Startsidan

Rött kort

Hej vänner! Nu är jag dyngtrött och har ont i huvudet och i hela kroppen. Ska snart gå och lägga mig. Direkt efter maten skulle jag tro. Inatt sov vi ungefär fyra timmar och det känns. Eftersom jag fick ett rött kort (hurra för mig) i början av sista matchen igår så fick jag inte spela då eller idag. Men hur som helst kom vi femma av nio lag. Det är rätt bra, eller rättare sagt jättebra, för att vara oss eftersom vi kom sist i serien med noll poäng.

Igår på en match när jag satt på avbytarbänken kikade jag upp över läktaren och ser två fjortistjejer som sitter med sina kameror riktade mot mig och fnittrar. Jag antog och hoppades att det var för att jag hade en tejp över piercingen som täcker halva ansiktet, typ. Men alltså seriöst, dom kan ju vara lite mer smidiga!

Ja just ja, vi förlorade tre matcher, spelade en lika och vann tre på straffar. Alla straffmatcherna så pelade vi 0-0. Jag slog en straff på två av matcherna och satte båda. Den tredje matchen var den sista då jag inte spelade. Förresten så förtjänade jag inte det röda kortet. Ingen tyckte faktiskt det. Men hon i motståndarlaget som slog mig i bröstkorgen fick i alla fall också gå och duscha.

Sen skadade våran målvakt sig så Anna och sandra fick stå. Anna är ju duktig på att stå men Sandra har ju inte stått på säkert tio år men tro det eller ej, hon var ju en stjärna!

Ja, som ni kanske märker är jag trött så¨nu blir det middag sen konversera med Eric över telefon och sen sova. Skulle jag bli jättepigg av middagen ser jag nog på melodifestivalen som mamma spelade in. Hej då!

Kommentarer
Av: atena

gud vilken cool header du har :)

Av: Erik

Snygg blogg! Ha det bra!

2008-02-24 @ 18:50:49
URL: http://anothermanicmonday.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback