Startsidan

Kissie i The Voice

Hej vänner!

Idag är det sista dagen på arbetsveckan och det är skönt. Eric har ju bara varit ledig en ynka dag på hela tre veckor. Jag vet inte vad vi ska hitta på för kul ikväll men imorgon har vi i alla fall planerat in lite. Troligtvis ska vi bara se Idol och slappa ikväll.

Hur som helst så tittade jag på Kissie på The Voice och hon verkar ju normal. Okej hon pillar kanske lite väl mycket med håret och har för mycket brunfärg i ansiktet men i övrigt är hon nog normal. Jag tycker det är skrämmande hur de framställer sig själva på sina bloggar. Fast det klart, alla Kissiekopior är nog dumma i huvudet på riktigt.

När jag tänker efter tycker nog vissa att jag är dum i huvudet också men det är jag ju inte. I bloggen skojas jag ju bara. Fast det har blivit lite för lite skoj på sista tiden, jag ska skärpa mig med det. Jag spelar mest piano och gitarr och orkar inte blogga och skojas.


Kommentarer
Av: Sofia

Hallåj! Vad är planerna för i morgon? Jag, mamsen å lillpajsarn ska till Ume i morgon. Så är ni inne på stan kan ni alltid slå en pling så kan vi ses. Mamma ska ner å handla dopkläder, tydligen finns det inget i Lse. Hälsa! Kram kram

2009-09-18 @ 08:59:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback