Startsidan

Vardagligt

Godkväll!

Eric har spelat sitt nya spel precis hela dagen så jag har fått roa mig på egen hand. Först satt jag vid datorn, sen gick jag ju ut och fotade i en dryg timme och sen satt jag nog lite mer vid datorn och sen åt vi sen har jag spelar Buzz med Moa och Lotta. Nu är det ju nästan läggdags så nu tänkte jag hitta nåt att äta i köket och sen kanske jag hittar en rolig bok i bokhyllan som jag kan läsa. Vi var förresten inne på biblioteket på Nacka Forum så att Eric fick ett nytt lånekort. Någon dag ska vi fara till Orminge och låna lite böcker på tyska till mig. Men inte imorgon för då ska vi på IKEA med Lotta. Jag tycker det är ganska så roligt att dom far till IKEA för att köpa smörknivar och sånt, vi far dit för att storhandla. Kan bero på att vi har cirka 30 mil till det närmaste. Det ligger i Sundsvall om ni undrar. Och nej, det är inte närmare till Haparanda.

Tyvärr har Erics dator dött och jag vet inte om jag ids he in bilder från kameran på Johan eller Lottas dator. Jaja, inte idag i alla fall.

Kommentarer
Av: Carro

Hehe klickade på annonsen här. Men vad är det för märke? "Love guide"? Aldrig hört talas om. Undrar hur diskreta kuvert de har :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback