!!), ett kort av oss och en sak till som var det bästa. Inte så kul för er kanske men det var ett blinkersglas till bilen eftersom det gamla är trasigt. Hehe, som att det skulle vara roligt för er att jag får ett godishus. Men ja, ni kan sluta vara avundsjuka för det är slut nu.
 
 

Himla god mat

Jag såg ett recept på Stina-Lees blogg som såg så himla gott ut och i torsdags och i lördags åt vi det. Det gick rätt snabbt och enkelt att göra, om kycklingen är tinad alltså, och det är ju roligt med lite omväxling på tallriken.
 
 

Dagens frukost

I går var jag och mina två vänner hemma hos en gammal klassis och det var trevligt. Hon hade en så himla fin lägenhet, typ exakt min stil med stilrent och kalla och klara färger. Jag hade velat fota och ta i tapeterna men det gjorde jag inte, någon måtta får det ju vara. Dessutom verkar hon ha världens roligaste jobb, inte fy skam det heller.
 
Kallas åk i går var ju det bästa jag någonsin sett typ. Jag började nästan gråta och jag fick rysningar över hela kroppen. Dessutom vann ju Sverige mot Finland i hockeyn så nu är de i semifinal! Själv ska jag också träna i dag, i form av att gå runt och se viktig ut bland småflickorna.
 
 

Kanske att jag hittar glass i frysen

I dag var både jag och hanen lediga (=hemstudier) och det passade ju bra eftersom en ska fira sin kärlek i dag. Vi började med att mysa och äta lite godis. Jag hade gjort mig till och köpt dyrchoklad och sen gillade han den visst inte. Vilken otur för mig. Verkligen.
 
Jag fot ut och sprang en vända och sen såg vi på lite serier i soffan. Just ja, vi städade också, dagens höjdpunkt! Efteråt alltså. På kvällen åt vi på restaurang (Subway från Restaurangchansen, lyxigt!) och nu ska jag snart krypa ner i soffan och bli lite mer allmänbildad.
 
 

Nedrans

I dag kunde jag äntligen se en hockeymatch i OS, under den första i söndags sov jag och i tisdags var jag på min praktikplats. Tyvärr förlorade ju Sverige mot Ryssland så nu måste de möta Finland i kvartsfinal. Men ja, 2006 tog de ju silver och det lever jag fortfarande på. Kanske att det blir ett guld i år, den som lever får se.
 
 

Ingen jävla porrstjärna

För några dagar sedan gick jag och pussade på min älskade pojkvän när han satt vid sin dator. Jag avslutade det hela med att nypa honom i tissarna och när jag hade gjort det skrattade han och sa att han hade på webbkameran. Nåja, det var ju han som fick skämmas. En annan dag luktade jag i hans armhåla och då var den nedrans kameran på igen. Det verkar ju himla konstigt att göra men jag skulle bara övertyga honom att han skulle duscha (i efterhand insåg jag att han inte alls behövde det). I helgen hände det värsta som gör att jag har förbjudit honom att ha på sattyget om jag är hemma. JAG BYTTE OM OCH STOD DÄR I TROSOR!

Dagens journalgroda

I dag skrev jag en journalgroda i form av ett syftningsfel, det var läkaren som dikterade det så och jag visste inte hur jag skulle formulera om det så det fick stå kvar. Ungefär så här "...insjuknade på natten med smärtor under fötterna som hen hade när hen vaknade".
 
Ja, det var väl det roliga som hände i dag. Nu ska jag studera innan jag kryper ner i sängen. Inget pianospel i dag heller alltså.

Kunskap är lätt att bära

Här sitter jag och jobbar i Excel. Vi har fått lite uppgifter och jag har mer problem med att veta hur jag ska räkna ut procent och sånt än hur programmet fungerar. Men ja, jag ska väl inte klaga, de andra i klassen är ju äldre än jag har och förmodligen inte studerat matte på ännu längre. Fast å andra sidan har ju många av dem hus och förstår hur amorteringar och räntor fungerar. Men jag ska kämpa på och det ska inte framgå på torsdag att jag inte kan. Det en inte kan kan en ju som bekant lära sig.
 
Jag hade tänkt spela lite piano nu när vi äntligen har fått bort sängen som stod i vägen men jag hinner typ inte, jag måster ju hinna sova också.
 
 

Ja, jag ska kasta blommorna

Oj vilken bra helg! Vi har fått massa gjort och det känns som en sten har lättat från axlarna. Mamma och pappa har hjälpt oss så nu är spegeln uppe i sovrummet och sänggaveln är gjord och uppställd. Nu på kvällen var vi hos hanens familj och åt fantastiskt god mat och hanen fick gosa med sin brorson. Härliga tider!
 
 

Jag hoppas på mer armhålehår!

I dag hade ungarna träning och eftersom de var så få fick vi tränare vara med lite. På slutet körde vi någon himla stafett men som tur var fick jag vara med den snabbaste tränaren så vi vann. Nu ska jag hoppa in i duschen och laga mat och sen är det ju Mello!!!
 
 

Synd att ingen man slängpussade Putin

I dag hade jag en lektion i tyska på Skype och det var roligt. Vi skulle intervjua varandra om en film vi sett och jag valde 3096 Tage (dagar) som jag och hanen såg förra veckan. Jag har ju läst boken av Natascha Kampusch också så det kändes självklart. Konstigt nog är ju filmen på engelska men den spelades in i Tyskland. Natascha kommer från Österrike.
 
Men ja, det var roligt att prata lite tyska igen, det gör jag alldeles för sällan. På tal om Tyskland så älskar jag ju såklart Tysklands kläder på OS-invigningen!

Hon är ju inte Kenza direkt...

I dag kom min bästa vän i hela världen Elisabeth hit för att jag skulle fota henne. Tyvärr kunde inte vår ganska snälla väninna Susanne komma så reflexskärmen blev inte perfekt riktad som den blir när hon är med. Det vore najs med en kväll i soffan med dem men vi får väl se när vi kan passa ihop våra scheman.
 
Nåja, Bettan hade i alla fall lagt ner massa tid på att sminka sig och fixa håret och det känns så sorgligt eftersom det inte ens blev bra. HEHEHE närå, hon var så fin så, för utseende är ju som bekant allt.
 
Jag ska sätta mig och redigera en bunt nu och skicka för annars får jag bara en massa stressande mail, sms och telefonsamtal.
 
 

Gör om gör rätt

Ni kanske minns att jag när jag hade varit på Lidl saknade Vitalis Schokomüsli Klassisch. I dag fick jag en rabattgrej från ICA Maxi och tro det eller ej, det var på Vitalis müsli. Det finns tydligen sex olika sorter men naturligtvis inte den jag vill ha. Fy tusan!
 
 

En man som heter Ove av Fredrik Backman

Alla pratar ju om den här boken och jag kan förstå varför, det är ganska lätt att känna igen pappa eller annan valfri gubbe i många situationer. Det läskiga är att jag känner igen mig själv ibland också...
 
Boken är både rolig och sorglig så den borde ni läsa.
 
 

Jag ska ha det som kakfat också

Jag och hanen var ju upp till fjällen för några veckor sedan och på vägen upp stannade vi på Dollarstore i Lycksele. Jag hade ett presentkort som jag ville bli av med så därför köpte jag det här tårtfatet för 100 kronor.
 
 

Jag hedde allt i en pepparkaksburk som ni ser

I går var vi på 25-årsfest och det bjöds på himla god mat så jag höll på att kräkas hela kvällen. Födelsedagsbarnet fick en burk med lite allt möjligt, det ser ut som att det bara är godis men så var det faktiskt inte, och jag tror att han blev nöjd. Bra presenttips till någon som en inte känner så bra eller om en helt enkelt inte har någon idé. Förlåt om någon blir godissugen så här på kvällskvisten.
 
 
 

Årets bästa genomsnittliga tempo!

Bettan tyckte att jag skulle göra någon himla träningsplan i Runkeeper så det har jag gjort. Egentligen börjar schemat i morgon men jag tänkte börja i dag eftersom jag lix skulle duscha. Det började med fem minuters uppvärmning och då tänkte jag gå för att värma upp lite försiktigt eftersom det var kallt ute. Jag gick bland annat till soprummet och ställde in motorvärmaren så jag powerwalkade ju inte direkt. Efter ett tag tyckte jag att nu borde det väl ändå ha gått fem minnuter. Jag krånglade fram mobilen från fickan och minsann, det hade ju gått över sex minuter. Varför säger hon inte till? Sen började jag joggade i den decimeterdjupa nysnön och naturligtvis sa hon inte till när jag var färdig heller. Oerhört irriterande måste jag säga, jag hoppas Bettan kan komma med en lösning. Sen gick jag lite igen eftersom jag lix hade sprungit längre än jag skulle, jag ids ju inte springa i onödan.
 
När jag kom in drog jag av mig tightsen och se bara så jag såg ut! Det var svullet och försvann inte förrän efter ungefär en timme. Men ja, vem bryr sig? 
 
 

RSS 0.91