Startsidan

Packning?

Godmorgon! Eric ville inte fara på stan för han har redan köpt för mycket så det kommer inte rymmas i väskan när han ska hem. Jag hade tänkt packa i en sån stor ryggsäck för dom är så händiga och lätta att bära men jag vet inte om det jag ska ha med mig kommer rymmas. Jag vet ju inte om det är sommar eller vinter dit jag ska. Eric säger att jag ska ta med shorts och linnen och badkläder men jag är ju van vid våran vårsommar och då kan man inte ha sånt på sig. Fast när jag tänker efter så brukar det ju vara varmt så man kan ha kjol och skit på skolavslutningen så det kanske funkar. Om någon vänlig stockholmare läser det här får ni gärna berätta vad jag ska ha med mig om jag är borta maj och juni.

Jag kanske ska gå en sväng på stan själv innan jag träffar Isa. Vi får se. Nu ska jag i alla fall fixa lite med en låt som jag och Anna har gjort. Fy tusan vad bra den är alltså! Men som jag har sagt innan, ni får höra den först när den kommer på radio. Hehe

Kommentarer
Av: Claudia, snäll stockholmare;)

Olika kläder säger jag bara. tror eric har rätt men det kan även bli kallt. det kan variera från blåsigt och kallt så man behöver jacka till att man smälter bort av värmen men i juni behövs sommarkläder:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback