Startsidan

Tack alla andra också!

Jag har haft en bra dag i dag. Tackar som frågar. Mor och far överraskade mig strax innan sex med att ringa på dörren och sen åt de frukost här. På jobbet gjorde mamma en tårta som vi åt och jag hade med mig kakor. När hanen kom hem fick jag en fotboll, det gröna som kan skymtas på bilden, och ett silverhalsband som jag kommer ha på mig dagligen för att visa min kärlek till honom. Det låg i den lilla asken och när jag höll på att öppna den frågade han om jag var nervös. Det var jag naturligtvis inte för skulle det ha legat en förlovningsring där i, jag tror dock att vi skulle bestämma det innan, så skulle jag bara känna ren glädje. Faktiskt.
 
Av mamma och pappa fick jag bland annat chokladen ni ser på bilden. Den ena med turkisk peppar och den andra med honung och mandel. Mums!
 
Jag såg att jag hade ett röstmeddelande förut och när jag lyssnade på det var det farfar som blev avbruten av farmor.
-...tala in...
- Nej vi ids aldrig tala in!
Klick.
 
Aldrig i den där meningen har förresten betydelsen inte. Sen har naturligtvis min andra familj, den tyska familjen, hört av sig och då blir jag alltid lite tårögd. Skönt att vi snart ska ses igen. Men ja, vem bryr sig. Nu ska jag sova  för i morgon har jag prov i ryska. Och sen, KALAS!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback