Startsidan

Det mesta av allt

Nu har jag sett på Idol och jag vill att Sam ska åka ut idag, igen. Ska jag vara helt ärlig tycker jag itne han var sämst idag för det var några som klantade sig och han var ovanligt bra. Men ändå, jag stör mig på att han ser så spänd och ryckig ut när han sjunger.

Idag var min faster, kusin och hennes pojkvän här. Vi käkade lite tårta och så fick jag veta att pappas farmor spelade gitarr och sjöng i en väldigt känd orkester. Ni känner nog till den skulle jag tro. Frälsningsarmén heter den. Haha, skoj va. Det roliga är att det är sant. Det kanske är därför jag tycker om dom där låtarna. Pärleporten och där rosor aldrig dör. Dom är svängiga tycker jag. Fast där rosor aldrig dör ska gå lite fortare tycker jag.

Men ja, Idol. Jag tycker fortfarande att Christoffer ska vinna. Han är överlägset bäst. Sen tycker jag inte så mycket mer faktiskt. Eller jo, att Sam ska åka ut. Sen Evelina. Hon låter nämligen som en sån ångbåt när hon sjunger mörkt. Inte så bra tycker jag.

Jag måste gå och lägga mig direkt när jag har fått veta vem som åker ut för jag ska ju gå upp åtta imorgon. Om jag är pigg och alert ska jag blogga innan så ni får veta mina tentakänslor. Annars skriver jag vid kanske halv två. Hej då!

Kommentarer
Av: eric

haha :D tenta du klarar det du!

2007-10-19 @ 23:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback