Startsidan

Lite mer space

Idag blev vi av med det gigantiska akvariumet på 720 liter, härliga tider! Nu ska vi städa i det rummet och möblera om så det känns lite nytt och fräscht. I dag efter jobbet sov jag i två timmar, det känns som om jag håller på att bli lite sjuk och då är ju sömn det bästa. Eftersom jag ska träna med en väninna i morgon måste jag bli helfrisk så snart ska jag gå och lägga mig igen. Eftersom jag är en effektiv person, när jag känner för det, så har jag hunnit hjälpa min "syster" med en läxa i tyska. Det finns förmodligen ingenting som är roligare att göra, det skulle vara att åka till Tyskland och krama mina favorittyskar.

Ginas värld

I går upptäckte jag att det har kommit en ny säsong av Ginas värld. Ni måste verkligen se det här, så mycket bättre än allt annat på tv.
 
 

Snart är jag tillbaka på riktigt

Jag ska snart ta tag i bloggen, hur som helst är det ju trevligt att det är ganska många som tittar in här varje dag även fast jag inte uppdaterar. I dag har jag jobbat extra och det är ju najs med lite extra pengar. I och för sig köpte jag nyss ett träningskort så pengarna är redan slut.
 
Förra helgen var vi på bio och såg Straight outta Compton som var rätt så bra. Jag gillade hur den tog upp den vardagliga rasismen men tyvärr var kvinnosynen obefintlig. Det var för övrigt inte förrän i slutet jag förstod att filmen var biografisk. Jag tyckte att de hade varit ambitiösa och skrivit väldigt många låtar bara för en films skull...
 
Nu ska jag försöka redigera lite bilder från i påskas som jag lovade min kusin för ett halvår sedan.

En härlig dag

I dag firade jag och hanen vår treårsdag på Umeås bästa restaurang Mhenam. Nu tänkte jag försöka sy lite på min nya symaskin för jag gillar att göra saker där jag inte tittar på en skärm. Sedan har jag fotbollsträning och det är ju också härligt.


Norrcupen

I går var det dags för Vildmannaendurot. Liksom de senaste drygt tio åren var jag där och jobbade eftersom min pappa är banchef eller tävlingsledare eller något liknande. Jag och de närmast sörjande brukar ansvara för fikaförsäljningen så vi grillade hamburgare och sålde godis och så där. Det är riktigt härligt att vara ute i skogen hela dagen och slippa stirra in i en skärm. Jag brukar passa på att fota när jag är där men i år blev bilderna skitdåliga. Jag är inte riktigt vän med mitt nya objektiv än och solen var inte på min sida. Men ja, jag lägger ut en bild ändå så kan ni få se att även solen har sina fläckar.
 
 

RSS 0.91