Startsidan

Recept på efterrätt!



Hallon, gärna tinade
Kesella vanilj
Råsocker

He ner lite hallon och klicka på kesellan och strö på råsockret. Sen tar du en sån här gasbrännare och bränner sockret så det nästan blir lite hårt. Det ska se ut som på bilden. Om man inte har en gasbrännare kan man ställa efterrättsskålarna på en plåt och he in dom överst i ugnen på högsta värme och på grill. Busenkelt!

Kommentarer
Av: Anonym

Hej lilla kusin!

Ser hur gott ut som helst, ja tack....du fixar det nästa gång i Klippen. Kram kram

2008-08-20 @ 14:46:13
Av: Helén

Hej!



Vilken fin glasassiette. Var har du fått tag på den?



Helén

2012-04-12 @ 16:43:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback