Startsidan

Heja Gösta!

En som har gjort om och gjort rätt är den före detta spanjoren "El ingenjör". Det här papperet sitter uppe i hissarna nu och, kors i taket, det är rättstavat!
 
 

Gör om gör rätt

Ungefär varje kväll när jag ska ta ut linserna måste jag leta efter korken till linsvätskeflaskan eftersom jag alltid kastar i väg den efter att jag skruvat lös den. Eller ja, det skulle ju kunna vara för att den är GENOMSKINLIGVIT. Bra färg att använda sig av när en producerar grejer som ofta används i ett rum med vita detaljer till människor med synfel.

Korken är alltså inte så vit som det ser ut på bilden.

Jag ryms typ inte i sovsäcken längre

I dag har jag startat en ny blogg som jag ska bli rik på. Egentligen borde jag läsa kurslitteraturen men det blir ju lätt så att det glöms bort. Eller förträngs. Det känns som att jag är svettig och tom i huvudet i dag för i går var det avslutning med fotbollsungarna och jag sover ju inte skitbra på stenhårt underlag. Men ja, nu ska jag krypa ner i sängen och ta nya tag i morgon.
 
 

Snart vintertid också

I dag kom den första snön här i Umeå och det var inte så roligt för det blåste en massa. Ja, det var välj typ det som hände i dag. God natt!


Lite höstbilder

 

Recept på kycklingwok med limesås

I morse blev jag sugen på en maträtt jag och min syster åt hos vår kusin en gång så jag ringde kusinen och frågade efter receptet. Här kommer det och det är en kycklingwok med limesås.
 
Stek kyckling i citronpeppar, salt, peppar, limeskal och vitlök. He i paprika, champinjoner, rödlök och kanske lite wokgrönsaker. Strö på lite fisksås, brun farin, en chilifrukt och saften från en lime.
 
Gör en sås på creme fraiche, limeskal, limesaft, sweet chilisås, lite socker och citronpeppar.
 
Servera med ris och jordnötter. Av hanen fick rätten nio av tio poäng.
 

Inte så vackra löv

Varje dag nu i höst när jag har cyklat hem från jobbet har jag sett ett jättefint träd som jag har velat fota, senast i går stod det fullt med gula löv och väntade på mig. I dag är det passande nog sol så jag tog med mig kameran och gick ut. Kala grenar var allt som fanns kvar. Kul.
 
 
 

Antagning.se

Ni glömmer väl inte att söka till universitetet till våren? I dag är nämligen sista dagen och för ett par dagar sedan satt jag och anmälde mig. Det är nästan som en godisaffär tycker jag, det finns så mycket jag skulle vilja studera!
 
 
 

Fisksmörgås

Jag är medveten om att det här börjar bli en fiskblogg nu och det är ju underligt eftersom jag inte gillar fiskar. Däremot är jag inte lika rädd för fiskar som min inneboende kusin som knappt vågade gå in i sitt rum eftersom storfiskarna numera bor där med henne.
 
En dag gick hon runt och åt på en macka och plötsligt fick hon syn på en gul sugfisk och då fick hon för sig att mackan var en sugfisk så hon blev så äcklad att hon var tvungen att spotta ut mackan. Som sagt, värre än jag.
 
 

Vi ska bli miljonärer!

I dag hämtade hanen ett nytt akvarium som vi ska bli rika på. Fisken på översta bilden är tydligen sällsynt och om vi låter honom våldta honan så kan vi sälja avkommorna dyrt. Det är fortfarande grumligt i vattnet som ni ser men sen ska jag fota ordentligt så ni får se vilken vacker blå färg den har. För övrigt så är den typ 20-30 centimeter lång. Sugfisken på nedre bilden också.
 
 

Middag med vänner

I kväll var jag och åt på Allstar men som vanligt var det inte så gott, jag fick dock en killes pommes frites så det blev bra till slut. Det var avslutning med mitt fotbollslag om ni undrar och jag kom på delad andraplats när det gällde deltagande på flest träningar, hurra för mig! /Näst mest vältränad


Till salu

Ni kan börja kalla mig fiskhandlaren om ni vill. En i vår familj, dock inte jag, har köpt massa fiskar och akvarium och snart ska ni få se något helt sjukt. Typ på lördag tror jag.
 
Det här åbäket säljer vi nu så hör av er om ni alltid har längtat efter ett badkar. Vad tycker ni förresten om vår nya plastmatta från Chanel?
 

Kanelbullens dag

I dag är det ju som bekant kanelbullens dag så därför bakade jag kanelbullar. Det började med en liten incident som gjorde att jag hade mjöl i hela köket och ett trasigt decilitermått. Jag skulle he i mjöl i degen och tänkte att jag skulle ha maskinen i gång samtidigt så det blandades under tiden jag öste. Alltså startade jag åbäket samtidigt som jag höll decilitermåttet nere vid degarmarna.
 
I övrigt gick det bra och bullarna går att äta.
 
 

Trostips!

I dag på jobbet höll jag på att börja gråta av rördhet för en patient blev så himla glad när hen skulle få fara hem till sin sambo att hen vände sig mot sin partner och kramade hen. Åh, jag blir tårögd bara jag tänker på det.
 
Jag köpte förresten trosor från Newbody av en på jobbet och de är suveräna! Jag har haft det första paret i en vecka nu men i morgon tänkte jag byta eftersom jag ska duscha. Eftersom fler på jobbet säljer har jag köpt två paket till och helst vill jag köpa ett lager på kanske 100 trosor så att de aldrig tar slut.
 
 

RSS 0.91