Startsidan

Jag vann!

I förrgår på jobbet började jag känna mig vissen och när jag kom hem hade jag feber. I och för sig är jag inte helt säker för min syster kom farandes med Sammys rektaltermometer och tänkte stoppa in den i min mun men det hade jag som tur var kraft att förhindra. Det var fantastiskt att Anna var här, hon lagade mat och tog hand om Sammy så att jag kunde ligga i sängen och vila, hanen jobbade till jättesent så honom hade jag inte så stor nytta av. I går kände jag mig frisk så jag behövde nog bara sova.

I går var det dags för cellprov och det var obehagligt för för första gången gjorde det lite ont. Tur att det går fort.

I dag var det min tur att ta med fredagsfika till jobbet och betyget blev 6 av 5. Inte konstigt att de bara fick varsin muffins, jag hade ju ätit upp resten. Chokladfrysmuffins heter de om ni undrar. 


Blånaden vid tårna är efter en stämpling

I går lurade jag med hanens kompis på fotbollsträningen och det var lite konstigt för han var jätteduktig. Jag trodde att han kanske skulle kunna hitta av bollen men vara lite långsam men där hoppade jag allt i galen tunna. Men ja, jag slapp skämmas över honom i alla fall. Däremot fick jag skämmas över mig själv eftersom jag var sämre än jag någonsin varit. Min fot, som för övrigt ser ut som på bilden där nere, var naturligtvis inte helt bra än och dessutom slarvade jag med uppvärmningen så mina hälsenor strejkade. 
 
Jag är hemma och vabbar i dag eftersom min lilla älskling bajsade löst i tisdags. Jag tänkte passa på att studera lite men jag får inte veta vilka texter jag ska kommentera förrän på måndag så det var ju lite synd. I stället har jag noterat lite ur kurslitteraturen som jag nog kan använda mig av när det blir dags. Man får ju inte vara dum.
 
 

Mästaren

Så där ja, nu har jag äntligen lämnat in den första uppgiften på min universitetskurs! Den ska in på fredag men jag gillar inte att känna mig stressad så jag passade på att studera flitigt fredag och lördag kväll. Som ni kanske ser är det bara jag som har lämnat in än, härliga tider! Jag tycker ju inte att själva uppgifterna är speciellt roliga att göra, det är bara responsen jag vill åt.
 
I onsdags råkade jag stuka foten på fotbollsträningen men i dag kan jag i alla fall gå ordentligt. I morgon är det hockeyträning och om det känns bra då borde det vara lugnt att träna fotboll på onsdag igen. Skadad kan jag ju vara när jag är gammal och döende.
 
 

Småbarnsmamman

I går hade jag en sådan otur att säsongens sista fotbollsmatch krockade med säsongens första hockeyträning och eftersom jag ville gå på båda fick jag ta hjälp av pappa och min briljanta hjärna för att lösa det så bra som möjligt. Exakt samtidigt som domaren blåste av fotbollsmatchen åkte ismaskinen ut genom dörrarna i ishallen och jag hetsade in i bilen och körde i rätt hastighet genom staden med en proteinbar i handen. Exakt 21 minuter senare stod jag på isen och eftersom det var första gången på ett halvår jag åkte skridskor så räckte det ganska bra med endast 29 minuters hockeyträning. Fotbollsmatchen gick ganska bra men tyvärr blev slutresultatet dåligt så vi går inte vidare till slutspel. Hockeyn kändes däremot jättebra och det var så fantastiskt roligt att få träffa alla i laget igen.
 
På jobbet i dag stressade jag hela dagen eftersom det är så mycket att göra och sedan på eftermiddagen gick jag och en kollega på ett spännande möte med ett sekreterarnätverk. Där kan man få vara med och påverka och styra upp tillställningar så det var festligt och förhoppningsvis någonting jag kommer få fortsätta med. 
 
Nu har Sammy somnat och hanen är hos en kompis så jag kan äntligen äta chokladbollssmet och studera i fred, härliga tider!

Som en majbrasa

I veckan har jag haft fullt upp med det mesta. Jag har spelat fotbollsmatcher, stressat på jobbet, pluggat på kvällarna och eldat. Vi, eller pappa om jag ska vara noga, har fällt alla träd på tomten och nu ska allt ris eldas upp. Jag, pappa, min syster och hennes sambo har varit och dragit enorma mängder ris som sedan har eldats upp. Det går sakta men säkert framåt och det ska bli så himla skönt när det är färdigt.
 
Nu sover min lilla snuttebulle så jag ska fortsätta med studierna i akademiskt skrivande.
 
 

En nysning skulle jag tro

Den här härliga bilden tog Sammys Patentante av mig och Sammy när vi var i lekparken en gång. 
 
 

Daniel Redgert

Eftersom jag lyssnar på Daniel Redgerts podcast "Tankar med ..." tänkte jag att det skulle vara intressant att läsa hans nya bok "Vem fan är han??". Jag var tvungen att be biblioteket köpa in den men sedan kunde jag låna den och läsa. Läsningen gick på en kväll, kanske två timmar, så det är ju inte en jättetung bok direkt. Den är lättsam och ganska skrytig men det hade jag kunnat lista ut med arslet eftersom han älskar kändisar. 


RSS 0.91