Startsidan

Om p-piller

Jag har ätit p-piller i flera år men nu när jag skulle vara utan Eric i fem månader tänkte jag att det vore intressant att sluta äta dem. Resultatet.

Jag har gått ner sex kilo. Självklart har jag ätit mindre godis och motionerat mer men jag tror ändå att p-pillerna kan ha ett finger med i spelet. Dessutom har jag blivit märkbart större den senaste veckan när jag har börjat äta dem igen.

Förut grät jag mycket, nu har jag gråtit två gånger sen jag kom till Tyskland, alltså  på tre månader. Det är verkligen ingenting för att vara jag. Lillpojken har frågat två gånger de senaste dagarna varför jag är så ledsen/arg. Jag har inte känt mig annorlunda men kanske har jag betett mig lite annars.

Min hy har blivit sämre. Jag har fått flera finnar i mitt annars så vackra ansikte. Jag brukar inte ha problem med det i vanliga fall så det kanske bara är nu i början.

Vad vill jag säga med det här? Uppfinn ett p-piller som män kan äta!

Kommentarer
Av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Jag gick också upp när jag åt p-piller och jag mådde sjukt dåligt!! Jag vill verkligen inte börja käka det igen. Har testat flera olika sorter och INGA fungerar. HÅller med dig om att de ska uppfinna piller som går att äta!

Av: Sofia i London

men det finns ju redan? x

2011-06-27 @ 02:30:49
URL: http://sophedeluxe.devote.se
Av: Pernilla

Hahah, tror alla tjejer/kvinnor som är trötta på hormoner, humörssvängningar, passa tider med sina JÄVLA p-piller önskar att det motsatta könet kan göra allt detta!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback