Startsidan

Boda Borg och reggaeton

I söndags var hela familjen, utom Sammy, på Boda Borg i Skellefteå och det var mycket roligare än jag trodde. Jag har varit där flera gånger så jag tänkte att det skulle vara enkelt och tråkigt men vi hade en fantastisk dag. Kanske blev det extra roligt för att mitt lag Zizterz vann över alla andra lag som var där den dagen. Efteråt åt vi på en kinarestaurang och det var helt okej gott.
 
I dag testade jag reggaeton på Iksu för första gången och jag har aldrig skakat så mycket på rumpan i hela mitt liv. Under hela passet dansade vi bara till en låt, förutom uppvärmningen, och det var roligt men svårt. Jag är så dålig på att minnas ordningen på stegen så jag måste verkligen vara helt koncentrerad för att hänga med. När passet var slut var jag snäll och körde sh´bam med mammas väninna, som numer är min danskompis, och det var lättsamt eftersom jag kan danserna. Tyvärr fick jag ont i fotsulorna efter halva passet så nu måste jag försöka vila dem inför fotbollsträningarna som börjar till veckan. 
 
 

Kommentarer
Av: Pappa

Ja, ni var bäst. Det blir enklast att säga så, då behövs ju inga ursäkter eller andra förklaringar varför vi inte var bäst. Vi är inte bittra. ;)

2019-11-07 @ 17:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback