Startsidan

Drömmar och studier

Det är ju inte sant! Jag hade skrivit klart hela inlägget men så loggas jag ut och måste börja om. Drygt!

Okej, jag hade världens mardrömmar inatt. I den första cyklade jag på katter och kattungar som låg överallt på marken. Jag fattar inte varför jag inte tog en annan väg. Men det gick tydligen inte. När jag sen berättade för någon, i drömmen, om det började jag gråta och jag gillar inte ens kattkräk. Förstår ni hur hemskt det var?!

I den andra drömmen åkte jag i en buss, som tidigare var ett flygplan, som skulle explodera när som helst. Jag var jätterädd! Den drömmen kom från en film jag halvsåg igår. Jag visste att jag skulle få mardrömmar av den!

Imorgon börjar studierna igen. den här gången tror jag dock att det kommer bli roligt. Det trodde jag i och för sig när jag skulle börja gymnasiet också. Eller, det var ju faktiskt roligare än högstadiet men många ämnen var mycket jobbigare än jag hade väntat mig. För er som inte vet och undrar kan jag berätta att jag gick media. Men nu är det ju alltså universitetet som gäller. Som tur är börjar det lite försiktigt. Imorgon börjar digitala bilder och sen dröjer det en vecka till arabiskan börjar. Retoriken drar inte igång förrän i slutet av månaden och tyskan börjar i november. Alldeles lagom!

Nu ska jag gå och borsta tänderna eller nåt. Hej då!

Kommentarer
Av: cassandra

ja precis. jag har inte ens photoshop så alla mina bilder är oredigerade. men jag hade velat ha, även fast jag inte förstår mig på programmet :) så mycket snyggare bilderna hade kunnat bli då. cool kamera!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback