Startsidan

Idol utan Christoffer

Ikväll är det Idol utan Christoffer. Det är nästan inget Idol. Men ja, jag ska se i alla fall. Nu hejar jag på Marie mest. Hon sjunger fint. Jag har till och med införskaffat sån där dubbel nougat ni vet från Marabou som jag ska äta till. Jag gillar att ha godis som bara jag får äta av. Jag är inte direkt någon delare. Fast jag smakar väldigt gärna av andra. Det går inte så bra ihop, såvida man inte är vän med Sandra som vill ge bort sitt gamla godis. Det är snällt tycker jag. Hon ringde förresten idag och ville gå en promenad med mig men jag hade just varit ute med Urax och så skulle jag ju plugga. Blä!



Jag har i alla fall bestämt att jag ska göra klart tyskan imorgon. Jag måste ju hinna träna på det jag ska säga också så jag itne står och tittar ner i papperet. Det ser inte så skoj ut. Eller så är det just det det gör. Jag vill inte se skoj ut när jag redovisar.

Nu ska jag fortsätta skriva lite på retorikgrejset. Det ska i och för sig inte vara klart förrän om typ tre veckor men ändå, det är rätt mycket som ska göras. Drygast är nog argumentationen som jag inte har börjat med.


Kommentarer
Av: Klara

Vilka fina bilder!

Av: sara

godis = myskväll=)

2007-11-16 @ 17:31:21
URL: http://flippaut.blogg.se
Av: Mikaela

Christoffer är bäst. Tråkigt att han åkte ;P

2007-11-16 @ 20:00:58
URL: http://ke1a.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback