Startsidan

Fittstim

Jag önskar att jag hade fått Fittstim när jag var tonåring men det fick jag tyvärr inte. Jag hade tänkt köpa den till min tonåriga "syster" men den är slutsåld överallt. Vill du läsa den, vilket du borde, finns den på bibblan.
 
 

Morgondagens stjärnor

I söndags hade småflickorna som jag tränar i fotboll träningsmatch. Jag hade med mig kameran men den blev jag snabbt av med och ett barn fotade en massa. Tyvärr är skärpan på väggen i bakgrunden på de flesta bilderna men jag hittade några som var ok.
 
I morgon ska jag tipsa om en grej som alla flickor i den här åldern borde göra.
 

Dags att klura på hur jag ska framstå som den mest lyckade...

På tal om tio år sedan sist så såg jag knappt ett kuvert när jag kom hem eftersom jag slet upp det så snabbt. Det var ett brev om återträffen som alla ska gå på tio år efter att de slutar högstadiet. Inom en timme hade jag redan hunnit konversera med båda mina väninnor som, tack och lov, gick i samma klass som jag. Oj så kul vi ska ha! Det bästa av allt är att min hane också kommer att närvara på eventet.
 
 

Tio år sedan sist vi sågs

I dag spelade vi hockey igen men den här gången var det med en kompis arbetskamrater som var himla duktiga. Men ja, bra träning och roligt var det, vad mer kan en begära? Det som var roligt var att jag är rätt säker på att jag har gått i samma klass som en som var där. Efteråt pratade jag med min väninna i telefon och då sa jag att Nisse var med. "Vi hade ingen Nisse i vår klass". Jag förklarade hur han såg ut och var han bodde men hon förnekade honom. Efter att ha kollat på Facebook insåg hon att jag hade rätt. Allt är som vanligt med andra ord.

Och ett paraply men det var inte så roligt

För någon vecka sedan spelade vi något sällskapsspel där en ska rita och en annan gissa. Jag fotade den här bilden som en hade ritat, inte jag alltså. Som ni kanske kan se är det en tupp och en hjälm.
 
 

Bra att fira flera dagar

Nu ska vi äta lite tårta för min systers pojkvän fyller år snart. Han är dock inte här men det gör ju ingenting för vi gillar tårta.




Hör av dig om du vill vara med

I dag tänkte jag göra bort lite medicininlämningar eftersom nästa tyskakurs börjar på måndag men då ringde en kompis och undrade om jag ville spela lite hockey med honom och några till och det ville jag naturligtvis. I morgon ska vi åka igen och det är ju bra för jag behöver alla benmuskler jag kan få inför fotbollssäsongen. Dessutom är det najs med lite friskluft när jag ska sitta inne och läsa kurslitteratur.
 
 

Ibland vill en ju bara kräkas

I morse var jag på ett strålande humör så jag steg upp och gjorde scones som vi avnjöt med massa pålägg. Lite senare på dagen fick jag ett sopigt, och framför allt dyrt, besked som förstörde min dag. Sen fick jag lite massage så nu mår jag bättre och försöker studera. Det går inte så bra för jag hittar nästan ingen fakta, oerhört störigt.
 
Fittstim - Min kamp i går var ju för övrigt deprimerande. Stackars stackars Pär Ström som fick en teckning med en snopp som skulle klippas av, han måste verkligen ha blivit rädd! Bra att de inte tog upp alla gnälliga feminister som blir hatade och hotade varje dag på grund av att de är för allas lika rättigheter, det hade ju bara blivit KACKLIGT!
 
Läs.
 

Frukosttips

I går läste jag Underbaraclaras blogg och då hade hon gjort en skinkröra som lät så himla god. I dag slängde jag ihop en egen som jag öste ut på knäckebröd med avocado och det var så sjukt himla gott! Jag är fortfarande mätt så här fem timmar senare. Avocado är verkligen asbra som frukost eftersom en håller sig mätt länge. I skinkröran är det bara rökt skinka (jag tog kalkon), crème fraîche, vitlök, salt och peppar.
 
 

Perfekt vinter

I dag var det så himla fint väder men tyvärr var jag tvungen att sitta inne på min praktikplats. Jag fick en himla lust att fota men det gick ju inte så nu när jag lix skulle ut till bilen en sväng tog jag med mig kameran.
 
Men ja, vem bryr sig, nu har jag fotbollsträning.
 
 

Lördag hela veckan

I kväll äter vi varma mackor framför en film, även fast det är mitt i veckan kan en ju låtsas att det är helg. Hehe, som att det är något speciellt med varma mackor, mest var det lathet som gjorde att det blev dagens middag.




Kul med lite motion

I dag åkte vi skridskor med några andra och det var roligt men eftersom det var första gången för i år fick jag lite ont i fötterna. Bra träning för fotbollen är det i alla fall.
 
I går när jag var på väg hem med bilen kom det en dåre och körde om mig på en liten väg som om hen hade jättebråttom. Jag svor lite men tänkte att det kanske hade hänt något, som bekant ska en ju inte döma andra förrän en har gått en mil i hens mokasiner. Hur som helst. Bilen svängde in på parkeringen och mitt framför näsan på mig tog den vår parkering. Jag ställde mig en bit bakom så att personen som körde skulle fatta att hen skulle ge sig av men ingenting hände. Jag är ju inte den som brukar ställa till med scener men efter någon minut när ingen hade klivit ur bilen bestämde jag mig för att gå och påpeka att det är vår parkering, sådär lagom stöddig och rädd. När jag kom fram satt min systers pojkvän och flinade i förarsätet och min systers skratt hördes ända till Kina som en sa när jag var liten. Kul.
 
Förresten är all ventilation avstängd sedan i onsdags och det är så sjukt äckligt, det luktar matos sedan i går fastän vi hade fönstret öppet. Tänk bara hur länge det luktar när vi har bajsat...
 

Spelkväll

I dag jävlades min syster med mig men det berättar jag om i morgon för nu har jag inte tid. Nu spelar vi spel och oj så roligt det är, vissa kan inte rita så bra och andra kan inte gissa.




Vitaminer i vintermörkret

Jag gjorde en liten fruktskål i december och sedan dess är jag mycket mer sugen på att äta frukt. Just nu är ju blodapelsinerna goda så nu äter jag många sådana. Dessutom ser det ju trevligt ut med lite färger.
 
 

Fittstim finns på bibblan

Dagens dag har varit en bra dag. Det var trevligt i skolan och på vägen hem svängde jag förbi gymmet och tränade lite. Det är väl dags att ta tag i träningen nu eftersom Bettan hetsar om Blodomloppet, DET ÄR FYRA MÅNADER KVAR, LUGNA DIG. När jag kom hem åt jag en ljuvlig vaniljkvarg och till middag lattjade vi till det med pannkakor. I kväll är det ju Fittstim - Min kamp och jag hoppas den är bra. Boken Fittstim har jag på nattduksbordet och i kväll ska jag öppna den för första gången. Jag förväntar mig stordåd!
 
 

Jag kanske ska köpa trisslotter

I går fick jag det bästa en kan få i brevinkastet, ett brev. Det var min väninna Julia från Tyskland som hade bemödat sig och det uppskattar jag naturligtvis. Jag har inte träffat henne sedan september 2012 för tyvärr var hon inte hemma när jag och hanen var och hälsade på hos min au pair-familj i våras. Men ja, hon vill komma hit och hälsa på men eftersom jag har studier utan lov till augusti blir det nog inte under den närmsta tiden. Tänk om en hade tid och pengar, eller i alla fall ett av det.
 
Hehehe, jag såg nu att postnumret är fel, som vanligt.
 

Om Sverigedemokraterna

I dag fick jag ett meddelande på Facebook som jag tänkte dela med mig av. En del av det alltså, jag vill värna om personens integritet för sådan är ju jag, jag tycker inte att en bör näthata även fast personen i fråga tycker fel. Hur som helst, läs vad det står och fundera på vad och vilka det är ni funderar på att rösta på om ni funderar på att rösta på Sverigedemokraterna. Sen ska ni se den här filmen, ni lär er massvis om samhällskunskap och er själva.
 
 
 
 

Det vackraste som finns

 
 

Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen...

Vi har haft det himla härligt i fjällen men som vanligt är det skönt att komma hem. Min älskling har somnat på mig så nu får jag vänligt men bestämt flytta honom eftersom jag inte kan sova utan spejs. I morgon ska jag lägga upp någon bild som jag fotade, om jag minns.




