Startsidan

2017

Så gick det med karriären under året.
Bra men det var vidrigt i höstas när jag höll på att jobba ihjäl mig och inte fick någonting för det. 

Nya personer i mitt liv.
En nygammal vän, en väns barn, Sammys kusin och en systersambo. 
 
Min stora musikaliska upptäckt.
Maschin med Bilderbuch. 

Bästa köpet?
Iksu-kortet. 

Vart reste du under 2017?
Till stugan i fjällen, till Mo i Rana över dagen, fem gånger till Stockholm och till Prag. 

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Mina älsklingsbarn från Tyskland var här på besök. Sammy förstår tyska. Jag gick en diagnoskodningskurs i Stockholm och fick sova på hotell ensam. 

Har du blivit bättre på något?
Diagnoskodning. Akademiskt skrivande. 

Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut?
Drog ner på socker. Vabbade. 

Dina planer inför 2018?
Göra flera mål och assist i herrkorpen. Flytta. Bli vuxen.Julafton och juldagen

I går hade vi en trevlig julafton hos hanens familj och Sammy älskade sina julklappar från första stund. Själv åt jag för mycket godsaker, något jag inte gjort på två månader, så det märks i magen i dag. Trots det begav jag mig till Iksu och körde bodypump och det gjorde även min väninna så det var trevligt.

Eftersom jag hatar att bara vara hemma och inte göra något vettigt slängde jag ihop ett bröd som vi ska smaka snart. Spännande!Jag hade rätt!

Vilken härlig dag! Sammy sov hos min syster och hanen hos en kompis så jag vaknade pigg och glad kvart i sju av mig själv. Det var passande eftersom jag hade bokat in en tvättid klockan sju. När jag var färdig med tvätten kring tio tog jag mina längdskidor och åkte en runda i det härliga vädret, mest eftersom jag fick höra att det inte kommer bli av och det var jag ju tvungen att motbevisa. Nu har jag duschat och ätit lunch och ska snart gå till affären och handla lite inför i kväll och i morgon. I kväll kommer några hit på uppesittarkväll med Bingolotto och som vanligt har vi tänkt vinna en miljon och en bil. Som grädde på moset fick jag veta att jag blev godkänd i universitetskursen jag läste i höstas!
 
 

Lilla julafton igen

I kväll firade vi jul igen men den här gången åt vi tacos. Sammy blev glad över sina julklappar och vi andra blev lite missnöjda. Jag fick exempelvis några kannor av min syster som jag gav till henne för några år sedan, kul present. Vi har ju slutat med julklappar egentligen och kör bara en julklappslek men man kan ju alltid ge bort något för att jävlas. 
Lilla julafton

I dag firade vi vår första julafton av tre och Sammy fick massa julklappar och jag festade till det med en klänning. Jag åt lutfisk för första gången, jag är ju snart vuxen, och det smakade mest ägg. Julbord på Ikea

I går åkte Sammy till min syster och sov där och eftersom hanen hade julfest med jobbet så kunde jag göra precis vad jag ville. Det resulterade i att jag spelade piano och tittade på Så mycket bättre, härliga tider!

I dag åkte jag och köpte en julklapp och sedan mötte jag upp Sammy och några till på ishallen där vi åkte skridskor. Efter det åkte vi till Ikea och åt julbord och det tyckte Sammy om. Själv åt jag typ bara fisk, sedan jag var gravid tycker jag ju till och med om sill. 


Julpyssel

I dag var det dags för det årliga julpysslet och för första gången på 14 år pysslade vi. Barnen pysslade dock inte så mycket men jag gjorde en fin smällkaramell, Camillas blev dock som vanligt finare, och de andra unga vuxna gjorde varsin ful tomte. Vi åt risgrynsgröt och drack glögg och sådant juligt. Naturligtvis gjorde vi pepparkakshus också och det tyckte nog Sammy var lite roligt. Vårt är det vita med marshmallows och tro det eller ej men det gick fortast att göra.