Startsidan

Trångt och varmt

Här sitter jag i mitten i baksätet och väntar på bättre tider. Nu är vi i alla fall framme i Storuman så då får jag sträcka på benen ett tag

Det ordnar sig nog

I morgon åker vi till fjällen och då kan man ju tänka sig att kontrollfreaksnina har packat klart men det har jag naturligtvis inte gjort. Efter jobbet åkte jag och handlade med mina päron och sen kom jag hem till thaihämtmat som var suverän och när hanens kompis hade åkt hem somnade hanen av mätthet. Ordningsam som jag är tog jag ut linserna och borstade tänderna och nu ska jag också sova. Jag känner stressen komma krypandes av allt som måste göras i morgon, tur att hanen är ledig.Och ja, det är hanens hello kitty-kudde.

Vi ska skärpa oss!

Den här blomman fick vi i inflyttningspresent av Åsa som förmodligen skulle vara min gudmor om jag hade haft en. Som ni ser har varken jag eller hanen gröna fingrar så nu ser den lite ledsen ut. Jag gav den lite vatten så förhoppningsvis blir den fin snart igen.
 

Spelade in lite i dag men...

I dag spelade jag piano för första gången på väldigt länge. Det gick åt helvete i början, inte så otippat kanske, men sen hittade jag ett gammalt papper som gjorde mig lycklig. En låt jag skrev när jag gick en låtskrivarkurs på universitetet 2009 hittade jag. HAHAHA VARFÖR KAN JAG INTE SKRIVA SÅ BRA LÄNGRE? Inget att skratta åt kanske. Men ja, jag vill spela in mina fernomenala låtar och spela upp dem för alla men fan fan fan jag kan ju inte sjunga så vackert.
 
På tal om vackert, solnedgången är ju ljuvlig.

Löpning med ryggsäck

Här sitter jag och skriver ett referat på tyska = jag gör allt annat än att skriva ett referat på tyska. Jag har diskat, fixat skjuts, lagt fram kläder, småstädat, skickat ett viktigt mail och så vidare. Dessutom har jag fotat vår soffa som vi införskaffade för typ två månader sedan för 7000 kronorEM. Fin och skön är den. Tyvärr har vi inget soffbord än men vi spanar efter ett. Några tjusiga kuddar ska jag också lägga några slantar på.
 
I kväll är det fotbollsträning och det är min tur att hålla i träningen. Jag tänkte springa dit som den atlet jag är, typ fem kilometer är det. Jag ska använda Runkeeper och berätta sen hur långsam jag var.
 

Notera sugrören

I morse stressade vi som as och när jag äntligen hade gjort provet och städat klart kom huvudvärken. Den finns kvar och nu ska jag bara tvärkolla datorn och sen kryper jag ner i sängen.
 
Men ja, vem bryr sig. Morgonen började med havregrynsgröt med russin och aprikoser, himla gott! Morotsbräck med ost och juice också. Sen fikade vi typ hela dagen eftersom det kom folk lite hela tiden. Sist men inte minst en bild på mig och min väninna Susanne som funderar på att skaffa Instagram.
 

Dessutom måste jag ju vara trevlig i morgon

Hej alla vänner!
 
Nu ligger jag lite efter i livet ska ni veta. Städning inför inflyttningsfika i morgon, ryskaprov i morgon, tyskatext som ska in på måndag, planera fotbollsträning, tvätta någon gång, baka inför i morgon, bära ner saker till förrådet och ta ut soporna och återvinningen. Så där, skönt att få ner allt i skrift så en kan få bort allt ur huvudet. Dags att sätta igång kanske, helst hade jag dock gått och lagt mig.

Choklad med lakrits

Jag älskar choklad och lakrits tillsammans och favoriten är nog att blanda djungelvrål och center från lösviktsgodiset. Jag brukar bita av toppen på centerbiten och trycka ner apan i krämen.
 
Den här Liquorice Dragé hittade jag på rea på ICA Maxi för tio kronor och då passade jag på att köpa en. En av de bästa lakritschokladkakorna jag smakat. Kan mycket väl hända att jag köper den igen. Och ja, den är redan slut.
 

Tur att jag har taktkänsla

HAHAHA var vad jag sa till hanen när vi träffades efter att jag hade varit på det där jag var nervös över. Alltså inget asgarv eller vad man nu säger nu för tiden utan mer HA HA HA. Alltså, så här var det.
 
Jag har sett att man kan träna gratis på jobbet och just i dag skulle det vara core som jag blev lite nyfiken att testa. Alldeles ensam. Jag kom dit men hörde att de redan hade börjat och redan där kände jag att jag ville gå hem igen. Jag öppnade dörren lite diskret och frågade den närmsta tjejen om det var core de höll på med, de höll på med något aerobicsliknande och jag antog, jag har aldrig varit på ett core-pass, att det inte skulle vara danssteg med på core-pass. Jag tror inte det är det i dag svarade tjejen. Nähäpp tänkte jag och tänkte just gå hem igen när ledaren sa i sin mikrofon att jag skulle komma in, i mitten fanns det ju plats. Jag gick dit och hoppade in i den dansliknande träningen. Precis framför ledaren och naturligtvis framför alla andra. Jag kände mig precis lika osäker i rörelserna som jag såg ut.
 
Men ja, det var sjukt jobbigt i alla fall och kanske går jag dit även nästa vecka fastän det ska vara tokrolig gympa då istället för core. Den som lever får se.
 

Plastpåseinredning

I dag har vi röjt en massa så nu börjar vi typ komma i ordning. En hel del ska bäras ner i förrådet men när det är gjort ser det nog ganska ok ut här. Sen är det en hel del kvar att diska men det går ju bara att göra lite varje dag. Och nej, det ska inte se ut så där varken i hyllan eller på pianot.
 

Jag tror det blir en skvätt vatten i matlådan

I dag slängde jag ihop en kycklingsoppa och när den var färdig kände jag att den var lite smaklös. Hanen ville hjälpa till och skulle he i en droppe da bomb. Det råkade bli lite ketchupeffekt så nu är vi nysnutna.
 
På tal om min höjdrädsla. Vi konverserade om soffbord och hanen satt i soffan. Jag satte mig på honom och han lutade sig framåt. Dum som jag är lutade jag mig över hans rygg och då tog han tillfället i akt och reste sig upp med mig hängandes upp och ner över hans axlar. Även fast han lattjar runt med hundra kilo på axlarna när han kör benböj på gymmet så kände jag mig FUCKING ASRÄDD! Men ja, jag får väl se det som terapi eller nåt.
 

Dags att sova

Här sitter jag och äter kakor som ett härligt slut på en bra helg. I dag har jag och hanen packat upp saker för till helgen ska vi ha inflyttningsfika och då måste ju allt vara färdigt. Jag känner stressen komma krypande, dessutom har jag ett ryskaprov på lördag. Men ja, det ordnar sig.
 
I övrigt blir det en spännande vecka. På tisdag händer något som jag kanske nämner för er och på onsdag ska jag testa på en ny sak som jag är lite nervös för. Sen betalade jag in anmälningsavgiften för korpenfotboll i sommar så nu järnspikar ska jag bli fit och duktig!
 

Dessutom sken solen!

Vilken härlig dag vi har haft i dag! Mamma och pappa var här med det (typ) sista lasset av mina grejer som jag har lagrat hemma hos dem. Sen var jag och hanen ute och sprang en långsam femkilometersrunda och sen käkade vi proteinpannkakor som var himla goda. Det var chokladproteinpulver och jag åt med kokos på. Nu kommer snart Bettan hit och fikar. Härliga tider!
 

Jag är modig!

Jag är jävulskt höjdrädd, speciellt när det gäller saker som är sådär lite halvhögt från marken, exempelvis om man står på en stol eller, hemska tanke, på ett bord (har aldrig testat). I dag på jobbet skulle jag åka hiss som vanligt och jag slängde en blick på de där läskiga hissarna som rör sig hela tiden och som inte har några dörrar. Jag rös av tanken på att åka i dem. FUCK YOU sa jag åt rädslan och tänkte att det kan ju inte vara så läskigt så jag hoppade in i den som skulle nedåt och som tur var fanns det ju handtag när jag skulle kliva in. Sen stod jag längst in i hörnet och tryckte och för varje våning, jag åkte från nian till källaren, fick jag svindel när jag var längst upp, som på bilden. Usch usch usch, men nu är det gjort. Nu vet ni.
 

Kanske ska visa en närbild i morgon

Jag vaccinerade mig ju mot tuberkulos för en månad sedan och nu är äckelsåret jobbigt. Det är ömt och det luktar äckligt om man inte byter plåster jätteofta. Nu får det lufta lite efter duschen och sen ska jag he på ett plåster och krypa ner i sängen. Studierna går det sådär med, jag jobbade ikapp bra i går. Smart som jag är tar jag med mig övningsboken till jobbet så att jag kan studera på rasterna och lunchen.
 

Asktant

Jag tänkte skriva om att jag har studerat konstant i tre timmar, händer inte ofta eftersom jag har koncentrationssvårigheter, men det är ju oväsentligt när det finns viktigare saker att sprida. Den här artikeln av Jonas Hassen Khemiri exempelvis. Jag antar att alla har läst den redan men om du inte har det så gör du det nu. Och sen tänker du lite.
 

Nitar är aldrig fel

Förra veckan hittade jag mina favoritjeans på rea på H&Ms hemsida så jag införskaffade två stycken. Nu har jag fyra par. Dessutom snubblade jag över de här armbanden för 70 kronor så då råkade jag köpa dem.
 

Hoppas den går att äta

Det är en sådan himla hälsohets på jobbet nu. Alla ska springa Blodomloppet och vissa pratar om det varje dag, hur mycket de tränar och så vidare. Vad jag gör? Jag bakar kakor. Jag har en väninna som skulle komma på besök men hon vägrar komma om hon inte får fika så nu får vi väl se om hon dyker upp.
 

Play Dead av Harlan Coben

Jag började på den här boken för ganska länge sedan och eftersom jag bara läser på rasterna på jobbet så tog det ett tag att ta sig igenom de 500 sidorna på engelska. Harlan Cobens böcker brukar bli spännande redan på första sidan men i den här dröjde det lite längre. Jag måste läsa spännande böcker om jag läser dem på engelska för annars kan jag inte koncentrera mig. Efter ungefär halva boken blev den så sjukt spännande att jag knappt hann äta lunch för att jag villa läsa. Mycket bra bok!
 

Vem hejar du på?

Hej och hå!
 
Nu taggar jag inför Melodifestivalen liksom hundratusentals andra. Jag ska äta chokladglass och plopp och dricka saft till, härliga tider! Jag vet inte riktigt vem jag hejar på men det står mellan fyra stycken, Robin, Yohio, Anton och Sean Banan. Robin och Anton hejar jag på för att jag gillar låtarna, jag går och nynnar på dem hela tiden. Yohio hejar jag på för att det är coolt med något nytt och ostereotypiskt. Sean Banan vore en rolig kontrast till förra årets vinnare och han är härlig. Sen gillar jag Louise Hoffstens låt också. Nu vet ni det.
 
Nejmen vad säger ni, dags att börja fixa snasket och krypa upp i soffan kanske. Adjökens!
 

Jag ser fram emot fortsättningen!

I dag firar jag och hanen sex månader tillsammans! Det har vi celebrerat med att bygga ihop sängen och sola lite på balkongen. Sen tittade vi på solnedgången genom persiennerna. 
 
En dag la jag mig på golvet eftersom jag var helt slut efter middagen. Hanen frågade om han skulle bära mig till sängen. Jamen gör det du sa jag, ofta kofta att han klarar det lixom. Det gjorde han, det såg inte ens ansträngande ut. Tänk så lätt jag måste vara!
 

Utsikt

I dag hade vi ett härligt vårväder här i Umeå! Den här utsikten gick jag förbi på jobbet och då blev jag alldeles lycklig i själen, tänk vad solen kan göra!




Kuddar till nya soffan kanske

I dag fick jag en mycket trevlig inflyttningspresent från mormor. Det är möjligt att det var till hanen också men på vissa punkter är jag väldigt ofeministisk, exempelvis när det gäller inredningen. Jag ska bestämma alltså. Han får gärna betala. Och bära.
 
free gif creators

Vanessa, flickan i glaskupan av Carolina Gynning

Jag gillade ju den första boken av Carolina Gynning och den här var också bra, lite dåligt korrekturläst dock. Det konstiga är att man hejar på olika personer i böckerna, man byter alltså. Slutet förstod jag inte riktigt så därför blir det minuspoäng, om det nu inte skulle komma en tredje bok.

Som julafton

I dag började vi packa upp mina kartonger och det var himla roligt! Jag har ju nästan glömt vad jag äger eftersom jag har bott hos hanen så länge. Bland annat hittade jag sex stycken snygga diskborstar, bra med ett lager tycker jag.

Det är ingen tissevårta

Jag vaccinerade mig mot tuberkulos för snart tre veckor sedan och nu har såret börjat jävlas. Jag visste att det skulle det men det är ju irriterande att inte kunna sova på ena sidan och sånt. Snart kommer det förmodligen börja vara och det känns ju inte heller jätteroligt. Men ja, förhoppningsvis kommer jag inte dö i tuberkulos i alla fall.

Råkade missa Melodifestivalen

Här sover jag i natt. Förra natten sov vi i gästsängen men nu har vi förflyttat oss till sovrummet och rätt madrasser. Sängen kommer förhoppningsvis i morgon, snön jävlades i dag så vi hann inte få hit allt. Men vem bryr sig, huvudsaken är att jag får sova bredvid hanen och det får jag ju. Godnatt!

Äntligen på riktigt!

I dag fick jag och hanen nycklarna till vår riktiga gemensamma lägenhet! På bilden ser ni vår nya sovrumsutsikt, fy fan vad najs allt känns!

RSS 0.91