Vädret var helt ok och vi såg solen

I dag åkte vi snowboard och skidor i Tärnaby och det gick ganska bra. Jag hade hanens bräda och den är större än min vilket gjorde det hela lite ovant. Det hände en rolig sak men jag vet inte om jag törs berätta för då kanske polisen tar en av oss. Nu passar jag på att vila medan de andra lagar mat, en får ju inte vara dum.




Hoppas det blir bättre i morgon

Vi har tagit lite semester men det går inte så bra som vi hade trott. Det är svinkallt och blåser och dessutom har jag fått byta tre säkringar. Men ja, nu vet vi vad felet är (hoppas vi) så snart slipper vi frysa även inomhus. Dessutom kommer fyra personer till som vi i värsta fall får sova i samma äng som.





Det blir nog roligare sen

I går hade jag fotbollsträning för första gången på flera månader och det gick inte så bra. Det kändes som om det var skolgympa och jag var den där som aldrig hade sett en fotboll. Vi tränade ju med herrarna eftersom vi inte kommer få ha något damlag i år. Än så länge har jag ingen träningsvärk men det lär väl komma smygandes mot kvällen. Härliga tider!

Lugnt och städat

I dag höll jag på att brinna upp. Jag och hanen ska åka snowboard om några dagar och därför skulle jag gå ner till förrådet och hämta min. Om ni har tittat noga på mina webcambilder så har ni sett att hanens bräda står bakom mig eftersom den tydligen är för dyr för att ha i källaren. Hur som helst. Snowboarden stod längst in bakom kartonger för att den inte skulle synas och för att nå dit valde jag att ställa mig på sommardäcken som låg staplade. Eftersom jag är höjdrädd var det inte ett lätt val. Mitt i lyftningen, det var trångt och tungt, slocknar lampjäveln. Jag kunde inte släppa snowboarden för då skulle den ha åkt rätt ner i betonggolvet så det var bara att svära lite och fortsätta.
 
 

Bio

I dag var jag och hanen på bio med min familj. Vi såg Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann och den var faktiskt himla bra. Den var lagom lång och otippat rolig. Jag har inte läst boken men jag får väl göra det sen om jag ids.
 
 

Att ta vara på tiden

Jahaja, nu är det lördagskväll igen och här sitter jag och studerar. Eller, egentligen har jag gjort klart det vi skulle göra över julen men jag tänkte läsa igenom det igen och skicka in det.
 
På nyårsafton var det en som frågade vad jag brukar göra på helgerna eftersom jag inte festar. En oerhört svår fråga men jag ska försöka svara...
 
 
.....
 
 
.......
 
 
 
Jo, nu vet jag, NÅGOT ROLIGT! Eller studera. Härliga liv!

Klädbytarkväll

Jag har rensat garderoben lite och det som inte Susanne eller Bettan ville ha ska vi dumpa i någon klädlåda så att någon som behöver dem bättre kan få dem. Kors i taket men jag fick med mig två plagg hem också.




På rea dessutom

I dag efter jobbet åkte jag och hanen runt på lite affärer och till min stora förtjusning hittade han ett par skridskor i rätt storlek! Jag älskar ju att åka skridskor så nu kan vi fara och åka. I en ishall alltså för någon annan is finns ju inte. Jag fann dessutom, efter tolv år, anledningen till att Susanne inte lyckades så bra med hockeyn, hon satsade helt enkelt på fel sport.
 
 

Dagens dag har också varit najs

Jag och hanen var hos Susanne i går och det var himla trevligt. Tyvärr var inte min bästa vän Elisabeth där men det gick bra ändå. Vi åt sjukt god mat och som grädde på moset var det en som friade, dock inte hanen om ni undrar. Det gjorde i alla fall det hela suveränt så det nya året började på bästa möjliga vis. Dessutom fick jag kramas med hanens kompis en massa, som jag har längtat!
 
På tolvslaget stod vi på en åker där det var kolsvart och jag hittade varken knappar på kameran eller motiv så bilderna blev värdelösa. Men vem bryr sig, i verkligheten var det najs!
 
Som ni ser på bilden har vi en sådan JÄVLA vinterstämning här i Norrland...
 

RSS 0.91