Startsidan

MGP Nordic ikväll!

Jag tycker om att läsa mina gamla inlägg för jag tycker att jag är så fyndig hela tiden. Det kanske ingen annan tycker och det är ju lite tråkigt. Men jag försöker att vara så rolig jag akn utan att det ska bli överdrivet. Hoppas att någon uppskattar det i alla fall. Mer än jag alltså.

Eftersom jag inte har lagt in några bilder idag så tänkte jag göra det nu så det ska se lite trevligare ut. Det var lite svårt att hitta en tjusig bild som jag inte har visat än. Men jag hittade några godingar. Första bilden är från klassresan till Hemavan i nian. Jag var som sagt inte så snygg men ach så smal och vältränad. Andra bilden är sen i sexan på avslutningsdagen. Sista bilden är en klassiker, jag och Hanna i London. Ja det var tider det. Förresten är det jag och Hanna som är överst på bilden i mitten.



Ikväll ska jag ju alltså se MGP Nordic! Det får ni inte missa! Och så ska jag äta upp resten av mitt naturgodis. Men först blir det middag, hejsvejs!

Kommentarer
Av: Jojo

Jaha okej :P .. Men är det inte svårt med arabiska? :O

Av: eric

haha jo jag gillar din humor

gillar också att kommentera, men inte när man måste skriva in himla 2 sånna kontrollkoder varje gång :P kan man inte få bort dem?

2007-11-24 @ 19:23:33
Av: Jojo

Jo, det är det nog. Själv har jag inte så lätt med arabiskaproven, men lyckades få vg i nian.. Men att du blev godkänd i ARABISKA är jättebra, då måste du kunna läsa bra! Inte många araber klarar det :P

2007-11-24 @ 20:08:28
URL: http://theeternalparadise.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback